2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm kızlarrr umarım herkess iyidirr...yeni topic hayırlı olsunnn pelinimm...bu arada mademmm dede almışşş yükle dee görelimmm cicilerinii....

selam canımmm yarın randevum var .Sağolasınn hepimizin topiğii kuşumm istanbulda ailem sakaryadayım bennn önümüzdeki ay gidicem inş.ozaman çekerim resimlerini

hayır cnm yok cihaz sadece kayıt yaptırıyosun rutin kontrollerini senin ve bebeğin aşılarını takip ediyolar

bende almayı çokk istiom ama ii deıl almak dıolar korktugum için alamıom 7 8 aylıkken alırım allahın izniyle
bu arada zırt pırt ultrasona gırmeyın yazık bebişlere 3 haftada bır gırdıgımız halde zararlı kendı doktorunuzdanda baska doktora gıtmeyın sırf ultrason için benden tavsıyee
kızlarrrrrrrrr

selam canımmm yarın randevum var .Sağolasınn hepimizin topiğii kuşumm istanbulda ailem sakaryadayım bennn önümüzdeki ay gidicem inş.ozaman çekerim resimlerini

anladım cnmm olsun yakınmışsınızzz neyse kii.....senin belin ağrıyoduu dimiii cnmm..git bakalım yarın bide güzell haberlerle gel inaşşalllh cnm...

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ii sayılırım su içsem çıkarıyorum bakalı m yarın ense kalınlığına bakcaklar batıranıuz var mı

ii canım ya senin adına sevindim darısı başıma inş. Benimde ii çıkar peki nsl oluyo ne yapmam lazım

güzel çıkar merak etme doktor ultrosonda ensesını olcuyo sonra senden labaratuarda kan alıyolar 2 gune cıkıyo sonuc bıasey yok yanı cok kısa suruyo güzel haberlerle gel ınsallah benın cıkmam lazım ok hoşçakalın...

miray_172 öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için..
bende 1 aralıkta gidicem doktora 2li test için. sonuçları kaç günde aldınız yaptıran arkadaşlar? Bir de cinsiyetini kısmen anlaşılabiliyormuş diye okumuştum kan degerine göre sizce doğruluk payı var mıdır? çok sabırsızlanıyorum cinsiyetini öğrenmek için.. aslında tek duam sağlıklı olması ama ne yalan söylim düşünmeden de edemiyorum ki... :) sizde böyle misiniz?

Son düzenleme:

inş. Canım ya yardımcı old.için bnenim m,dem çok bulanıyo ya ne yediysem durmuyo içimde senin de öle mi peki büyümüş mü nsl belirgin mi

miray kusura bakma işten dolayı her zaman giremiyorum onun için geç cevap yazdım canım
kontrole 9+2 iken gittim iyi gözüküyodu sorun görmedi ama tabiki dikkat etmem gerekiyo .
ikili test için 30 kasımda gidecem bakalım allahtan hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…