benim ddğm ssklı fiyatı belki ordan fark ediodur benim dr da doç çünkü, doğum için 3000 demişlerdi ssklı normal doğum için
o konuda hiç şüphem yok canım hormona ihtiyacım yok yani hahahaa)) ama ben kendimi bakımlı görmeye alışığım tuhaf geliorum aynaya bakınca dibine geitmeden röfle yaptırcam zaten önemli olan deriye değmemesi sanatçılar napıo sanki 3 ayı bile beklemiolar
ay bu normal mi , heryer mi böyle cok değil mi
benim ddğm ssklı fiyatı belki ordan fark ediodur benim dr da doç çünkü, doğum için 3000 demişlerdi ssklı normal doğum için
Anladım canım karısının adı mitra benim komşumda ona gitmişti kızında ali bey tepecik ssk dan emekli olmuş demekki oradaydı en son bende tepecikte doğum yapmamak için değiştirdim onu bide düşük riski var diye ilaç verdi başka yere gittim nerden çıkarmış düşüğü dedi ayrıntılı anlattı duvarda bi sorun yok kesede bebek tam tutunmuş nasıl düşüğe karar verildi dedi doktor bende gitmedim o yüzden ona sen memnunsan sorun yok cnm ben çok gitmedim zaten doğuma çook istiyolar cnm bende 1 yerde başlayım bi yerde bitsin istiyorum ondan
aslında bende başta bitkiselle dip boyatıyım ddm ama snra dipten vazgeçtim derime değmesindense röfle yaptırırım dibe gelmez
cnm herkese göre öyle degıl kndı butcen konusunda arastıracaksın bana göre de cok benım rastırdıgım yeryer ın en pahalısı normal dogum 800 sezaryen 1200 tl ıdı
ama normal dogum 400 sezayen 600 ssk lı lar ıcın genelı bu fıyatların
hemen beğeniyimcanım facete prima dünyası yaz sayfayı beğen solda ilk hediyem diye bi yer var oraya tıkla formu doldur ilk hediyen sanada gelsin çok keyifliydi formu doldurmak ya=)
faceden prima dünyasına katılıyorsun ilk hediyem bölümü var bebişe hediye yolluyorlar bez zıbın mama kasesi filan ondan bahsediyoruz
bEN BU TARAMAYIDA ORDA YAPTIRYM DEİŞTİRCEM 1 2 AYA KADAR HASTANEDE KARARSIZIM NEREYE GITSEM NAPSAM DIE HEP ÖZELLERE BAKIOM SSK ANLAŞMALI ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR BENİM İÇİN PARA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ ENİNDE SONUNDA ALLAHIN İZNİYLE NEREYE GITSE4EN ÇIKARTICAK O ÇOÇUĞU UYGUN OLMASINI TERCIH EDIORUM 1 2 MILYAR DOĞUMA VEREMEM GEREKSİZZ BENCE OKADAR VERCEĞİME YINE ÖZELDE YAPARIM AMA UYGUN BIR YERDE YAPARIM EN AZINDAN ÇOÇUGUN BASKA Bİ EKSİKLERİNİ ALIRIM
SENİ BİLEMEM =) ÖZELLERDE SSK LA ANLAŞMALI
ŞİFA HASTANESİ SEZERYANA 650 DEDI NORMAL EPİDURELE 950 DEDI
EGEPOL HASTANESİ 700 LE 800 DIE
HAYAT HASTANESİ SEZERYANA 300 NORMALE 250 DEDİ
İZMİR ÖZEL DE SEZERYANA 390 NORMALE 300 DEDİ
ÇINARLI 1200 DIO FALAN FILAN BUNLARIN HEPSİ ÖZEL SONUÇTA HEPSİNDEN MEMNUN OLAN VAR OLMAYAN VAR NEREYE GITSEN OYLE ZATEN GELDE KARAR VER
canım ssk ile emekli sandıgına aynı mı oluyor fiyatlar, ?
onu kendın hastaneye sorucaksın cnm cunku ben ssk lıyım ama tahmınen aynıdır dıyorum ama yınede bı sorarsın hastanelerın tellerı var danısmaya baglanınca her cvbı verıolar
Kizlar bir onceki sayfaya giremedim ben nedensee sizlerde herhalde oyle bir sorun soz konusu olmadi.
Neyse
Herkeze tekrar selamlar
Hoşgeldin canımnasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?