Yurtdisinda yasiyorum benAma meyve degil istedigim. Sen yinede bir kac site biliyorsan verebilirmisin? Belki bulurum gorumcelerim hemen yollar hic olmazsa
Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler bide bu var canım Organik, Ekolojik, Tropikal, Egzotik, Meyve, Sebze, Kuru Gda ve Manav rnleri Online Sat ve Teslimat || Manavim.com || Hamile Manav || 2006 Canım sen özelden bana yazsana bi kayınvalidemler köyde orda vardr belki bişiler
Tesekkurler linkler icin. Ama malesef yok
Zaten cok cins birsey istiyor canim
allahımm istediği şeye bak kıyamamm tazesi çok zor canım ama paket şeklinde yokmu oralarda veya burdan yollayalım
Taze antep fistigi istedi canim
Hani boyle disi pembe eflatunumsu.:27
Onun yeride Turkiye :)
Ben burada markete gidince bakarim cnm. InsaAllah bulabiliriz.
bak ne buldumm Taze Antep Fıstığı
Var ama yemem normalde antep fistigi. Sirf tazesini severim :26::26:
Neyse belki dusunmezsem gecer hi?
yaani nispeten :26: cnm türkiyedede olsan zor bunu bulmak bu zamanda meyve falan neysede bu zorr nerdende geldi aklınaaa
Benim canim neden hic birsey istemiyor diye dusunurken en cok neyi severim dedimKendi hatam yani :2:
Zorla canimin birseyler istemesini sagladim desem yeridir..
Neyse anneler bana musade. Esim isten geldi, luks olan aksam yemegini yiyelim ( makarna)
Canim hic yemekde yapmak istemiyor. Esimde 3 kilo verdi sayemde :26:
yarasınnnnnn
afiyet olsun canım
Taze antep fistigi istedi canim
Hani boyle disi pembe eflatunumsu.
walla bnm zaten çok bulantım olmadı ama yapabilir oda
bnde egepole nezzahat hnma gidiyorum cnm:=)
iyi geceler bütün teyzoşlarrr biz bulanıyoruz azıcık uzanalım ,ne zaman geçecek bu bulantılar
işlhh denk geliriz bnm bidahaki randewum pztsi sabah ikiliyide ogün yaptırıcam yeşilyurt dewlette yaptırıcam cnm özeller çok pahallıymış ama hastaneye ne kdr wericez bilmiyorum
iyi geceler bütün teyzoşlarrr biz bulanıyoruz azıcık uzanalım ,ne zaman geçecek bu bulantılar
Benim canim neden hic birsey istemiyor diye dusunurken en cok neyi severim dedimKendi hatam yani :2:
Zorla canimin birseyler istemesini sagladim desem yeridir..
Neyse anneler bana musade. Esim isten geldi, luks olan aksam yemegini yiyelim ( makarna)
Canim hic yemekde yapmak istemiyor. Esimde 3 kilo verdi sayemde :26:
kızlar ben gaziemir şifada ücretsiz yaptırdım sadece 21lira muayene ücreti verdim bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?