vallahi bugün öğretmnler günüydü ya çocuklara en güzel hediyenin beni üzmemeleri,ders çalışmaları olduğunu söyledim...hep akıllı olan veletlerim bugün daha bi yaramazdıevde yatılı misafir üzerimde hafif kırgınlık,burun tıkanıklığı evde misafirden dolayı uzanamıyorum sen nasılsn umarım iisindir?
kizlar yarin görüsürüz hepinize iyi aksamlar kendinizi uzmeyin yormayin emiiiiiiiiiii
kocaman kocaman öpüldünüz
Cnm az kaldi sende patladi patliyacan yaa hayirlisi.
Ya cekmek zorunda degilsin misafirin kim ki cok mu yakin biri? Yani anlayisli olmasi gerekiyor yat uzan dinlen yapacak birsey yok bu halinle acmisin kapini sana bide laf soyliyecek hali yok ya!
Ogretmenler gunun kutlu olsun cnm. Akilli cocuklarda cildirdi diyorsun yanee... Bence sinifin ortasinda yogaya basla
Ben iyiyim sukur bir kac gundur bendede var halsizlik oksurme vs... ama iyiyim yinede cok sukur ne misafirim var nede ogrencim (raporluyummmmmmm).
kizlar yarin görüsürüz hepinize iyi aksamlar kendinizi uzmeyin yormayin emiiiiiiiiiii
kocaman kocaman öpüldünüz
bEN BU TARAMAYIDA ORDA YAPTIRYM DEİŞTİRCEM 1 2 AYA KADAR HASTANEDE KARARSIZIM NEREYE GITSEM NAPSAM DIE HEP ÖZELLERE BAKIOM SSK ANLAŞMALI ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR BENİM İÇİN PARA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ ENİNDE SONUNDA ALLAHIN İZNİYLE NEREYE GITSE4EN ÇIKARTICAK O ÇOÇUĞU UYGUN OLMASINI TERCIH EDIORUM 1 2 MILYAR DOĞUMA VEREMEM GEREKSİZZ BENCE OKADAR VERCEĞİME YINE ÖZELDE YAPARIM AMA UYGUN BIR YERDE YAPARIM EN AZINDAN ÇOÇUGUN BASKA Bİ EKSİKLERİNİ ALIRIM
SENİ BİLEMEM =) ÖZELLERDE SSK LA ANLAŞMALI
ŞİFA HASTANESİ SEZERYANA 650 DEDI NORMAL EPİDURELE 950 DEDI
EGEPOL HASTANESİ 700 LE 800 DIE
HAYAT HASTANESİ SEZERYANA 300 NORMALE 250 DEDİ
İZMİR ÖZEL DE SEZERYANA 390 NORMALE 300 DEDİ
ÇINARLI 1200 DIO FALAN FILAN BUNLARIN HEPSİ ÖZEL SONUÇTA HEPSİNDEN MEMNUN OLAN VAR OLMAYAN VAR NEREYE GITSEN OYLE ZATEN GELDE KARAR VER
eşimin amcası,ben de uzanamıyorum çekiniyorum:onlara bişeyler getir falan...
teşekkürker canım,sanırım sen de öğretmensin senin de öğretmenler günün kutlu olsun...vallahi eşime diyorum 1 ay akraba makraba istemiyorum:))ne dışarı çıkabiliyoruz,ne arkadaşıma gidebiliyorum bunaldım
Slm arkadaşlar aramızda öğretmenlerimizde var öğretmenler gününüz kutlu olsun rabbim hayırlı öğrenciler veliler nasip etsin ( ablamda öğretmen teknik lisede durumunuzu iyi biliyorum) bu arada kızlar belim tutmuyor bugün annem geldi evler leş gibi hem söylendi hem temizlik yaptık sabahtan beri enerjim bitti belimi hissetmiyorum offf yanii, birde alerji çıktı 3-4 gündür deli gibi tüm vucudum kabardı kaşınıyorum durmadan dün doktora gittim alerji dedi içtiğin ilaçlar dokunmuş olabilir dedi prespektüslerini okudum progestan ve folidace kullanıyorum sanırım folidace dokundu onun yan etkileri ile uyuşuyor içmeyeceğim ne yapayım uyuz gibi oldum yaa su sabun duş hiçbişey fayda etmyo kaşın kaşın delircem
,
iyi akşamlar arkadaşlar güzel bir gün olmuştur umarım.....
tüm meslektaşlarımın da gününü kutlarım.....
arkadaşlar herkese iyi aksamlar,
benim içim çok yanıyo su içmekten de bıktımsoda değil de maden suyu içmemizin daha faydalı olduğunu okumuştum bi yerde..dün de içmiştim bugün de içsem sizce fazla gelir mi?? çok kararsız kaldım.
merhaba arkadaşımarada eskiye dönmek ve ilk başlardaki heyecanımı yaşamak için sizlere bakıyorum ve resmen kendimi görüyorum benim ilk 4 ay inanılmaz mide bulantılarım oldu ve maden suyu içerek biraz rahatlayabildim ancak hiç bir zararı yok rahatlıkla içebilirsin doktorum da tavsiye etmişti günde 2 taneyi için rahat ederek içebilirsin canım hem bulantılarına iyi gelecektir hem de içindekimineraller senin içi yararlı olacaktır.keyifli hamilelikler diliyorum hepinize
günde bir tane içebilirsin demişti doktor banadaarkadaşlar herkese iyi aksamlar,
benim içim çok yanıyo su içmekten de bıktımsoda değil de maden suyu içmemizin daha faydalı olduğunu okumuştum bi yerde..dün de içmiştim bugün de içsem sizce fazla gelir mi?? çok kararsız kaldım.
iyi akşamlar arkadaşlar güzel bir gün olmuştur umarım.....
tüm meslektaşlarımın da gününü kutlarım.....
ay çok teşekkür ederim canım çok saol içimi rahatlattın...ben hep liste yapıyorum doktoruma soru sormak için ama heyecandan herşeyi unutup geliyorum.. tel açabilirsin diyo ama ona da çekiniyorum ufak tefek şeyler için ayıp olur kredimi tüketmek istemiyorum.. tekrar çok teşekkür ederim..
teşekkürler meslektaşım,senin de öğretmenler günün kutlu olsun.
sağol canım :)))) hepimize
arkadaşlar gebeliğim başladığından beri kabızlık ile uğraşıyordum son iki gündür tam tersi durum sözkonusu
bunun içinde dr.a gitmem gerekmiyor değil mi ???? abartmayayım yani :))))
bir de kendi dr.mun dediğine göre 10 haftalığız ama devlette gittiğim dr.a göre 9+3 haftalığım kafam karıştı iyice.....
zaten SAT ma göre 11+1 olmalıydım.....sizce bu durumu nasıl değerlendirmeliyim((((
rica ederim canım. ben kendimden bildiğim için cevap vermek istedim bu dönemde insanın aklında bir sürü soru oluyor helede ilk hamilelikse acemi oluyoruz ve emin olamıyoruz çoğu şeyden oyüzden birbirimize yardımcı olmak çok güzel kendimizi yalnız hissetmiyoruzaklına takılan başka birşey olursa sorabilirsin canım eğer yardımcı olabileceğim birşeyse seve seve yazarım meleğine çok iyi bak bu arada biliyorsundur ama yine de söyleyim maden suyunun sade olması gerekiyor
tabi biliyorum ama sadece limon sıkıyorum (tabi kolay bulunabilecek bişi olduğun için burdan yazıyorum, arkadaslar yanlıs anlamasın sakın) dogal oldugu için sakıncası yoktur diye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?