- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
yAAAA BURDA OKADAR İZMİRLİ VAR BİRİDE ŞURDAN ÇOK MEMNUNUM GIDIN DEMIO DOKTORAMI GITMIONUZ NAPIONUZ EVDEMI DOĞUM YAPICAKSINIZ =D ÖNERİDE BULUNN =)))))))
Dun acile gitmedim sabah erkenden hastaneleri aradim ve cok sukur bugun icin bir cildiyeciden yer buldum.
Once sok oldu doktorumun test etmeden hemen zona demesine sonra bakti evet dedi yara kucuk ama zonaya benziyor ve zonanin cok goruldugu bir bolgede dedi.
Ama iste icinde su yok dedi bide aci vermedigi icin biraz terredut etti. Test yaptirdik iste iki gun sonra neticeyi alacagiz.
Zona bebegine asla ve asla zarar vermez o konuda sakin canini SIKMA dedi. Icim rahatladi... Hayirlisi ALLAH'tan.
InsaALLAH bebegim iyidir, Rabbim saglikli hayirli yavrular nasip etsin hepimize.
yA SAOL CANIM YAAA IZMIRDEN OLMASANDA CVP VERDIN YA SEVINDIMBen sahidim kac kez sorduguna...Yurt disinda oldugum icin birsey soyliyemiyorum ama sabret cnm eblette bitane yardimci olacak cikar
yAAAA BURDA OKADAR İZMİRLİ VAR BİRİDE ŞURDAN ÇOK MEMNUNUM GIDIN DEMIO DOKTORAMI GITMIONUZ NAPIONUZ EVDEMI DOĞUM YAPICAKSINIZ =D ÖNERİDE BULUNN =)))))))
Canım doktora gitmişin iyi olmuş rahatlamışındır geçmiş olsun tekrar sıkma canını bebişide zararıda yokmuş
Iyi aksamlar cnm hos geldin.
Evet gittim cok sukur bebege bir zarari yok dedi eger su cicegi olsaydi o zaman kotu oluyormus ama bunun hic bir zarari yokmus.
Rabbime emanet zaten.
yA SAOL CANIM YAAA IZMIRDEN OLMASANDA CVP VERDIN YA SEVINDIM
çok şükür cnm sevindimsıkıntıdan çıkmıştır gecer inş cnm :)
Tsk ederim cnm destegin ve ince dusuncen icin. Olabilir ya bana olan olsunda bucurume birsey olmasin ben cekerim ama o hep iyi olsun
Senin hamilelik nasil geciyor? ins hersey yolundadir
İyiyiz çok şükür benim hiç sıkıntım yok çok şükür birara korkudan gittim doktora midem hiç bulanmıyor diye herkesin bünyesi farklı dedi ama bugun sabah kalktığımdan beri belim ağrıyoro şekilde cnm heyecanla ikili test günümüzü bekliyoruz cnm
Rabbim nazarlardan korusun
Cok sevindim iyi gecmesine. ALLAH'ima sukurler benimde arada bir mide bulantim ve zonam disinda herhangi bir SIKINTI yok.
Ikili test ne zaman cnm? Benimki yarin bide onun stresi var
InsaALLAH hersey yolundadir.
Pelishh'cigim biliyorum listeyi iadre etmek cok zor ama benim bir onerim olucakti.
Burda bazen hastane isimleri filan soruluyor eger onuda listeye eklersek SIKINTI ortadan kalkar. Her izmirli her istanbullu vs ayni anda baglanmadigi icin listeye bakmak yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?