yuhh tam gırtlagını sıkmalıklar mış one bee aaaa takma hiç kafana cnmmm ee eşin nasıl davranıo şimdi sanagünaydııın kızlaar dün baya atraksyon dolu bi gündü görümceme yolladığım mesaj geerizekalı annesine falan göstermiş ben anlayışlı olur en azından güzelce anlatır die düşnümüştüm ama yok bu allahın psikopatı düzelmez işte neyse annesi babası eşimi aramış bittin sen bizim için gelmicez evine bilmem ne beni aradı tabi eşim beni aradı özürdiliceksin bilmem ne ben özürdilemicem özür dilencek bişey yapmadım bi kerede kendi yaptıklarını görsünler ya tamam haklısın ama bizimkileri bilmiyomusun alınganlar falan dedim kusura bakma onlar alıngan onlar sinirli onlar öyle onlar böyle kimki senin ailen sadrazam sülalesindenmi geliyosunuz bu kadar önemsiyosunuz die baya ağır konuştum anneni ara yaptığını anlat bakiim ne dicek söylerim neyin tehtidini ediyosun araddım anlattım zaten ben annemle konuşurken evden kaynanam aradı onu evleri dip dibe nerdeyse neyse işte gel sana bişey göstericem demiş mesajı göstermişler işte bir kere haber vermeden gelmişlerde yalancılar gelmeden 1 saat önce aramak çat kapı değil yani o zamanda zaten işte oluyorum nası diim ben 7de çıkıyorum ya bunlar beni 6da arıyolar işte kaçta çıkıyosun 1 saat sonra geliriz müsaitmisinz die soruyolarmı yok zaten beni adam yerine koyup aramıyolar bie eşimi arıyolar evle çok ilgili ya neyseee işte görümcem annemi babamı ağlatmaya hakkı yok falan demiş anneme orda dur siz benim kızımı adam yerine koyup evdeyken bile gitmiyosunuz benim kızım ağlarken kimse düşünmüyo orası onunda evi 50 yaşında insanlarsınız bu kadar büyütülücek bişey yok bence pireyi deve yapıyosunuz işte bana hiç birşey söyletmiyolarmış etraflarında annem benim kızım laf getiricek ne yapıyoda size laf gelicek ama benim kızımı kulağına hep geliyo hep sizi kapatıyo demiş valla kusurabakmayında ben onu kurbanlarla büyüttüm alırım kızımı başımın üstünde yeri var doğru düşünün hem kızım hamile ona anlayış götermek yerine bu kadar velvele nie siz kötü insan görmemişsiniz kan kusturanlar var be sizin anladığınız gelme benim anladığım 1 gün önceden haber verin yok biz gitmeyiz kızının evinede şte oğlumda yok benim için falan annem demiş nası anne babasınız siz gitmeyin siz bilirsiniz demiş beni aradı kızım tamam haklı olabilirsin ama bunlar evde hoplayıp duruyo özür dilede huzurunuz kaçmasın ben huzur kaçırıcak bişey yapmadım o onların abartması hayatta kimse onlara bişey demicek birazda kendileri görsünler yaptıklarını bıktım yeter 2 senedir onlaar için alttan almaktan gelmezlerde gelmesinler yuvan yıkılır annesi babası na ne zaman sahip çıktıda onlar için beni terkedicek annesi babası ben gelmesin demedim 1 gün önceden arasınlar istedim buda benim hakkım hem annesi babası ne zaman sahip çıkmışta beni bırakıp gidicek sence biz boşansak o evde benim kocam barınabilirmi anne annemde hiç ses yok beni bundan boşıcaksada 5 dakka surmasın dedim işte eşim geldi ağladı falan benim en değer verdiğim adam babam gelmicek acı söylicem ama o sana kendi saçının telli kadar değer vermiyo kusura bakma hep rollerine inanıyosun özürdilemem özürdilencek bişey yapmadım özürdilersemde ben giderim dedim ablama çekmeseydin bari arasaydın annemle konuşsaydın daha iyi izah ederdin kendini dedi valla konuşabilsem yüz yüze söylerdim dedim hem ablan o zaman susckmı sanıyosun allahın psikopatı(33 yaşında hala evde tek arkadaşı annesi yeni yeni çevre yapıyo sanki bütüüüün seçkin insan onun arkadaşları o kadar megaloman ve burnundan kıl aldırmaz psikopatın teki) dedim bak karnımda çocuğum var rabbim öyle biriyle karşılaştırsın ki onu benim bu yaşadıklarımın 5katını 10 katını çeksin dilerim allahtan dedim eşimde amiin dedi aslında kaynanam kayınbabam bu kadar velveleci insanlar değil onları böyle yapan görümcem veriyo gazı veriyo gazı ama artık gazları sönücek ya öyle şeyler var ki ben işteyim geliyolar bizde kalıyolar ben hep işteyim onlar oğullarıyla beraber hadi kendileri geliyo bide arkadalarından misafir geliyo en son eşimin küçük dayısı ilk defa geldiler bize güya ben işten gelince geliceklerdi valla ben geldiim eve yemeklerini yemişler çaylarını içmişler bende bi kahve yaptım gttiler ama benim evime geldiler böyle yani ben varmıyım yokmuyum öyle davranıyolar bıktım artık bi yere kadar gelmezlersede çok memnunu olurum......
günaydın güzell annişler...nasılsınız...geçmişi ara ara okudum ama çok ilerliyo maşallah sayfalar...
mayıs anneleri 990. sayfada
biz 1085
tüm çenesi düşükler haziran analarında toplanmış
günaydııın kızlaar
dün baya atraksyon dolu bi gündü görümceme yolladığım mesaj geerizekalı annesine falan göstermiş ben anlayışlı olur en azından güzelce anlatır die düşnümüştüm ama yok bu allahın psikopatı düzelmez işte neyse annesi babası eşimi aramış bittin sen bizim için gelmicez evine bilmem ne beni aradı tabi eşim beni aradı özürdiliceksin bilmem ne ben özürdilemicem özür dilencek bişey yapmadım bi kerede kendi yaptıklarını görsünler ya tamam haklısın ama bizimkileri bilmiyomusun alınganlar falan dedim kusura bakma onlar alıngan onlar sinirli onlar öyle onlar böyle kimki senin ailen sadrazam sülalesindenmi geliyosunuz bu kadar önemsiyosunuz die baya ağır konuştum anneni ara yaptığını anlat bakiim ne dicek söylerim neyin tehtidini ediyosun araddım anlattım zaten ben annemle konuşurken evden kaynanam aradı onu evleri dip dibe nerdeyse neyse işte gel sana bişey göstericem demiş mesajı göstermişler işte bir kere haber vermeden gelmişlerde yalancılar gelmeden 1 saat önce aramak çat kapı değil yani o zamanda zaten işte oluyorum nası diim ben 7de çıkıyorum ya bunlar beni 6da arıyolar işte kaçta çıkıyosun 1 saat sonra geliriz müsaitmisinz die soruyolarmı yok zaten beni adam yerine koyup aramıyolar bie eşimi arıyolar evle çok ilgili ya neyseee işte görümcem annemi babamı ağlatmaya hakkı yok falan demiş anneme orda dur siz benim kızımı adam yerine koyup evdeyken bile gitmiyosunuz benim kızım ağlarken kimse düşünmüyo orası onunda evi 50 yaşında insanlarsınız bu kadar büyütülücek bişey yok bence pireyi deve yapıyosunuz işte bana hiç birşey söyletmiyolarmış etraflarında annem benim kızım laf getiricek ne yapıyoda size laf gelicek ama benim kızımı kulağına hep geliyo hep sizi kapatıyo demiş valla kusurabakmayında ben onu kurbanlarla büyüttüm alırım kızımı başımın üstünde yeri var doğru düşünün hem kızım hamile ona anlayış götermek yerine bu kadar velvele nie siz kötü insan görmemişsiniz kan kusturanlar var be sizin anladığınız gelme benim anladığım 1 gün önceden haber verin yok biz gitmeyiz kızının evinede şte oğlumda yok benim için falan annem demiş nası anne babasınız siz gitmeyin siz bilirsiniz demiş beni aradı kızım tamam haklı olabilirsin ama bunlar evde hoplayıp duruyo özür dilede huzurunuz kaçmasın ben huzur kaçırıcak bişey yapmadım o onların abartması hayatta kimse onlara bişey demicek birazda kendileri görsünler yaptıklarını bıktım yeter 2 senedir onlaar için alttan almaktan gelmezlerde gelmesinler yuvan yıkılır annesi babası na ne zaman sahip çıktıda onlar için beni terkedicek annesi babası ben gelmesin demedim 1 gün önceden arasınlar istedim buda benim hakkım hem annesi babası ne zaman sahip çıkmışta beni bırakıp gidicek sence biz boşansak o evde benim kocam barınabilirmi anne annemde hiç ses yok beni bundan boşıcaksada 5 dakka surmasın dedim işte eşim geldi ağladı falan benim en değer verdiğim adam babam gelmicek acı söylicem ama o sana kendi saçının telli kadar değer vermiyo kusura bakma hep rollerine inanıyosun özürdilemem özürdilencek bişey yapmadım özürdilersemde ben giderim dedim ablama çekmeseydin bari arasaydın annemle konuşsaydın daha iyi izah ederdin kendini dedi valla konuşabilsem yüz yüze söylerdim dedim hem ablan o zaman susckmı sanıyosun allahın psikopatı(33 yaşında hala evde tek arkadaşı annesi yeni yeni çevre yapıyo sanki bütüüüün seçkin insan onun arkadaşları o kadar megaloman ve burnundan kıl aldırmaz psikopatın teki) dedim bak karnımda çocuğum var rabbim öyle biriyle karşılaştırsın ki onu benim bu yaşadıklarımın 5katını 10 katını çeksin dilerim allahtan dedim eşimde amiin dedi aslında kaynanam kayınbabam bu kadar velveleci insanlar değil onları böyle yapan görümcem veriyo gazı veriyo gazı ama artık gazları sönücek ya öyle şeyler var ki ben işteyim geliyolar bizde kalıyolar ben hep işteyim onlar oğullarıyla beraber hadi kendileri geliyo bide arkadalarından misafir geliyo en son eşimin küçük dayısı ilk defa geldiler bize güya ben işten gelince geliceklerdi valla ben geldiim eve yemeklerini yemişler çaylarını içmişler bende bi kahve yaptım gttiler ama benim evime geldiler böyle yani ben varmıyım yokmuyum öyle davranıyolar bıktım artık bi yere kadar gelmezlersede çok memnunu olurum......
günaydııın kızlaar
dün baya atraksyon dolu bi gündü görümceme yolladığım mesaj geerizekalı annesine falan göstermiş ben anlayışlı olur en azından güzelce anlatır die düşnümüştüm ama yok bu allahın psikopatı düzelmez işte neyse annesi babası eşimi aramış bittin sen bizim için gelmicez evine bilmem ne beni aradı tabi eşim beni aradı özürdiliceksin bilmem ne ben özürdilemicem özür dilencek bişey yapmadım bi kerede kendi yaptıklarını görsünler ya tamam haklısın ama bizimkileri bilmiyomusun alınganlar falan dedim kusura bakma onlar alıngan onlar sinirli onlar öyle onlar böyle kimki senin ailen sadrazam sülalesindenmi geliyosunuz bu kadar önemsiyosunuz die baya ağır konuştum anneni ara yaptığını anlat bakiim ne dicek söylerim neyin tehtidini ediyosun araddım anlattım zaten ben annemle konuşurken evden kaynanam aradı onu evleri dip dibe nerdeyse neyse işte gel sana bişey göstericem demiş mesajı göstermişler işte bir kere haber vermeden gelmişlerde yalancılar gelmeden 1 saat önce aramak çat kapı değil yani o zamanda zaten işte oluyorum nası diim ben 7de çıkıyorum ya bunlar beni 6da arıyolar işte kaçta çıkıyosun 1 saat sonra geliriz müsaitmisinz die soruyolarmı yok zaten beni adam yerine koyup aramıyolar bie eşimi arıyolar evle çok ilgili ya neyseee işte görümcem annemi babamı ağlatmaya hakkı yok falan demiş anneme orda dur siz benim kızımı adam yerine koyup evdeyken bile gitmiyosunuz benim kızım ağlarken kimse düşünmüyo orası onunda evi 50 yaşında insanlarsınız bu kadar büyütülücek bişey yok bence pireyi deve yapıyosunuz işte bana hiç birşey söyletmiyolarmış etraflarında annem benim kızım laf getiricek ne yapıyoda size laf gelicek ama benim kızımı kulağına hep geliyo hep sizi kapatıyo demiş valla kusurabakmayında ben onu kurbanlarla büyüttüm alırım kızımı başımın üstünde yeri var doğru düşünün hem kızım hamile ona anlayış götermek yerine bu kadar velvele nie siz kötü insan görmemişsiniz kan kusturanlar var be sizin anladığınız gelme benim anladığım 1 gün önceden haber verin yok biz gitmeyiz kızının evinede şte oğlumda yok benim için falan annem demiş nası anne babasınız siz gitmeyin siz bilirsiniz demiş beni aradı kızım tamam haklı olabilirsin ama bunlar evde hoplayıp duruyo özür dilede huzurunuz kaçmasın ben huzur kaçırıcak bişey yapmadım o onların abartması hayatta kimse onlara bişey demicek birazda kendileri görsünler yaptıklarını bıktım yeter 2 senedir onlaar için alttan almaktan gelmezlerde gelmesinler yuvan yıkılır annesi babası na ne zaman sahip çıktıda onlar için beni terkedicek annesi babası ben gelmesin demedim 1 gün önceden arasınlar istedim buda benim hakkım hem annesi babası ne zaman sahip çıkmışta beni bırakıp gidicek sence biz boşansak o evde benim kocam barınabilirmi anne annemde hiç ses yok beni bundan boşıcaksada 5 dakka surmasın dedim işte eşim geldi ağladı falan benim en değer verdiğim adam babam gelmicek acı söylicem ama o sana kendi saçının telli kadar değer vermiyo kusura bakma hep rollerine inanıyosun özürdilemem özürdilencek bişey yapmadım özürdilersemde ben giderim dedim ablama çekmeseydin bari arasaydın annemle konuşsaydın daha iyi izah ederdin kendini dedi valla konuşabilsem yüz yüze söylerdim dedim hem ablan o zaman susckmı sanıyosun allahın psikopatı(33 yaşında hala evde tek arkadaşı annesi yeni yeni çevre yapıyo sanki bütüüüün seçkin insan onun arkadaşları o kadar megaloman ve burnundan kıl aldırmaz psikopatın teki) dedim bak karnımda çocuğum var rabbim öyle biriyle karşılaştırsın ki onu benim bu yaşadıklarımın 5katını 10 katını çeksin dilerim allahtan dedim eşimde amiin dedi aslında kaynanam kayınbabam bu kadar velveleci insanlar değil onları böyle yapan görümcem veriyo gazı veriyo gazı ama artık gazları sönücek ya öyle şeyler var ki ben işteyim geliyolar bizde kalıyolar ben hep işteyim onlar oğullarıyla beraber hadi kendileri geliyo bide arkadalarından misafir geliyo en son eşimin küçük dayısı ilk defa geldiler bize güya ben işten gelince geliceklerdi valla ben geldiim eve yemeklerini yemişler çaylarını içmişler bende bi kahve yaptım gttiler ama benim evime geldiler böyle yani ben varmıyım yokmuyum öyle davranıyolar bıktım artık bi yere kadar gelmezlersede çok memnunu olurum......
hayırlı olsun canım oğlusun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
NE GÜZEL YAAA ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN CANIM MAŞALLAHHH
yuhh tam gırtlagını sıkmalıklar mış one bee aaaa takma hiç kafana cnmmm ee eşin nasıl davranıo şimdi sana
yerden göğe kadar hakkın var..
büyük konuşmayım da eve geldiğimde o kadar adamı görsem evde
kapıda ayakkabılarını tekmelerdim!!!!
görümce konusunda da haklı olabilirsin kimi görümceler kaynanadan beter oluyo
sen mi çok yüz verdin zamanında yoksa bunlar hep mi arsızdı???
ayyy allahım nasıl anlayışsızzlar yaageçmişte okumuşsundur aynı dertten müzdaribim.eşimin amcası,eşii 5 gündür bizde...bir rahatlar anlatamam,yiyolar içiyolar.işten geliyorum hizmet ediorum.tv kumandasını elime almadım 5 gündür.gezmeye gidemiyorum...bizde akşam eşimle tartıştım bu yüzden..biz ailelerden çok uzağız o yüzden geldiler mi kalıyorlar..yatamıyorum kalkamıyorum ayyy eşime diyorum 5 gündür sinirden bebeğime hep ben zarar verdim..çok stresliyim çünkü..tamam hastalık yüzünden geldiler ama çok rahatlar,
canım sonuna kadar haklısın şu konuşmalardan sonra yüz verirsen tekrar aynı olacaklardır emin ol sen yokken evine gelmek ne demek ya ben çıldırırdım bide yemek yiyolarsende peygamber sabrı varmış şimdiye kadar iyi dayanmışsın..
günaydın kızlarrr..bende benm kayınvalidem fena sanırdım ama beterin beteri varmış.rubetcim üzüldüm yaa neden mi?? yine faturayı sana kesmişler.onlar hala hatasını anlamamışlar ki..o yüzden bence bu tür insanlara böyle kendilerini zeytinyağı hissettirecek şeyler yapmak yerine başka şeyler yapmak lazım..oğullarına yapışıp duygu sömürüsü yapıyolar baksana..mesela ben mrb,nasılsından başka bi şey konuşmuyorum ve oraya gidince de sadece tv izliyorum,başka da bi şey yapmıyorum.onlar da bize gelmiyo ki istanbuldalar.düşük yaptım gene gelmediler.böyle olunca da aramıyorum sormuyorum..ama konuşmayınca kıymete biniyosun..üzme kendini yaa..inan bu stresler değmiyo onlar için.çünkü strese giren sensin,onlarsa bundan zevk alıyo sadece..
aARKADAŞLARRR HİÇ UZATMAYALIM EN İİSİNİN............. HEPSİ AYNI BOK KAYNANADAN TUT KAYIN PEDERMİŞ GÖRÜMCEYMİŞ ELTİYMİŞŞ KAYNINMIŞŞŞ CIRTTTTTT CIRRRRTTTTTTTTTTTT HEPSİ İÇTEN PAZARLIKLI FESAT OLUYOOO
ÇAYI ÇAY DEİLMİŞ ARKADAŞLAR ONUN BI ANLAMI VARMIŞŞ DEMLİK GELİN ALTIDA KAYNANAYMIŞ KAYNANA HEP BULANDIRIR MIŞ
ÇAYBARDAĞINA DOLDURURKEN ORTALIĞI BULANDIRIMIŞ ARKADAN ŞEKER GELIRMİŞ ODA KOCAYMIŞ TATLANDIRIRMIŞ ÇAYKAŞIĞIDA ORTALIĞI KARIŞTIP GIDERMİŞ ODA GÖRÜMCE ELTİ DİYE ADLANDIRILIRMIŞ EE ÇAY TAŞARMIŞ DENGEYİ ÇAY TABAĞI KORURMUŞ ODA KAYIN PEDERMİŞ LAFTAAAA HEHEHEHEEEEE
bence çok yanlış konuşuyosun
kimbilir belki bir oğlun olacak ve sevdiği kız senin için .ok diyecek
belki de duyacaksın yüzüne dicek.. peki o zaman ağzını açıp tek bişey diyebilir misin??!
CANIM bakıyorumda çoğunluğu başkasınn aklına uyuyolar geri kafalılar ben sanmıyorum öyle olucağımı ki
dese bıle ilerde kendımde ararım ilk nedeını neden böyle demiş diyee hak edıosamda desın
ama eski insan oldukları için şuan kusura bakmada çoğu lokum derken bokum dıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?