Eki Görüntüle 295394
kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?
ben de inşallah bi bana bi de eşime mei tai veya sling alayım diyorum
hem direkt temas birbirimizi hissederiz hem de hoş görünüyo..
ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 295392
not: elbise gebe'den
ben bu bebek arabasından alıcam ne ararsan var zaten kollarım çok güçlü değil taşıyamam sanırım
Eki Görüntüle 295403
çok şıl olur bence canım ,annemde amma tarzmış der senin bücür ilerde
Aaaaaaaaaa çok hoşuma gitti bende istiyorumhangi sitede cnm bunlar
canım bende tesettürlüyüm . pantalondan vazgeçemiyorum çok üçüdüğüm için. bol pant.üstü tunik takılıcam. birde kaşe kap buldummu şık tamamdır. o da setremste varmış arkadaşım dedi. bu ayı atlatalım bakacam inş alırsam paylaşırım...
arkadaşlar herkese iyi aksamlar,
benim içim çok yanıyo su içmekten de bıktımsoda değil de maden suyu içmemizin daha faydalı olduğunu okumuştum bi yerde..dün de içmiştim bugün de içsem sizce fazla gelir mi?? çok kararsız kaldım.
ben de 3. ayım bitsin hayırlısıyla alıcam hamile kıyafetleri
pantolon pek tercih etmiyorum ama sanırım soğuk yüzünden hamilelikte mecbur gyicem gibi geliyo
setrmse de bakarım..aklımda bulunsun
Eki Görüntüle 295394
kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?
ahanda bu şahane,tam benlikmiş.bende istiyorum bundanben bu bebek arabasından alıcam ne ararsan var zaten kollarım çok güçlü değil taşıyamam sanırım
Eki Görüntüle 295403
geçmiş olsun canım,folidoce bende 2.kutuyu kullanıyorum ama bende hiç bişi yok,kişiye göre değişiyo demekkislm güzel anneler bugün nasılsınız ben kızımı uyuttum açtım bu hafta pek giremiyorum nete akşamları eşim oluyo meraklıo okumasın diye açtığımla kapadığımm bir oluyo ççok fena alerji oldum heryerim kaşınıyo uyuz gibi ilaçlardan biri dokunmuş olabilir dedi doktor folidoce nin yan etkilerinde var bıraktım bakalım geçecekmi geçmezse tekrar doktora
bulursam farklı şeyler atarım sana link canım öpüyorum sizi
Hayırlı Cumalar kızlar ne güzel Hamile kıyafetlerine başlanmış bendede 2 tane şu Esprili t shirt var ama daha giyemiyorum utanıyorum desem :) Hani millet ne meraklıymış şimdiden giyiyo diycek diye ki inanın ciddi göbeğim var 5 aylık der bana bakan anlamaz bile 3 aylık olduğumu ama yinede giyemiyorum ya sizde giymeye başlayan varmı Ben eski elbiselerimi yada taytımı falan giyip hırka giyiyorum üstüme :) Birde haftaya gidiyim doktora iyiyse hersey inşallah belki sonraki hafta giderim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?