2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım 8 haftalığı geçince midede az yanma oluyor sadece benim sabahları bulantım oluyo bazen ama baş dönmeleri oluyo ona dikkat et:):)

canım 8 haftalığı geçince midede az yanma oluyor sadece benim sabahları bulantım oluyo bazen ama baş dönmeleri oluyo ona dikkat et:):)

sanırım öyle olacak gibi
yarın 8 haftalık olcagız sanırım biz :)
sabah hafif oluyor ama hiç önceki gibi değil
sen biliyorsun ne sorunlar yaşadım
tmm canım dikkat ederim sen naptın
bizim kızlar burdan haberdarmı herkes burdamıı
geçmişi okumadım cok yazı var

cnm dayanamıyosan 1 bardak iç bişi olmaz....ama abartıya kaçma sakın..

öyle 1 bardak içtim zaten
ama içişimi görseydınızz sanki çölde kalmışım su içiyorum

hepimiz bir garibiz yani :d
cola içmeyide bırakmıstım bi kaç aydır
şimdi nasıl istiyor canım
gecen gun içtim dayanamadım napim

iç bişey olmaz yaa nolcek bi bardaktan canın istiyor yani bebiş istiyor:d:d ben 2 yudum içince midem davul gibi oluyo ondan içemiyorum hiç sewmezdim zaten hala sewmiyorm:):):)

iç bişey olmaz yaa nolcek bi bardaktan canın istiyor yani bebiş istiyor:d:d ben 2 yudum içince midem davul gibi oluyo ondan içemiyorum hiç sewmezdim zaten hala sewmiyorm:):):)

ay bende sevmesem keşkee
ben ha bire mandalina yiyorum
aynen davul gibi oldu 2 gunde
ay cok komık ya

canım dikkat et taşınmak çok zor yorma sakın kendini ilk 3 ay uzanma bile bir yere....
cola çok istiyorsa günde bir çay bardağı iç cnm dr öneriyo

Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....
zeynep ben cnm:)

grupta var demeek
ben görmemiştim bunu katıldım bende

İyi yaptın cnm ordanda paylaşım yapıcaz..kk nın kendi facebok grubu cnm

Sevdigi seyler o kadar az ki balik yogurt krem peynir yumurta bunlarla yasiyor
ilac bakicam simdi netten Trde arkadas var donucek 10 gun sonra ona rica edicem getirsin diye
inanki oyle cok israr etmiyorum iyice nefret etmesin diye ama iste off olmuyor

valla ozeniyorum esimin memleketine gitti defneden biraz buyuk bir kiz vardi 1 tabak kabak dolmasini yedi
anne daha koy dedi aglicaktim sinirimden resmen benim kizda vermiyim diye yalvariyor bana

bizimki biraz irsi ya esimin tarafi boyle . eltim kizina yemegi odaya kitleyerek bagira cagira yediriyor gizyaslari icinde dusun ya. esimin babasi yemez azcik kedi gibi yer esim yeni yeni asti kendini.
sulalesi boyle maalesef . benim ailemde yemek sorunu yok herkes yeteri kadar yer
ins bu bebek bizim tarafa cekerde yuzum guler biraz.

aynen öyle tasınmak zorr
ister istemez bıraz yoruluyorum
inşllah bişey olmaz ne diyim
ağır falan kaldırmıyorum yardım ediyorlar amaa
bi yerleşseydık
tamm ordan da yaparız paylaşımı
bende nazlı
şimdi cıkıyorum yerleşmeye devam kızlar
kendinize iyi bakın gene bakarım ben

gunaydin arkadaslar neden topik kapatildi anlamadim.eeeeeeeee nasilsiniz

İnşallah canım oda çok zor valllaa Allah kolaylık versin sanaaa

sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün ya evin icinde kahkaha atarak güldüm hehe duydum ya artik bende öyle giyerim bebek SIKISMASIN DIYE hapsirirkende karnimi tutuyom sanki ucucak

o bendede var cnm hapşırırken karnımı tutuyorummm ayy ne olcakk bizim bu halimizzz [/QUOTE]

bebeyi tüp bebekte verdikten sonra kuzenler odada bekliyordu güldürüyorlar beni defolun diye bagriyorum cocuk gidicek diye ama nasil kahkahayi bastim karnim sallananiyor kasiklar bastiriyor hepsini birak birde cisimi yapmazmiyim pesinden dedim cocuk kaydi gitti gecmis olsun ASANSÖRDE HEMSIRE GETIRIRKEN BAGRIYOM YAVAS SÜR SUNU GIDICEK DIYE HALA AYNI KAFADAYIM YA

günaydın kızlar hepinize
geçmişi okudum geldim
herkes bi korku telaş içinde
o kadar kasmayın kızlar ya
ben yatarken yüz üstü de yatıyorum arada, sıkışacak kadar büyük değil ki
hapşururken ben de karnımı tutuyorum ama refleks sanırım o

benim de 2 gündür mide bulantılarım başladı
mandalina falan iyi geliyor akşamları
bir de inanılmaz uyku hali var bende
gündüzleri 2 saat uyuyorum
akşam da 10 dedi mi uykum geliyor yine
sabaha kadar deliksiz uyuyorum (bitek tuvalte kalkıyorum)
şimdi yatsam yine uyurum yani o kadar
hafta içi napıcam bilmiyorum hiç

Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....

gnaydın anneleeeer mutlu pazarlar herkese,bende gruba katıldım canım derya kayadelen kayaaltı beniiiiiimmmm.ordanda yazışabiliriz.

bu arada canınızın istediği herneyse az az tüketin bence fazla kasmaya gerek yok
ben öyle yapıyorum
kastıkça insanın canı daha çok istiyor
çay-kahve zararlı değil şu an bebeğe
ama demir emilimini azalttığından tavsiye edilmiyor ondan
kola da benzer mantık aslında

Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...

ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diye annelik duygusumu ne haha[/QUOTE]

canlarım benim sizin ilk gebelikleriniz mi? bence bu ilk aylar yatmak istiyorsanız yüz üstü yatın bebeğe hiç bi zararı olmaz merak etmeyin, zaten 4. aydan itibaren istesenizde yatamıycaksınız öyle şimdi ilk zamanlardan kendinizi kasmayın hamileliğinizi rahat geçirin. nacizane tavsiyem
heee bide hapşurmakla, öksürmekle gerinmeklede bişey olmaz:) ama böyle düşünceler korkmalar acaba bşey olurmu lar, çok güzel annelik duyguları...
ANNE oluyosunuz ANNE......

bu arada benede 5+3 oldum ve en istemediğim şey yiyecek kokularından tiksinmeye başladım,iştah gitti galiba devamı bulantılar olacak eyvahh duygusallık had safhada her akşam ağlıcak bişey buluyorum eşim yalvarıyo ne olur bugün bari mızmızlık yapma diye,ne yapayım hormonlar işte içimden geliyor

alllllllllllloooooooooooooo hanimlar bende burdayim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…