2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle dönersin ben dün gördüm bebişimi 1 ay sonra gidicem bi dahaa çok uzun gelcek bana bu ara

inşallah canım sağolasın.Ah Ahh ben görmeyeli 3,5 hafta oldu eğer bugun göremezsem tahmini aralık bası der belki de ozamana kadar göremeyebilirm.Ama kendi doktoruma gidersem özelde hemen çekiyo annda görüntü ama ben artık devlet ananın ellerinde olmak istiyorum.

bende başka bi drda gözükmek istiyorumda araştırıyorum şimdi üff kafam karışık benim dr bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlamıyorum kadını

bende devleti istemiyorum..gittim adam daha biri çıkmadan diğerini alıyo o kadar yoğun ki..doğmada sadece sezaryane giriyoolar mış normali ebeler yaptırıyomuş.. ben özelden yanayım ...şimdi gittiğim fena değil ama tüp bebekte uzman ..ben ilerleyen aylarda birde eski yaşadığım ideki dr ma gidicem...içimi rahatlatmak için..

bende başka bi drda gözükmek istiyorumda araştırıyorum şimdi üff kafam karışık benim dr bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlamıyorum kadını

şimdi genelleme yapmak istemiyoruma ma ben doktor arayışlarım sırasında devlette bi bayana gittim odasının kapısını suratına çarpmak istedim burda anlatmıştım oy üzeden girmicem o konuya ben kadın doktora gitmicem bunu anladım:)

canlar günaydınn size birşey soracağım bende 5 haftalık gebeyim henüz keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem görmeye inş ama dün kahve bi lekem geldi çok korktum acil doktora gittim ama baktı karnımdan şuan daha küçük olduğu için göremiyoruz keseyi dedi bana progestan verdi sizde de olmuşmuydu böyle kahve lekeler ?

canım devlette her doktor aynı değil belki sana öyle denk geldi.Elbette yoğun özel gibi değildir.Ben kendi doktorumdan memnunum çok ilgili harika biri soru soracak bişey kalmıyo tık tık tık döküyo herşeyi ortaya.Ama adam sezeryan yapıyo ben sezeryan olmak istemiyorum.E şimdi bu özel doktora gitsem hamileliğin ileriki zamanlarında devlete gitsem bence o kadar alakalı olmazlar ya da seni takip etmediği için pek illgilenemez diye düşünüyorum ben bi doktor belirleyeyim arada görüneyim aklımda o var beni bilsin ki hastam diye sonradan şok geçirmesin sen kimsin diye Evet doğumu ebelerin yaptırdığını ben de duydum.Ama artık ebeler eskisi gibi değil.Ben de istiyorum doktor girsin ama belli olmuyo doktor da girebiliyo şansına kalmış artık ayyy bilemedim ki yaaa:84:

canm bnde olmamisti kahve leke ama kahve olunca leke kotu sayilmazmis dye duymustum.Allahtan hayirlisi insallah hicbisey olmamistir.bende tek batmalar oluyrdu o haftalarda

ne olur dua edin bana Rabbim bebeğimi bana bağışlasın ondan ayrılmak istemiyorum..((

Insallah canm bnm Allah esirgesin de bebegni gor bdahaki sefere kalp atislarinida duy.Ama en basta Allahtan hayirlisini dile olmasa bilevardir bi bildigi.

pazartesi gidicem doktora 11 hafta olcak o zman. hissettiklerimi yazarım pazartesi. içim rahatladı. bende bi problem var heralde diyodum :)

canım korma benimde 5. haftamda dr alltan baktı keseyi göremedi içerde kanama var dedi ..hatta eğer değerin yüksek çıkarsa hcg dış gebelikten korktu..bir peçete kirletecek kadar kan gedli bana belki adet oluyorsundur dedi ben idarada bakıp gitmiştim...ondan sonra hcg me baktık 271 çıktı sonra düzeldi normale şuan 12 haftalığım..sende içini rahat tutu benimki resmen kanamaydı leke bile değildi..
canım olabilri buyrda zaten dr imaknımız yok 3 ay oldu şark görevindeyiz.. ondan ben pek memnun kalmadım dr iyi ama hasrt şartlarını beğenmedim ben..

bende lekelenme olmamıştı o konuda bi bilgim yok ama o ilac kanamanı engeller. ben 4 haftalıkken öğrenmiştim, vajinal ultrasonla baktılar ve göründü. sana böyle birşey önerdi mi doktor çünkü onda görünmeme gibi bi ihtimal yok. ve pozitif düşünmeye çalış :)

hangi ildesin canım..

istanbul pendikteyim canım

ya bilmiyorum burda bi özel hastane var oya hanım varmış çok iyi diyolar ama işte burada hiç para vermiyodum hiçbişeye ne tahlile ne muayeneye o zaman zor olcak ama bide bu gittiğim hastanede soner bey varmış çok övüyolar şimdi aynı hastanede kadın şimdiye kadar takip etti sonra adama gitmem doğru olurmu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…