http://lbdf.lilypie.com/A3Yep2.png
buyur cnm.. kontrol panelinden profili düzenleyi seç, çizelge kutucuğuna linki yapıştır kaydet..
görürsün canım ben eşimle beraber her gece saatlerce severek konusuoruz onla bıgun gece annem kızmı olcan oğlanmı bı an önce cınsıyetın
belli olsada ona gore sevsek derken uyuya kaldım bıbaktım bana erkek çoçuğu verıolar senın dıe yıkıom guselce ege oğlum dıom ole işte hep aynı ruyayı goruodumm:)))))
tesekkur ederim
yıldırımdayımmm canımmm ...orta yer bulalım bi gün heykelde buluşalımmmm
ya batıyo üşütmüşüm gibi.ama son birlikte olduğumuzda rahatsız oldum biraz sanırım ondanda oldu.Ya normalde haftayada erken gidicem artık napim üşüttümmü mikropmu aldım bilmiyorum canım.Sabah 10 a aldım ben
geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütmüştürsün bence benimm herif korkuyo valla tepesine tepesine yapamam oğlumun die arkasını dönüveriyo
günaydın kızzlaaarrr şu kdr süredir kusmadım 3. ay bitmek üzere kusmaya başladım hayret yaniii bende diyordum ne güzel devam ediyor bulantısız fln diye kendime nazar değdirdim =) dün doktora gittim geçen gün çok fasla kasık ağrısı çektim dayanamadım gittim bende çok şükür bi sıkıntı yokmuş acaba eve ultrason cihazı alsam kara geçicem kesin=)) haftaya cumada 2 li tarama testine gidicem size ayrıntıları mutlaka yazarım
merhaba arkadaslar size bir sey danışmak istiyorum
10. haftamdayım 9+5 en son dr 1 kasımda gittim drum 5 aralıkta gel dedi
1,5 hafta kaldı dr gıtmeme ama ben meraktan ölüyorum acaba bebişim ne yapıor dıye..
sizce bebişimi gormeye gitsem mi yoksa randavu gunumu beklesem mi?? :)
buarada benıde ekleyın listeye arkadaşlarım 22 hazıran bebişimi bekliyorum 1.70 boy 63 kilom
sat:15 eylül :) başka bilgi gerekli midir?
öpüyorum sizleri bebişlerinizide :))
dünde dedesi cicler almış eşofman takımı patik dedim baba ne gerek var.Olsun ah cinsiyeti bi belli olsunda neler alıcam ben ona diyo
1,5 hafta kaldı dr gıtmeme ama ben meraktan ölüyorum acaba bebişim ne yapıor dıye..
buarada benıde ekleyın listeye arkadaşlarım 22 hazıran bebişimi bekliyorum 1.70 boy 63 kilom
kısss çok erken deılmıı almak içinnnnn
günaydın kızzlaaarrr şu kdr süredir kusmadım 3. ay bitmek üzere kusmaya başladım hayret yaniii bende diyordum ne güzel devam ediyor bulantısız fln diye kendime nazar değdirdim =) dün doktora gittim geçen gün çok fasla kasık ağrısı çektim dayanamadım gittim bende çok şükür bi sıkıntı yokmuş acaba eve ultrason cihazı alsam kara geçicem kesin=)) haftaya cumada 2 li tarama testine gidicem size ayrıntıları mutlaka yazarım
güle güle kullan cnm..
buluşalım walla ne güzel olur.. benim hiç hamiş arkadaşım yok.. sizler de olmasanız ne yapardım diyorum hep kendi kendime.. iyi ki varsınız haziran anneleri... :))
günaydıın canııım
4.aydan sonrada olanlar varmış bebişin kıllanması falan yapıyomuş bende sabahları kötü oluyorum dünde bişeyi fazla yedim akşam çıktı valla yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?