evet duymuştum
sen bence gece yatarken iç canım
çünkü bulantı yapabilirmiş cidden
şimdi iyi çıkması önemli değil canım
bundan sonra başlarmış zaten
çok bulanırsa miden bazen yutmassın bulantıların geçene kadar
onun yerine takviye yap ama pekmez falan
ben zaten elevit i de gece yatarken içiyorum ama
ikisinde içsem olmaz herhalde aynı anda
zaten benım eskiden beri var demir problemim mutlaka verecıgını bılıyordum :)
ama ikisini birden kaldırabilcekmiyim su dönemde onu bilmiyrum işte
ikisini birden içme canım
hatta hiçbir ilacı üstüste içme
çünkü genelde bazı ilaçlar diğerinin etkileşimini azaltır
muhtemelen demir de vitaminin etkisini azaltır
içemessen bulantın geçene kadar içmessin canım
çok aciliyeti yok zaten onun
vitaminine devam et kuru üzüm ye pekmez iç falan idare edilir şimdilik
ikisini birden içme canım
hatta hiçbir ilacı üstüste içme
çünkü genelde bazı ilaçlar diğerinin etkileşimini azaltır
muhtemelen demir de vitaminin etkisini azaltır
içemessen bulantın geçene kadar içmessin canım
çok aciliyeti yok zaten onun
vitaminine devam et kuru üzüm ye pekmez iç falan idare edilir şimdilik
geri geldım dayanamadım hastalık gıbı bişi burasıııııııııııııııııııııı
ayy canım benim yaa bide çalışıyosun yatacaksın tabiii niye soruyoki yani iş yapmamışsın falan diye benim eşimin işleri yoğun eve geç geliyo benden bekliyo bütün hizmeti masanın üstünden bişeyi almak zor geliyo beye dün bende patladım hamileyim ben dedim elimden sürekli bişey yiyosun hamilenin elinden bişey yiyen içen cennetlik olurmuş dedim demez olaydım beni cennete sok o zaman daha iyi getir işte dedi bende hamileye hizmet daha büyük sevap ama bu sefer cennetin en güzel kapısından girermişsin öyle diyolar dedimde kıvırdım yoksa işim daha zordubende paraya falan acımıyorum artık hiçbişeyde yapmıyorum hergün eve kadın geliyo akşama kadar yatıyorum yaparsam bi yemek yapıyorum çünkü gelince benden onu istiyo bunu istiyo yeterince yoruyo zaten bari gündüz yorulmayayım her zaman derim bana acımayan parasınada acımasın.
kızlarrr sabahtan berı yazıcam yazıcam unutuyommmm kabızlık sorunu ceken varsa hala aramızda acaıp bısey buldum murdum erıgı kurusu aktarlarda bulabılırsınız cokta pahalı bırsey degıl her sabah 3-4 tane yıyorum bı bardak su ıcıyorum hopp yarım saat ıcınde kolaylıkla tuvalete cıkabılıyorum cok sevındım ben bu işe tavsiye ederim şiddetle tadı da cok guzel kayısıdan bıkanlar ıcın ozellıkle cok guzel bır alternatıf
kızlarrr sabahtan berı yazıcam yazıcam unutuyommmm kabızlık sorunu ceken varsa hala aramızda acaıp bısey buldum murdum erıgı kurusu aktarlarda bulabılırsınız cokta pahalı bırsey degıl her sabah 3-4 tane yıyorum bı bardak su ıcıyorum hopp yarım saat ıcınde kolaylıkla tuvalete cıkabılıyorum cok sevındım ben bu işe tavsiye ederim şiddetle tadı da cok guzel kayısıdan bıkanlar ıcın ozellıkle cok guzel bır alternatıf
ben zaten elevit i de gece yatarken içiyorum ama
ikisinde içsem olmaz herhalde aynı anda
zaten benım eskiden beri var demir problemim mutlaka verecıgını bılıyordum :)
ama ikisini birden kaldırabilcekmiyim su dönemde onu bilmiyrum işte
canım bana bu hafta verdi eleviti ama 3 günde 1 tablet içicekmişim herkes günde 1 içiyo galiba:44::44::44:
canım ben bayılıyoru şeker hamurlu kurabiyelere pastalara bende bır ara sarmıştım. ama kıvamını bi tutturamadım bebegımın 40 mevlütünde yapmayı düşünüyorum bana tarflerinden yollarsan bir ara sevinirimşimdiden denemelere başlıyım çünkü emek isteyen bişiy gercektende
zuzuş bana yazdığını daha yeni görüyorum teşekkürederim...darısı başımıza
kontrole yarın gidecez..:26:
ah ben çok dertliyim o konuda! en son Salı günü wc ye çıkabilmiştim. çok rahatsız hissediyorum kendimi göbeğimi görenler kesin 4-5 aylık der. mürdüm eriğinin kendisi olmuyor mu? sadece kurusu mu fayda ediyor? bulamazsam diye soruyorum umarım kızmazsın bana :/
kızzlaar şimdi eşimle kavga ettik baya hararetliydi neyse o sinirle görümcemede mesaj attım facebooktan geröi yumuşak şekilde yazdım ama onlar kudurucak yine çat kapı gelmeyin lütfen die akşama bakalım ne olacak benim hormonlaar foraaa
kendime şok oldum şu anda
tatlım yarın mesaj atarım sana tarif veririmmm
kızlar iyi akşamlarrr
evet canım ben 5.5 haftalıkken basladım günde bi tane içiyorum
sanada ferrum fort vermıstı galiba basladınmı sen
nasıl gibi bulantı falan varmı
sabahları oluyo arada o kadar
bu hafta verdi ferrumfortuda elevitide
çok sevinirim canım hadi iyi akşamlar sanada :79:
Kızlar bu arada daha öncede sordum ama cevap alamadımsu hamile pantolan bedenlerınde 0-1-2-3-4-5 beden var bunlar kaça karşılık geliyor bilen var mı ben 38 beden giyiyorum ama şimdi hangsi 38 ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?