2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yurtdisinda yasiyorum ben Ama meyve degil istedigim. Sen yinede bir kac site biliyorsan verebilirmisin? Belki bulurum gorumcelerim hemen yollar hic olmazsa

Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler bide bu var canım Organik, Ekolojik, Tropikal, Egzotik, Meyve, Sebze, Kuru Gda ve Manav rnleri Online Sat ve Teslimat || Manavim.com || Hamile Manav || 2006 Canım sen özelden bana yazsana bi kayınvalidemler köyde orda vardr belki bişiler

Ama bak ne diyor altda :
Taze Antep fıstığı hasadı her yıl Ağustos ve Eylül aylarında yapılır. Sitemizde Taze Antep fıstığı satışı Ekim ayının ortasına kadar yapılır.

sag kösede de : Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.

cok saol ama arastirdigin icin. Bende bi kac site buldum ama hepside artik temin edilmiyor veya siparis edilmiyor yaziyordu

yaani nispeten :26: cnm türkiyedede olsan zor bunu bulmak bu zamanda meyve falan neysede bu zorr nerdende geldi aklınaaa

Benim canim neden hic birsey istemiyor diye dusunurken en cok neyi severim dedim Kendi hatam yani :2:
Zorla canimin birseyler istemesini sagladim desem yeridir..

Neyse anneler bana musade. Esim isten geldi, luks olan aksam yemegini yiyelim ( makarna )
Canim hic yemekde yapmak istemiyor. Esimde 3 kilo verdi sayemde :26:

kendin kaşınmışsınn tmm cnm afiyet olsunn napalım idare edicekler artık çocuk isterken iyi

yaramıştır inş teyzesi biraz zorlayarak yedim ama bebiş için
afiyet olsun canım

sağoll canım

Taze antep fistigi istedi canim
Hani boyle disi pembe eflatunumsu.

canım yaa ben de çok severim stok yapmıştım ama yiyemedim mide bulantım başlayınca , balkona bıraktım kurudu dışı ama içinde taze tat var birazcık.yakınımda olsan uçururdum sana bir avuç bişey kaldı çok üzüldüm şimdi... bende yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama yaz meyveleri olsa (isim vermeyeyim) bir gömülürüm ki sormayın...

bu akşam herkesin canı bişi istiyo demekki.benimde normalde sevmediğim,40 yıl yemesem aramayacağım bi meyve çekti bu akşam canım,Allah'tan evde vardıda höpürdettim,yoksa tocama market yolu görünücekti

Son düzenleme:
işlhh denk geliriz bnm bidahaki randewum pztsi sabah ikiliyide ogün yaptırıcam yeşilyurt dewlette yaptırıcam cnm özeller çok pahallıymış ama hastaneye ne kdr wericez bilmiyorum

kızlar ben gaziemir şifada ücretsiz yaptırdım sadece 21lira muayene ücreti verdim bilginiz olsun

iyi geceler bütün teyzoşlarrr biz bulanıyoruz azıcık uzanalım ,ne zaman geçecek bu bulantılar

iyi geceler canım,az kaldı sık dişini geçicek inşallah.

ahaha sende benim gibisin ne zaman aşericem derken gecenin bi yarısı aklıma olmadık bişi getiririm sonra debelen dur.ben 2 haftadır yemen yapmıyorum,görümcemi getirtti eşim bütün gün ben patates çuvalı gibi yatıyorum,istediğim yemekleri yaptırıyorum,sonra yine yatıyorum ahahah yaşasın intikaam

kızlar ben gaziemir şifada ücretsiz yaptırdım sadece 21lira muayene ücreti verdim bilginiz olsun

ben yarın bi ege ünv.ile görüşim,olmazsa oraya giderim canım saol.sonuçları kaç günde aldın.direk gidip ikili test yaptırıcammı diyosun yoksa sevkmi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…