geçmişe gitme kuzum al bak Eki Görüntüle 294212
MasaALLAH cnm...
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin.
biz yemeğe gidiyoruz teyzeler nam nam nam yicez
biz yemeğe gidiyoruz teyzeler nam nam nam yicez
afiyet olsun canım
tşk ederim fıstk veeeee bu veileyle forumdaki diğer tüm öğretmen arkadaşların gününü şimdiden kutluyorum. yarın dr da olucaz çünküonu bilmiyorum 4 boyutlumu demek istemiş acaba..ne zaman yapacak peki 4 lüyü..merak ettim.. ben çok şükür çok iyiyim
bulantım yok bazen sabahları dişlerimi fırçalarken oluyo... onun dışında kiloöda değişmedi hala..maşallahım var yani. ağrım sancım yok bazen unutuyorum hatta ...
bende kutlarım öğretmenler gününü...ohh bi güzel doyur karnını leziiz lezizzz..
adaş nslsn ne ediyon ben aynı dr bugun gittim herşeyimiz normal 4 lü test yaptrcaz bakalım her şey ii
pelish seni de tebrik ederim
geçmişe gitme kuzum al bak Eki Görüntüle 294212
oyy cnm ya pek bı buyumuş senınkı yaa benımkıde ıkı hafta sona böle olucak ınş ablasıı...
ayy kızlar bısey sorucam ben yemek yıyemıorum sadece akşamları yıyebılıorum ıns bebısıme zarar vermıorumdur
ama meyva yıyorum yıyemesemde suyunu cıkarıp bısekılde yemeye calısıorum he bıde yogurt yıorum..ama ekmek ve unlu mamullerı mıdem almıor
Herkese iyi aksamlar. Bugun dr'dan herkes iyi haberlerle gelmis Allah'a sukur. Darisi hepimizin basina.
selam kızlaar napıyosunuz nasılsınız inanırmısınız 2:30dan 7e doğru uyandım oda eşim geldide uyandırdıvalla kapının çaldığını hayal mayal hatırlıyorum ama açtımmı açmadımmı kestiremiyorum bide arada eşimle konuştum sanırım çıkıcam şimdi eşimin büyük halası hasta ona bi gidicez öyle bi uğrayyıp selam veriyim dedim
Sizinde caniniz olur olmadik seyler istiyormuSuan canimin istedigi sanirsam sadece yaz mevsiminde bulunuyor. aglicam ya
Sizinde caniniz olur olmadik seyler istiyormuSuan canimin istedigi sanirsam sadece yaz mevsiminde bulunuyor. aglicam ya
Canım internette bazı siteler var biraz pahalı ama idare eder bütün meyveler var bi bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?