2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu taktiği ben de deneyim o zaman.. belki gösterir rabbim bana da..

geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütmüştürsün bence benimm herif korkuyo valla tepesine tepesine yapamam oğlumun die arkasını dönüveriyo

geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütmüştürsün bence benimm herif korkuyo valla tepesine tepesine yapamam oğlumun die arkasını dönüveriyo

şu andan sonra bende önermiyorummm evet geçen hafta ayaklarım çok üşüdü sanırım ondan oldu

günaydın kızzlaaarrr şu kdr süredir kusmadım 3. ay bitmek üzere kusmaya başladım hayret yaniii bende diyordum ne güzel devam ediyor bulantısız fln diye kendime nazar değdirdim =) dün doktora gittim geçen gün çok fasla kasık ağrısı çektim dayanamadım gittim bende çok şükür bi sıkıntı yokmuş acaba eve ultrason cihazı alsam kara geçicem kesin=)) haftaya cumada 2 li tarama testine gidicem size ayrıntıları mutlaka yazarım

günaydıın canııım
4.aydan sonrada olanlar varmış bebişin kıllanması falan yapıyomuş bende sabahları kötü oluyorum dünde bişeyi fazla yedim akşam çıktı valla yarısı

merhaba arkadaslar size bir sey danışmak istiyorum
10. haftamdayım 9+5 en son dr 1 kasımda gittim drum 5 aralıkta gel dedi
1,5 hafta kaldı dr gıtmeme ama ben meraktan ölüyorum acaba bebişim ne yapıor dıye..
sizce bebişimi gormeye gitsem mi yoksa randavu gunumu beklesem mi?? :)

buarada benıde ekleyın listeye arkadaşlarım 22 hazıran bebişimi bekliyorum 1.70 boy 63 kilom
sat:15 eylül :) başka bilgi gerekli midir?

öpüyorum sizleri bebişlerinizide :))

şimdi kenara yazıyorum akşam hepinizi topluca ekliycemm Bende en son 1 kasımda gittim doktorum 4 hafta sonra gel dedi ama bel ağrılarım falan var yarına randevu aldım.çok merak ediyosan al randevu

ıkımız aynıyız senleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım benimde öyle ay ne güzel midem bulanmıyor diye diye bulandırdım resmen yaaaa

güle güle kullan cnm..

buluşalım walla ne güzel olur.. benim hiç hamiş arkadaşım yok.. sizler de olmasanız ne yapardım diyorum hep kendi kendime.. iyi ki varsınız haziran anneleri... :))

tatlım ayarlar bi cumartesi falan buluşuruzz belki bebişlerimize bişeyler bakarız

Selammm kızlarrr umarım herkess iyidirr...yeni topic hayırlı olsunnn pelinimm...bu arada mademmm dede almışşş yükle dee görelimmm cicilerinii....

günaydın arkadaşlar yaa ne çok yazıyosunuz kalktıgımdan berı okuyom anca bıtırdım nasıl bu kadar erken kalkabılıyorsunuz yaaa ben 11,30 dan once kalkamıyorum tembel bır anne olacagım kesın karnım acıktı süt içtim şimdi ne yesem diye kara kara düsünüyom off offff birşey sorucam yarın sağlık ocağına gidice hamileliğimi kaydettirmem gerekiyormuş sağlık ocaklarından ultrason cıhazı varmı muayene ediyorlarmı hiç gitmedim sağlık ocağına daha önce bilmiyom

doğum la ilglili yazı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim güzel bir yazıydı

günaydıın canııım
4.aydan sonrada olanlar varmış bebişin kıllanması falan yapıyomuş bende sabahları kötü oluyorum dünde bişeyi fazla yedim akşam çıktı valla yarısı

vallaha şaşırıyorum böyle olunca cnm neyseki ilaç içmeden önce oluo ilaç içtikten snr olsa ilacın hiçbi faydası olmaz =)

işte aynı şeyi bende hissettiğim için dayanamadım dün için randevu aldım gittim doktora amacım ultrasonla bebişi görmek ayrıtıya gerek duymadım çnk kendi doktoruma gitmedim kıpırdanmaya başlamış eller ayaklar durmuyordu eğer sende bnm gibi çok merak ediyorsan cnm hiç bekleme al bi yerden randevu git gör bebişini =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…