2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?

ben de inşallah bi bana bi de eşime mei tai veya sling alayım diyorum
hem direkt temas birbirimizi hissederiz hem de hoş görünüyo..

ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum

Eki Görüntüle 295392
not: elbise gebe'den

canım bende tesettürlüyüm . pantalondan vazgeçemiyorum çok üçüdüğüm için. bol pant.üstü tunik takılıcam. birde kaşe kap buldummu şık tamamdır. o da setremste varmış arkadaşım dedi. bu ayı atlatalım bakacam inş alırsam paylaşırım...

bilmiyorum kararsız kaldım anakucagı belli ama nasıl birşey alıcagım kuzenim kullanıyor o çok memnun bende öyle alıcam tabi türkiyede bulabilirsem buna benziyor ama onların ki daha güzel

çok şıl olur bence canım ,annemde amma tarzmış der senin bücür ilerde

valla kendilerini de tarz giydirmek isterim hatta bonpoint diye bi marka buldum
victoria beckham oradan giydiriyomuş minik kızını
MODA VE SOSYETE: Bebek Modasında HARPER BECKHAM Dönemi Resmen Başlamıştır :)
bu linkte bonpointten bikaç elbiseyi de harperin mankenliğinde görebiliyoruz
sitesine baktım bayıldım kıyafetlere nişantaşında mağazası da varmış ama çok pahalı yaaaa:44::44::44::44:

Aaaaaaaaaa çok hoşuma gitti bende istiyorum hangi sitede cnm bunlar

ben öyle görsellerden aldım fotosunu ama concord neo sahara markası biraz tuzlu gerçi ama bebek odası yapmıcam öyle çok msraf yapmak istemiyorum arabasını iyi almak istiyorum 2.yide 2 3 sene sonra düşündüğüm için iyi bişey olsun deyorum kullanımı çok rahat tek elle bile katlayabiliyosun hafifte tam benlik üstü çıkıyo ana kucağıda takılıyo tekerleri bile sökülüyo

slm güzel anneler bugün nasılsınız ben kızımı uyuttum açtım bu hafta pek giremiyorum nete akşamları eşim oluyo meraklı o okumasın diye açtığımla kapadığımm bir oluyo ççok fena alerji oldum heryerim kaşınıyo uyuz gibi ilaçlardan biri dokunmuş olabilir dedi doktor folidoce nin yan etkilerinde var bıraktım bakalım geçecekmi geçmezse tekrar doktora

ben de 3. ayım bitsin hayırlısıyla alıcam hamile kıyafetleri
pantolon pek tercih etmiyorum ama sanırım soğuk yüzünden hamilelikte mecbur gyicem gibi geliyo
setrmse de bakarım..aklımda bulunsun

maden suyu bende içiyorum hemde hergün,

bazen 2-3 tane..

ve bebeğime zararı olmadığını sadece fazla şişkinlik yapar dedi dr um..

ki maden suyu gerçekten zararsız/ belki faydalı

Son düzenleme:
ben geldim randevumuz pazartesiye alındı doktorumuz hastamış hala...:26:

bekle 3 gün daha geçsin...:18:

Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?

ben almıycam,oldum olası sevmemişimdir bunu zaten :)
ben bu bebek arabasından alıcam ne ararsan var zaten kollarım çok güçlü değil taşıyamam sanırım

Eki Görüntüle 295403
ahanda bu şahane,tam benlikmiş.bende istiyorum bundan

geçmiş olsun canım,folidoce bende 2.kutuyu kullanıyorum ama bende hiç bişi yok,kişiye göre değişiyo demekki

Hayırlı Cumalar kızlar ne güzel Hamile kıyafetlerine başlanmış bendede 2 tane şu Esprili t shirt var ama daha giyemiyorum utanıyorum desem :) Hani millet ne meraklıymış şimdiden giyiyo diycek diye ki inanın ciddi göbeğim var 5 aylık der bana bakan anlamaz bile 3 aylık olduğumu ama yinede giyemiyorum ya sizde giymeye başlayan varmı Ben eski elbiselerimi yada taytımı falan giyip hırka giyiyorum üstüme :) Birde haftaya gidiyim doktora iyiyse hersey inşallah belki sonraki hafta giderim inşallah

Giy canım bende giyiyorum benim göbüşte çok büyüdü kızımdada öleydi zaten niye utanıyosun kim ne derse desin beişimiz olacak sıkı kıyafetler giyemeyiz çok büyüyüncede sıkar giyemezsin canın istiyosa kimseyi takma boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…