2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım karısının adı mitra benim komşumda ona gitmişti kızında ali bey tepecik ssk dan emekli olmuş demekki oradaydı en son bende tepecikte doğum yapmamak için değiştirdim onu bide düşük riski var diye ilaç verdi başka yere gittim nerden çıkarmış düşüğü dedi ayrıntılı anlattı duvarda bi sorun yok kesede bebek tam tutunmuş nasıl düşüğe karar verildi dedi doktor bende gitmedim o yüzden ona sen memnunsan sorun yok cnm ben çok gitmedim zaten doğuma çook istiyolar cnm bende 1 yerde başlayım bi yerde bitsin istiyorum ondan

çok pahalı değil aslında yani acıbademe falan göre :) ben medical park a gidorum 72 muayene ücreti medicanada 80 die biliorum benmde genel cerrah var orada doktorum ordan biliorum

yok canım benım doktorumun muayene sı 150 tl sanırım op. dr la doç. dr arasında fark var doğum ücretleride 4500-5000 tl filan mış

bana doktor makyaj yapma hiç ddi bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan varmı? hadi saç boyasını biliorum 3 aydan snra zaten onu bekliorum hemen boyatıcam

Canım ya saç boyasına doğuma kadar çoğu doktor karşı yinede sen bilirsin tabi ama sen 9 ay ara ver saça bence bizim hormonlardan bu dönemde adamlara daha çekici geliyormuşuz hamilelikte salgılanan bi koku varmış adamları cezbeden boşver bebiş doğunca yaptır ben organik falan diyolar hiçç güvenmiyorum bolede sexiyiz yani

bende hep erkek hissediyorum

bu göbek sadece akşamları oluyo.. sabahları daha ufakk..
ayy ama insan bu göbegi bi seviyo bi seviyokii

canım benim sabahki hali okadar :))

valla emin olamadım bundan canım acaba 4 ayı beklesekmi herkes için ama isteyen koysun tabi

arkadaşlar dikkat ettimde ben yazalı baya oldu benden sonrada bazı arkadaşlar yazdı ama sanırım herkezle konuşmak istemiyorsunuz. neyse hepinize sağlıklı günler dilerim.

evet canım bizim öyle bir sorunumuz var acıkcası çok kalabalık topic ve bazı arkadaşlar aynı konı üstünde geyiği seviyo uzuyo gidiyo yetişilemiyo malesef kötü niyetten dğil yani :)) Olsun napalım herkesin keyfi yerinde olsunda

monurol sasedir muhtemelen hamile olanlara idrar enfeksiyonu için tek seferde kesiyor bildiğim kadarıyla

canım eger cok yoğun degilse geciyo

ayyy çok tşkler kızlar bende başvuruda bulundum hemen eve teslimlisinden böle bi heyecan bastı benide =))) cinsiyeti henz bilmediğim için hiçbişicik almadım bende ama sevimli bi hediye olucak inşallah =)

bende 9 ay boya yapmama kararındayım bıde ben sureklı dıp boyası yaptıran bırı olarak nasıl dayanıcam bılemıorum ama bu böle olcak napalım...

bana doktor makyaj yapma hiç ddi bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan varmı? hadi saç boyasını biliorum 3 aydan snra zaten onu bekliorum hemen boyatıcam

Aslında sacma değil canım o malzemelerde ciddi kimyasallar var özellikle rimel kızlar kullanmayın cok önemli bir durum olmadıkça içinde civa var ve cıva fazlasıda biliyonuz doğumsal anamoliye sebep Allah korusun. Acıkcası ben yapmıyorum yapacaksamda az allık parlatıcı ve göz kalemi.

Ayy evet, ben de sanki daha bi güzelleştim. kendimi çok güzel buluyorum aynaya baktıkça

ayyy çok tşkler kızlar bende başvuruda bulundum hemen eve teslimlisinden böle bi heyecan bastı benide =))) cinsiyeti henz bilmediğim için hiçbişicik almadım bende ama sevimli bi hediye olucak inşallah =)

ne hediyesi bu tatlım? merak ettim şimdi :26: bişey mi kaçırdım?

benim ddğm ssklı fiyatı belki ordan fark ediodur benim dr da doç çünkü, doğum için 3000 demişlerdi ssklı normal doğum için

o konuda hiç şüphem yok canım hormona ihtiyacım yok yani hahahaa )) ama ben kendimi bakımlı görmeye alışığım tuhaf geliorum aynaya bakınca dibine geitmeden röfle yaptırcam zaten önemli olan deriye değmemesi sanatçılar napıo sanki 3 ayı bile beklemiolar

Ayy evet, ben de sanki daha bi güzelleştim. kendimi çok güzel buluyorum aynaya baktıkça

canım facete prima dünyası yaz sayfayı beğen solda ilk hediyem diye bi yer var oraya tıkla formu doldur ilk hediyen sanada gelsin çok keyifliydi formu doldurmak ya=)

faceden prima dünyasına katılıyorsun ilk hediyem bölümü var bebişe hediye yolluyorlar bez zıbın mama kasesi filan ondan bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…