2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım benim çıkmam lazım benim kız uyandı biraz sonra pc kapatmam için gelir yanıma kızıyo pc görünce kucağımda uykusu açılmadan kapatayım artık yarına naca girerim herkese sağlıklı bebişli günler geceler allaha emanet olun

bende kendımı bakımlı gormessem cıldırıorum fakat bebek ıcın katnanıcam ben bole dusunuorum bebek dogduktan sonra boyamı yaptırırım suan epey bı dıbım gelmış olmasına ragmen önemsemıorum cunku bebısı dusunuorum herkesın bana dıbın gelmıs demesıde hıc ılgılendırmıo benı acıkcası:)))
asıl boyatırsam kendımı kötu hıssedıcem
fakat bı dergıde okudum dogru bıldıgımız yanlıslar dıye sac boyatmak mesela bıtkısel sac boyalarının bebege hıcbır zararı yokmus sende bıtkısel deneyebılırsın cnm

ay bu normal mi , heryer mi böyle cok değil mi

cnm herkese göre öyle degıl kndı butcen konusunda arastıracaksın bana göre de cok benım rastırdıgım yeryer ın en pahalısı normal dogum 800 sezaryen 1200 tl ıdı
ama normal dogum 400 sezayen 600 ssk lı lar ıcın genelı bu fıyatların

bEN BU TARAMAYIDA ORDA YAPTIRYM DEİŞTİRCEM 1 2 AYA KADAR HASTANEDE KARARSIZIM NEREYE GITSEM NAPSAM DIE HEP ÖZELLERE BAKIOM SSK ANLAŞMALI ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR BENİM İÇİN PARA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ ENİNDE SONUNDA ALLAHIN İZNİYLE NEREYE GITSE4EN ÇIKARTICAK O ÇOÇUĞU UYGUN OLMASINI TERCIH EDIORUM 1 2 MILYAR DOĞUMA VEREMEM GEREKSİZZ BENCE OKADAR VERCEĞİME YINE ÖZELDE YAPARIM AMA UYGUN BIR YERDE YAPARIM EN AZINDAN ÇOÇUGUN BASKA Bİ EKSİKLERİNİ ALIRIM
SENİ BİLEMEM =) ÖZELLERDE SSK LA ANLAŞMALI
ŞİFA HASTANESİ SEZERYANA 650 DEDI NORMAL EPİDURELE 950 DEDI
EGEPOL HASTANESİ 700 LE 800 DIE
HAYAT HASTANESİ SEZERYANA 300 NORMALE 250 DEDİ
İZMİR ÖZEL DE SEZERYANA 390 NORMALE 300 DEDİ
ÇINARLI 1200 DIO FALAN FILAN BUNLARIN HEPSİ ÖZEL SONUÇTA HEPSİNDEN MEMNUN OLAN VAR OLMAYAN VAR NEREYE GITSEN OYLE ZATEN GELDE KARAR VER

aslında bende başta bitkiselle dip boyatıyım ddm ama snra dipten vazgeçtim derime değmesindense röfle yaptırırım dibe gelmez

ıkısıde aynı kapıya cıkıor cnm sonucta boya kokusunu alıosun dıpten boyatmıyım dıe dusunme bende şöle sacıma ışıltı atıcaktım doktor onada zararlı degınce vazgectım :)o nedenle bıtkısel yaptır..

Kizlar bir onceki sayfaya giremedim ben nedensee sizlerde herhalde oyle bir sorun soz konusu olmadi.

Neyse

Herkeze tekrar selamlar

canım ssk ile emekli sandıgına aynı mı oluyor fiyatlar, ?

canım facete prima dünyası yaz sayfayı beğen solda ilk hediyem diye bi yer var oraya tıkla formu doldur ilk hediyen sanada gelsin çok keyifliydi formu doldurmak ya=)
hemen beğeniyim çok saol canım, bebişin ilk hediyesi olcak bu
faceden prima dünyasına katılıyorsun ilk hediyem bölümü var bebişe hediye yolluyorlar bez zıbın mama kasesi filan ondan bahsediyoruz

o.k teşekkür ederim

sonucta acını sen cekıosun haklısın bu konuda ama benım dusundugum konu bebek her testlerı yapılsın benı baska hastanelere sevk etmesınler yogun bakım unıtesı bulunsun doktor ılgılı olsun bunlar varsa önemlı olan bu benım ıcın bence fıyat degıl de ıyı mı degıl mı orda dogum yapanlar a sorucaksın cok para verıceksın ıyı olucak dıe de bı sart yok sonucta

Hoşgeldin canım nasılsın?

Hos buldum cnm dune bakarak daha iyiyim cok sukur sen nasilsin?

Dun acile gitmedim sabah erkenden hastaneleri aradim ve cok sukur bugun icin bir cildiyeciden yer buldum.

Once sok oldu doktorumun test etmeden hemen zona demesine sonra bakti evet dedi yara kucuk ama zonaya benziyor ve zonanin cok goruldugu bir bolgede dedi.

Ama iste icinde su yok dedi bide aci vermedigi icin biraz terredut etti. Test yaptirdik iste iki gun sonra neticeyi alacagiz.

Zona bebegine asla ve asla zarar vermez o konuda sakin canini SIKMA dedi. Icim rahatladi... Hayirlisi ALLAH'tan.

InsaALLAH bebegim iyidir, Rabbim saglikli hayirli yavrular nasip etsin hepimize.

yAAAA BURDA OKADAR İZMİRLİ VAR BİRİDE ŞURDAN ÇOK MEMNUNUM GIDIN DEMIO DOKTORAMI GITMIONUZ NAPIONUZ EVDEMI DOĞUM YAPICAKSINIZ =D ÖNERİDE BULUNN =)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…