ben yarın bi ege ünv.ile görüşim,olmazsa oraya giderim canım saol.sonuçları kaç günde aldın.direk gidip ikili test yaptırıcammı diyosun yoksa sevkmi gerekiyo[/QUOT
kadın doğumdan randevu aldım ikili test yapılıyor bu hafta dedi önce ultrasondan ense ölçümü yaptı burun kemiğine baktı ve baş popo mesafesini ölçtü sonra kan ve idrar istedi sonuçlar 5 gün sonra çıkar dedi bu cuma alcam ölçümler güzeldi inşallah kan sonucuda gzel çıkar
Kuşum konuşamadık bi yaaaaaa naptın ne ettinÖzledim yav Faceden attım resmini bebişin burayada ekledim bi iki sayfa geriye git görürsün
Sizinde caniniz olur olmadik seyler istiyormuSuan canimin istedigi sanirsam sadece yaz mevsiminde bulunuyor. aglicam ya
canım gördüm bebişinnii maşaallah
benimki sırt üstü yatmış eller havada duruyo öyle sordum dr cinsiyetti tahmin edilebilirmi die yok dedi karizmayı sarsmak istemiyo heralde haftaya annemin ultrasoncusuna gidicem kardeşimi 3 aylığında %100 kız die bilmişti çok iyi zaten ultrason uzmanı adamannem minibüsteyken aradı yoksa bugün gidcektim
Kız öyle bi söyledinki medyum gibi Git bakalım bi nediycekk.Ya benim doktorda baktı baktıııı yok blli değil aralıkta gel sen dedi sanırım emin olamadı rezil olmim dedi
ondan söylemiyolar bencede
valla öyle bişey adam manyak iyi ane tarafında meme kanseri ırsi kaç kere drlar anneme yanlış şeyler söylediler biyobsi bile isteyen olduda bu dr ultrasonla baktı kim dedi sana bunu die ismini falan aldı dru şikayet falan etmiş çok iyi dr aayy bide böyle övüyorum adam bilemiyomuuuuşşş
ozaman rezilliği gör sennnn
kadın doğumdan randevu aldım ikili test yapılıyor bu hafta dedi önce ultrasondan ense ölçümü yaptı burun kemiğine baktı ve baş popo mesafesini ölçtü sonra kan ve idrar istedi sonuçlar 5 gün sonra çıkar dedi bu cuma alcam ölçümler güzeldi inşallah kan sonucuda gzel çıkar
günaydın kızlar nasılsınız,biz kan vermeye gidicez. kargalarla beraber kalktık yine.
tuanacım ölçümler iyi çıktıya kan sonucunda iyi çıkar hiç merak etme.
kizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun suan burda saat 10 oyzden bn herkesten once yaziyrm hep.Ikili test yaptiran guzel anne adaylarina soruyorum ensekalinligi kac cikti bebeklerinizn.Benin 12 hafta 4gunlukken 0.11 cikti...
herkese günaydınlar güzel anneler.
günaydınlar herkesee tüm annişlereee:) Bugun doktora gidicem.Farklı bi doktora gidicem deneme kontrol doktor arayışındayım daAma budoktoru çok övdüler bakalım.Öyle tahmin ediyorum ki bugun sadece test yaptırıp ultrason günü aldıracaktır ikili tarama testi de olabilir bakalım hayırlısı.Öğleden sonra gidicem.Bebeğimi görmeyeli çookk zaman oldu belki bir o kadar daha olabilir
günaydınlar herkesee tüm annişlereee:) Bugun doktora gidicem.Farklı bi doktora gidicem deneme kontrol doktor arayışındayım daAma budoktoru çok övdüler bakalım.Öyle tahmin ediyorum ki bugun sadece test yaptırıp ultrason günü aldıracaktır ikili tarama testi de olabilir bakalım hayırlısı.Öğleden sonra gidicem.Bebeğimi görmeyeli çookk zaman oldu belki bir o kadar daha olabilir
mrb ben foruma yeni üye oldum. burdaki arkadaşlıklar çok güzel, ailemden uzakta yaşıyorum ve pek çevrem yok burda, birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz çok hoşuma gittti. insanlara sınıf, görünüş,maddi statü ayrımı yapmadan sadece duyguları paylaşmak çok güzel birşey bence. benide alın aranıza :) bu arada bende 10+4 günlük hamileyim. mutluyum ama onun dışında duygusal olarak hiç birşey hissetmiyorum şu anda, sadece kaybetmekten korkuyorum. çok yüksek duygularım yok. normal mi sizce? bir de en son 6 haftalıktı gördüğümüzde, sadece kalp atışını gördük. dinleyemedik bile. onunda etkisi olabilir diiye düşünüyorum.
hoşgeldin aramıızzaamrb ben foruma yeni üye oldum. burdaki arkadaşlıklar çok güzel, ailemden uzakta yaşıyorum ve pek çevrem yok burda, birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz çok hoşuma gittti. insanlara sınıf, görünüş,maddi statü ayrımı yapmadan sadece duyguları paylaşmak çok güzel birşey bence. benide alın aranıza :) bu arada bende 10+4 günlük hamileyim. mutluyum ama onun dışında duygusal olarak hiç birşey hissetmiyorum şu anda, sadece kaybetmekten korkuyorum. çok yüksek duygularım yok. normal mi sizce? bir de en son 6 haftalıktı gördüğümüzde, sadece kalp atışını gördük. dinleyemedik bile. onunda etkisi olabilir diiye düşünüyorum.
herkese günaydınlar güzel anneler.
içine siner inşallah canım..bende hala deneme doktor arayışındayım . çok seçeneğim yok zaten ama hala tam içime sinen olmadı..şimdi gittiğim dr da taramalar falan radyoloji de yapılıyomuş..aranızda radyolojde yapan var mı usg kontrolllerini. benim dr de bakıyo ama radyolojiyede gönderiyo..bende c.tesi gidicem.inşallah güzel haberlerle dönersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?