2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 30 kasımmmm bakalımm inşallah güzel haberlerle döneriz

geçen pzartesı gıttım 12 haftalıkken geldedı 5 aralıkta gel dedı ben 8 gıbı gıdıcem

BEN 5 aralıkta da gidicem kendı drma 2li test istedi zaten
umarım cinsiyetinde tahminde bulunur ::) gerci sağlıklı olsunda hepimizinki...

yazarsın sonuçlarını sende canım :)) ah ah gecsin zamannnnNnnnnNNNN

Merhaba bayanlar ben de 2012 haziranı bekliyorum 2.çocuğumu dünyaya getirebilmek için.8+1deyiz bugün.geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden geliyoruz.inşallah rahat hamilelik geçirir,kolay doğum yaparız.

günaydın ranacık iyiyiz çok şükür sne nasılsın???
maşallah 10. hafta bitmiş
ben de iyiyim saol bıdıkcım. miden nasıl oldu? evet ya, büyüdü kerata

hg canım ben kendi adıma diyim çok midem bulanıyo yediğim çıkıyo resmen

hb canım. ayy geçmedi mi? bende o günler geride kaldı çok şükür. çok kötüydüm. sadece sabah da değil, dimi? bütün gün böyle. yine sen aç kalma canım. meyve sebze hafif bişeylerle mideni doldurmaya çalış. açlık da insanı mahvediyo

BEN 5 aralıkta da gidicem kendı drma 2li test istedi zaten
umarım cinsiyetinde tahminde bulunur ::) gerci sağlıklı olsunda hepimizinki...

yazarsın sonuçlarını sende canım :)) ah ah gecsin zamannnnNnnnnNNNN

Öncelik sağlık tabi, ama ben de tahminde bulunsun isterim doktorum. meraktan ölürüm.

Merhaba bayanlar ben de 2012 haziranı bekliyorum 2.çocuğumu dünyaya getirebilmek için.8+1deyiz bugün.geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden geliyoruz.inşallah rahat hamilelik geçirir,kolay doğum yaparız.

Hoşgeldiniz Yusufunannesi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim de geç döllenme oldu,biz de ki hafta geriden geliyoruz.

Tünaydın kızlar hasta olan tüm hamiş arkadaşlarımıza çok ama çok geçmiş olsun

benımde sata göre 13 uncu hafta nın ıcınde olucaktım fakat suan 11 ıncı haftanın ıcındeyız 10+4 uz hayırlısı cnm eger bı aksılık olmazsa aynı zamanlara denk gelıo dogumumuz

saol cnm cok kötu gecıyor benım hamılelık cocuga zarar vermekten korkuorum o yuzden zorlada olsa yıyorum sonra dırek banyoya gıdıorum ne zaman bıtcek kımbılır

saol cnm cok kötu gecıyor benım hamılelık cocuga zarar vermekten korkuorum o yuzden zorlada olsa yıyorum sonra dırek banyoya gıdıorum ne zaman bıtcek kımbılır

Evet cnm onun için yiyioruz zaten benim bu zamana hiç bulantım olmadı ama bugun benimde biraz belim ağrıyor ilk defa bir sıkıntım oldu normaldir herhal

Tünaydın canım hoşgeldn
benımde sata göre 13 uncu hafta nın ıcınde olucaktım fakat suan 11 ıncı haftanın ıcındeyız 10+4 uz hayırlısı cnm eger bı aksılık olmazsa aynı zamanlara denk gelıo dogumumuz

evet canm senle günlerimiz çok yakın. ikili test için randevun ne zaman? benim cuma kontrolüm var, ama bir-iki hafta sonra gel diycek test için heralde

Evet cnm onun için yiyioruz zaten benim bu zamana hiç bulantım olmadı ama bugun benimde biraz belim ağrıyor ilk defa bir sıkıntım oldu normaldir herhal

ne guzl hamılelıgın ıyı gecıyor senın..bel agrısı her adet zamanlarında benım oluyor sanırım senınkıde ondan dolayı cnm

Tünaydın canım hoşgeldn

evet canm senle günlerimiz çok yakın. ikili test için randevun ne zaman? benim cuma kontrolüm var, ama bir-iki hafta sonra gel diycek test için heralde

cnm ben tam 12 haftaya gırsın o zaman doktor degıstırıp devlete gıdıcem ıns testıde yaparlar dıye umut edıyorum..

inşallah canım benim doktorumda 12. hafta bi geçsin rahatlarsın dedi cuma günü bitiriyorum inşallah 12. haftamı hayırlısıylan. yalnız benim sorun düşük yerleşmiş plesanta deilmiş hatta çok güzel yere tutunmuş bebek dedi doktor . yani benim durumumu açıklayamadılar eski kanlar yada östrojenin çok yükselmesi olabiliyomuş. inşallah geçer cünkü bende 2 haftadır sürekli yatıyorum evde ve eşim her işe koşuyor ve onun çok yorulduğunu hissediyorum kıyamam inşallah geçerde kendi işlerimi görebilirim devamlı yatmak çok sıkıcı

kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR VIKIS HAMILEYKEN ZARARLIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEN BOGAZLARIMA SIRTLARIMA
AZAR AZAR SURDUMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…