sanada bacim sanada iyi aksamlar nasilsin
slm kızlar bugün doktora gittim kalp atşları hareketleri herşey normal tekme atıp duruyordu valla benden çok doktor heyecanları bak bak ayaklarına bak diyo ben kalp atışlarına kapıldıgım için ayak filan görmüyordum
hastende çıkışındada hamile pantolonu aldım çok rahat valla
slm kızlar bugün doktora gittim kalp atşları hareketleri herşey normal tekme atıp duruyordu valla benden çok doktor heyecanları bak bak ayaklarına bak diyo ben kalp atışlarına kapıldıgım için ayak filan görmüyordum
iyi yapmışsın canım
o bende de var ama bende sabah gunduz aksam hep var
o yüzden senınkını blmıyorum
iyi canım hesapta temzlik yapıcaktım bütün gün komşumdaydımmYarına kaldı artık
sağ ol canım,allaha şükür iyiyim de yorgunummm
hoşgeldin canııım
okuda gel bakalım
valal zor işiniz ben ne misafiir bi eşime bi kendime zor bakıyorum
ondada yemek yaptıgım yok bişey yok
hemde calısırken
tebrıkler
yerim onu..Bende varda karnı düşüyo rezil olmiim diye giymiyorum henüz kotlarım oluyo bana
benim kotlar olmuyor ya hepsi düşük bel bebişin oldugu yere denk geliyor içim rahat etmiyor eşortmanla gezmektende sıkıldım bir tane alıyım bari dedim
Gozun aydin cnm. Cok guzel bir duygu demii?? ALLAH'im hep boyle sevincle doktordan donmeyi nasip etsin. Ben cok korkuyorum kotu birsey soyliyecek diye.
Hamile pantalonu gercekten cok rahat bende iki haftadir sadece onu giyorum
ALLAH dahada iyi etsin cnm, hayirdir neden? temizlik filan mi yaptin yoksa?
Hos bulduk tatlim, okudum birazcik cok agir geldi!!! Yaa oz annelerin veya kaynanalarin yaptiklari yeter artik yaa.
ALLAH'tan sabir diliyorum ama kizlar nolur takmayin kafaniza. Ne derlerse kulaginizi tikayin ve sadece bebeginize yogunlasin gerisi bos.
benimkiii gündönümüü tatlımya kizlar ben sizin niccilerinizin anlamini cok merak ediyom ne demek yazarmisiniz mahsuru yoksa
sana da kuzummmm....iyi akşamlar bacılarrr
yok ya mide suyu problemi var bende ama bu baska
bir iki kere kendim kustum zorla rahatladim sanki catlayakmis gibi oluyom
ya bunlar dogana kadar burnumuzdan gelecek ama
benimkiii gündönümüü tatlım
sana da kuzummmm....
gözün aydınn tatlım....
valal zor işiniz ben ne misafiir bi eşime bi kendime zor bakıyorum
ondada yemek yaptıgım yok bişey yok
hemde calısırken
tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?