2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunları lcw dan aldım cnm ama etek hiç görmedim orda..

pantolonlar 35-45 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam cnm.. normalde bi kot pantolonu 150 ye falan alırken 45 tl baya ucuz geldi bana :))

Son düzenleme:

vayyy anneye bak annene selam duruyorum canım hazırolda.aslan aslan anadolu aslanı. tabi hiçbir anne kızının yuvası yıkılsın istemez ama arada diş göstermek gerek kaba bir tabir oldu ama...

Evet bende orada buldum bide sönmezin arkasında komple hamiş kıyafetleri satan yerler var oralarada bak oralarda guzel ciciler var cnm

tamam cnm bu iyi oldu.. aklımda olsun bidaha oralara bakayım..

tşk ederim.. evt acayip rahatlar.. ben de uzuuunca süre giyerim diye ümit ediyorum.. hatta dayanırsa doğumdan sonra da iş görür :)

canım benim sıkma canını değerler inecek çıkacak daha yolun başındayız.moralini yüksek tut ... bebişini ve seni kocammaaaaannn öpüyorum

bende öyle diyip kendimi teskin etmeye çalışıyorumda lanet şeytan dürtüyo beni.bizde sizi öpüyoruz canım,dikkat edin kendinize.

canım çiçişlerin çok güzel. ilk fotoğraftakini ben ilk hamileyim haberini verdiğimde sevinçten gidip bana alışveriş yapan kayınvalidemle görümcem almış. başka bir parça şeyde işte hamile kot eteği filan almışlardı. zamanı gelince giyilmeyi bekliyolar.

Son düzenleme:

tşk ederim cnm.. sen de güle güle giy :)

tamam cnm bu iyi oldu.. aklımda olsun bidaha oralara bakayım..

tşk ederim.. evt acayip rahatlar.. ben de uzuuunca süre giyerim diye ümit ediyorum.. hatta dayanırsa doğumdan sonra da iş görür :)

ben kadifelerden de sipariş verdim,kışın sıcak tutsun diye.bende doğumdan sonrada kullanmak istiyorum,yoksa o koca göbeğimi sığdırıcak pantolon bulamam yani

vayyy anneye bak annene selam duruyorum canım hazırolda.aslan aslan anadolu aslanı. tabi hiçbir anne kızının yuvası yıkılsın istemez ama arada diş göstermek gerek kaba bir tabir oldu ama...

sürekli konuşsa kadının bi anlamı kalmaz az ve öz güzel konuşmak lazım eşimde geldi bana söylüyo dedim aradaki 7 farkı bulun bu halde bile espri yapıyosun helal diyo

bunu çok beğeendiiim ben 501tlmiş sipariş vermek istiyorum ama bedenleri nasılki bunların bileniniz varmı 38 giyiyorum normalde yani 36 olan pantalonlarım olmuyo artık 2tane 38 vardı onları giyebiliyorum gerisi 36 34

Son düzenleme:
ben kadifelerden de sipariş verdim,kışın sıcak tutsun diye.bende doğumdan sonrada kullanmak istiyorum,yoksa o koca göbeğimi sığdırıcak pantolon bulamam yani

galiba hepimiz aynı durumda olucaz
bebişlerimizi sağ salim bi avazda doğuralım da Allahın izniyle o kilolardan kurtulmasını da biliriz cnm

Son düzenleme:
ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum

not: elbise gebe'den

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?

Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?

canım bence gerek yok zaten bebek arabaları artık her şekle giriyo uzay mekiği gibi zaten en fazla 5 6 aylığına kadar kullanırsın heleki tosuncuk olursa o kadar bile taşıyamazsın bence

Eki Görüntüle 295394

Bende almasammı diyorum ama ana kucağı kanguru falan çok rahat çoğu arkadaşım kullanıyor alıcam herhal cnm bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…