2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.Neden sana böyle bir test gereği duyulmuş?ikili test yaptırdın mı?

ikili teste gittim gun kanser süphesi ortaya cikti.yazmistim kacirdin sanirim.o nedenle ikili test yapilmayip ami. testi yailacak bebek etkileniyormu diye.

ikili teste gittim gun kanser süphesi ortaya cikti.yazmistim kacirdin sanirim.o nedenle ikili test yapilmayip ami. testi yailacak bebek etkileniyormu diye.

ay canım yaa ben kaçırmışım.Senin için mi bu teşhis.Nasıl yaa ne diyeceğimi şaşırdım belki öyle değildir.Bilemedim ben ya

poahhha git git bamyayıı görcen poahahah

kızlar yeşimin attığı en son hali buydu kim düzenliyor şimdi nasıl yapıldını bilsem ben yapım dicem bilyomusunuz ?

öyle deme kıız bamya falan alınıyo çocukum ben dayanamam annemin çok övdüğü ultrason uzmanı var ona giderim haftaya adam kardeşimi 3 alığınıda %100 kız die bildi bi gidiyim ne olcak bakiim
pelin düzeltiyo canım o listeyi

çok geçmiş olsun cnm sen sakin ol cnm tıp artık çok ilerledi mutlaka bir çözüm bulunur

bebişin iyi olmasına çok sevindim en kısa zamanda kurtulursun inş

inşallah cnm bişey çıkmaz mikhail meleğin adıyla dua et iste girmeden kapıdan o senin meleğin ben böyle yaptım istedim her istediğim oldu...girmeden dua et onun adıyla iste rabbimizden bebişlerine bişicikler olmayacak....etkilenmeyecek onlar....

ben bugün öyle dua edip gidicem randevuya allah yolun açık etsin...

çok geçmiş olsun cnm sen sakin ol cnm tıp artık çok ilerledi mutlaka bir çözüm bulunur

bebişin iyi olmasına çok sevindim en kısa zamanda kurtulursun inş

öyle kötü oldumki önce hastaligi konustuk sonra bebise baktik
dr.bayagi ilgilendi uyuyorken yakalamisiz. o an ben esim dr.um hepimiz agliyporduk.dr.um esimin kankisi
hemen organize edildi 29 unda onkolojide randevu alindi hayirlisi ne denebilirki baska

git git haftaya belli olur herkes öğreniyor...sen ilerdesin öğrenmedin senin oğlun utangaç cnm...
iyi bari baktım çok karışık olmadı öğrenir yaparız pelin yapması iyi bir kişi yapsın en iyisi....

neden ağrı oluyor onu anlamadım aminosentez risklimi?
ben yasayinca size ayrintisini yazarim

riskli degilmis ama agri oluyormus

bu duayi hic duymadim bana ayrintili yazarmisin ayrintili
özelden yollarsan sevinirim

çok geçmiş olsun canım, allah sabır ve kolaylık versin. inşallah sadece şüphe olarak kalır

süphe degil canim kesinlesti bu hastaligin bir sonraki asamasi 4a ve en sonu 5. basamakmis benim yada bizim cabamiz ilelemeden bir care bulmak en azindan bebege bir sey olmadaan ilelermesini engellemek

günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyi uyandım bugün gece sürekli ultrason rüyaları gördüm olumlu olumsuz herşeyi gördüm bebeğimin erkek olduğunu gördüm rüyamda hayırlısı diyorum

rubet cim seninlede karşılaştım rüyamda şu ultrason uzmanının adresini istiyordum senden ısrarla ne alakaysa ver bari şu doktorun adını yakınsa bi gitsemmiki

git git haftaya belli olur herkes öğreniyor...sen ilerdesin öğrenmedin senin oğlun utangaç cnm...
iyi bari baktım çok karışık olmadı öğrenir yaparız pelin yapması iyi bir kişi yapsın en iyisi....

oğlummu olcak bilmiyorum ama fotomodel olcaaak taradım fotolarını baaaak

Günaydın hamişler bugun nasılsınız Tüm öğretmen arkadaşlarımızında öğretmenler günü kutlu olsun arkadaşalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…