kizlar cikiyorum sonra ugrarim
Selam kızlarrrumarım herkes iyidirr ben hala tahlil sonuçlarımı alamadımm birazdan alıcam umarımmm.....
yani topiğin başına ekleniyo ya o şekilde olmaz mı..birde listede ben yokum bilgileri pelis e mi yazıcam..
selam cicim iiyiz çok şükür
defnoş nasıl oldu?? iyileşti mi iyice??
sağolasın tatlım daha iicee kendinii karga sanıyooo dünden beriii gaklayıp duruyoo....:))))
senin fındıklarrr nasıllll hala bulantıların varmı cnm.....
guccuk gargaaaman ıyı olsunda gaglasın defnos
tatlım sen 2 le teste gidicekmisinnnn
Selam kızlarrrumarım herkes iyidirr ben hala tahlil sonuçlarımı alamadımm birazdan alıcam umarımmm.....
selaam canıımm iyiyiz ama benim bebiş hala saklanıyo böyle garip pozlar veriyo bidepelininki zıplayıp duruyomuş benimki ooohhh uzanmış boylu boyuna hiç oynamıyo tembel olcak anacım bu benim velet
Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşşhiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))
bence senın bebiş doktordan ve anne babasından cekınmış olabılır uslu durayım uslu sansınlar benı dıye duunuyordur ultrason kapanınca zıplamaya başlar
Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşşhiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))
hadiii güzel haberlerleee cnm yaa az kalmışşşş...evet canım gıdıcem cumartesıyı beklıyorum sabırsızlıkla :18::18:
tembel kuzum senin kiiii yatasııı varr hayırr orda yatıp yatıp çıkıncaa kuduruk olmasa bari...ben çok yattım deyimm..anam bunların bide doğduktan sonraa kolikleri de oluyoo aman amannn 2 ay bizde en çok dinlenen şarkıydıı uykusuz hergece ....:))))ufacıkk şeylerdee bi gaz oluyo kiii sormaaa...:)))selaam canıımm iyiyiz ama benim bebiş hala saklanıyo böyle garip pozlar veriyo bidepelininki zıplayıp duruyomuş benimki ooohhh uzanmış boylu boyuna hiç oynamıyo tembel olcak anacım bu benim velet
ohh hadi gözün aydın canım bundan sonraki doğurana kadar bütün testlerin böyle temiz güzel çıkar inş.
yada orda öyle sakin durup çıkınca enerjisini atıcak
bide bana elevit verdi bişey fortla izmini unuttum eleviti 3günde 1 tane alıcam elevit kullananlar 3 günde 1mi içiyo:44::44:
tembel kuzum senin kiiii yatasııı varr hayırr orda yatıp yatıp çıkıncaa kuduruk olmasa bari...ben çok yattım deyimm..anam bunların bide doğduktan sonraa kolikleri de oluyoo aman amannn 2 ay bizde en çok dinlenen şarkıydıı uykusuz hergece ....:))))ufacıkk şeylerdee bi gaz oluyo kiii sormaaa...:)))
cnm ben hamilleiğimde kullandım elevit ama ben günde 1 adet alıyodum hepp sen eminmisin 3 günde 1 dediğinee belkide öyledirr ama bi tel açsan gene sorsan cnmm..diğeride demir hapı cnm onu da alıyosun....yada orda öyle sakin durup çıkınca enerjisini atıcak
bide bana elevit verdi bişey fortla izmini unuttum eleviti 3günde 1 tane alıcam elevit kullananlar 3 günde 1mi içiyo:44::44:
çok şükür canım sevindim geçmiş olsun. bişey sorucam sizce ileriki zamanda bebeğim için düşündüm arzum un yoğurt makinası nasıl alsam işime yarar mı yoksa gereksiz mi annelerimizin yaptığı gibi tencerede mi mayalasam ama becerebilir miyimki?
sağolasın tatlım daha iicee kendinii karga sanıyooo dünden beriii gaklayıp duruyoo....:))))
senin fındıklarrr nasıllll hala bulantıların varmı cnm.....
aay sanırım öyle olcak ben pek şarkı dinlemiyorumeşim dinliyo ama onunkide belli bi şarkı değil arkadaşımın bebişi doktor şarkısını duyunca susuyodu hamileyken onu dinlemiş hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?