2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa bişey sorucam benim belim ve kasıklarım ağrıyoo sizde de oluyo mu dün mağazadaydım sabah 9dan akşam 9a kadar oturdum korkuyorum bişey olacak diye?

pendik yaşam tıp merkezi necmettin göktaş radyoloji doktoru

pendik yaşam tıp merkezi necmettin göktaş radyoloji doktoru

ooooowwwwww çok ta uzakmış ben anadolu yakasındayım canım neyse bizim doktora sorucaz artık

kızlar benım bu arada komık olcak ama 12 haftadan sonra mıgde bulantılarım basladı cok kotu bırseymıs bu bulantı yaaa

kızlar yaa bişey sorucam benim belim ve kasıklarım ağrıyoo sizde de oluyo mu dün mağazadaydım sabah 9dan akşam 9a kadar oturdum korkuyorum bişey olacak diye?

benım hep agrıyor canım yanı hamıle kaldıgımdan berı belım ve kasıklarım agrıyor bence korkulacak bı durum yoktur belkı cok oturdugun ıcın olabılır

e pendikte anadolu yakasında canım.... sen nerdesin?
12 haftadan sonra benim bulantım garip oldu sabah oluyo bide acayiip burnum hassaslaştı her koku burnuma geliyo valla öyle midem bulanıyo:26::26:

e pendikte anadolu yakasında canım.... sen nerdesin?
12 haftadan sonra benim bulantım garip oldu sabah oluyo bide acayiip burnum hassaslaştı her koku burnuma geliyo valla öyle midem bulanıyo:26::26:

ayyy canım ben hala uyanamadım avrupa yakasındayım dıyecektım ben bu mıgde bulantısı gozumude kör ettı

ayyy canım ben hala uyanamadım avrupa yakasındayım dıyecektım ben bu mıgde bulantısı gozumude kör ettı

4 aya kadar olabilirmiş mide bulantıları gerçi ondan sonrada kıllanmalar falan başlıyo mide bulantısı yapıyo her halukarda mideden çekiceğimiz var

Hoşgeldin tatlım aramızaaa ... aşağı yukarı aynı gibiyiz. benim haftaya 2'li testim var büyük ihtimal sende haftaya gittiğinde 'li test isteyecek

günaydın kızlar
Ali taranın eski eşi selma taran vefat etmiş ya
çok üzüldüm yaa

evet tatlım ya bende akşam gördüm haberlerde... Allah sevenlerine sabır versin... ;Mekanı cennet olsun....

herkese günaydın kızlar.bende dün dr a gitmiştim 2 li test ve muayene için.veeee benim oğluşum olacakmış.inanın başından beri içimden hep erkek geçiyodu ve dr pipisini gösterdi:))

oo bir paşamız daha geliyor hee hadi hayırlısı canımm çok sevindim benimde içime hep erkek doğuyor bakalımm kısmet

Gözünüz aydın canım Sahara bebek ailesi akrabalarına vatanına hayırlı bir evlat olur inşallah.

ikili taramadan inşallah güzel sonuçlarla dönersin tatlımmm

Günaydın günaydın günaydınnnnnnn

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn

bugün canım dışarı cıkmak ıstıyor ama nereye gıdıcem yaa onu dusunuyorum tabı ılk once kahvaltı etmem lazım yaa nefret edıyorum bu kahvaltı menusunden hıc canım bırsey ıstemıyor sabahları

benım hep agrıyor canım yanı hamıle kaldıgımdan berı belım ve kasıklarım agrıyor bence korkulacak bı durum yoktur belkı cok oturdugun ıcın olabılır

sağol canım ne bileyim hiç olmadığı için şimdi olunca korktum gece rüyama bile girdi

sağol canım ne bileyim hiç olmadığı için şimdi olunca korktum gece rüyama bile girdi

canım pelinde çok ağrı çekiyodu böbreklerinden bile şüphe ediyodu meğerse bebiş çok hareketliymiş ondan oluyomuş o ağrıları seninkide öyledir muhtemelen

kizla benim aminosentez testi kesinlesti yapilmasi zorunlu oldu 20 aralikta olacak insallah.dr.aksamaa eve gidersin diyor ama sanirim bir kc gun agri olurmus
neden zorunlu oldu canım..ben öncekinde yaptırmıştım çok iyi bi dr yapaersa hiç bişi hissetmiyosun canım ve dinlenmen gerek 3 gün hiş bişi yapmaman gerek..su kaybı olmaması için..ama ben hiç hissetmemeiştim...
kızlar yeşimin attığı en son hali buydu kim düzenliyor şimdi nasıl yapıldını bilsem ben yapım dicem bilyomusunuz ?
bende bilmiyorum ama güzel olmuiş..yapan olursa güzel olucak..

ikili teste gittim gun kanser süphesi ortaya cikti.yazmistim kacirdin sanirim.o nedenle ikili test yapilmayip ami. testi yailacak bebek etkileniyormu diye.

canım yeni anladım...çok geçmiş olsun diyecem ama inşallah sadece bi şüphedir..ne kanseri peki ...inşallah allahım senide bebeğini de korur..sağlıkla kavuşturutr birbirinize...nasıl anlaşıldı peki...

canım pelinde çok ağrı çekiyodu böbreklerinden bile şüphe ediyodu meğerse bebiş çok hareketliymiş ondan oluyomuş o ağrıları seninkide öyledir muhtemelen

inşallah öyledir canımm haftaya muayenem var anlaşılır o zaman

hoşgeldin aramıza bebişine rabbim sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

tembel_karinca gözün aydın oğluşunada sanada uzun sağlıklı ömürler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…