2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaahhh aaahhh bende görsem şöyle 8-10 haftalık olduğumuzu kalp atışlarını duysam Kusmak için bile can atıyorum yaa
Bişey sorcam size kızlar; ben kolasız hayat geçiremezdim ama asitli falan diye içmiyorum artık onun yerine meyve suyu içiyorum ama nescafede zararlı mı? Her sabah 1 fincan içme huyum var yoksa başım çatlıyo onuda tamamen bırakmalımıyım yoksa günde 1 fincana izin varmı?

Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...
[/QUOTE]

ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diye annelik duygusumu ne haha

ay canim benimde dün hafif midem bulandi kuscam basladi diye sevindim gecti herhalde cok yedim ondandi :-( ah bir kussam haha nescafe genede icme önermiyorlar canim suaan gelisme asamasi cok önemli bebisin icin katlan SIKILMIS portakal sulari felan ic siyah cay bile icmicekmissin iyi deyilmis bebeye

canım o duygusal dalgalanmalar bendede var:2: haberlerde depreme,cumhuriyet bayramında sokaklara dökülüp bayrak sallayanlara,askerlere her şeye ağlar oldum cnm
haber izlemiyorum artık...mahvoluyorumm inan.....eşinede iyi demişsinnn dua etsinlerki gece gece erik falan arattırmıyoruz valla:))

cnm valla bu benim 2. gebeliğim ilkindee o kadar çok sınırlamıştım kendimi anlatamam...ama yanlışmış bu şekilde de çok abartıya kaçmadan bazı şeylerden almak lazımmış..mesela nec bende günde 1 tane içiyorum onu da sütle hazırlıyorum direk öyle tavsiye ederim cnm ....eğer sade seviyosan da o zmn az kahveli yap cnm...

merhaba kizlar moralim cok bozuk ya bu kizin istahsizligi beni perisan etti resmen
kimin ahini aldim bilmiyorum. kofte yaptim normal cocuk sever dimi?
Ama yok benimki anormal "Anne daha verme nolur "diye agliyor gozyaslari icinde
gorende zehir veriyor sanir, kafayi siyiricam yakinda ya
sinirlerim lacka napicami bilmiyorum ya
Dr yeni goturdum bir rahatsizligi kulagiydi oda cok az kalmis demisti dr, ilac kullandik zaten 2 haftadir
yani gecmistir artik oda. ya zaten kafami kaldiramiyorum, sersem gibiyim.
sabahta kahvaltisni yaptirdim cizgi film actim azcik uzaniyim dedim yok rahatta birakmiyorki yatayim
off cok dertliyim bu kizdan yememesine tahammul edeiyorum
neden yani neden yemiyor acikmiyormu? enerjimde yokki cesit cesit yapayim
1 cesiti ancak yapabiliyorum.

bana çekerse hiç sanmıyoruum büyük ihtimallede bana çekicek annem az ah etmediydi bana allah sana senin gibi bi ewlat wersin die yandımki ne yandım diyorum şimdi
Anneni okadar iyi anliyorum ki benim kizimda dogdu dogali cok canimi yakti ve bende oyle ah ediyorum simdi
seninde senin gibi kizin olsun diyorum, belki yanlis ama sinir tahammul kalmadi valla.

ptesi krese yollucam 1 haftadir su btkin alimle ugrasip duruyorum cok yoruyor beni
biraz dinleneyim bari

bu gidisle istemesemde giciklik olsun diye isticem yavv gecen cocuklar duymasini bakiyom meltem haliuk sen ölme dedi ben basladim aglamaya susamiyom daha dramatik sahnde deyildi fazla bide saga sola bakiyoruim esim geliyormu rezil olcam diye

canım geç belirti gösterende oluyoo gerçi erken seninki:)) bence cola içme zararlı ilk 6 hafta bebişin gelişim haftası cnm...dikakt etmek gerek.....ama illa cnın cola
istiyor ise 1 çay bardağı iç günde aşırıya kaçmaa......nescafede kafein var oda zararlı fakat doktorlarrr 1 fincana izin veriyor...canın isteyipte içmemek bebişee daha çok zarar

Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...

ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diye annelik duygusumu ne haha[/QUOTE]

hahaha ben ayakkabımı giyerken bilee eğilmiyorumm sıkışıcak diyee yere oturup giyorum iyimiii

günaydın kızlar
bebek için ilk 2 ay özellikle sırt üstü yatmak yararlı diye biliyorum ben,bebek rahime tutunma çabasında olduğundan daha faydalıymış,ileriki aylarda 4-5 aylardan sonra mutlaka sola ya da yan yattmakta yarar var,bebeğin kordonu boynuna felan dolanmasın diye.bu arada sat 14 eylül olan var mı aranızda?kalp atışı için ne zamana gideceksiniz?ben perşembegidecem 7+2 felan oluyorum sanırım

kızında kendi küçüklüğümü gördüm bi an bence zorlama meyvesini vitaminin alıyosa yediği kadar yesin annem az doktorlardan kowulmadı hatırlıyorum her sabah balık yağım eksik olmazdı bi bıldırcın yumurtam bide normal yumurtam zorla ağlata ağlata yuttururdu bazen o ağlardı ama şimdi maşallahım war benim küçüğümde benim gibiydi onunda maşallahı war kilo wermeye çalışıyo bence çok sıkıştırmayın

ama annem dönüp sonra töbe töbe diyomuş

hahaha ben ayakkabımı giyerken bilee eğilmiyorumm sıkışıcak diyee yere oturup giyorum iyimiii[/QUOTE]

sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün ya evin icinde kahkaha atarak güldüm hehe duydum ya artik bende öyle giyerim bebek SIKISMASIN DIYE hapsirirkende karnimi tutuyom sanki ucucak

hahaha ben ayakkabımı giyerken bilee eğilmiyorumm sıkışıcak diyee yere oturup giyorum iyimiii[/QUOTE]

doktorum bana eğer bulantın olursa 1 çay bardağı kadar kolayı gün içinde ara ara içebilirsin demişti.mide bulantısını bastırırmış

canım üzülmeee genelde her çocuk o yaşlarda yeme sorunu yaşıyor maalesef....benim yeğenimde 2 yaşındayken anneeee ölüyümm benn ölüyümmmm yemicem diyee
ağlardıı yaaa.....kreşe gidince belkiii yoluna girer cnmm

bu gidisle istemesemde giciklik olsun diye isticem yavv gecen cocuklar duymasini bakiyom meltem haliuk sen ölme dedi ben basladim aglamaya susamiyom daha dramatik sahnde deyildi fazla bide saga sola bakiyoruim esim geliyormu rezil olcam diye

hahahhahadurumm feciiii

hahaha ben ayakkabımı giyerken bilee eğilmiyorumm sıkışıcak diyee yere oturup giyorum iyimiii

sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün ya evin icinde kahkaha atarak güldüm hehe duydum ya artik bende öyle giyerim bebek SIKISMASIN DIYE hapsirirkende karnimi tutuyom sanki ucucak [/QUOTE]

o bendede var cnm hapşırırken karnımı tutuyorummm ayy ne olcakk bizim bu halimizzz

merhaba kızlar nasılsınızz
taşınma falan derken pek giremiyorum
henuz yerlesemedik
aşırı mide bulantılarımın cıkarmalarımın geçtiğini farkettim
2 gündür :S iyimi kötümü bu blemedim
geçmesi iyi ama
bu kezde hiç belirti yok gibi hissetmeye basladım garip
vee bende hiç bişeye degıl colaya aşeriyorum :S
acaip cola içesim var :S
bunun yerıne mandalina yiyorum sımdılık

merhaba cnm bende de çok çay içesim var günde 1 bardak imamın abdest suyu gibi içiyorum öffff..

Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…