2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm hayırlısı, sağlıklısı inşallah..
ben de rüyamda göremedim hiç.. belki diyorum ilerleyen zamanlarda görürüm...

Ay ne bilym valla siz güldüğüme bakmayın çaktırmadan tırsma var yani Yarın bi gidy geliymde doktora iyi haberle inşallah

inşallah hayırlı güzel haberlerle gel pelişş
benim de pazartesi randevum
daha çok var düşünmeyim diyorum ama sürekli aklımda karnımdakiler

haklısın cnm hayırlısı, sağlıklısı inşallah..
ben de rüyamda göremedim hiç.. belki diyorum ilerleyen zamanlarda görürüm...

görürsün canım ben eşimle beraber her gece saatlerce severek konusuoruz onla bıgun gece annem kızmı olcan oğlanmı bı an önce cınsıyetın
belli olsada ona gore sevsek derken uyuya kaldım bıbaktım bana erkek çoçuğu verıolar senın dıe yıkıom guselce ege oğlum dıom ole işte hep aynı ruyayı goruodumm:)))))

Bizim bi komşu var kadın yüzüne bakınca kız mı oğlan mı olduğunu anlıyomuş, mahallede kim varsa bilmiş
geçen karşılaşmıştık yolda, selamlaştık.. Dün anneme baktım ama çözemedim nesi olacak demiş
annem de normaldir çünkü ikiz dedi
Kızlar bizim komşiya göre benim ikizler 1 kız 1 oğlan

kızlar arada 2011 aralık annelerine bakın dogumları yaklasmıs yaa muhabbetleri cok heycanlı

biraz daha sızlıyo canım üşüttüm sanırımm.Yarına randevu aldım gidicem bakalım

Dün benimde belimde hafif bi ağrı vardı bu sabah bi kalktım ki tutulmuş ne eğilebiliyorum ne kalkabiliyorum Dr.telefon açtım hiç bişey vermiyo hiç bişey süremiyormuşum içemiyormuşum ılık duş sonra sar belini dedi kaç günde geçer bilemiyorum artık offf offfffffff

dünde dedesi cicler almış eşofman takımı patik dedim baba ne gerek var.Olsun ah cinsiyeti bi belli olsunda neler alıcam ben ona diyo

dünde dedesi cicler almış eşofman takımı patik dedim baba ne gerek var.Olsun ah cinsiyeti bi belli olsunda neler alıcam ben ona diyo

ahahaha bende resmimi yolliim kız baksın banada bi

evet belini sar diye dün babamda dedi bana sıkmadan tabi..Ya bende üşüttümmü noldu bilmiyorum ssırf bel ağrım olsa neyse dicem ama böbreklerimde sızlıyo bazen .belkide içerde sıkıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…