sehercim bende 24 yaşındayım burda dogdum buyudum kolej taraflarını heryeri biliyorumm =) tepecikte deill bu alibey girnede eşi var amerikalı karı kocalar hani beraber kadın doğumculuk yapıolar 45 yaşlarda senn dediğin başk adoktor olsa gerek buna bütün izmir bayılıomuşş karı kocayaaabnm butun tanıdıklarım buraya gıttı gıdenlerde var özel ama sıgortayla anlaşmalı 20 lıra muayne ucretı alıo randevuyla gt ama randevusuz 120 alıo ıkılı tarama 100 lıra 3 4 boyutlu ultrasonlar organ taramadı falan 120 lıra ama doğumu burda yapmam 2 mılyarla 4 milyar arası dedi veremem okadar :))
benim görümcede öle 21 yaşında ikinciyi dogurdu dogurucak
kıs ben bırıyle ugrasıyımda aklımda ıkıncısı hıc yok bunlardada ne cesaret :)))
Memnun oldum adaşım öyle ya bende çok dolaştım sonrada rezil oldum doğumda eşim kızıyor bundada doktor doktor gezmede birine git kal diyo ama ne yapayım içimi rahatlatsalar zaten değiştirmem bende mutlu değilim yani gez gez
bende cnm memnun oldum..aynen aynen sankı cok memnunum bende sımdı devlet hastanesı var aklımda orası da aklıma yatmazsa tek bı doktora gıdıcem ılk gıttıgım bı doktor vardı ıste bıraz muayene ve dogum fıyatları yuksek ama eşımle konusup oraya da gıdebılırım ama kafam hala karısık
1 semıha sakır dogum evı
2 avrupa şafak hastanesı
3 halıç hospıtal
4 bahat hospıtal
bunlar arasında gıdıp gelıorum hepsını denıcem sanırım :)))hastaneden cok doktor önemlı benım ıcın:))
ben diodum heralde bende sorun var doktor beğenmiorum ama demekki bende sorun yokmuş :) ben biraz samimi sıcak bi doktor arıorum
aynen öyle kadın bana ılac yazarken bıle yzuume bakmadı yaa bıde duvar var sankı aramızda he cokta sıcak ıstedım bırının tavsıyesıyle gıttım oda erkek doktordu oda cok konustu cok sıcaktı nerdeyse akraba cıkcaktık
onuda bölelıkle eledım
çok pahalı değil aslında yani acıbademe falan göre :) ben medical park a gidorum 72 muayene ücreti medicanada 80 die biliorum benmde genel cerrah var orada doktorum ordan biliorum
bana doktor makyaj yapma hiç ddi bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan varmı? hadi saç boyasını biliorum 3 aydan snra zaten onu bekliorum hemen boyatıcam
bende hep erkek hissediyorum
bu göbek sadece akşamları oluyo.. sabahları daha ufakk..
ayy ama insan bu göbegi bi seviyo bi seviyokii
arkadaşlar dikkat ettimde ben yazalı baya oldu benden sonrada bazı arkadaşlar yazdı ama sanırım herkezle konuşmak istemiyorsunuz. neyse hepinize sağlıklı günler dilerim.
monurol sasedir muhtemelen hamile olanlara idrar enfeksiyonu için tek seferde kesiyor bildiğim kadarıyla
faceye prima dünyası yaz çıkıyor canım ordan üye oluyorsun ilk hediyem bölümüne sonra geliyor iste magazadan alıyorsun ister eve geliyor 5tl karşılıgında ben evi seçtim kusuyorum yolda rezil olmak istemedim
Canım ya saç boyasına doğuma kadar çoğu doktor karşı yinede sen bilirsin tabi ama sen 9 ay ara ver saça bence bizim hormonlardan bu dönemde adamlara daha çekici geliyormuşuz hamilelikte salgılanan bi koku varmış adamları cezbeden boşver bebiş doğunca yaptır ben organik falan diyolar hiçç güvenmiyorum bolede sexiyiz yani
bana doktor makyaj yapma hiç ddi bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan varmı? hadi saç boyasını biliorum 3 aydan snra zaten onu bekliorum hemen boyatıcam
kıs ben bırıyle ugrasıyımda aklımda ıkıncısı hıc yok bunlardada ne cesaret :)))
bende cnm memnun oldum..aynen aynen sankı cok memnunum bende sımdı devlet hastanesı var aklımda orası da aklıma yatmazsa tek bı doktora gıdıcem ılk gıttıgım bı doktor vardı ıste bıraz muayene ve dogum fıyatları yuksek ama eşımle konusup oraya da gıdebılırım ama kafam hala karısık
1 semıha sakır dogum evı
2 avrupa şafak hastanesı
3 halıç hospıtal
4 bahat hospıtal
bunlar arasında gıdıp gelıorum hepsını denıcem sanırım :)))hastaneden cok doktor önemlı benım ıcın:))
aynen öyle kadın bana ılac yazarken bıle yzuume bakmadı yaa bıde duvar var sankı aramızda he cokta sıcak ıstedım bırının tavsıyesıyle gıttım oda erkek doktordu oda cok konustu cok sıcaktı nerdeyse akraba cıkcaktık
onuda bölelıkle eledım
evet canım allah hepimizin yardımcısı olsun aslında en önemlisi doğum kızlar ozele gidiyoruz sonra doğum ücreti pahalı geiyo değiştirim diyoz günümüz yakın oluncada hiçbi hastane bakmıyo şansımız açık olur inşallah başladığımız yerde bitiririz sağlıkla vede mutlu bi şekilde ben ilk doğumumdan ve hastaneden nefret ettim hala ediyorum allahım inşallah bir daha oraya muhtaç etmesin aminn
Ayy evet, ben de sanki daha bi güzelleştim. kendimi çok güzel buluyorum aynaya baktıkçaCanım ya saç boyasına doğuma kadar çoğu doktor karşı yinede sen bilirsin tabi ama sen 9 ay ara ver saça bence bizim hormonlardan bu dönemde adamlara daha çekici geliyormuşuz hamilelikte salgılanan bi koku varmış adamları cezbeden boşver bebiş doğunca yaptır ben organik falan diyolar hiçç güvenmiyorum bolede sexiyiz yani
ayyy çok tşkler kızlar bende başvuruda bulundum hemen eve teslimlisinden böle bi heyecan bastı benide =))) cinsiyeti henz bilmediğim için hiçbişicik almadım bende ama sevimli bi hediye olucak inşallah =)
Herkeze hayirli sohbetler...
Herkeze hayirli sohbetler...
Ayy evet, ben de sanki daha bi güzelleştim. kendimi çok güzel buluyorum aynaya baktıkça
ne hediyesi bu tatlım? merak ettim şimdi :26: bişey mi kaçırdım?
Ayy evet, ben de sanki daha bi güzelleştim. kendimi çok güzel buluyorum aynaya baktıkça
ne hediyesi bu tatlım? merak ettim şimdi :26: bişey mi kaçırdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?