hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...bulantı forever :)
zaman ve mekan önemli değil çıkarmam için ilk zamanlar sadece akşam evde çıkarıyordum, sonra ofiste de çıkarmaya başladım ve artık yollar, kaldırımlar... Allah ne verdiyse..
özellikle minibüsten inip eve gidene kadar yerlere baksanız bizim evi bulursunuz öyle diyim
:
ayyy oo çok fena yaaaD benim bi arkadaşımın oğlu aldım elime sazımı şarkısında uyuyordu ve susuyordu sadece onlara gittiğimizde içimiz dışımız o şarkı oluyordu
cnm ben hamilleiğimde kullandım elevit ama ben günde 1 adet alıyodum hepp sen eminmisin 3 günde 1 dediğinee belkide öyledirr ama bi tel açsan gene sorsan cnmm..diğeride demir hapı cnm onu da alıyosun....
cnm ben bi türlü beceremedim sonraa arçeliğinkini almıştım ben...açıkçası çok memnun kaldımm defnoşuma 1 sene hiç dışardan yoğurt vermedim sadece mayalama adına ufak bi yoğurt alıyoduk 2-3 günde bir ama çoğu zmn bizde mayalı yoğurttan yiyoduk hala bile arada yaparım kesinlikle tavsiye ederim kendi adıma...bide arçeliğin gene mama robotları oluyoo onu da 6. aydan sonra ek gıdalara geçince tavsiye ederim..biz 2 yaşını geçtik hala öğlenleri sebze çorba yada pürelerimiz var sebze alsın diee..6 aydan sonra genelde düdüklü tencere tavsiye ediyolarr vitamini kaçmasın diee...bu dediğim buharla pişiriyoo sonra istediğin gibi çeviriyosun ister büyük parça ister küçük parça lime yapıoo..düdüklüler malesef 3-4 lt en az olduğundan ona hazırladığın mamalar dibini bile doldurmuyoo..:)))günlük olacağından....
hormonlardan galiba,ben hamilelik öncesi 10:30-11:00 olmadan gözümü açamazdım.şimdi sabah 7 dedimi dikiliyoruz,bide gece çişe kalkması var o da cabasıgünaaydın canım tek kalkan sen değilsin ben hamile olduğumdan beri 7:30u geçmiyo kalkış saatim
bebişte sabah uyumıcakmış denilene göre
hadi bakalım hayırlı haberleriniz bekliyoruz...
Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşşhiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))
cnm ben hamilleiğimde kullandım elevit ama ben günde 1 adet alıyodum hepp sen eminmisin 3 günde 1 dediğinee belkide öyledirr ama bi tel açsan gene sorsan cnmm..diğeride demir hapı cnm onu da alıyosun....
hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...
benim defnem ilk 4 ayını hep saç kurutma makinasında uyuyoduu onun yüzünden 2 tane kurutma makinası attım ısınmaktann sapıtmışlardııı....:))))bunda bakalım noolcakk yukardaki komşumun oğluu da elektrik süpürgesinde uyuyoduu akşamın 10 nda falan süpürge çalışıoduu onlarda daa....:)))
canım 3 kere sordum ilacı verdiğinde şimdi bide arayıp sorarsam salak olduğumu düşüncek zaten reçeteyede öyle yazmışki eczanedeki kadında öyle yazmış üzerine
yani kesin 3 günde 1 alıcam
hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...
benim defnem ilk 4 ayını hep saç kurutma makinasında uyuyoduu onun yüzünden 2 tane kurutma makinası attım ısınmaktann sapıtmışlardııı....:))))bunda bakalım noolcakk yukardaki komşumun oğluu da elektrik süpürgesinde uyuyoduu akşamın 10 nda falan süpürge çalışıoduu onlarda daa....:)))
ozaman oyledır canım ben hala folık asıt kullanıyorum herhalde bu gıttıgımde degıstırır artık sıkıldım folık asıt ıcmekten degıstırsede baska bırsey ıcsem
yaa ben hamıle kaldıgımdan berı sac kurutma makınası sesı duyunca ıcım bı tuhaf oluyor bunalıyorum daralıyorum benım bebış ne dusunucek acaba bu sesi duyunca elektrik süpürgesinede ifrit olurum hatta hiç ses çıkarmayan bir süpürge bulsam gitcem alcam o derece yanı
:
ayyy oo çok fena yaaaD benim bi arkadaşımın oğlu aldım elime sazımı şarkısında uyuyordu ve susuyordu sadece onlara gittiğimizde içimiz dışımız o şarkı oluyordu
ben elektrik süpürgesi sesinde uyuyorum uykumu getiriyo kapanınca uyanıyorum
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:
Eki Görüntüle 294534
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:
Eki Görüntüle 294534
Güzel anneler selamlar irkaçgündür giremiyordum bu arada kocakarı bişey öğrendim Hamileliğin 11 haftası gergin ve sinirliysen bebek kızmış ben valla basından beri hep gergin ve sinirliyim bakalım
canım ben çok mutlu ve sakindim sen nerden öğrendin bunu?
cnm o zmn doğrudurr yanii vücudun o kadar ihtiyaç duyuyodur dmek merak etme tatlım....canım 3 kere sordum ilacı verdiğinde şimdi bide arayıp sorarsam salak olduğumu düşüncek zaten reçeteyede öyle yazmışki eczanedeki kadında öyle yazmış üzerine
yani kesin 3 günde 1 alıcam
valla yaaa ben 3 aylığım nerdeyse ondan büyük göbüşüm var
canım ben çok mutlu ve sakindim sen nerden öğrendin bunu?
benim şimdiki halimmm
valla yaaa ben 3 aylığım nerdeyse ondan büyük göbüşüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?