2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yani topiğin başına ekleniyo ya o şekilde olmaz mı..birde listede ben yokum bilgileri pelis e mi yazıcam..

pelishe mesaj at özelden o ekler listeye listeyi güncelleyip ekler ama topiği pelis acmadıgı ıcın sayfanın basına ekleyemez sanırım bılmıyorum ama tam

Selam kızlarrr umarım herkes iyidirr ben hala tahlil sonuçlarımı alamadımm birazdan alıcam umarımmm.....

selaam canıımm iyiyiz ama benim bebiş hala saklanıyo böyle garip pozlar veriyo bide pelininki zıplayıp duruyomuş benimki ooohhh uzanmış boylu boyuna hiç oynamıyo tembel olcak anacım bu benim velet

Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşş hiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))

selaam canıımm iyiyiz ama benim bebiş hala saklanıyo böyle garip pozlar veriyo bide pelininki zıplayıp duruyomuş benimki ooohhh uzanmış boylu boyuna hiç oynamıyo tembel olcak anacım bu benim velet

bence senın bebiş doktordan ve anne babasından cekınmış olabılır uslu durayım uslu sansınlar benı dıye duunuyordur ultrason kapanınca zıplamaya başlar

bence senın bebiş doktordan ve anne babasından cekınmış olabılır uslu durayım uslu sansınlar benı dıye duunuyordur ultrason kapanınca zıplamaya başlar

yada orda öyle sakin durup çıkınca enerjisini atıcak
bide bana elevit verdi bişey fortla izmini unuttum eleviti 3günde 1 tane alıcam elevit kullananlar 3 günde 1mi içiyo:44::44:

Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşş hiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))

çok şükür canım sevindim geçmiş olsun. bişey sorucam sizce ileriki zamanda bebeğim için düşündüm arzum un yoğurt makinası nasıl alsam işime yarar mı yoksa gereksiz mi annelerimizin yaptığı gibi tencerede mi mayalasam ama becerebilir miyimki?

evet canım gıdıcem cumartesıyı beklıyorum sabırsızlıkla :18::18:
hadiii güzel haberlerleee cnm yaa az kalmışşşş...
tembel kuzum senin kiiii yatasııı varr hayırr orda yatıp yatıp çıkıncaa kuduruk olmasa bari...ben çok yattım deyimm..anam bunların bide doğduktan sonraa kolikleri de oluyoo aman amannn 2 ay bizde en çok dinlenen şarkıydıı uykusuz hergece ....:))))ufacıkk şeylerdee bi gaz oluyo kiii sormaaa...:)))
ohh hadi gözün aydın canım bundan sonraki doğurana kadar bütün testlerin böyle temiz güzel çıkar inş.

sağolasın cnmmm hepimizin inşallahhh cnm yaaa

bide bana elevit verdi bişey fortla izmini unuttum eleviti 3günde 1 tane alıcam elevit kullananlar 3 günde 1mi içiyo:44::44:

canım ben 6. haftamdan beri içiyoreum ama hergün 1 tane içiyorum

aay sanırım öyle olcak ben pek şarkı dinlemiyorum eşim dinliyo ama onunkide belli bi şarkı değil arkadaşımın bebişi doktor şarkısını duyunca susuyodu hamileyken onu dinlemiş hep

cnm ben hamilleiğimde kullandım elevit ama ben günde 1 adet alıyodum hepp sen eminmisin 3 günde 1 dediğinee belkide öyledirr ama bi tel açsan gene sorsan cnmm..diğeride demir hapı cnm onu da alıyosun....

cnm ben bi türlü beceremedim sonraa arçeliğinkini almıştım ben...açıkçası çok memnun kaldımm defnoşuma 1 sene hiç dışardan yoğurt vermedim sadece mayalama adına ufak bi yoğurt alıyoduk 2-3 günde bir ama çoğu zmn bizde mayalı yoğurttan yiyoduk hala bile arada yaparım kesinlikle tavsiye ederim kendi adıma...bide arçeliğin gene mama robotları oluyoo onu da 6. aydan sonra ek gıdalara geçince tavsiye ederim..biz 2 yaşını geçtik hala öğlenleri sebze çorba yada pürelerimiz var sebze alsın diee..6 aydan sonra genelde düdüklü tencere tavsiye ediyolarr vitamini kaçmasın diee...bu dediğim buharla pişiriyoo sonra istediğin gibi çeviriyosun ister büyük parça ister küçük parça lime yapıoo..düdüklüler malesef 3-4 lt en az olduğundan ona hazırladığın mamalar dibini bile doldurmuyoo..:)))günlük olacağından....

sağolasın tatlım daha iicee kendinii karga sanıyooo dünden beriii gaklayıp duruyoo....:))))
senin fındıklarrr nasıllll hala bulantıların varmı cnm.....

bulantı forever :)
zaman ve mekan önemli değil çıkarmam için ilk zamanlar sadece akşam evde çıkarıyordum, sonra ofiste de çıkarmaya başladım ve artık yollar, kaldırımlar... Allah ne verdiyse..
özellikle minibüsten inip eve gidene kadar yerlere baksanız bizim evi bulursunuz öyle diyim

:
aay sanırım öyle olcak ben pek şarkı dinlemiyorum eşim dinliyo ama onunkide belli bi şarkı değil arkadaşımın bebişi doktor şarkısını duyunca susuyodu hamileyken onu dinlemiş hep

ayyy oo çok fena yaaa D benim bi arkadaşımın oğlu aldım elime sazımı şarkısında uyuyordu ve susuyordu sadece onlara gittiğimizde içimiz dışımız o şarkı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…