2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün doktora gittim kalp atşları hareketleri herşey normal tekme atıp duruyordu valla benden çok doktor heyecanları bak bak ayaklarına bak diyo ben kalp atışlarına kapıldıgım için ayak filan görmüyordum

hastende çıkışındada hamile pantolonu aldım çok rahat valla

gözünaydın canımm
doktorun iyiymiş bnde istiyorum öyle bi doktor
insan heyecanlanıyor ya bugun bende gittim
sonra dusunuyorum hıc bısey gelmıyor aklıma
eşim diyorki ne kadar hareketli gördunmu
ciddimiisin dedm yaa banada cok yavas hıc hareket etmıyo gıbı geldı dedım
ben kendımden gecıyorum tamamen

yerim onu..Bende varda karnı düşüyo rezil olmiim diye giymiyorum henüz kotlarım oluyo bana

iyi yapmışsın canım
o bende de var ama bende sabah gunduz aksam hep var
o yüzden senınkını blmıyorum

yok ya mide suyu problemi var bende ama bu baska
bir iki kere kendim kustum zorla rahatladim sanki catlayakmis gibi oluyom

ya bunlar dogana kadar burnumuzdan gelecek ama

valal zor işiniz ben ne misafiir bi eşime bi kendime zor bakıyorum
ondada yemek yaptıgım yok bişey yok
hemde calısırken
tebrıkler [/QUOTE]

vallahi bakalım nereye kadar gidebilceğim böyle:)misafir yarın gidecek haftaya yine gelecek,ameliyat olacak yani hem misafir hem hasta,çıldırmasyon

sağ ol canım,allaha şükür iyiyim de yorgunummm

ALLAH dahada iyi etsin cnm, hayirdir neden? temizlik filan mi yaptin yoksa?

hoşgeldin canııım
okuda gel bakalım

Hos bulduk tatlim, okudum birazcik cok agir geldi!!! Yaa oz annelerin veya kaynanalarin yaptiklari yeter artik yaa.

ALLAH'tan sabir diliyorum ama kizlar nolur takmayin kafaniza. Ne derlerse kulaginizi tikayin ve sadece bebeginize yogunlasin gerisi bos.

canim ya yerim ben onun ayaciklarini

hayirli olsun bacim hamisligin gule gule eskit

hemde calısırken
tebrıkler

vallahi bakalım nereye kadar gidebilceğim böyle:)misafir yarın gidecek haftaya yine gelecek,ameliyat olacak yani hem misafir hem hasta,çıldırmasyon[/QUOTE]

allah yardimcin olsun canim ne deyim

Gozun aydin cnm. Cok guzel bir duygu demii?? ALLAH'im hep boyle sevincle doktordan donmeyi nasip etsin. Ben cok korkuyorum kotu birsey soyliyecek diye.

Hamile pantalonu gercekten cok rahat bende iki haftadir sadece onu giyorum

benim kotlar olmuyor ya hepsi düşük bel bebişin oldugu yere denk geliyor içim rahat etmiyor eşortmanla gezmektende sıkıldım bir tane alıyım bari dedim

ben esimin t-shirtlerini giyiyom altina ya corap ya taytla adam deli oluyor.hepsi markali kendi iste bile giymez dr.önlügüyle gezer ben gundelik ettim hepsini

Gozun aydin cnm. Cok guzel bir duygu demii?? ALLAH'im hep boyle sevincle doktordan donmeyi nasip etsin. Ben cok korkuyorum kotu birsey soyliyecek diye.

Hamile pantalonu gercekten cok rahat bende iki haftadir sadece onu giyorum

amin canim amin allah korusun bebisleri

vallahi bugün öğretmnler günüydü ya çocuklara en güzel hediyenin beni üzmemeleri,ders çalışmaları olduğunu söyledim...hep akıllı olan veletlerim bugün daha bi yaramazdıevde yatılı misafirüzerimde hafif kırgınlık,burun tıkanıklığıevde misafirden dolayı uzanamıyorumsen nasılsn umarım iisindir?

ya kizlar ben sizin niccilerinizin anlamini cok merak ediyom ne demek yazarmisiniz mahsuru yoksa
benimkiii gündönümüü tatlım
iyi akşamlar bacılarrr
sana da kuzummmm....

gözün aydınn tatlım....

yok ya mide suyu problemi var bende ama bu baska
bir iki kere kendim kustum zorla rahatladim sanki catlayakmis gibi oluyom

ya bunlar dogana kadar burnumuzdan gelecek ama

Cnm bendede oluyor mide eksimesi filan. Ozellikle aksam yemeginden sonra ama ben cok dikkat ediyorum son zamanlar domatesli seyler yimemeye cunku bana hamileligimde yaramadigini farkettim.

Onlar saglikli olsunda biz cekiriz

hemde calısırken
tebrıkler

vallahi bakalım nereye kadar gidebilceğim böyle:)misafir yarın gidecek haftaya yine gelecek,ameliyat olacak yani hem misafir hem hasta,çıldırmasyon[/QUOTE]

kolay gelsin canım ne diyeyiim
ben kimseyi cekemıyorum

kizlar yarin görüsürüz hepinize iyi aksamlar kendinizi uzmeyin yormayin emiiiiiiiiiii

kocaman kocaman öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…