2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim fıstk veeeee bu veileyle forumdaki diğer tüm öğretmen arkadaşların gününü şimdiden kutluyorum. yarın dr da olucaz çünkü

oyy cnm ya pek bı buyumuş senınkı yaa benımkıde ıkı hafta sona böle olucak ınş ablasıı...

ayy kızlar bısey sorucam ben yemek yıyemıorum sadece akşamları yıyebılıorum ıns bebısıme zarar vermıorumdur

ama meyva yıyorum yıyemesemde suyunu cıkarıp bısekılde yemeye calısıorum he bıde yogurt yıorum..ama ekmek ve unlu mamullerı mıdem almıor

kızlar merhabaaaaa bayram iznimiz biraz uzatmalı sürdü uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir bebişlerimiz büyümeye dewam ediyordur herkese iyi akşamlarrrr
:118:

evet danacık olmuşş Canım bebek yeterli besini alıyo merak etme sen Bol meyve suyu iç ama sen sık hazırlardan değil,ceviz falan ye bol yoğurt yemen çok iyi..Ben dedim bugün doktora hocam heryerde başka bişi yazıyo salam sucuk yasak falan.Canın o an ne istiyosa yiceksin dedi.Ben 3 ayda kilo almadım çünkü iştahım kesildii

Herkese iyi aksamlar. Bugun dr'dan herkes iyi haberlerle gelmis Allah'a sukur. Darisi hepimizin basina.

selam kızlaar napıyosunuz nasılsınız inanırmısınız 2:30dan 7e doğru uyandım oda eşim geldide uyandırdı valla kapının çaldığını hayal mayal hatırlıyorum ama açtımmı açmadımmı kestiremiyorum bide arada eşimle konuştum sanırım çıkıcam şimdi eşimin büyük halası hasta ona bi gidicez öyle bi uğrayyıp selam veriyim dedim

Kuşum konuşamadık bi yaaaaaa naptın ne ettin Özledim yav Faceden attım resmini bebişin burayada ekledim bi iki sayfa geriye git görürsün

Sizinde caniniz olur olmadik seyler istiyormu Suan canimin istedigi sanirsam sadece yaz mevsiminde bulunuyor. aglicam ya

Canım internette bazı siteler var biraz pahalı ama idare eder bütün meyveler var bi bak derim

Yurtdisinda yasiyorum ben Ama meyve degil istedigim. Sen yinede bir kac site biliyorsan verebilirmisin? Belki bulurum gorumcelerim hemen yollar hic olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…