2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o bendede var cnm hapşırırken karnımı tutuyorummm ayy ne olcakk bizim bu halimizzz

bebeyi tüp bebekte verdikten sonra kuzenler odada bekliyordu güldürüyorlar beni defolun diye bagriyorum cocuk gidicek diye ama nasil kahkahayi bastim karnim sallananiyor kasiklar bastiriyor hepsini birak birde cisimi yapmazmiyim pesinden dedim cocuk kaydi gitti gecmis olsun ASANSÖRDE HEMSIRE GETIRIRKEN BAGRIYOM YAVAS SÜR SUNU GIDICEK DIYE HALA AYNI KAFADAYIM YA[/QUOTE]

demekki oluyoo cnm yaa napalım işde heyecandan bend öyleyim inan...içim kıpır kıpırr :))

gnaydın anneleeeer mutlu pazarlar herkese,bende gruba katıldım canım derya kayadelen kayaaltı beniiiiiimmmm.ordanda yazışabiliriz.

günaydın cnm hoşgeldin

günaydın cnmm ne yapalım cnmmm ben geç buldum bebeğimii ondan dikkat ediyorum işe bile gitmiyorum 10 gündür:)
çubuk krakerde bana iyi geliyo tavsiye ederm cnm
uyku hali genelde var cnm yorgun falan hissetme olur 3 aydan sonra otutut inşallah

ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diye annelik duygusumu ne haha

canlarım benim sizin ilk gebelikleriniz mi? bence bu ilk aylar yatmak istiyorsanız yüz üstü yatın bebeğe hiç bi zararı olmaz merak etmeyin, zaten 4. aydan itibaren istesenizde yatamıycaksınız öyle şimdi ilk zamanlardan kendinizi kasmayın hamileliğinizi rahat geçirin. nacizane tavsiyem
heee bide hapşurmakla, öksürmekle gerinmeklede bişey olmaz:) ama böyle düşünceler korkmalar acaba bşey olurmu lar, çok güzel annelik duyguları...
ANNE oluyosunuz ANNE......[/QUOTE]

canim cokmu belli oluyor ilk oldugu napalim korkuyoruz iste bisey olur diye ah bi görsem onu miniick bisey simdi gecen bir yerde acilis vardi 500 euroya olan besikler felan 150 euroya düsmüstü sirf bebek odalari bilmem ne coooooooook uygundu ama elim varmadi cok erken diye :-(

günaydııın hoşgeldin cnm,kapatıldı çünki tüm haziran annelerini tek topikte toplamak amacıyla.bir bakıma iyide oldu aslında.

oradaki uyelerde buradami mesela folikasit
ben hep giremiyorum girincede hop diye sohbet olmuyor.ama birkac kisi en azindan orada tanismistik.neyse yakinda bol bol girerim herhalde.siz kac haftalik hamilesiiz

meslektasmisiz seninle dogum ne zamana geliyor.benimki 3 haziran ben zamanlamadan memnunum en azindan tatilde bayagi buyumus olacak.

oradaki uyelerde buradami mesela folikasit
ben hep giremiyorum girincede hop diye sohbet olmuyor.ama birkac kisi en azindan orada tanismistik.neyse yakinda bol bol girerim herhalde.siz kac haftalik hamilesiiz

yani her üye ister istemez buraya yöneliyor tek topik çünki,ben 5+3 oldum yarın ilk muayeneye gideceğim,sen ne kadarlık oldun?

canim cokmu belli oluyor ilk oldugu napalim korkuyoruz iste bisey olur diye ah bi görsem onu miniick bisey simdi gecen bir yerde acilis vardi 500 euroya olan besikler felan 150 euroya düsmüstü sirf bebek odalari bilmem ne coooooooook uygundu ama elim varmadi cok erken diye :-([/QUOTE]

bu korkular herkeste var.ilk olmasiyla bir ilgisi yok inan.benim ikiz kizlarim var.güya tecrübeliyim hikaye yani.ben simdiden uyuyamiyorum ama en ufak birseyde panikteyim.merak etme herkes az ama cok dedirgin

meslektasmisiz seninle dogum ne zamana geliyor.benimki 3 haziran ben zamanlamadan memnunum en azindan tatilde bayagi buyumus olacak.

öğretmeniz galiba ne güzel,zamanlama aslında tam olmadı benim 28 haziran,çoğu öğretmen arkadaş mart sonu nisan başı doğum yapacak şekilde hamile kalıyor doğum izinlerini doğum sonrasına aktarıp yaz izniyle birleştirince 5 aylık falan oluor bebiş.neyse dedim kısmet bu zamanaymış.

yani her üye ister istemez buraya yöneliyor tek topik çünki,ben 5+3 oldum yarın ilk muayeneye gideceğim,sen ne kadarlık oldun?

hayirli olsun tatlis ben 10 haftalik sayilirim.sali gunu kontrolum vardi hersey iyiydi.22 kasimda tekrar gidilecek belkide karindan su alinacak bakilacak.yas meselesinden ama olsun saglikli olmasi ugruna herseye katlanirim

hayirlisi canim

benim ögrenciler gelmek uzere simdilik cikiyorum hepinize selamlar

ben de öğretmenim
o zamana getirmeyi istedik ama kısmet olmadı işte
sonra da dedim olsun da ne zaman olursa olsun
benim de haziran 20 gibi olacak doğum
sağlık olsun
yarım dönem de ücretsiz izin düşünüyorum
doğum öncesini sonraya aktaramadığımızdan öncesini 8 hafta olarak kullanıcam

evet çok normal cnm inan bende ağlıyorumm normal bu halimiz:)

alllllllllllloooooooooooooo hanimlar bende burdayim ya

günaydın cnm hoşgeldin

bu korkular herkeste var.ilk olmasiyla bir ilgisi yok inan.benim ikiz kizlarim var.güya tecrübeliyim hikaye yani.ben simdiden uyuyamiyorum ama en ufak birseyde panikteyim.merak etme herkes az ama cok dedirgin[/QUOTE]

aynen bende cnmmm yavaş yavaş yürüyorum falan:)) belki abartıyorum ama 6 aylık bebeğimi kaybedince böyle oluyosun sanırım
pozitif dşünüyorum hep...sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Facebok Haziran Anneleri Grubumuz :

https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/

aynen ferdatcım bende 2 ay kala ayrılayım diyrum bari izin yanmasın,ücretsiz benim için zor görünüyor zaten ders yüküm fazla değil 21 saate giriyorum kayınvalide bir süre bakıcak sonrasını düşünürüz bakalım.

evet en mantıklısı öncesini kullanmak
sonrasından faydalanamıcaz madem
benim ders de 21 saat ama aksilik çıkmazsa eğer inşallah ayrılıcam ben
6 aylık kadar olduktan sonra başlarım heralde
kayınvalidem bakar mı bilemiyorum
o zamana bi gelelim hayırlısıyla o zaman düşnürüz bunları

canım 8 haftalığı geçince midede az yanma oluyor sadece benim sabahları bulantım oluyo bazen ama baş dönmeleri oluyo ona dikkat et:):)

cnm vallaaa 20. haftadan sonra esas başlıyoo mide yanmalarıı hele de saçları çok olan bebekse vayy halimize dicemm:26:

Bu arada sabah sabah isyanlarda olan bir kızım varrr yaaa bu havada sürükleye sürükleye dışarı çıktıkk...ne durdan anlar ne el tutturur göbişimdekinin dili olsa isyan edicek yavrucakk....:18:

merhaba
grip oldum ve o ara giremedim topiğe.....bir baktım konu kapatılmış neyseki buradan devam edebiliyormuşuz.....
evet grip oldum şimdi daha iyiyim,sürekli mandalina yiyorum yapacak başkada birşey bilmiyorum açıkcası.....
SAT ım 7 eylüldü
11 ekimde gittiğimizde kese görünmemişti
neyseki mercimeğimi 20 ekimde gördük kesesiyle :)))))
3 kasıma da randevu verdi dr. amcamız bakalım kalp atışını göreceğiz Allah'ın izniyle....
sanırım benimki SAT a göre geriden geliyor,kalp atışından sonra kesin söylerim ama şimdilik 4 haftalık gibi demişti dr. 20 ekimde ( 6 haftalık olması gerekirken)
bakalım kısmetimizde ne var....göreceğiz,herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dönemi olur umarım....

geçmiş olsun canıım ve gözün aydıın:):) inşallah 3 kasımdada güzel haberlerle gelirsin...
ben çok merak ediyorum bebişimi şimdi iice şekillendi kolu bacağı falan oluştu acaba görünüyomu merak ediyorum ama 11 12 haftalıkken 2li bişey warmış ona gidicem sabrediyorum:):):):)

aynen bende cnmmm yavaş yavaş yürüyorum falan:)) belki abartıyorum ama 6 aylık bebeğimi kaybedince böyle oluyosun sanırım
pozitif dşünüyorum hep...sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Facebok Haziran Anneleri Grubumuz :

https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/[/QUOTE]

demek hepimiz ayniyiz ALLAHIN herkesi sinadigi birsey vardir canim bak alti aylik bebegini kaybetmissin demek sende bununla sinandin insALLAH bunu saglikli dogurucaksin onlar bi dünyaya gelirsin nekadar pahalida molsa aliriz bütün cicilerden

rubetcim hayırlısı olsun bakalım
evet 11-14. haftalar arası yapılıyor 2.li test , o zaman görürsün inşallah ve güzel haberlerle gelirsin.....
ben bir yemeğe bakayım
ustalar çalışıyor eve dış cephe ısı yalıtım yaptırıyoruz da.....

bu arada ben de öğretmenim ve ilk bebeğim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…