2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun yorum yapamıyorum çünkü bizde herkes uzakta ne kayınvalide ne abi abla hiçbişi yok benim annem babam da uzakta tabi o yüzden bu dertlerimiz olmuyor. ama tabi çat kapı olunca fenadır diye düşünüyorum ben her bayram seyran zamanı strese giriyorum yılda 1-2 olmasına rağmen.. içini ferah tut..eğer eşin de problem ederse seni anlamaya çalışmasını söyle sonuçta hamilesin kolay mı? Kolaysa erkekler çocuk doğursun da biz yalandan agu gugu yapalım!!!

canım sakin ol siniririn zararı sana ve bebeğine takma kafana böyle şeyleri..

valla faceden mesaj attım yüzlerine diemiyorum en kolay yol bu gibi geldi napıım ya geliyolar birde hizmet bekliyolar çalışıyorum bide çalışmasam gelsinler ama 2 haftada 3 kere çat kapı geldiler yok istemiyorum

çok sağol canım benimde evde m beden hamile eşortmanı vardı baktım şimdi hala büyük bana pantolonda ne olur bilmem ama galiba basen cevresine göre değişiyormus 1 beden şimdilik olur ama snrasında göbişler büyüyünce 2 anca olur

valla faceden mesaj attım yüzlerine diemiyorum en kolay yol bu gibi geldi napıım ya geliyolar birde hizmet bekliyolar çalışıyorum bide çalışmasam gelsinler ama 2 haftada 3 kere çat kapı geldiler yok istemiyorum

neyse canım sınır etme kendını durduk yere bosver ama ıyı yapmıssın mesaj atmakla belkı anlarlarda gelmezler oyle cat kapı bıdaha

canım valla şükür bizimkiler baya uzakta sadece onlar değil herkes uzak :) çat kapı olayını bende sevmem kim olursa olsun hele bu sıralar hep yattığımdan ve eşimde her işe yetişemediğinden ev çok pis biri çalsa kapıyı hayatta açamam bu durumda rezil çünkü evin hali Alllahtan yok kapımızı çalan :)

evet canım 1 beden banada ancak oluyor normalde 38 yanı 2 beden gıyıyordum ama basenlerımde genısleme olmadıgından henuz 1 beden oluyor hatta bu bıle bıraz buyuk ama karnım cıktı benım bıraz gercı yarısı gaz ama hamıs pantolonları daha rahat

ohh ne guzel valla arada bende dıyorum kımse kapıyı calmasa dıye ama bızım komsular benım evde oldugumu yanı calısmadıgımı bıde hamıle oldugumu ogrenınce zırt pırt kapıyı calıyorlar nasılsın dıye bazen davet edıyorum ama bazen buyur etmıyorum valla kapıdan halımı hatrımı sorup gıdıyorlaraman cok alısmasın kımse bana zırt pırt gelmeye

neyse canım sınır etme kendını durduk yere bosver ama ıyı yapmıssın mesaj atmakla belkı anlarlarda gelmezler oyle cat kapı bıdaha

artık çok geç valla hormonlar aldı başını gidiyo sinirden göğüslerimin uçları sızlıyo yemin ederim....

ay canım iyice alıştılar geçen yazdım hatta geldiler bide 11de falan gittiler inanırmısın 10da anca popom koltuk gördü oda görmek deniirse çay koy onu koy bunu yap otur kalk yani iice alıştılar bişey demedikçe onlar düşünsün istiyorum ama nerdee beni düşündüğü falan yok kimsenin

artık giymek lazım zaten hamile pantolonu özellikle. sıkmayalım bebişlerimizi daha şimdiden benim hicbir pantolanum olmuyo düşük belliler bile göbiş sıkışıyo çok fena almak lazım artık :)

agrım var deyip hiç kalkmıcaktın yerinden o zaman mecbur kendileri koycak çaylarını bundan sonra anlarlarda rahat edersin inş.

ay benim haftaya annem gelicek inş. işler elinden öper artık ne varsa analarda var yine. annem gelince kim gelirse gelsin şimdi gelmesinde

ya yemek yapıyodum onlar geldiği zaman mutfaktaydım canımda bişey çekti hamur falan hazırladım yavaş yavaş hazırlarım diyodum onlar geldi mi zaten sinirimden yüzlerini bile görmek istemediğimden mutfaktan çıkmadım hırsımdan ama oturunca yorulduğumu anladım bide bişeyler getirmişler bunları koyarsın bide çay demlersin yanına yeriz zıkkımın kökünü ye diceksin olmıcak

artık anlamazlarsa beyinlerinden şüphe ederim valla daha ne yapıyım laf çarptırıyorum olmuyo surat asıyorum olmuyo oğlunu sıkıştırıyorum oda dilinin ucuylada olsa laf çarptı ama yoook nato mermer nato kafa artık söyleyiverdim eşim kızdı falan benim aileme hakaret die bi çemkirdi valla kusura bakma senin ailen benim sağlığımı düşünmüyosa ben senin aileni hiç düşünmem haklı olduğumu biliyosun yalandan bana kubarma dedim e ben ne dicem aileme dedim bişey deme ben aynen şunu dedim ''xxx abla nası diceğimi bilmiyorum yyynin söylemesi daha doğru olurdu bence ama konuşamadı ildiğiniz üzere ben çalışıyorum birde üzerine şu an hamileyim yanlış anlamayın noluur ama çat kapı gelmenizi istemiyorum sadece sizin değil kendi annem babam bile gelmiyo gerçekten evi temizleyemiyorum kendim zaten sürekli hasta gibiyim ev o haldeyken birilerinin gelmesi beni ciddi anlamda rahatsız ediyo 1 gün önceden arayın lütfen yanlış anlamayın beni sizden dolayı değil geliceksiniz tabi ama haber verin lütfen'' bunu yazdım yumuşak bi şekilde söyledim napıım yani

Yesil üzümunde iyi geldigini duymustum. Veya siyah kuru kaysi

valla gayet güzel belirtmişsiinnnnn gayet de kibar olmuşşş yaniiii...artık anlasınlarr gelmeyin dememişsin ki haber verin demişsiinnn sonuna kadar da haklısın hiç eşin dındınlanmasınn çalışmasan da cnm mecbur değilsinki çat kapı gelemelerinee hiç hoşlanmam yanii kendi akrabalarımı da çat kapı istemem insan kocasıyla rahat rahat oturup durmak isterr

kızlar son zamanlarda aklıma hep bi ninni geliyor
birden bire hemdee
kayahan ve ipek acar ın birlikte söyledikleri varya
hep içimden onu söylüyorum

Annesi onu çok
Babası onu çok
Herkesler onu çok severmiş severmiş

dinleyin cok güzeeeeeeel

aferin canım iyi yapmışın ee onlardan ne tepki geldi?

dimi ama dedim kötü bişey demedim sende oku öyle konuş dedim tamam bakarım dedi

Denemeeee 1-2 deneme 1-22222
<object width="400" height="300" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/405154362919" /><embed src="http://www.facebook.com/v/405154362919" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="300"></embed></object>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…