miray kusura bakma işten dolayı her zaman giremiyorum onun için geç cevap yazdım canım
kontrole 9+2 iken gittim iyi gözüküyodu sorun görmedi ama tabiki dikkat etmem gerekiyo .
ikili test için 30 kasımda gidecem bakalım allahtan hayırlısı..
geçen pzartesı gıttım 12 haftalıkken geldedı 5 aralıkta gel dedı ben 8 gıbı gıdıcem
ben de iyiyim saol bıdıkcım. miden nasıl oldu? evet ya, büyüdü keratagünaydın ranacık iyiyiz çok şükür sne nasılsın???
maşallah 10. hafta bitmiş
hg canım ben kendi adıma diyim çok midem bulanıyo yediğim çıkıyo resmen
Öncelik sağlık tabi, ama ben de tahminde bulunsun isterim doktorum. meraktan ölürüm.BEN 5 aralıkta da gidicem kendı drma 2li test istedi zaten
umarım cinsiyetinde tahminde bulunur ::) gerci sağlıklı olsunda hepimizinki...
yazarsın sonuçlarını sende canım :)) ah ah gecsin zamannnnNnnnnNNNN
Merhaba bayanlar ben de 2012 haziranı bekliyorum 2.çocuğumu dünyaya getirebilmek için.8+1deyiz bugün.geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden geliyoruz.inşallah rahat hamilelik geçirir,kolay doğum yaparız.
Öncelik sağlık tabi, ama ben de tahminde bulunsun isterim doktorum. meraktan ölürüm.
Hoşgeldiniz Yusufunannesi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim de geç döllenme oldu,biz de ki hafta geriden geliyoruz.
Tünaydın kızlarhasta olan tüm hamiş arkadaşlarımıza çok ama çok geçmiş olsun
saol cnm cok kötu gecıyor benım hamılelık cocuga zarar vermekten korkuorum o yuzden zorlada olsa yıyorum sonra dırek banyoya gıdıorum ne zaman bıtcek kımbılır
Tünaydın canım hoşgeldnTünaydın kızlarhasta olan tüm hamiş arkadaşlarımıza çok ama çok geçmiş olsun
benımde sata göre 13 uncu hafta nın ıcınde olucaktım fakat suan 11 ıncı haftanın ıcındeyız 10+4 uz hayırlısı cnm eger bı aksılık olmazsa aynı zamanlara denk gelıo dogumumuz
Tünaydın canım hoşgeldn
Hoşbulduk cnm kuzucuğun ve sen nasılsın iyimisin
Evet cnm onun için yiyioruz zaten benim bu zamana hiç bulantım olmadı ama bugun benimde biraz belim ağrıyor ilk defa bir sıkıntım oldu normaldir herhal
Tünaydın canım hoşgeldn
evet canm senle günlerimiz çok yakın. ikili test için randevun ne zaman? benim cuma kontrolüm var, ama bir-iki hafta sonra gel diycek test için heralde
ne guzl hamılelıgın ıyı gecıyor senın..bel agrısı her adet zamanlarında benım oluyor sanırım senınkıde ondan dolayı cnm
Olabilir o aklıma hiç gelmedi cnm bide ben hamileliğimi öğrendiğimden beri korkuyordum hiç ilişkiye girmedim doktor sakıncası yok dun gece cesaretlendim uzun zaman sonra yapınca olmuş olabilir
Hoşbulduk cnm kuzucuğun ve sen nasılsın iyimisin
kuzumu hiç hissetmiyorum canım (( bi şikayetim de yok göğüs ağrısı dışında. cuma günü gitcem bakalım nasılmış. ben iyiyim, bebiş de iyidir inşallah. sen nasılsın? senin minnoş napıyo?
Cnm ben 11+2'yim yani 12'ci haftamin icindeyim insaALLAH. Vitamin haric ozel bir hap kullanmiyorum.
Sen neler kullaniyorsun?
arkadaşlar panik yapmayın ben kanama lekelenme hepsini yaşadım. dr um 14 . hafta mucize gibidir hepsi bir anda biter dedi. düşük yerleşmiş plesenta sorunu bizim sorunumuz. benim bu ay çok olmadı lekelenmem ama dr um 14 . hafta bitene kadar her an kanaman ya da lekelenmen olabilir panik yapma dedi. sizde üzmeyin kendinizi. ben progestanı hiç bırakmadım... ve dinlenme modundayım sürekli... içimizi ferah tutup dua edelim teyzoşlar.
cnm ben tam 12 haftaya gırsın o zaman doktor degıstırıp devlete gıdıcem ıns testıde yaparlar dıye umut edıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?