2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bayadır girmiyodum şöyle biraz okuyum dedim amanın bitmiyo gözlerim ağrıdı valla
ben ikli test sonucumu aldım ama daha doktora göstermedim düşük risk diyo ama hayırlsı bakalım
geçen hafta kontrolde doktorum %90 erkege benziyo dedi acaip bi duyguymuş şimdi benim oğlummu olacak ya diyorum bizim aile hep kız bende kız olur sanıyodum hayırsaglıklı olsunda :)

selamlar herkese
öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
ikili testlerini yaptırıp sonuçlarını alanlar gözleriniz aydın olsun
ben de 11+3de gidicem, yaparlar mı acaba yoksa erken mi
fikri olan var mı?

hayırlı olsun canım oğlusun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

ooovv e senin baya buyumus bebişin tabi ki anlaşılır.. bakalım bizim nolcak merakla bekliyoruz tabi önceliğimiz sağlıklı olması da :)

MERHABALAR
BEN ARANIZA YENİ KATILIYORUM ...En son mart ayında tüp bebek sayfasından katılmış kimyasal gebelik yaşamıştım.. bazı arkadaşlarım olmuştu..2.denemem de biraz korkak oldum sanırım :18:Aranıza ancak şimdi gelebildim..hepinize merhaba demek istedim..
ayrıca arkadaşlar bu aşagıdaki lilypie yaptım ancak yüklemeyi beceremedim yardımcı olabılırmısınız lütfen...:44:

benim doktorum da 12. Haftanın içinde yani 11+... Lı bir günde çağıracağım dedi

yaparlar canım bende 11+4 de yaptırdım. 12.haftaızdayız en uygun haftalardan biri bu hafta

NE GÜZEL YAAA ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN CANIM MAŞALLAHHH

iyidir inşallah hem önemli olan ense ölçümü
bence hiç strese girmene gerek yok

inşallah canım yaa
o iyi cıkınca içim biraz olsun raht zaten

benim popom mincikti biraz büyüdü güzel oldu yalnız göğüslerim keşke çok büyümese büyük zaten eşim sen sütaş ineği gibi olursun dedi ne kadar ayıp beeeeeeeeee

göğüslerim benimde büyümesin yaaa istemiyorum fazla büyük hiç sevmezdim

bu arada aranızdaa gyno ferro sanol kullanmaya baslayan varmıı
bugün bana onu yazdıda

yaa ne dedi kız mıymıs erkek mı ayyy benımkıde tahmın etse yaaa bende cumartesı gunu gıdıcemm etsede soylemez ama benım uyuz doktorum

mrb kızlarr ay bende merak edıorum ıns benım bebışe de doktor bı tahmın yapar ama hep erkekmış gıbı gelıor..daha hamıle degılken kı o zaman hamıleymısım de ben daha hamıle oldugumu ogrenmeden once ruyamda bebek gördum ve hep benımle konustu bıde erkege bensıodu hayırlısı bakalım aslında ıcımden kız gecsede ruyamda erkek görmem erkek olucak dıe benı endekslıo sankı erkekmış gıbı gelıo

hoşgeldin canm aramıza Allah bebeklerimizi sağlıkla kucğımıza almayı nasip etsin inşallah.

çizelge için profile gir orda çizelge kısmına yaptığın resmin adresini yapıştır bu kadar

ooovv e senin baya buyumus bebişin tabi ki anlaşılır.. bakalım bizim nolcak merakla bekliyoruz tabi önceliğimiz sağlıklı olması da :)

BÜYÜSÜN BEBİŞLERİMİZ NE GÜZEL BEN BİDE HAZİRAN AYINDA KÜRTAJ OLDUM BİLİYOMUSUNUZ İKİZ GEBELİK YAŞADIM 2 AYLIKKEN YAŞAMADILAR ZOR GÜNLERDİ. AMA ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR. HAYIRLISIYLA BÜYÜSÜNLER GÜZEL GÜZEL

ARAMIZA HOŞGELDİN. ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN

canım nekadarlık hamilesin. benimde pantolonlarım sıkıyor ama daha almadım eşim dalga geçiyor şimdiden başladın alalım alalım demeye. nefret ediyor alışverişimden ama napim bu zaruri bişe sonuçta.

cnm ben lcw dan aldım hamıle pantolonu hemde cok rahat hem onun ayarı var karnım buyudukce ayar yapıcam ona :)))

hosgeldın canım aramıza ınş. bebişini saglıklı kucagına alırsın

tüp bebek mı normalmı bende tüp bebek denemesi geçirdim

benim doktorum da 12. Haftanın içinde yani 11+... Lı bir günde çağıracağım dedi

yaparlar canım bende 11+4 de yaptırdım. 12.haftaızdayız en uygun haftalardan biri bu hafta
sağolun kızlar
sevindim çünkü hastane uzak eşim de herzaman götüremez beni
ferrosanolu ben gebelik öncesi kullandım
demir hapı işte bildiğim kadarıyla folik asit falan da var içinde
12. haftadan sonra artık demir eksikliği başlıyor bizde de o yüzden veriyorlar
ben de gebelik öncesi vardı ama vermediler
doğal besinlerle düzelttim ben de
ama 12den sonra artık besinlerdeki yetmezmiş

hoşgeldin aramıza

lilypieden yükleme yapmak için PseudoHTML, UBBCode and BB Code kısmında yazan linki kontrol paneli-profili düzenle-çizelge kısmına yapıştır

Son düzenleme:

bendede öncesinde vardıı
ama ilacı kullanmamıstım
sonraki tahlillerde öncekine göre iyi çıkmıstı
ama genede verdi bakalım
yalnız buda mide bulandırabilirmiş
ben daha iyileşemedimkii

bendede öncesinde vardıı
ama ilacı kullanmamıstım
sonraki tahlillerde öncekine göre iyi çıkmıstı
ama genede verdi bakalım
yalnız buda mide bulandırabilirmiş
ben daha iyileşemedimkii

evet duymuştum
sen bence gece yatarken iç canım
çünkü bulantı yapabilirmiş cidden
şimdi iyi çıkması önemli değil canım
bundan sonra başlarmış zaten
çok bulanırsa miden bazen yutmassın bulantıların geçene kadar
onun yerine takviye yap ama pekmez falan

hoşgeldin aramıza

lilypieden yükleme yapmak için PseudoHTML, UBBCode and BB Code kısmında yazan linki kontrol paneli-profili düzenle-çizelge kısmına yapıştır

Teşekkür ederim..Ferhat85
gerçekten çok sağol.
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza hoşbulduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…