2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben zaten elevit i de gece yatarken içiyorum ama
ikisinde içsem olmaz herhalde aynı anda
zaten benım eskiden beri var demir problemim mutlaka verecıgını bılıyordum :)
ama ikisini birden kaldırabilcekmiyim su dönemde onu bilmiyrum işte

ikisini birden içme canım
hatta hiçbir ilacı üstüste içme
çünkü genelde bazı ilaçlar diğerinin etkileşimini azaltır
muhtemelen demir de vitaminin etkisini azaltır
içemessen bulantın geçene kadar içmessin canım
çok aciliyeti yok zaten onun
vitaminine devam et kuru üzüm ye pekmez iç falan idare edilir şimdilik

olmazsa dediğin gibi yaparım
2 hafta sonra falan baslarım meselaa
cunki gerçekten bulantılardan dolayı
psikolojim bile bozuluyor
daha agır sekılde olursa kötü olur benim için
şimdi 1 2 gün denerim baktım kötü sora baslarım

olmazsa dediğin gibi yaparım
2 hafta sonra falan baslarım meselaa
cunki gerçekten bulantılardan dolayı
psikolojim bile bozuluyor
daha agır sekılde olursa kötü olur benim için
şimdi 1 2 gün denerim baktım kötü sora baslarım

kızlarrr sabahtan berı yazıcam yazıcam unutuyommmm kabızlık sorunu ceken varsa hala aramızda acaıp bısey buldum murdum erıgı kurusu aktarlarda bulabılırsınız cokta pahalı bırsey degıl her sabah 3-4 tane yıyorum bı bardak su ıcıyorum hopp yarım saat ıcınde kolaylıkla tuvalete cıkabılıyorum cok sevındım ben bu işe tavsiye ederim şiddetle tadı da cok guzel kayısıdan bıkanlar ıcın ozellıkle cok guzel bır alternatıf

ayyy ne çok ilerlemiş sayfalar okumaya yetişemedim..iş yerinde olunca pek okuyamıyorum dikkat çekmesin die pc görünüyo giren çıkana die..

canım benim çok güldüm yaa..benim eşim benden beter oldu onu getiri bunu getiri die yok meyve çok çerez falan zahmeti yok ama gülüyorum bazen benden çok aşeriyon hamile sensin galiba die..
yemek konusunda yardım eder tezmiliktede eve gelsin temizlik için biri dediğimde ben yaparım diyo..bizde beraber yapıyoz zaten gelen gidende olmayınca hiç kirlenmiyo dağılmıyo ev...çalışan biri olarak çok zorlanıyorum kafam şişiyo akşama kadar beynim iflas ediyo resmen ..eski işyerimde çok rahattım full kk mesaisi yapıyordum
neysee.....

beni bugün dr aradı c tesi il dışına gidicem yarın gel die bende c tersi radyolojiden randevu aldım ondan sonuç çıkınca geleyim dedim haftaya dr gidicem ama 2 li için c tesi radyoloji uzmanı bakıcak..
radyolojiden bakınan varmı daha mı iyi oluyo dr göre daha mı kötü bilemedim...:26::26:

bende çok çekerdim ama hamile kalmadan önceden başlamıştım ben ona mürdüm ve gün kurusu (kayısı) süper 1 bardak su hopp wc..

ah ben çok dertliyim o konuda! en son Salı günü wc ye çıkabilmiştim. çok rahatsız hissediyorum kendimi göbeğimi görenler kesin 4-5 aylık der. mürdüm eriğinin kendisi olmuyor mu? sadece kurusu mu fayda ediyor? bulamazsam diye soruyorum umarım kızmazsın bana :/

kızzlaar şimdi eşimle kavga ettik baya hararetliydi neyse o sinirle görümcemede mesaj attım facebooktan geröi yumuşak şekilde yazdım ama onlar kudurucak yine çat kapı gelmeyin lütfen die akşama bakalım ne olacak benim hormonlaar foraaa
kendime şok oldum şu anda

canım bana bu hafta verdi eleviti ama 3 günde 1 tablet içicekmişim herkes günde 1 içiyo galiba:44::44::44:

tatlım yarın mesaj atarım sana tarif veririmmm

zuzuş bana yazdığını daha yeni görüyorum teşekkürederim...darısı başımıza

kontrole yarın gidecez..:26:

yarın güzel haberlerini bekliyooos

kızlar iyi akşamlarrr

tatlım murdum eriginin zamanı geçtiği için kurusu dedım yoksa kendiside olur eriğin sen bulamazsan ben sana burdan alır gonderırım sekerım senın durum vahım salı gununden berı gıtmedıysen sıkıntı yapar sana

gorumcene mı dedın cat kapı gelmeyın dıye ıyı demısın valla ohhh

tatlım yarın mesaj atarım sana tarif veririmmm

kızlar iyi akşamlarrr

çok sevinirim canım hadi iyi akşamlar sanada :79:

Kızlar bu arada daha öncede sordum ama cevap alamadım su hamile pantolan bedenlerınde 0-1-2-3-4-5 beden var bunlar kaça karşılık geliyor bilen var mı ben 38 beden giyiyorum ama şimdi hangsi 38 ki????

canım ben soyle soylıyım ben normalde 38 beden gıyıyordum ama hamıle pantolonunu ve esofmanını 36s beden aldım buyuk bıle bıraz ama kılo alınca kalcası tam oturur herhalde 0 xs-1 s-2m-3l-4xl-5xxl tekabul edıyormus ablama sordum sımdı onlar tekstılde hamıs pantolonu yapıyor bu rakamları verdı

Iyi akşamlar kızlar ben kaçıyorum
midem yine yollarda kusarım seni şarkısını söyleteceğe benziyo
eve hayırlısıyla rezil olmadan varabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…