- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Aaahhh aaahhh bende görsem şöyle 8-10 haftalık olduğumuzu kalp atışlarını duysamKusmak için bile can atıyorum yaa
Bişey sorcam size kızlar; ben kolasız hayat geçiremezdim ama asitli falan diye içmiyorum artık onun yerine meyve suyu içiyorum ama nescafede zararlı mı? Her sabah 1 fincan içme huyum var yoksa başım çatlıyo onuda tamamen bırakmalımıyım yoksa günde 1 fincana izin varmı?
ah canim benim ayni kaderi paylasiyoruz benim kocamda gitti ise her yer kapali carsi pazar yok soguk offf of bebisim bende onun sicakligi yeter gerci hayal etmesi bile güzel cok duygusallastim dün durup dururken hickira hickira aglamaya basladim esim diyor biz böyle basladiysak isimiz is dua et ki kusmuyorum dedim bende
Aaahhh aaahhh bende görsem şöyle 8-10 haftalık olduğumuzu kalp atışlarını duysamKusmak için bile can atıyorum yaa
Bişey sorcam size kızlar; ben kolasız hayat geçiremezdim ama asitli falan diye içmiyorum artık onun yerine meyve suyu içiyorum ama nescafede zararlı mı? Her sabah 1 fincan içme huyum var yoksa başım çatlıyo onuda tamamen bırakmalımıyım yoksa günde 1 fincana izin varmı?
Anneni okadar iyi anliyorum ki benim kizimda dogdu dogali cok canimi yakti ve bende oyle ah ediyorum simdibana çekerse hiç sanmıyoruumbüyük ihtimallede bana çekicek annem az ah etmediydi bana allah sana senin gibi bi ewlat wersin die yandımki ne yandım diyorum şimdi
canım o duygusal dalgalanmalar bendede var:2: haberlerde depreme,cumhuriyet bayramında sokaklara dökülüp bayrak sallayanlara,askerlere her şeye ağlar oldum cnm
haber izlemiyorum artık...mahvoluyorumm inan.....eşinede iyi demişsinnn dua etsinlerki gece gece erik falan arattırmıyoruz valla:))
Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...
merhaba kizlar moralim cok bozuk ya bu kizin istahsizligi beni perisan etti resmen
kimin ahini aldim bilmiyorum. kofte yaptim normal cocuk sever dimi?
Ama yok benimki anormal "Anne daha verme nolur "diye agliyor gozyaslari icinde
gorende zehir veriyor sanir, kafayi siyiricam yakinda ya
sinirlerim lacka napicami bilmiyorum ya
Dr yeni goturdum bir rahatsizligi kulagiydi oda cok az kalmis demisti dr, ilac kullandik zaten 2 haftadir
yani gecmistir artik oda. ya zaten kafami kaldiramiyorum, sersem gibiyim.
sabahta kahvaltisni yaptirdim cizgi film actim azcik uzaniyim dedim yok rahatta birakmiyorki yatayim
off cok dertliyim bu kizdan yememesine tahammul edeiyorum
neden yani neden yemiyor acikmiyormu? enerjimde yokki cesit cesit yapayim
1 cesiti ancak yapabiliyorum.
cnm yaaa seni o kadar iyi anlıyorum kii ben kızımda diş zamanları hariç öyle çok çekmedim yemekten ama bizde de uyku sorunu var öyle zorla uyuyo ki anlatamam yatağı yanımızdaa 8. aya kadar anca yattı parmağının ucunu gösterince yatağa çırçır çığırıyo..şimdi düşünüyorum da 8. ayımda karnım burnumda koşa koşa yatak takımı beğenmiştim ne gerek varsa...demem o ki hepsinin var işte bişeyleri evlat kolay değil cnm yoksa herkeze anne denirdi...annelik demirden leblebii..haaa benimde çıldırmadığım dönemler olmuyo mu hemde nasıl ...ama işte sabır cnm...sevdiği şeyleri dene vermeyi yada mesela yemediği zmn bırak 10 dk sonra tekrar denesen...
merhaba kizlar moralim cok bozuk ya bu kizin istahsizligi beni perisan etti resmen
Dr yeni goturdum bir rahatsizligi kulagiydi oda cok az kalmis demisti dr, ilac kullandik zaten 2 haftadir
sabahta kahvaltisni yaptirdim cizgi film actim azcik uzaniyim dedim yok rahatta birakmiyorki yatayim
Anneni okadar iyi anliyorum ki benim kizimda dogdu dogali cok canimi yakti ve bende oyle ah ediyorum simdi
seninde senin gibi kizin olsun diyorum, belki yanlis ama sinir tahammul kalmadi valla.
ptesi krese yollucam 1 haftadir su btkin alimle ugrasip duruyorum cok yoruyor beni
biraz dinleneyim bari
canım geç belirti gösterende oluyoo gerçi erken seninki:)) bence cola içme zararlı ilk 6 hafta bebişin gelişim haftası cnm...dikakt etmek gerek.....ama illa cnın cola
istiyor ise 1 çay bardağı iç günde aşırıya kaçmaa......nescafede kafein var oda zararlı fakat doktorlarrr 1 fincana izin veriyor...canın isteyipte içmemek bebişee daha çok zarar
ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diyeannelik duygusumu ne haha
canım geç belirti gösterende oluyoo gerçi erken seninki:)) bence cola içme zararlı ilk 6 hafta bebişin gelişim haftası cnm...dikakt etmek gerek.....ama illa cnın cola
istiyor ise 1 çay bardağı iç günde aşırıya kaçmaa......nescafede kafein var oda zararlı fakat doktorlarrr 1 fincana izin veriyor...canın isteyipte içmemek bebişee daha çok zarar
ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diyeannelik duygusumu ne haha
Anneni okadar iyi anliyorum ki benim kizimda dogdu dogali cok canimi yakti ve bende oyle ah ediyorum simdi
seninde senin gibi kizin olsun diyorum, belki yanlis ama sinir tahammul kalmadi valla.
ptesi krese yollucam 1 haftadir su btkin alimle ugrasip duruyorum cok yoruyor beni
biraz dinleneyim bari
bu gidisle istemesemde giciklik olsun diye isticem yavv gecen cocuklar duymasini bakiyom meltem haliuk sen ölme dedi ben basladim aglamaya susamiyom daha dramatik sahnde deyildi fazla bide saga sola bakiyoruim esim geliyormu rezil olcam diye
hahaha ben ayakkabımı giyerken bilee eğilmiyorumm sıkışıcak diyee yere oturup giyorum iyimiii
merhaba kızlar nasılsınızz
taşınma falan derken pek giremiyorum
henuz yerlesemedik
aşırı mide bulantılarımın cıkarmalarımın geçtiğini farkettim
2 gündür :S iyimi kötümü bu blemedim
geçmesi iyi ama
bu kezde hiç belirti yok gibi hissetmeye basladım garip
vee bende hiç bişeye degıl colaya aşeriyorum :S
acaip cola içesim var :S
bunun yerıne mandalina yiyorum sımdılık
merhaba cnm bende de çok çay içesim var günde 1 bardak imamın abdest suyu gibi içiyorum öffff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?