o bendede var cnm hapşırırken karnımı tutuyorummmayy ne olcakk bizim bu halimizzz
gnaydın anneleeeer mutlu pazarlar herkese,bende gruba katıldım canım derya kayadelen kayaaltı beniiiiiimmmm.ordanda yazışabiliriz.
günaydın kızlar hepinize
geçmişi okudum geldim
herkes bi korku telaş içinde
o kadar kasmayın kızlar ya
ben yatarken yüz üstü de yatıyorum arada, sıkışacak kadar büyük değil ki
hapşururken ben de karnımı tutuyorum ama refleks sanırım o
benim de 2 gündür mide bulantılarım başladı
mandalina falan iyi geliyor akşamları
bir de inanılmaz uyku hali var bende
gündüzleri 2 saat uyuyorum
akşam da 10 dedi mi uykum geliyor yine
sabaha kadar deliksiz uyuyorum (bitek tuvalte kalkıyorum)
şimdi yatsam yine uyurum yani o kadar
hafta içi napıcam bilmiyorum hiç
ya ben gece yada sabah gerginlesirken bile korkmaya basladim bebek icerde ne alemde diyeannelik duygusumu ne haha
günaydııın hoşgeldin cnm,kapatıldı çünki tüm haziran annelerini tek topikte toplamak amacıyla.bir bakıma iyide oldu aslında.
oradaki uyelerde buradami mesela folikasit
ben hep giremiyorum girincede hop diye sohbet olmuyor.ama birkac kisi en azindan orada tanismistik.neyse yakinda bol bol girerim herhalde.siz kac haftalik hamilesiiz
canlarım benim sizin ilk gebelikleriniz mi? bence bu ilk aylar yatmak istiyorsanız yüz üstü yatın bebeğe hiç bi zararı olmaz merak etmeyin, zaten 4. aydan itibaren istesenizde yatamıycaksınız öyle şimdi ilk zamanlardan kendinizi kasmayın hamileliğinizi rahat geçirin. nacizane tavsiyem
heee bide hapşurmakla, öksürmekle gerinmeklede bişey olmaz:) ama böyle düşünceler korkmalar acaba bşey olurmu lar, çok güzel annelik duyguları...
ANNE oluyosunuz ANNE......
meslektasmisiz seninle dogum ne zamana geliyor.benimki 3 haziran ben zamanlamadan memnunum en azindan tatilde bayagi buyumus olacak.
yani her üye ister istemez buraya yöneliyor tek topik çünki,ben 5+3 oldum yarın ilk muayeneye gideceğim,sen ne kadarlık oldun?
öğretmeniz galiba ne güzel,zamanlama aslında tam olmadı benim 28 haziran,çoğu öğretmen arkadaş mart sonu nisan başı doğum yapacak şekilde hamile kalıyor doğum izinlerini doğum sonrasına aktarıp yaz izniyle birleştirince 5 aylık falan oluor bebiş.neyse dedim kısmet bu zamanaymış.
öğretmeniz galiba ne güzel,zamanlama aslında tam olmadı benim 28 haziran,çoğu öğretmen arkadaş mart sonu nisan başı doğum yapacak şekilde hamile kalıyor doğum izinlerini doğum sonrasına aktarıp yaz izniyle birleştirince 5 aylık falan oluor bebiş.neyse dedim kısmet bu zamanaymış.
bu arada benede 5+3 oldum ve en istemediğim şey yiyecek kokularından tiksinmeye başladım,iştah gitti galiba devamı bulantılar olacak eyvahhduygusallık had safhada her akşam ağlıcak bişey buluyorum eşim yalvarıyo ne olur bugün bari mızmızlık yapma diye,ne yapayım hormonlar işte içimden geliyor
alllllllllllloooooooooooooo hanimlar bende burdayim ya
canim cokmu belli oluyor ilk oldugunapalim korkuyoruz iste bisey olur diye ah bi görsem onu miniick bisey simdi gecen bir yerde acilis vardi 500 euroya olan besikler felan 150 euroya düsmüstü sirf bebek odalari bilmem ne coooooooook uygundu ama elim varmadi cok erken diye :-(
ben de öğretmenim
o zamana getirmeyi istedik ama kısmet olmadı işte
sonra da dedim olsun da ne zaman olursa olsun
benim de haziran 20 gibi olacak doğum
sağlık olsun
yarım dönem de ücretsiz izin düşünüyorum
doğum öncesini sonraya aktaramadığımızdan öncesini 8 hafta olarak kullanıcam
aynen ferdatcım bende 2 ay kala ayrılayım diyrum bari izin yanmasın,ücretsiz benim için zor görünüyor zaten ders yüküm fazla değil 21 saate giriyorum kayınvalide bir süre bakıcak sonrasını düşünürüz bakalım.
canım 8 haftalığı geçince midede az yanma oluyor sadece benim sabahları bulantım oluyo bazen ama baş dönmeleri oluyo ona dikkat et:):)
cnm vallaaa 20. haftadan sonra esas başlıyoo mide yanmalarıı hele de saçları çok olan bebekse vayy halimize dicemm:26:
merhaba
grip oldum ve o ara giremedim topiğe.....bir baktım konu kapatılmış neyseki buradan devam edebiliyormuşuz.....
evet grip oldum şimdi daha iyiyim,sürekli mandalina yiyorum yapacak başkada birşey bilmiyorum açıkcası.....
SAT ım 7 eylüldü
11 ekimde gittiğimizde kese görünmemişti
neyseki mercimeğimi 20 ekimde gördük kesesiyle :)))))
3 kasıma da randevu verdi dr. amcamız bakalım kalp atışını göreceğiz Allah'ın izniyle....
sanırım benimki SAT a göre geriden geliyor,kalp atışından sonra kesin söylerim ama şimdilik 4 haftalık gibi demişti dr. 20 ekimde ( 6 haftalık olması gerekirken)
bakalım kısmetimizde ne var....göreceğiz,herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dönemi olur umarım....
evet çok normal cnm inan bende ağlıyorumm normal bu halimiz:)
günaydın cnm hoşgeldin
bu korkular herkeste var.ilk olmasiyla bir ilgisi yok inan.benim ikiz kizlarim var.güya tecrübeliyim hikaye yani.ben simdiden uyuyamiyorum ama en ufak birseyde panikteyim.merak etme herkes az ama cok dedirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?