2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlık genelde oluyormuş ama tersini bilmiyorum...ben de ilk dr gittiğimde 4+6 dedi,2. gidişimde 7+6 dedi.ama hesaplıyorum 7 +4 olması gerekiyo ilk gidişime göre...ilk gittiğim doğum bölümünde 26 haziran yazıyordu,2. de 22 haziran anlamadım...İnternetteki hesaplayıcılara göre 2-3 gün fazla çıkıyor ben de anlamadım.

senin annende benimkine benziyo bir türlü memnun edemiyrum bu halimle ilgi bekliyor benden. ben anladım artık anamdan hayır gelmeyecek bana hep yalnız bıraktı yine yalnız kalacam.

tesekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar..
Benim midem çok fena sizler ne durumdasınız?
Neler yapıyorsunuz?
İlaç kullanıyormusunuz?
Kullanıyorsanız ne içiyorsunuz?
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim ...

iyi geceler hamişler:) Ben bugun doktora gittim.Bana 9 artı 2 dedi ama sata göre 10 artı 5 olmam lazım.Anlattı bana bişeyler ama valla ben hiçbişey anlamadım.Neyse çok mühim değil çok şükür bebişimi gördüm.Testler yapılcak onu da yarın sabah yaptırcam.Bu arada sesini duyayım dedim.Bana inanmıyo musun dedi hahahahahha deli midir nedir ya dediki ultrasona girmek zararlı mı diye soruyorlar dedi değil tabiki zararlı olan doplermiş.İstersen dinleteyim ama zararlı kalbinin atışını görüyorsunuz zaten dedi.Ben özel doktorumda dinlemiştim o da çok kısa tutumuştu demek bundanmış.Çok yüksek derece ısı veriliyomuş kalbi dinlemek için.Bilmiyorum valla doktor öyle dedi ben doktorun yalancısıyımoy bebişim benim yaa annnesinin bitanesidir o bitanesi

ne güzel canım inş. sağlıkla kucağına da alırsın bebişini

Merhaba arkadaşlar..
Benim midem çok fena sizler ne durumdasınız?
Neler yapıyorsunuz?
İlaç kullanıyormusunuz?
Kullanıyorsanız ne içiyorsunuz?
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim ...

Canım benim midede kötü ilaç içiyorum metpamid bulantı için bide gaviskon şurup var şişkinlik için ama hiç fayda etmedi canım şurubun hiç zararı yok dene istersen allah kolaylık versin

gözün aydın cnmm boşverrr satla birarada gitmesin varsın ii olsundaa kuzucuklarrr....bende ilk pazartesii dinledim kalbinii cnm....normalde zaten çok dinletmiyolarr cnm...

günaaaaayyydddıııınnnnn annişler,yeter uyuduğunuz kalkın hadi,fasülyeleriniz acıkmıştır biz dünkü kan ve idrar sonuçlarımızı almaya gidiyoruz dua edin bize.

Son düzenleme:
günaaaaayyydddıııınnnnn annişler,yeter uyuduğunuz kalkın hadi,fasülyeleriniz acıkmıştır biz dünkü kan ve idrar sonuçlarımızı almaya gidiyoruz dua edin bize.

gunaydin canim benim fasulyede uyandi ama yatakta uyutmaya calisiyorum suan. hadi bakalim hayirli sonuclarla gelirsin insallah.

gunaydin canim benim fasulyede uyandi ama yatakta uyutmaya calisiyorum suan. hadi bakalim hayirli sonuclarla gelirsin insallah.

yerim ben onu :) valla benimde hastane işim olmasa hiiiç çıkasım yok sıcak yataktan,bu sabah benim için de keyif yapın.inşallaaah canım sağol.

günaydın güzell annişler...nasılsınız...geçmişi ara ara okudum ama çok ilerliyo maşallah sayfalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…