hadi bakalım canım hayırlı haberlerle dönersin ben dün gördüm bebişimi 1 ay sonra gidicem bi dahaa çok uzun gelcek bana bu ara
inşallah canım sağolasın.Ah Ahh ben görmeyeli 3,5 hafta oldu eğer bugun göremezsem tahmini aralık bası der belki de ozamana kadar göremeyebilirm.Ama kendi doktoruma gidersem özelde hemen çekiyo annda görüntüama ben artık devlet ananın ellerinde olmak istiyorum.
Teşekkür ederim annişler.Umarım canım sen de umduğun gibi bi doktor bulursun hep doktorunu iyi seçç diyorlar da ben de en iyisi için arayıştayım:) Normalde özel doktora gidiyorum ama ben devlet hastanesinden yanayım.O yüzden bakalım nolcak:)
bende başka bi drda gözükmek istiyorumda araştırıyorum şimdi üff kafam karışık benim dr bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlamıyorum kadını
bende başka bi drda gözükmek istiyorumda araştırıyorum şimdi üff kafam karışık benim dr bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlamıyorum kadını
bende devleti istemiyorum..gittim adam daha biri çıkmadan diğerini alıyo o kadar yoğun ki..doğmada sadece sezaryane giriyoolar mış normali ebeler yaptırıyomuş.. ben özelden yanayım ...şimdi gittiğim fena değil ama tüp bebekte uzman ..ben ilerleyen aylarda birde eski yaşadığım ideki dr ma gidicem...içimi rahatlatmak için..
bende devleti istemiyorum..gittim adam daha biri çıkmadan diğerini alıyo o kadar yoğun ki..doğmada sadece sezaryane giriyoolar mış normali ebeler yaptırıyomuş.. ben özelden yanayım ...şimdi gittiğim fena değil ama tüp bebekte uzman ..ben ilerleyen aylarda birde eski yaşadığım ideki dr ma gidicem...içimi rahatlatmak için..
canlar günaydınn size birşey soracağım bende 5 haftalık gebeyim henüz keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem görmeye inş ama dün kahve bi lekem geldi çok korktum acil doktora gittim ama baktı karnımdan şuan daha küçük olduğu için göremiyoruz keseyi dedi bana progestan verdi sizde de olmuşmuydu böyle kahve lekeler ?
canm bnde olmamisti kahve leke ama kahve olunca leke kotu sayilmazmis dye duymustum.Allahtan hayirlisi insallah hicbisey olmamistir.bende tek batmalar oluyrdu o haftalarda
hoş geldin aramıza...allalh tamamını erdirsin sağlıcakla...
ne olur dua edin bana Rabbim bebeğimi bana bağışlasın ondan ayrılmak istemiyorum..((
ne olur dua edin bana Rabbim bebeğimi bana bağışlasın ondan ayrılmak istemiyorum..((
Allah bebeğini senden almasın hakkında hayırlısı canım hepimiz birbirimizin desteğiyiz merak etme
hoşgeldin aramıızzaa
hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallaaah
canım duygusal olarak bişey pek hissedemiyosun bebişine sadece onu görünce bi duygusal bağlantı oluyo hele bide elini bacağını falan görünce daha bi farklı oluyo ama biliyosunki o orda hep:):) hareket etmeye başlasın işte o zaman tamamen bağlanıyo insan
günaydıın canıııım
canım korma benimde 5. haftamda dr alltan baktı keseyi göremedi içerde kanama var dedi ..hatta eğer değerin yüksek çıkarsa hcg dış gebelikten korktu..bir peçete kirletecek kadar kan gedli bana belki adet oluyorsundur dedi ben idarada bakıp gitmiştim...ondan sonra hcg me baktık 271 çıktı sonra düzeldi normale şuan 12 haftalığım..sende içini rahat tutu benimki resmen kanamaydı leke bile değildi..canlar günaydınn size birşey soracağım bende 5 haftalık gebeyim henüz keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem görmeye inş ama dün kahve bi lekem geldi çok korktum acil doktora gittim ama baktı karnımdan şuan daha küçük olduğu için göremiyoruz keseyi dedi bana progestan verdi sizde de olmuşmuydu böyle kahve lekeler ?
canım olabilri buyrda zaten dr imaknımız yok 3 ay oldu şark görevindeyiz.. ondan ben pek memnun kalmadım dr iyi ama hasrt şartlarını beğenmedim ben..canım devlette her doktor aynı değil belki sana öyle denk geldi.Elbette yoğun özel gibi değildir.Ben kendi doktorumdan memnunum çok ilgili harika biri soru soracak bişey kalmıyo tık tık tık döküyo herşeyi ortaya.Ama adam sezeryan yapıyo ben sezeryan olmak istemiyorum.E şimdi bu özel doktora gitsem hamileliğin ileriki zamanlarında devlete gitsem bence o kadar alakalı olmazlar ya da seni takip etmediği için pek illgilenemez diye düşünüyorum ben bi doktor belirleyeyim arada görüneyim aklımda o var beni bilsin ki hastam diye sonradan şok geçirmesin sen kimsin diyeEvet doğumu ebelerin yaptırdığını ben de duydum.Ama artık ebeler eskisi gibi değil.Ben de istiyorum doktor girsin ama belli olmuyo doktor da girebiliyo şansına kalmış artık ayyy bilemedim ki yaaa:84:
canlar günaydınn size birşey soracağım bende 5 haftalık gebeyim henüz keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem görmeye inş ama dün kahve bi lekem geldi çok korktum acil doktora gittim ama baktı karnımdan şuan daha küçük olduğu için göremiyoruz keseyi dedi bana progestan verdi sizde de olmuşmuydu böyle kahve lekeler ?
günaydın kızlar
Ali taranın eski eşi selma taran vefat etmiş ya
çok üzüldüm yaa
hangi ildesin canım..
şimdi genelleme yapmak istemiyoruma ma ben doktor arayışlarım sırasında devlette bi bayana gittim odasının kapısını suratına çarpmak istedim burda anlatmıştım oy üzeden girmicem o konuya ben kadın doktora gitmicem bunu anladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?