merhaba kızlar nasılsınızz
taşınma falan derken pek giremiyorum
henuz yerlesemedik
aşırı mide bulantılarımın cıkarmalarımın geçtiğini farkettim
2 gündür :s iyimi kötümü bu blemedim :d
geçmesi iyi ama
bu kezde hiç belirti yok gibi hissetmeye basladım garip
vee bende hiç bişeye degıl colaya aşeriyorum :s
acaip cola içesim var :s
bunun yerıne mandalina yiyorum sımdılık
hepimiz bir garibiz yani
cola içmeyide bırakmıstım bi kaç aydır
şimdi nasıl istiyor canım
gecen gun içtim dayanamadım napim
Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....
canım 8 haftalığı geçince midede az yanma oluyor sadece benim sabahları bulantım oluyo bazen ama baş dönmeleri oluyo ona dikkat et:):)
cnm dayanamıyosan 1 bardak iç bişi olmaz....ama abartıya kaçma sakın..
hepimiz bir garibiz yani :d
cola içmeyide bırakmıstım bi kaç aydır
şimdi nasıl istiyor canım
gecen gun içtim dayanamadım napim
iç bişey olmaz yaa nolcek bi bardaktan canın istiyor yani bebiş istiyor:d:d ben 2 yudum içince midem davul gibi oluyo ondan içemiyorum hiç sewmezdim zaten hala sewmiyorm:):):)
merhaba kızlar nasılsınızz
taşınma falan derken pek giremiyorum
henuz yerlesemedik
aşırı mide bulantılarımın cıkarmalarımın geçtiğini farkettim
2 gündür :S iyimi kötümü bu blemedim
geçmesi iyi ama
bu kezde hiç belirti yok gibi hissetmeye basladım garip
vee bende hiç bişeye degıl colaya aşeriyorum :S
acaip cola içesim var :S
bunun yerıne mandalina yiyorum sımdılık
zeynep ben cnm:)Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....
grupta var demeek
ben görmemiştim bunu katıldım bende
Sevdigi seyler o kadar az ki balik yogurt krem peynir yumurta bunlarla yasiyorcnm yaaa seni o kadar iyi anlıyorum kii ben kızımda diş zamanları hariç öyle çok çekmedim yemekten ama bizde de uyku sorunu var öyle zorla uyuyo ki anlatamam yatağı yanımızdaa 8. aya kadar anca yattı parmağının ucunu gösterince yatağa çırçır çığırıyo..şimdi düşünüyorum da 8. ayımda karnım burnumda koşa koşa yatak takımı beğenmiştim ne gerek varsa...demem o ki hepsinin var işte bişeyleri evlat kolay değil cnm yoksa herkeze anne denirdi...annelik demirden leblebii..haaa benimde çıldırmadığım dönemler olmuyo mu hemde nasıl ...ama işte sabır cnm...sevdiği şeyleri dene vermeyi yada mesela yemediği zmn bırak 10 dk sonra tekrar denesen...
valla ozeniyorum esimin memleketine gitti defneden biraz buyuk bir kiz vardi 1 tabak kabak dolmasini yedikızında kendi küçüklüğümü gördüm bi an bence zorlama meyvesini vitaminin alıyosa yediği kadar yesin annem az doktorlardan kowulmadı hatırlıyorum her sabah balık yağım eksik olmazdı bi bıldırcın yumurtam bide normal yumurtam zorla ağlata ağlata yuttururdu bazen o ağlardı ama şimdi maşallahım war benim küçüğümde benim gibiydi onunda maşallahı war kilo wermeye çalışıyo bence çok sıkıştırmayın
ama annem dönüp sonra töbe töbe diyomuş
canım üzülmeee genelde her çocuk o yaşlarda yeme sorunu yaşıyor maalesef....benim yeğenimde 2 yaşındayken anneeee ölüyümm benn ölüyümmmm yemicem diyee
ağlardıı yaaa.....kreşe gidince belkiii yoluna girer cnmm
hahahhahadurumm feciiii
canım dikkat et taşınmak çok zor yorma sakın kendini ilk 3 ay uzanma bile bir yere....
cola çok istiyorsa günde bir çay bardağı iç cnm dr öneriyo
zeynep ben cnm:)
İyi yaptın cnm ordanda paylaşım yapıcaz..kk nın kendi facebok grubu cnm
ay bende sevmesem keşkee
ben ha bire mandalina yiyorum
aynen davul gibi oldu 2 gunde
ay cok komık ya
bizimki biraz irsi ya esimin tarafi boyle . eltim kizina yemegi odaya kitleyerek bagira cagira yediriyor gizyaslari icinde dusun ya. esimin babasi yemez azcik kedi gibi yer esim yeni yeni asti kendini.
sulalesi boyle maalesef . benim ailemde yemek sorunu yok herkes yeteri kadar yer
ins bu bebek bizim tarafa cekerde yuzum guler biraz.
sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün ya evin icinde kahkaha atarak güldüm hehe duydum ya artik bende öyle giyerim bebek SIKISMASIN DIYE hapsirirkende karnimi tutuyom sanki ucucak
Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....
Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...
gunaydin arkadaslar neden topik kapatildi anlamadim.eeeeeeeee nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?