- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
sağol canım :)))) hepimize
arkadaşlar gebeliğim başladığından beri kabızlık ile uğraşıyordum son iki gündür tam tersi durum sözkonusu
bunun içinde dr.a gitmem gerekmiyor değil mi ???? abartmayayım yani :))))
bir de kendi dr.mun dediğine göre 10 haftalığız ama devlette gittiğim dr.a göre 9+3 haftalığım kafam karıştı iyice.....
zaten SAT ma göre 11+1 olmalıydım.....sizce bu durumu nasıl değerlendirmeliyim((((
Kizlar ya bazen öz annem beni cok üzüyor ve deli ediyor
Az önce aradi ne yapiyorsun diye. Dedim yemek hazirliyorum,yarin gelsene bize dedi. Bende isten cikinca ultrasona gidecegimi soyledim. Okadar buyudumude cinsiyetine bakmak icin cagiriyorlar dedi.. Bende hayir dedim ,hastanenin cagirmasina 1 ay var. Ben para ödeyip ozel klinige gidip gircem ultrasona ( daha once de belirttigim gibi danimarkada hastanelerde bedava ultrason vs. ) dedim.
Ay ona niye para oduyorsun paran bol herhal az sabret ne olcak,iki kalp atisi dinlicen gelcen..
gelde aglama simdi
öyle cok birseyde degil. Turk lirasi olarak 70 lira.
Slm arkadaşlar aramızda öğretmenlerimizde var öğretmenler gününüz kutlu olsun rabbim hayırlı öğrenciler veliler nasip etsin ( ablamda öğretmen teknik lisede durumunuzu iyi biliyorum) bu arada kızlar belim tutmuyor bugün annem geldi evler leş gibi hem söylendi hem temizlik yaptık sabahtan beri enerjim bitti belimi hissetmiyorum offf yanii, birde alerji çıktı 3-4 gündür deli gibi tüm vucudum kabardı kaşınıyorum durmadan dün doktora gittim alerji dedi içtiğin ilaçlar dokunmuş olabilir dedi prespektüslerini okudum progestan ve folidace kullanıyorum sanırım folidace dokundu onun yan etkileri ile uyuşuyor içmeyeceğim ne yapayım uyuz gibi oldum yaa su sabun duş hiçbişey fayda etmyo kaşın kaşın delircem
,
tesekkürler , sizlerin de öğretmenler günü kutlu olsun..teşekkürler meslektaşım,senin de öğretmenler günün kutlu olsun.
iyi geceler hamişler:) Ben bugun doktora gittim.Bana 9 artı 2 dedi ama sata göre 10 artı 5 olmam lazım.Anlattı bana bişeyler ama valla ben hiçbişey anlamadım.Neyse çok mühim değil çok şükür bebişimi gördüm.Testler yapılcak onu da yarın sabah yaptırcam.Bu arada sesini duyayım dedim.Bana inanmıyo musun dedi hahahahahha deli midir nedir yadediki ultrasona girmek zararlı mı diye soruyorlar dedi değil tabiki zararlı olan doplermiş.İstersen dinleteyim ama zararlı kalbinin atışını görüyorsunuz zaten dedi.Ben özel doktorumda dinlemiştim o da çok kısa tutumuştu demek bundanmış.Çok yüksek derece ısı veriliyomuş kalbi dinlemek için.Bilmiyorum valla doktor öyle dedi ben doktorun yalancısıyım oy bebişim benim yaa annnesinin bitanesidir o bitanesi
ne güzel canım inş. sağlıkla kucağına da alırsın bebişini
Merhaba arkadaşlar..
Benim midem çok fena sizler ne durumdasınız?
Neler yapıyorsunuz?
İlaç kullanıyormusunuz?
Kullanıyorsanız ne içiyorsunuz?
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim ...
Merhaba arkadaşlar..
Benim midem çok fena sizler ne durumdasınız?
Neler yapıyorsunuz?
İlaç kullanıyormusunuz?
Kullanıyorsanız ne içiyorsunuz?
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim ...
iyi geceler hamişler:) Ben bugun doktora gittim.Bana 9 artı 2 dedi ama sata göre 10 artı 5 olmam lazım.Anlattı bana bişeyler ama valla ben hiçbişey anlamadım.Neyse çok mühim değil çok şükür bebişimi gördüm.Testler yapılcak onu da yarın sabah yaptırcam.Bu arada sesini duyayım dedim.Bana inanmıyo musun dedi hahahahahha deli midir nedir yadediki ultrasona girmek zararlı mı diye soruyorlar dedi değil tabiki zararlı olan doplermiş.İstersen dinleteyim ama zararlı kalbinin atışını görüyorsunuz zaten dedi.Ben özel doktorumda dinlemiştim o da çok kısa tutumuştu demek bundanmış.Çok yüksek derece ısı veriliyomuş kalbi dinlemek için.Bilmiyorum valla doktor öyle dedi ben doktorun yalancısıyım oy bebişim benim yaa annnesinin bitanesidir o bitanesi
selam elifcim,nasılsınız canım?
günaaaaayyydddıııınnnnn annişler,yeter uyuduğunuz kalkın hadi,fasülyeleriniz acıkmıştırbiz dünkü kan ve idrar sonuçlarımızı almaya gidiyoruz dua edin bize.
gunaydin canim benim fasulyede uyandi ama yatakta uyutmaya calisiyorum suan. hadi bakalim hayirli sonuclarla gelirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?