kızlar ben kaçıyorum malum yarın randevum var öpüyorum hepinizi
pelishh rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin? Daha önce de yazmıştım ama yoğunluktan kayboldu mesajım sanırım.özelden de yazdım ama gitmedi sanırım anlayamadım yeni oldugum için. benim de sat 20 eylül 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah, bugün tam 9 hafta oldu. 26 haz. muhtemel dogum tarihi ve istanbulda yaşıyorum.
teşekkürler..
kızlaar napıyonuz ben mail adresimi temizlerkeen bi siteye üyeliğim varmış bi bakın bunlar ne datlu diimmmiii
Kid?s Fashionable dress from wholesale.net
gerçekten çok tatlılar:))))tr böyle şeyleri nerede bulabilirz kiii
kız çin malı bunlar her yerde var:) gittigidiyoda falan vardır muhakkak canım ama ben çinden getittiricem daha ucuza mal oluyo
çin malı ise 100 kez düşünesim geliyo,biliyorum çoğu çinde üretiliyo ama ne bileyim
çin malı ise 100 kez düşünesim geliyo,biliyorum çoğu çinde üretiliyo ama ne bileyim
canım ben sipariş verdim valla mağazalarda olan herşeyi ordan getiriyolar zaten çantasından tut ayakkabısı herşey ordan geliyo yoksa 30 tlye ayakkabı almak mümkün değil...kalitesiz oluyo ama kıyafette sorun olmaz die düşnüyorum zaten en fazla 1 2 ay giyebiir bişeyi oyuncak falan olsa kesinlikle alınmaz tabikii
canım ben sipariş verdim valla mağazalarda olan herşeyi ordan getiriyolar zaten çantasından tut ayakkabısı herşey ordan geliyo yoksa 30 tlye ayakkabı almak mümkün değil...kalitesiz oluyo ama kıyafette sorun olmaz die düşnüyorum zaten en fazla 1 2 ay giyebiir bişeyi oyuncak falan olsa kesinlikle alınmaz tabikii
mesela şu ilan bu çinin ilanı
Wholesale Lovely Ladybird Embellished With Scarf Beanie Red
buda türkiyedeki ilan ve fiyat farkı aynı şey
UĞURBÖCEKLİ TAKIM ÇOK SEVİMLİİ/ ÜCRETSİZ KARGOO GittiGidiyor.com'da #47432894
ya çok tatlılar cezbediyorlar insanı.ama ilk aylarda özellikle pamuklu olması gerekmiyor mu... yaaaa bunlarda çok güzel ama rubet teyzesi nereden sipariş veriyorsun?
Hemen siteye dalıyorum ve incelemeye başlıyorummmmAman yarabb i bunlar yemelik tammmm
kendim için whosaleden vermiştim burda 75 tl olan ceketi 15$ almıştım öylr bi kaç bişey ısmarladım 2 kgma kadar çin postasından yolluyorlar 5 ürünüde geçince gümrükte problem çıkarabiliyolarmış ve 2 haftada elinde oluyo zaten takip numaraası veriyolar takip edebiliyosuun...son olarak burda öyle çok küçükken giyebileceği bişey yok en az 6 ylık falan olunca o popişinde yüz olan pijamalardan falan olur belkim
dimiiii çok güzellleeeeerrr hastayım bu siteye bende bayadır bakmıyodum
kendim için whosaleden vermiştim burda 75 tl olan ceketi 15$ almıştım öylr bi kaç bişey ısmarladım 2 kgma kadar çin postasından yolluyorlar 5 ürünüde geçince gümrükte problem çıkarabiliyolarmış ve 2 haftada elinde oluyo zaten takip numaraası veriyolar takip edebiliyosuun...son olarak burda öyle çok küçükken giyebileceği bişey yok en az 6 ylık falan olunca o popişinde yüz olan pijamalardan falan olur belkim
sağoool canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?