2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neden cnm fiyattan mı yoksa doktordan mı nedeni özel değilse ögrenebilirmiyim canım

canım hem doktor hem de test fiyatları doktor benden 20 tane test istedi 1000 tl tutuyodu çıktım ordan muayene ücreti uygundu 70 tl alıyolardı ama şuan özel muayenehaneye gidiyorum 170tl muayene parası veriyorum ama doktorum gereksiz test ve masraflardan kaçınıyo canım çok memnunum.

önemsemiyorum artık gelmzlermiş zaten aman çok gereklilerdi sanki
canım sıkma canını bişeycik olmaz ben iltahaplı romatizma geçiriyorum ve boğazımda iltahap var en yüksek sınırı 200 bende 700 küsür çıktı bir ay sonra çok daha rahat ilaç kullanabilirmişim hatta şimdi bile kullanabilirmişimde ben yinede 1 ay beklicem birde kum döküyomuşum bide idrar yollarımda hep problem var (son kullanma tarihi geçmiş gibiyim)
sıkma canını herşeyin yolu var tıp gelişti

inanırım canım ahhh bu büyükler.. rolleri neden ne zaman değiştik bizler, idare edilmesi gereken gençler olmalı,hele hamileyse ama yaşlılar ben anayım analık hakkım var diyerek bunu bazen kötüye kullanabiliyorlar... hele de yanlarında kötü niyetli gaza getiren muhteremler varsa. allah yardımcın olsun. mübarek cuma günündeyiz cuma saatleri dua et bol bol...

tatlım aslında tsh ın normal değerler içinde ama gebelikte 2 olmasını istiyolar bende ilk gebe kaldığımı öğrendiğimde hemen tiroid tahlili yaptırmıştım tsh 3,33 tü daha doktor demeden dedim biraz artırayımmı ilacımı 100 mg 150 ye çıktık 3-4 gün sonra tekrar yaptırdığımda 2,5 lara gelmişti bakalım haftaya tekrar gidicem .... sıkma canını... git bi dahiliye dr una olmadı ilaç vericek canımmm.... ben 3,5 yıldır her sabah alıyorum... ve ölene kadar da alıcam

Bu ne ya doğum mu yaptırıyor çok ya bilmem normal muayene ücreti 40 falan olması lazım ama eşimin çalıştığı yerle anlaşması var oyuzden bize daha farklı fiyat oluyor bizdende test istedi ama okadar tutmadı anlamıyorum zaten bu hastaneleri şehir şehir değişiyor hastane hastane değişiyor ilginç yani canım

görümcem var gaz verdikçe veriyo valla amaan hiç önemsemiyorum kız tırlak ya bide eşimin en yakın arkadaşına aşııık adama söylemiş adama öğrendikten sonra bir daha aramamış bunları bide üzerine apar topar evlendi rezillik yani normalde bana söylemezdide bunu kafası bi yemeğe gitmiştik hep beraber kafası baya güzeldi bunun döktü herşeyi tabi bana eşimin haberi yok valla annem kaçmış evlenmiş ama benim arkamda kapı gibi annem babam var babam duysa yemin ederim bi dakka durdurmaz beni ondan söylemiyo kimse eşimde dün bütün telefonları topladı annem arayıp oğlum sana dicek bişeyim yok oğlum yerine koydum seni kızımdan öne tuttum ama ailen pireyi deve yapıyo o hamile bile demiyolar alırım elinizden kurbanlarla büyüttüm ben onu kolaymı ezmek huzurunuz kaçmasın die bişey demedik hep yaptırma ailene kızımı ezdirme biliyosun babası duyarsa kötü olur dengeyi kur falan die baya konuşmuş eşim anlattı banada....

aynen canım bende öyle dedim doğum mu yapıyoruz diye istanbulun en büyük hastanesi şuan canım boyut olarak o yüzden öyledir ama acıbadem bile yanında ucuz kalıyo testlerde. bende bidaha gitmedim zaten. kızlar ben çıkıyom biraz yatayım fasulyemin uykusu geldii

Tamam cnm iyi uykular fasülyene ve sana

hepsi çok güzeller
iyi günlerde kullan
ben de hamile eteği alsam diyorum ama netten araştırdım hiç öyle uzun hamile eteği göremedim
kumaş gibi görünen kalın penye kumaştan bir eteğim var, beli de penye
sürekli onu giyiyorum üzerime yapıştı sanki:26:
dün bi deneyim dedim kemerli eteklerim gelmiyor

heeeppsssi ççook cicciişş ben daha bişey almadım belki bidahaki aya giyicek bişeyim kalmazsa o zaman alırım
nerden aldıın ben bi kaç yere baktım bi pantalon 125 tldi ucuzda değilki hamile elbiseleri normalde git mangoya 10tlye bile pantalon var

aman gelmesinler ya buda benden görümcene gelsin ,hormonlar yüzünden benim kimseye tahammülüm yok şahsen.şu benim evdeki mevcutlarda benle muhattap olsunlar istemiyorum.bana bişi sormasınlar,konuşmasınlar hatta evlerine gitsinler bence ya.ahh canım ya tez zamanda geçer inşallah senin rahatsızlıklarında.romatizma zor ya,Allah sana güç versin,şifa versin canım.ya 5 sene bekledim ben bu sıpayı,1.aşıla geçirdim,2.tüp bebek tedavimde buldum gebeliği,ondan çok tırsıp abartıyo da olabilirim.

ya aslında 2 hafta önce 2 çıkmıştı,ondan 1 ay öncekide 5 küsürdü,ne dengesiz ne abuk subuk bişi bu.dahiliye ye gittim bugün işte,saat 4'te ultrasona çekilicek,bide kan verdim.dahiliye doktoruma dedim 5 küsür çıktığında neden ilaç verilmemiş olabilir dedim,hemen ilaç verilmez,bende ilaç vermiycem önce bakalım gerçekten böyle bi rahatsızlığın varmı onu belirleyelim ona göre tedavimizi belirleriz dedi ya bakalım hayırlısı olur inşallah.

canım benim sıkma canını değerler inecek çıkacak daha yolun başındayız.moralini yüksek tut ... bebişini ve seni kocammaaaaannn öpüyorum

evt cnm lcw dan aldım.. başka hamile kıyafeti satan mağaza yada marka bilmediğim için aramaktansa orası iyi geldi.. fiyatları da çok uygun :)

Evet bende orada buldum bide sönmezin arkasında komple hamiş kıyafetleri satan yerler var oralarada bak oralarda guzel ciciler var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…