ben bayadır girmiyodum şöyle biraz okuyum dedim amanın bitmiyo gözlerim ağrıdı valla
ben ikli test sonucumu aldım ama daha doktora göstermedim düşük risk diyo ama hayırlsı bakalım
geçen hafta kontrolde doktorum %90 erkege benziyo dedi acaip bi duyguymuş şimdi benim oğlummu olacak ya diyorum bizim aile hep kız bende kız olur sanıyodum hayırsaglıklı olsunda :)
canım 12+2 çıktı ultrasyonda cumartesi günü. Biraz öncen gidiyo sanırsam paşam
Bende 4.aydan sonra söyleniyor sanıyodum. Ama doktor ailelerinize falan açıklamayın daha dedi. Seviyorum doktorumu yaaa canım benim
eveeeet şehzade geliooooooooo kısmet olursaAynen canım yaa önce sağlıklı olsun.
selamlar herkese
öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
ikili testlerini yaptırıp sonuçlarını alanlar gözleriniz aydın olsun
ben de 11+3de gidicem, yaparlar mı acaba yoksa erken mi
fikri olan var mı?
yaparlar canım bende 11+4 de yaptırdım. 12.haftaızdayız en uygun haftalardan biri bu haftaselamlar herkese
öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
ikili testlerini yaptırıp sonuçlarını alanlar gözleriniz aydın olsun
ben de 11+3de gidicem, yaparlar mı acaba yoksa erken mi
fikri olan var mı?
ben bayadır girmiyodum şöyle biraz okuyum dedim amanın bitmiyo gözlerim ağrıdı valla
ben ikli test sonucumu aldım ama daha doktora göstermedim düşük risk diyo ama hayırlsı bakalım
geçen hafta kontrolde doktorum %90 erkege benziyo dedi acaip bi duyguymuş şimdi benim oğlummu olacak ya diyorum bizim aile hep kız bende kız olur sanıyodum hayırsaglıklı olsunda :)
iyidir inşallah hem önemli olan ense ölçümü
bence hiç strese girmene gerek yok
benim popom mincikti biraz büyüdü güzel oldu yalnız göğüslerim keşke çok büyümese büyük zaten eşim sen sütaş ineği gibi olursun dedi ne kadar ayıp beeeeeeeeee
yaa ne dedi kız mıymıs erkek mı ayyy benımkıde tahmın etse yaaa bende cumartesı gunu gıdıcemm etsede soylemez ama benım uyuz doktorum
MERHABALAR
BEN ARANIZA YENİ KATILIYORUM ...En son mart ayında tüp bebek sayfasından katılmış kimyasal gebelik yaşamıştım.. bazı arkadaşlarım olmuştu..2.denemem de biraz korkak oldum sanırım :18:Aranıza ancak şimdi gelebildim..hepinize merhaba demek istedim..
ayrıca arkadaşlar bu aşagıdaki lilypie yaptım ancak yüklemeyi beceremedim yardımcı olabılırmısınız lütfen...:44:
ooovv e senin baya buyumus bebişin tabi ki anlaşılır.. bakalım bizim nolcak merakla bekliyoruz tabi önceliğimiz sağlıklı olması da :)
MERHABALAR
BEN ARANIZA YENİ KATILIYORUM ...En son mart ayında tüp bebek sayfasından katılmış kimyasal gebelik yaşamıştım.. bazı arkadaşlarım olmuştu..2.denemem de biraz korkak oldum sanırım :18:Aranıza ancak şimdi gelebildim..hepinize merhaba demek istedim..
ayrıca arkadaşlar bu aşagıdaki lilypie yaptım ancak yüklemeyi beceremedim yardımcı olabılırmısınız lütfen...:44:
canım nekadarlık hamilesin. benimde pantolonlarım sıkıyor ama daha almadım eşim dalga geçiyor şimdiden başladın alalım alalım demeye. nefret ediyor alışverişimden ama napim bu zaruri bişe sonuçta.
MERHABALAR
benim doktorum da 12. Haftanın içinde yani 11+... Lı bir günde çağıracağım dedi
sağolun kızlaryaparlar canım bende 11+4 de yaptırdım. 12.haftaızdayız en uygun haftalardan biri bu hafta
ferrosanolu ben gebelik öncesi kullandıminşallah canım yaa
o iyi cıkınca içim biraz olsun raht zaten
göğüslerim benimde büyümesin yaaa istemiyorum fazla büyük hiç sevmezdim
bu arada aranızdaa gyno ferro sanol kullanmaya baslayan varmıı
bugün bana onu yazdıda
MERHABALAR
sağolun kızlar
sevindim çünkü hastane uzak eşim de herzaman götüremez beni
ferrosanolu ben gebelik öncesi kullandım
demir hapı işte bildiğim kadarıyla folik asit falan da var içinde
12. haftadan sonra artık demir eksikliği başlıyor bizde de o yüzden veriyorlar
ben de gebelik öncesi vardı ama vermediler
doğal besinlerle düzelttim ben de
ama 12den sonra artık besinlerdeki yetmezmiş
bendede öncesinde vardıı
ama ilacı kullanmamıstım
sonraki tahlillerde öncekine göre iyi çıkmıstı
ama genede verdi bakalım
yalnız buda mide bulandırabilirmiş
ben daha iyileşemedimkii
hoşgeldin aramıza
lilypieden yükleme yapmak için PseudoHTML, UBBCode and BB Code kısmında yazan linki kontrol paneli-profili düzenle-çizelge kısmına yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?