haftalarımız da yakın.. niye bu kadar farkediyor ki..neyse bidaha ki kontrole falan denk geliriz belki..
peki sen memnun musun??
ben çok ilgili olduğunu düşünüyorum.. hem ilgili hem çok sıcak.. sürekli gülen bi yüzü var.. kimisi suratsız olur sen heyecandan duramazken o somurtur falan, bu hiç öyle değil allahtan..
çok memnunum bilmiyorum bana öyle dedi 9unda gel diye benimde eşimin çalıştığı yerden önerdiler orayı ama çok memnunum kendisinden
tamam cnm haberleşelim o zmn bidaha ki kontrol zamanlarımızı.. denk gelirsek muhabbet ederiz senle orda..
Neden cnm fiyattan mı yoksa doktordan mı nedeni özel değilse ögrenebilirmiyim canım
rubet'cim boşver gitsin,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem bendeler 20 gündür,ne naptıklarını,ne dediklerini görmüyor duymuyorum.bu aralar benden ve karnımdaki masumdan daha öenmli kimse olamaz hayatımda.söylenir söylenir yorulurlar seninkilerde,şu an sen hem kendine hem yavruna zarar veriyosun.bu durum için çok uygun bi laf varda burda söyleyemiyorum,ayıp olmasın diye.
ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff
ya ben canı pek birisiyim annem bana hamileyken neler yaşamış çocukumda öyle olcak heralde tek üzüldüğüm şey eşimle annemi üzdüm gerçi annemde ben ağlıyorum die üzüldü inanırmısın gözlerim hala kıpkırmızı ve şiş
rubet'cim boşver gitsin,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem bendeler 20 gündür,ne naptıklarını,ne dediklerini görmüyor duymuyorum.bu aralar benden ve karnımdaki masumdan daha öenmli kimse olamaz hayatımda.söylenir söylenir yorulurlar seninkilerde,şu an sen hem kendine hem yavruna zarar veriyosun.bu durum için çok uygun bi laf varda burda söyleyemiyorum,ayıp olmasın diye.
ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff
canım hem doktor hem de test fiyatları doktor benden 20 tane test istedi 1000 tl tutuyodu çıktım ordan muayene ücreti uygundu 70 tl alıyolardı ama şuan özel muayenehaneye gidiyorum 170tl muayene parası veriyorum ama doktorum gereksiz test ve masraflardan kaçınıyo canım çok memnunum.
tamam cnm haberleşelim o zmn bidaha ki kontrol zamanlarımızı.. denk gelirsek muhabbet ederiz senle orda..
tamam canım haberleşiriz
inanırım canım ahhh bu büyükler.. rolleri neden ne zaman değiştik bizler, idare edilmesi gereken gençler olmalı,hele hamileyse ama yaşlılar ben anayım analık hakkım var diyerek bunu bazen kötüye kullanabiliyorlar... hele de yanlarında kötü niyetli gaza getiren muhteremler varsa. allah yardımcın olsun. mübarek cuma günündeyiz cuma saatleri dua et bol bol...
Bu ne ya doğum mu yaptırıyor çok ya bilmem normal muayene ücreti 40 falan olması lazım ama eşimin çalıştığı yerle anlaşması var oyuzden bize daha farklı fiyat oluyor bizdende test istedi ama okadar tutmadı anlamıyorum zaten bu hastaneleri şehir şehir değişiyor hastane hastane değişiyor ilginç yani canım
aynen canım bende öyle dedim doğum mu yapıyoruz diye istanbulun en büyük hastanesi şuan canım boyut olarak o yüzden öyledir ama acıbadem bile yanında ucuz kalıyo testlerde. bende bidaha gitmedim zaten. kızlar ben çıkıyom biraz yatayım fasulyemin uykusu geldii
nerden aldın cnm bende lcw bunlara benzer seyler görmüştüm sen nerden aldın ?
aman gelmesinler yaönemsemiyorum artık gelmzlermiş zaten aman çok gereklilerdi sanki
canım sıkma canını bişeycik olmaz ben iltahaplı romatizma geçiriyorum ve boğazımda iltahap var en yüksek sınırı 200 bende 700 küsür çıktı bir ay sonra çok daha rahat ilaç kullanabilirmişim hatta şimdi bile kullanabilirmişimde ben yinede 1 ay beklicem birde kum döküyomuşum bide idrar yollarımda hep problem var (son kullanma tarihi geçmiş gibiyim)
sıkma canını herşeyin yolu var tıp gelişti
tatlım aslında tsh ın normal değerler içinde ama gebelikte 2 olmasını istiyolar bende ilk gebe kaldığımı öğrendiğimde hemen tiroid tahlili yaptırmıştım tsh 3,33 tü daha doktor demeden dedim biraz artırayımmı ilacımı 100 mg 150 ye çıktık 3-4 gün sonra tekrar yaptırdığımda 2,5 lara gelmişti bakalım haftaya tekrar gidicem .... sıkma canını... git bi dahiliye dr una olmadı ilaç vericek canımmm.... ben 3,5 yıldır her sabah alıyorum... ve ölene kadar da alıcam
evt cnm lcw dan aldım.. başka hamile kıyafeti satan mağaza yada marka bilmediğim için aramaktansa orası iyi geldi.. fiyatları da çok uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?