cnm bnmde aynı belimde kasığıımda ağrıyoo kiminde hiç olmaz kiminde olurmuşş başımda ağrıyoo
cnm bnmde aynı belimde kasığıımda ağrıyoo kiminde hiç olmaz kiminde olurmuşş başımda ağrıyoo
günaydın canım aynı sorun bende de var.bayramdan beri belim ağrıyor.ben bayramda seyahat ettiğim için olduğunu düşündüm fakat hala geçmedi oturup kalkarken öz.ağrıyor.9+4 üz ama bende merak ediyorum sebebini
merhaba arkadaşlar, bende hamileyim 5 haftalık ama dün gittim keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem kan hcg değerim de 3353 sizce nasıl
bende baş ağrısı yok şükür ki.. o da olsa ayağa bile kalkamam walla.. inş seninki de en kısa süre de geçer cnm..
yaa ben de yolculuk yaptım.. acaba ondan mı oldu??? şimdiden böyle olursak sonra nolucak bizim halimiz
canım yaş, il ve isimden dolayı tanıştığımızı düşünüyorum. garip gelecek ama geçen sene mayıs ayında Aksaray'da bulunmuş muydun???
inş.geçer cnm ama sanmıom geçmicek gibii
ben yarın kontrole gidince sorucam cnm olmadı ağrı kesici alıcam artık.. senin doktorun ağrı kesici vermiştir geçmezse sen de al..
verıolar cnm vermesınede ama doktor 3.ayı doldurana kadar ilaç almayı önermiyo bende öle düşünüorum miniğim için ıkı hafta daha katlanıcam belkı ıkı hafta sonra bıle ıçmem
korkuyorumm bişi olur dıe hiç içmemek daha iimiş cnımm
kızlar benim lekelenmem devam ediyor korkuyorum anlamadım neden bir ara yine olmuştu doktora gitmiştim hatrlayanlar var rahim büyümesi plasenta yerleşmesi demişti ama 3 gündür devam ediyor yine akıntı bilemedim ne yapsam gitmeye korkuyorum ama eşim bapırıp çağıryo niye gitmiyorsun diye...:26erşembe zaten randevum var...beklesem...
kalbini ferah tutup dr unu arasan cnm?? için daha rahat etmez mi???
bn nasıl çizelge yapılıo bılsemm yapcam :)
normalde 9+5 ama 5 gun buyul çıktı doktorda 10+2 falan ama ben kaldığım gunden soluom cnm
progestan hapım da bitti arasam daha iyi olur aslında önceden bukdar koyu değildi lekelenme adam yoğun olunca gergin oluyor uffff nebilim çok evhamlı demesin sonra benim için...:26:
kızlar benim lekelenmem devam ediyor korkuyorum anlamadım neden bir ara yine olmuştu doktora gitmiştim hatrlayanlar var rahim büyümesi plasenta yerleşmesi demişti ama 3 gündür devam ediyor yine akıntı bilemedim ne yapsam gitmeye korkuyorum ama eşim bapırıp çağıryo niye gitmiyorsun diye...:26erşembe zaten randevum var...beklesem...
Kıslar günaydın bu sabah morelim bozuk uyandımdün belim tutulmuş ama nasıl oldugunu bilmiyorum 2 sene öncede olmuştu 5 gün kas gevşetici iğneyle toparlamıştım. Şimdi onuda yapamıcam sabahtan beri ağlayıp ağlayıp oturuyorumm eğilemiyorum kalkamıyorumsürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor offfff vallahi 2 hafta öksürüğüm vardı şimdide bu bel tutulmasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?