iyi geceler kızlar sanırım yoksunuz
hiç uykumda yok ama yatayım bari
merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)
Dun bebegimizi ilk defa gorduk, ikili tarama yapildi. Ensemizi olcturduk:)
yurtdisida yasayinca 3 ay bekliyorsun iste ilk ultrason icin
hadi doguralim artik:))
merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)
Dun bebegimizi ilk defa gorduk, ikili tarama yapildi. Ensemizi olcturduk:)
yurtdisida yasayinca 3 ay bekliyorsun iste ilk ultrason icin
hadi doguralim artik:))
günaydın hocam. ben de oradaki kadrodanım. o zamn yeni nikahlanıp gelmiştim hatırlarsanız :) geçen ay da aksaray da ikinci etap için vardık. çok sevndm tanıdık birinin de hamile olmasına :)evet hie kursu için aksaraya gittim
güünnaaydıın panpiişşlleerr
bugün iziinliyim ve eşim sağ olsun uyandırıp gitti şimdi gelde uyu biraz zor uyurum artık yatağın içinde keyif yapıyorum
11de randevum var inşallah iyi şeyler duyarım şimdiye kadar herşey iyiydi ama ne bilim korku sardı içimi:18::18::18:
günaydın hamişler:) Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsiniz.Bende yarın gidicem bakalım neler olcak
günaydın canlarım güzel annişler sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidicem diye erkenden kalktımbebişte kalktı tabi hemen acıktım sinyanlleri vermeye başladı bu çocuk benim gibi obur birşey olucak o anlaşıldı
rubetcim inş. iyi haberlerle dönüceksin dönünce mutlaka haberder et aklım sende
günaydın arkadaşlar hoşgeldiniz banane yaa ben hemen doğurmam korkuyom zaten doğumdan hem daha naz yapma aşamasındayım ben
aaaaa 12 haftalık olmuşuz bizzzzzzz
günaydın hamişler:) Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsiniz.Bende yarın gidicem bakalım neler olcak
günaydın:))ben de 20 gündür bebişmi görmüyorum özledim(dr geçen hafta tahlil sonuçlarıma baktı 3 hafta snra gel dedi...daha gitmeme 15 gün var amaaaa
günaydın,inşallah canım.yarın senin içinde herşey güzel olsun.günaydın hamişler:) Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsiniz.Bende yarın gidicem bakalım neler olcak
günaydın,inşallah canım.yarın senin içinde herşey güzel olsun.
kızlar karnınızın bi tarafı diğer tarafından dahamı büyük.sabah afedersiniz tuvalaette otururken farkettim,karnımın sol tarafı daha şiş.acaba bebeğim solda da ondanmı:44: sizde varmı böyle bi durum
Herkese gunaydinnnn. Dr'a gidecek olan arkadaslar insaAllah guzel haberlerle donersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?