2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...
:

ayyy oo çok fena yaaa D benim bi arkadaşımın oğlu aldım elime sazımı şarkısında uyuyordu ve susuyordu sadece onlara gittiğimizde içimiz dışımız o şarkı oluyordu

benim defnem ilk 4 ayını hep saç kurutma makinasında uyuyoduu onun yüzünden 2 tane kurutma makinası attım ısınmaktann sapıtmışlardııı....:))))bunda bakalım noolcakk yukardaki komşumun oğluu da elektrik süpürgesinde uyuyoduu akşamın 10 nda falan süpürge çalışıoduu onlarda daa....:)))

canım robotum blendır setim falan var bide düdüklüm de var tefal nutricook buharda pişirme özelliği ve aparatı var o yönden sıkıntım yok arzumunki çok indirime girmiş hemen alıyım o zaman saol canım.

günaaydın canım tek kalkan sen değilsin ben hamile olduğumdan beri 7:30u geçmiyo kalkış saatim
bebişte sabah uyumıcakmış denilene göre
hadi bakalım hayırlı haberleriniz bekliyoruz...
hormonlardan galiba,ben hamilelik öncesi 10:30-11:00 olmadan gözümü açamazdım.şimdi sabah 7 dedimi dikiliyoruz,bide gece çişe kalkması var o da cabası kan ve idrar örneği verdim,yarın alıcam sonuçları,tsh'dan korkuyorum biraz inşallah normal çıkar.

Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşş hiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))

maşallaaah hep böyle güzel haberler alırsınız inşallah.

cnm ben hamilleiğimde kullandım elevit ama ben günde 1 adet alıyodum hepp sen eminmisin 3 günde 1 dediğinee belkide öyledirr ama bi tel açsan gene sorsan cnmm..diğeride demir hapı cnm onu da alıyosun....

canım 3 kere sordum ilacı verdiğinde şimdi bide arayıp sorarsam salak olduğumu düşüncek zaten reçeteyede öyle yazmışki eczanedeki kadında öyle yazmış üzerine
yani kesin 3 günde 1 alıcam

hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...

aslında her zaman kötü değilim arada geliyor çıkıyor gidiyor
6.7. haftalara nazaran iyiyim..böyle böyle bitecek herhalde

ben de elektrik süpürgesi açıkken uyumayı çok severmişim ve hatta çocukluğumda da hatırlıyorum elektrik süpürgesi çalışırken hemen oturduğum koltuğa kıvrılır üzerime battaniye örter uyumaya çalışırdım

canım 3 kere sordum ilacı verdiğinde şimdi bide arayıp sorarsam salak olduğumu düşüncek zaten reçeteyede öyle yazmışki eczanedeki kadında öyle yazmış üzerine

ozaman oyledır canım ben hala folık asıt kullanıyorum herhalde bu gıttıgımde degıstırır artık sıkıldım folık asıt ıcmekten degıstırsede baska bırsey ıcsem

yaa ben hamıle kaldıgımdan berı sac kurutma makınası sesı duyunca ıcım bı tuhaf oluyor bunalıyorum daralıyorum benım bebış ne dusunucek acaba bu sesi duyunca elektrik süpürgesinede ifrit olurum hatta hiç ses çıkarmayan bir süpürge bulsam gitcem alcam o derece yanı

ozaman oyledır canım ben hala folık asıt kullanıyorum herhalde bu gıttıgımde degıstırır artık sıkıldım folık asıt ıcmekten degıstırsede baska bırsey ıcsem

banada dün bırak dedi bide bişey fort unuttum ismini ondan verdi oda sabah aç karnına 1 tane alıcakmışım
seninde bu sefer değiştirir heralde...bide dün bi kadın gördüm işte 2 gün sonra doğum yapıcakmış evrakmı ne hazılamak için gelmiş bir karış topuklu giymiş böyle süsler püsler karnıda kocaman allahım nasıl yürüyor onlarla benim bildiğim karnın burnunda hamileler spor ayakkabı falan giyer hadi makyaj yapar ama öyle düğün haliylede olmaz baka kaldım vallahi

ben elektrik süpürgesi sesinde uyuyorum uykumu getiriyo kapanınca uyanıyorum

:

ayyy oo çok fena yaaa D benim bi arkadaşımın oğlu aldım elime sazımı şarkısında uyuyordu ve susuyordu sadece onlara gittiğimizde içimiz dışımız o şarkı oluyordu

hadi yaaa ben saç kurutmaktan nefret ederim ve kurutmuyorumda ondan yırttık ama süpürgeyi bilmiyorum

ben elektrik süpürgesi sesinde uyuyorum uykumu getiriyo kapanınca uyanıyorum

zamana bebekleri bile bir garip yaahhhuuu

Güzel anneler selamlar irkaçgündür giremiyordum bu arada kocakarı bişey öğrendim Hamileliğin 11 haftası gergin ve sinirliysen bebek kızmış ben valla basından beri hep gergin ve sinirliyim bakalım

Güzel anneler selamlar irkaçgündür giremiyordum bu arada kocakarı bişey öğrendim Hamileliğin 11 haftası gergin ve sinirliysen bebek kızmış ben valla basından beri hep gergin ve sinirliyim bakalım

canım ben çok mutlu ve sakindim sen nerden öğrendin bunu?

cnm o zmn doğrudurr yanii vücudun o kadar ihtiyaç duyuyodur dmek merak etme tatlım....
valla yaaa ben 3 aylığım nerdeyse ondan büyük göbüşüm var

sen onlara ne bakıonn kuzum onlarr çocukmu doğuruyolarr yaniii...boşver cnmmm sennn.....

benim şimdiki halimmm

valla yaaa ben 3 aylığım nerdeyse ondan büyük göbüşüm var

onlar doğuştan şanslı
kız ikiz bebe doğurur karnı minicik biz 6. ayımızda çatırr çatır çatlarız
victoria beckham 6.-7. ayında 12cm topuklu ayakkabı giyer
benim daha 2. ayımda akşam ayaklarım şişer
onlar pırtlatır 6 ay sonra eski kilosuna döner biz pırtlatırız sütümüz bol olsun diye götürürüz tatlıları sonra da o spor merkezi snin bu diyet benim uğraşırız.

kızlar benimde göbüşm aynı vardı zaten ama şimdiye kadar değişmedi pek ayırt edilemiyo..ilk gebeliğimde 7 haftamda bile elimi koysam karnıma sertlik hiisediyordum bunda yok öyle bi durum..bulantım çok az maşallah bazen sabahları ..kilo artışımda olmadı..hattta gören yüzün falan çöktü diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…