ben girnedeki mitraya gidiyorum canım çok memnunum ali özdemir doktorum harıkaaaaaaaaaaa
bu arada isim ne benım mügee belki tanışıyozdurr
hehehe aşk olsun dermiyim yok 23 yaşındayımda masalı tek kabul etmediler varmış bende öle salladım belli birşey yok yani
hımm anladım cnm bende yasını yazdın sandım ahh ahh gecen sene bende 23 tüm dermısım:)))
yaş konusuna gırınce kısa bısey solıcem aklıma geldı burda bı kadın var mahallemızden ıkı cocugu var halıyle cok buyuk sanmıstım 22 yasındayım deyınce sok olmustum ıkı cocugu hangı araya sıgdırdın demıstım:)))
Merhaba canım benim adım seher ben uzun zamndır bu mühitteyim kolaje yakınım oraları biliyormusun bende ilk kızımda gitmiştim ali beye ama pek memnun kalmadım değiştirdim gerçi ben çook doktor değiştirdim inşallah bunda öyle olmaz ali bey hala tepeciktemi emekli olmuşmu
bu arada kızlar benim doktor hamileligini 14 kiloyla tamamlicaz dedi
benim bogazıma nasıl hakim olucak bilmiyorum
bende 58 le hamile kaldım 59.60 üm suan.. boyumda 176..
yani doktorumun söyledigi çıkarsa hamilelik sonrası kilo problemim olmaz
bende onu ddm işte benim denk geldiğim doktor başka doktorun istediği testi kabul etti tekrar yaptırmadı :)
hımm anladım cnm bende yasını yazdın sandım ahh ahh gecen sene bende 23 tüm dermısım:)))
yaş konusuna gırınce kısa bısey solıcem aklıma geldı burda bı kadın var mahallemızden ıkı cocugu var halıyle cok buyuk sanmıstım 22 yasındayım deyınce sok olmustum ıkı cocugu hangı araya sıgdırdın demıstım:)))
benim görümcede öle 21 yaşında ikinciyi dogurdu dogurucak
ınsan ıyı doktor arayınca halıyle bole oluyor bende ıkı doktor degıstı sımdı baska doktora gıdersem bu üç olucak bu arada benımde ısmım seher cnm...
ben bahçeşehirde oturuoum ama medicanaya gitmedim orası birkaç yıl önce daha iyiydi ama sonra çok bozuldu
ohh ne güzel maşşşalllah diyelim nazar değmesin..tabi boy var benim boy 1.60 kilo 54 gerisini düşün
ben bahçeşehirde oturuoum ama medicanaya gitmedim orası birkaç yıl önce daha iyiydi ama sonra çok bozuldu
ben diodum heralde bende sorun var doktor beğenmiorum ama demekki bende sorun yokmuş :) ben biraz samimi sıcak bi doktor arıorum
canım ben son kontrolde gitmiştim 2 hafa olacak benimde 9/6 çıkmıştı birz düşük dedi ama dijital tansiyon aletleri hamilelerde net sonuç vermiyormuş kullanmayın diyorlar hastanedemi ölçtürdün yarın yine doktora gideceğim bakalım kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?