2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[video]<object width="400" height="300" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/405154362919" /><embed src="http://www.facebook.com/v/405154362919" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="300"></embed></object>[/video]

gene denemeeee 1-2

eşinin haberi var mı senin bunları yazdığından belki eşini aramışlardır tepkiyi ona vermişlerdir.

evet söyledimki dedim ablana mesaj attım facebooktan kapıyorum ben telefonu hiç muhattap olamıcam dedim oda nie öyle bişey yaptın saygısızlık senin yaptığın falan die çemkirdi bende kötü bişey demedim okursun ne yazdığımı dedim kapama telefonunu ararsa açmazsın dedi

ne denedin bilmiyorum canım
ama başarısız

Kızlar slm benim göğüsler yine şişmeye başladı resmen bomba gibi oldular :) uclarıda acayip acıyor rengide biraz koyulaştı siz ne durumdasınız çatlıcakmı acaba yaa sürekli vazelin sürüyorum hem losyon hemde bildiğimiz pembe vazelin siz ne sürüyorsunuz

ayy benimde öyle bide kaşınıyolar bebek yağı sürüyorum ama şimdilik bişey gözükmüyo krem alıcam maaşımı bekliyorum

ya yazdıklarınızı okuyunca bizimkilerin ilgisizliğine sevinesim geliyor kızlar. ben zor br hamilelik geçiriyorum malumunuz , annem yanımda kayımvalidem ayy annene nazlanıyor musun yoksa deyip duruyor arada ama takmıyorum. yani kanama falan kesmiyor galiba milleti. bana bende geleyim annen yorulduysa dedi , bende anne sana kim bakacak dedim güldü kapattı konuyu.ağır kanlıdır bende çok tez canlıyım titizim biliyor huyumu. kendi ağırda olsa hoşuna gider temizliğim tez canlılığım çaktırmaz ama. öylece kapandı konu. ama geliyorum ben dese hiç birşey diyemezzdim herhalde sonrada ben hizmete kalkardım mecbur sabredemezdim çünkü fıtık olurdum evin haline. birde yatıyorum falan ama azıcık rahat hissedince nete oturuyorum sizinle sohbet ediyorum annem bişey demiyor. ama diğer annem olsa hasta ama bilgisayara kalkabiliyor ince mesaj

epeydir net yok tu sonrada forum bakım girmiş..
sevinerek hararetli giriş yapmak çok şsterdim ama (sebebini sormayın) bugün sinir krizi geçirdim hem de aç karnına hiç bişey yememişken.. ne kadar zarar görmüştür bebeğim bilgisi olan var mı ?:96:

(sabretmeliydin demesin bir aydır zaten sabrediyorum, ki ben en ufak 'kıl' dan sakınıyorum bebeğimi):85::85:

Kizlar ya bazen öz annem beni cok üzüyor ve deli ediyor
Az önce aradi ne yapiyorsun diye. Dedim yemek hazirliyorum,yarin gelsene bize dedi. Bende isten cikinca ultrasona gidecegimi soyledim. Okadar buyudumude cinsiyetine bakmak icin cagiriyorlar dedi.. Bende hayir dedim ,hastanenin cagirmasina 1 ay var. Ben para ödeyip ozel klinige gidip gircem ultrasona ( daha once de belirttigim gibi danimarkada hastanelerde bedava ultrason vs. ) dedim.

Ay ona niye para oduyorsun paran bol herhal az sabret ne olcak,iki kalp atisi dinlicen gelcen..

gelde aglama simdi

öyle cok birseyde degil. Turk lirasi olarak 70 lira.

Son düzenleme:
burda olmuyooo nedense yawwww.face de yayınladım tekrar ama olmadı ordan bakarsın sen kuzu....
görmedim hemen bakıyoruum
ay ben cocukları ayrı bı sever olduuuum

sbeebini sormayın demişsin sormayalım canım
ama ne olursa olsun bebişinden önemli bişey değildir degılmı
artık olan olmus zaten bizim düşündüğümüz kadar kolay etkılenmezlermiş herseyden
ama dikkat etmekte fayda var tabi mümkün olduguncaa

sorun ne arkadaşımm..yani malesef hamişlikteee gelgitlerimiz oluyooo ama kendinii üzme hiçbişey için değmezzz inan....

geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inş. eşinle değilse problemin kapat kapını dışarda kalsın herkes....kale gibi düşün evini. ama eşinleyse tez zamanda halledersin umarım ...

canım sende sıkma canını he de geç ama aklındakini yap. onların zamnı farklıymış pat pat doğurmuşlar çok sıradan yaşamışlar herşeyi...

heh işte öyle oluyo normalde evde kimse olmayınca çok takmam ama biri olunca takıyorum yapmadan oturamıyorum yada yatamıyorum yanında rahat edemiyorum annemde rehatım yatarım ağlarım kızarım söverim annem nede olsa ama el işte olmuyo öyle ne kadar iyi olsanda garibim oda gelemiyo çalışıyo kardeşim var okula gidiyo bi kere yeltendi hep bişey çıktı sonrada ben gelme boşver dedim

canım boşveer takma
fikrini söylemiş napcan
sen için nasıl rahat edicekse öyle yap
ee Türkiyede olsan simdiye kaç 70 gitmişti
boşver o yüzden tamam anne de geç sen
bazen öyle yapmak gerekiyor

anne gibisi yok canım dengesizlikte yapsan unutulacak biliyorsun.sonra sana gerçekten yanıyor üzülüyor ya da seviniyor bunu hissediyorsun. ama anneden başkası kişi ayırt etmiyorum kim olursa yaptığı iyiliği birzaman sonra dile getirir. onun için annem olmasaydı yanımda gelemeseydi de kimseyi istemezdim yanımda. ölmem ya 3 - 5 ayda gurbete alışkınım zaten(yurtiçide olsa gurbet gurbettir).düşe kalka idare ederdim başkasının stresini çekeceğime. rahat bir insan değilim çünkü yatayım oturayım mümkün değil. normalde eşimiz ailesi gelince de çok ihtimam gösteririm ekstradan kendi ailem gibi rahat davranamam. misafir gibi davranırım onlara. ki bu durumda eşimin annesini üzmüyordur çok rahat sakin biri çünkü ...

Ya annem genc de.40 yasinda ama 15 yasinda evlendigi icin sanirsam hala evlendigi zamanda saniyor kendini

canım boşveer takma
fikrini söylemiş napcan

Ben gormeden,duymadan icim rahat etmiyecek

Aksam yemeginide yaktim

canım boşveer takma
fikrini söylemiş napcan

bencede cnm heee de geçç kime ne seni ve eşinii ilgilendirir bu durummmm ama inan doğurunca daha çok kafadan ses çıkıyoo herkes uzman kesiliyoo o yüzdenn öğren şimdiden cnm aldırış etmemyi ne üzüyosun ki kendiniii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…