kizla benim aminosentez testi kesinlesti yapilmasi zorunlu oldu 20 aralikta olacak insallah.dr.aksamaa eve gidersin diyor ama sanirim bir kc gun agri olurmus
günaydın canım.Neden sana böyle bir test gereği duyulmuş?ikili test yaptırdın mı?
ikili teste gittim gun kanser süphesi ortaya cikti.yazmistim kacirdin sanirim.o nedenle ikili test yapilmayip ami. testi yailacak bebek etkileniyormu diye.
poahhha git git bamyayıı görcen poahahah
kızlar yeşimin attığı en son hali buydu kim düzenliyor şimdi nasıl yapıldını bilsem ben yapım dicem bilyomusunuz ?
kizla benim aminosentez testi kesinlesti yapilmasi zorunlu oldu 20 aralikta olacak insallah.dr.aksamaa eve gidersin diyor ama sanirim bir kc gun agri olurmus
bu arada gecen ayin 25 inden bu kontrole 22 kasima 5 kilo almisim.dr.hastaliktan olabilur dedi ama dikkat etmeliymisim.normal dogum yapmak isteyen arkadaslar aman dikkat edin kendinize.
simdilik ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin dualarinizda beni unutmayin olurmu
neden ağrı oluyor onu anlamadım aminosentez risklimi?
iyiyiz cnm sen nasılsın...[/QUOTE
iyi olmaya calisiyorum kokosum sen nasilsin
ay canım yaa ben kaçırmışım.Senin için mi bu teşhis.Nasıl yaa ne diyeceğimi şaşırdım belki öyle değildir.Bilemedim ben ya[/QUOTE
ben de hala alisamadim enson 5 nisandki rutin testte hersey normaldi
gecen ayki kontrolde dr.yine rutin test icin örnek aldi
bu ay ki dr.kontrolumde rahim kanseri baslangici 3d cikti.sali gununden beri yerdemiyiz göktemiyiz bilemiyorum
ikili teste gittim gun kanser süphesi ortaya cikti.yazmistim kacirdin sanirim.o nedenle ikili test yapilmayip ami. testi yailacak bebek etkileniyormu diye.
çok geçmiş olsun cnm sen sakin ol cnm tıp artık çok ilerledi mutlaka bir çözüm bulunur
bebişin iyi olmasına çok sevindim en kısa zamanda kurtulursun inş
öyle deme kıız bamya falan alınıyo çocukumben dayanamam annemin çok övdüğü ultrason uzmanı var ona giderim haftaya adam kardeşimi 3 alığınıda %100 kız die bildi bi gidiyim ne olcak bakiim
pelin düzeltiyo canım o listeyi
ben yasayinca size ayrintisini yazarimneden ağrı oluyor onu anlamadım aminosentez risklimi?
bu duayi hic duymadim bana ayrintili yazarmisin ayrintiliinşallah cnm bişey çıkmaz mikhail meleğin adıyla dua et iste girmeden kapıdan o senin meleğin ben böyle yaptım istedim her istediğim oldu...girmeden dua et onun adıyla iste rabbimizden bebişlerine bişicikler olmayacak....etkilenmeyecek onlar....
ben bugün öyle dua edip gidicem randevuya allah yolun açık etsin...
çok geçmiş olsun canım, allah sabır ve kolaylık versin. inşallah sadece şüphe olarak kalır
kizlar cikiyorum sonra ugrarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?