2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)

Dun bebegimizi ilk defa gorduk, ikili tarama yapildi. Ensemizi olcturduk:)
yurtdisida yasayinca 3 ay bekliyorsun iste ilk ultrason icin
hadi doguralim artik:))

güünnaaydıın panpiişşlleerr
bugün iziinliyim ve eşim sağ olsun uyandırıp gitti şimdi gelde uyu biraz zor uyurum artık yatağın içinde keyif yapıyorum
11de randevum var inşallah iyi şeyler duyarım şimdiye kadar herşey iyiydi ama ne bilim korku sardı içimi:18::18::18:

merhabalarrrr burayı bulduguma cok sevındımmmmmm nihayetttt.....ben 9 haftalık hamişimmm ....benide alın aranızaaa :)

hoşgeldiniiz kızzlar aramıza
hayırlı osun bebişleriniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşalah.....

bencede hadi doğuralım

günaydın canlarım güzel annişler sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidicem diye erkenden kalktım bebişte kalktı tabi hemen acıktım sinyanlleri vermeye başladı bu çocuk benim gibi obur birşey olucak o anlaşıldı

rubetcim inş. iyi haberlerle dönüceksin dönünce mutlaka haberder et aklım sende

günaydın arkadaşlar hoşgeldiniz banane yaa ben hemen doğurmam korkuyom zaten doğumdan hem daha naz yapma aşamasındayım ben

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,güzel bir hamilelik dönemi diliyorum size.hayırlısıyla doğurduğumuz günleride görürüz inşallah.

günaydın aynı durumdayım,birazdan atv de asmalı konak başlıycak onu izliyim diyorum sıcak yatağımda.karnımda acıktı ama üşeniyorum:) bugün bizimde kontrolümüz var,herşey yolunda olmasına rağmen bende her seferinde korkuyorum.yine herşey yolunda gider inşallah,yavrularımızı görür mutluluktan ağlar zırlar geliriz merak etme

günaydın hamişler:) Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsiniz.Bende yarın gidicem bakalım neler olcak

günaydın hamişler:) Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsiniz.Bende yarın gidicem bakalım neler olcak

günaydın:))ben de 20 gündür bebişmi görmüyorum özledim(dr geçen hafta tahlil sonuçlarıma baktı 3 hafta snra gel dedi...daha gitmeme 15 gün var amaaaa

inşallah canıım şimdiye kadar herşey güzel gitti inşallah buda öyle gidicek

günaydın arkadaşlar hoşgeldiniz banane yaa ben hemen doğurmam korkuyom zaten doğumdan hem daha naz yapma aşamasındayım ben

aaaaa 12 haftalık olmuşuz bizzzzzzz

bizde 13 haftalığıız teyzeesiii

günaydın aynı durumdayım,birazdan atv de asmalı konak başlıycak onu izliyim diyorum sıcak yatağımda.karnımda acıktı ama üşeniyorum:) bugün bizimde kontrolümüz var,herşey yolunda olmasına rağmen bende her seferinde korkuyorum.yine herşey yolunda gider inşallah,yavrularımızı görür mutluluktan ağlar zırlar geliriz merak etme[/QUOTE]

ben tv başına gidemedim:) banyoya giriyiim dedim kendime geliyim die yoksa bütün gün yataktan çıkamam

günaydıın canıım inşallah gelince hemen yazıcam...

günaydın:))ben de 20 gündür bebişmi görmüyorum özledim(dr geçen hafta tahlil sonuçlarıma baktı 3 hafta snra gel dedi...daha gitmeme 15 gün var amaaaa

günaydın canım benimde bebişimi görmeyeli 3,5 hafta oldu.Bende dayanamıyorum artık.zamanı doktor söyledi ozaman gel dedi.Ben de bebişimi özledimmmmmm

günaydın,inşallah canım.yarın senin içinde herşey güzel olsun.

kızlar karnınızın bi tarafı diğer tarafından dahamı büyük.sabah afedersiniz tuvalaette otururken farkettim,karnımın sol tarafı daha şiş.acaba bebeğim solda da ondanmı:44: sizde varmı böyle bi durum

Herkese gunaydinnnn. Dr'a gidecek olan arkadaslar insaAllah guzel haberlerle donersiniz.

saol canım aminn:) senin bebiş kendine güzel bi yer bulmuş heralde.Ben hiç dikkat etmedim ama göbişin birazcık büyüdüğünü farkediyorum gerçi akşam 5 aylık oluyorum sabah 2 aylık gibiyim:)Bu arada 51 kilo idim 1 kilo almışım vay beee.Zamanında kilo almak için sen o kadar uğraş şimdi ise kendiliğinden kilo al daha neler görcez he bu arada göğüsler de tavan yamış durumda takkelerim bile olmaz oldu yahuu

günaydın kızlar..benimde bugün kontrolüm var..rubet bende senin gibi korkuyorum( umarım her şey yolundadır.aklımdan bi sürü senaryo geçiyo..hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…