Selammm kızlarrr umarım herkess iyidirr...yeni topic hayırlı olsunnn pelinimm...bu arada mademmm dede almışşş yükle dee görelimmm cicilerinii....
günaydın arkadaşlar yaa ne çok yazıyosunuz kalktıgımdan berı okuyom anca bıtırdım nasıl bu kadar erken kalkabılıyorsunuz yaaa ben 11,30 dan once kalkamıyorum tembel bır anne olacagım kesın karnım acıktı süt içtim şimdi ne yesem diye kara kara düsünüyom off offff birşey sorucam yarın sağlık ocağına gidice hamileliğimi kaydettirmem gerekiyormuş sağlık ocaklarından ultrason cıhazı varmı muayene ediyorlarmı hiç gitmedim sağlık ocağına daha önce bilmiyom
doğum la ilglili yazı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim güzel bir yazıydı
selam canımmm yarın randevum var .Sağolasınn hepimizin topiğiikuşumm istanbulda ailem sakaryadayım bennn önümüzdeki ay gidicem inş.ozaman çekerim resimlerini
Biz eşimleee 5. aya kadar bişey almamaya karar verdikk ama tabii ben arada kaçamak yapmassam...:))))
günaydın arkadaşlar yaa ne çok yazıyosunuz kalktıgımdan berı okuyom anca bıtırdım nasıl bu kadar erken kalkabılıyorsunuz yaaa ben 11,30 dan once kalkamıyorum tembel bır anne olacagım kesın karnım acıktı süt içtim şimdi ne yesem diye kara kara düsünüyom off offff birşey sorucam yarın sağlık ocağına gidice hamileliğimi kaydettirmem gerekiyormuş sağlık ocaklarından ultrason cıhazı varmı muayene ediyorlarmı hiç gitmedim sağlık ocağına daha önce bilmiyom
doğum la ilglili yazı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim güzel bir yazıydı
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ii sayılırım su içsem çıkarıyorum bakalı m yarın ense kalınlığına bakcaklar batıranıuz var mı
ben baktırdım ense kalınlığı ve ikili test yapıldı sonuclar güzel çok şükür
ii canım ya senin adına sevindim darısı başıma inş. Benimde ii çıkar peki nsl oluyo ne yapmam lazım
ıkımız aynıyız senleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben baktırdım ense kalınlığı ve ikili test yapıldı sonuclar güzel çok şükür
güzel çıkar merak etme doktor ultrosonda ensesını olcuyo sonra senden labaratuarda kan alıyolar 2 gune cıkıyo sonuc bıasey yok yanı cok kısa suruyo güzel haberlerle gel ınsallah benın cıkmam lazım ok hoşçakalın...
cnm evet 12 ye gircem bende bitmedi hala lekelenme...ben yatamam işyerindeyim oturarak çalışyorum zaten yorulmuyorum..haftasonları dinlenebilrim ancak..belki 2 hafta sonra biter bendede inş....
evet bayadır seni görmüyordum naptın hiç kontrole gittinmi?
ne kadar güzel canım senn kontrolun ne zaman? en son ne zaman gıttın? buarada tşk ederim arkadaslar
gidiyim ben en iyisi dr :) görem bebişimi
Günaydın kızlar. nasılsınız?
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?