2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben girnedeki mitraya gidiyorum canım çok memnunum ali özdemir doktorum harıkaaaaaaaaaaa
bu arada isim ne benım mügee belki tanışıyozdurr

Merhaba canım benim adım seher ben uzun zamndır bu mühitteyim kolaje yakınım oraları biliyormusun bende ilk kızımda gitmiştim ali beye ama pek memnun kalmadım değiştirdim gerçi ben çook doktor değiştirdim inşallah bunda öyle olmaz ali bey hala tepeciktemi emekli olmuşmu

ınsan ıyı doktor arayınca halıyle bole oluyor bende ıkı doktor degıstı sımdı baska doktora gıdersem bu üç olucak bu arada benımde ısmım seher cnm...

doktora bak bee ne gayretlimiş inş 14le sınırlı kalır canım dogum yapmış tanıdıklar varda bebekleri 2 yaş civarında hala kilo problemleri var

İnşallah canım maşallah iştehın varsa doktor pek bişey yapamaz yani ama boy olduğu için çok fazla etkilenmezsin kilodan bence çok fazla yiyorsan benden tavsiye kızımda bende aynıydım beyaz ekmeği kes buğday ekmegi yada çavdar ye kilo yapmaz bide acıktıkça meyva ye ama uzun çiğne yatıştırır biraz açlığı ayıptır solemesi ben kızımda 35 kilo aldım boyda yok balon gibiydim

ohh ne güzel maşşşalllah diyelim nazar değmesin..tabi boy var benim boy 1.60 kilo 54 gerisini düşün

bende onu ddm işte benim denk geldiğim doktor başka doktorun istediği testi kabul etti tekrar yaptırmadı :)

anladım cnm aslında pek ala böle olmalı bu yuzden doktorun ıyı bı doktor olmadıgı konusunda kanaat getırınce degıstırmeye karar verdım ıns ılgılı bı doktorla karsılasırım:))

ınsan ıyı doktor arayınca halıyle bole oluyor bende ıkı doktor degıstı sımdı baska doktora gıdersem bu üç olucak bu arada benımde ısmım seher cnm...

Memnun oldum adaşım öyle ya bende çok dolaştım sonrada rezil oldum doğumda eşim kızıyor bundada doktor doktor gezmede birine git kal diyo ama ne yapayım içimi rahatlatsalar zaten değiştirmem bende mutlu değilim yani gez gez

ben bahçeşehirde oturuoum ama medicanaya gitmedim orası birkaç yıl önce daha iyiydi ama sonra çok bozuldu

ben hastanedende doktorumdanda cok memnunum sadece pahalı bıraz ama yapıcak bırsey yok benım doktorum yaklasık 2 yıldır benım doktorum tüp bebek tedavisi olduğum dönemlerden kendisinden cok memnunum şimdide değiştirmek istemedım o yuzden maddi yönden bir ara değiştirmeyi düşündüm ama diğer hastaneleri araştırınca gerek duymadım pek

çok pahalı değil aslında yani acıbademe falan göre :) ben medical park a gidorum 72 muayene ücreti medicanada 80 die biliorum benmde genel cerrah var orada doktorum ordan biliorum

sehercim bende 24 yaşındayım burda dogdum buyudum kolej taraflarını heryeri biliyorumm =) tepecikte deill bu alibey girnede eşi var amerikalı karı kocalar hani beraber kadın doğumculuk yapıolar 45 yaşlarda senn dediğin başk adoktor olsa gerek buna bütün izmir bayılıomuşş karı kocayaaabnm butun tanıdıklarım buraya gıttı gıdenlerde var özel ama sıgortayla anlaşmalı 20 lıra muayne ucretı alıo randevuyla gt ama randevusuz 120 alıo ıkılı tarama 100 lıra 3 4 boyutlu ultrasonlar organ taramadı falan 120 lıra ama doğumu burda yapmam 2 mılyarla 4 milyar arası dedi veremem okadar :))

ohh ne güzel maşşşalllah diyelim nazar değmesin..tabi boy var benim boy 1.60 kilo 54 gerisini düşün

kız benımde boy tam 1.60 kılom 54 tüüüüü tüüü dıorum sanırsam bı kılo alarak 55 kusur olmusum (
bıde yemek yıyemedıgım halde böle gerısını dusunun cunku mıde bulantıları yuzunden ekmegı kestım hep meyvayla ıdare edıorum acaba meyva kılo yapar mı?

ben bahçeşehirde oturuoum ama medicanaya gitmedim orası birkaç yıl önce daha iyiydi ama sonra çok bozuldu

suanda hangı hastaneye gıdıosun cnm bence yakınlık uzaklık fark edıyo dıolar ama bızım ılk bebegımız sonucta arkamızda bı bebek olmadıgı ıcın benım fıkrım uzakta olsa eger ıyı bı doktor hastane bulabılırsem dusunmem gıderım kendı aracımızda var sorun olmaz dıye dusunuyorum haksızmıyım

ben diodum heralde bende sorun var doktor beğenmiorum ama demekki bende sorun yokmuş :) ben biraz samimi sıcak bi doktor arıorum

Evet canım yani samimi olacak herşeyi ayrıntılarıyla anlatacak boyu şu kilosu bunu ye şundan uzak dur bu dönemde şuna dikkat et çok konuşan güleryüzlü bi doktor olsun istiyoruz ultrasona bak iyi kalbi atıyo normal deyince tepem atıyo sonrada 2 haftaa sonra yine gel kalbini yine dinlicem diyo madem normal niye dumadan çağırıyo açıklayıcı olsun canımı yesin paracılar allahım hayırlı doktorlarla karşılaştır bizi

yok canım hiç dijitalle baktrmadım hep normal ölçtüler 2 hafta önce bende baktrdm yine aynı bugünde aynı olunca size bir soruyum dedim..

bana doktor makyaj yapma hiç ddi bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan varmı? hadi saç boyasını biliorum 3 aydan snra zaten onu bekliorum hemen boyatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…