2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

rubetcim canım gazan mübarek olsun. eşinle aran iyimiş bu en önemlisi . evini kale gibi düşün kapat kapılarını dışarda toplar tüfeklerde patlasa kalenizi yıpratmasın. zamn herşeyin ilacı onlarında öfkesi geçsn ve eşinle senin hemfikir olduğunu anlasınlar böyle böyle durulur sular inş... bebeğin aksiyon filmi izliyor gibi olmuştur üzülmemiştir merak etme... babasıyla iyi olduktan sonra gerisini tınlamaz bence bıcırık....

canim sen nerelesin ve esin nereliki nisanim benim ulkemde oldu dye konustun??Suan baska bi ulkedemisin??

anladımmm saçlarımı kestirmek istiorum ama korkuormm belıme kadar saçlarım zor oluo kışın kurumas yıkaması
ama ii deıl kestırmek dıolr

canım ben 8 haftalık hamileyken kestirdim aynı dediğin gibi belime kadardı biraz aldırdım uçlarından hiçbişey olmuyo batıl inanç bunlar korkma.

benimde bebişim parmakını emiyomuş artıkınn

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız "dnaz" bende medical parka özlem hanıma gidiyorum cok memnununm cnm belki karşılarışırız birgün

hayırlı cumalar cnm

cnm ikili test sonuçların ne kadar sürede çıktı? kaç gaftalıksın?
yemiyim ben çiğ et falan bebikim iyi olsun da yemem

ya ben canı pek birisiyim annem bana hamileyken neler yaşamış çocukumda öyle olcak heralde tek üzüldüğüm şey eşimle annemi üzdüm gerçi annemde ben ağlıyorum die üzüldü inanırmısın gözlerim hala kıpkırmızı ve şiş

aminn canım peki cinsiyetle ilgili bişey dedi mi doktor.

zaten sırtı dönüktü, orası dışında başka bi yerden anlaşılabiliyo mu bilmiyorum ama doktora sordum görseniz söyler misiniz şu an dedim, yanıltabilriim dedi. bir sonraki kontrolde kesin sonucu söyliyim dedi. valla şu saatten sonra merak falan kalmadı biliyo musun canım, sağlıklı olduğunu bileyim, her şeyin yolunda olduğu haberini alayım yetti valla...

yaaa kizlar smdi gordum evet ya yesim83 mus.Allahtan hayirlisi boyleymis ama uzuldum nebileyim.O da ailesinden uzakta baska bi ulkede ya canm sikildi biraz ona.Allah en kisa zamanda bidaha nasip etsin Insallah.En azindan bir cocugu var onun Allah onu bagislasin yesimcime..

doğru söylüyosun caım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.

kızlarrr canım cok sıkılıyor dısarı cıkmak ıstıyorum ama az once ekmek almaya ındım fena soguk dısarısı yenı kalktım hastalıktan bı daha hasta olmayayım dıye yıne kapandım eve gercı belım o kadar cok agrıyorkı karnımda basladı sımdı agrımaya oturayım ben ıyı evde yapcak bırsye yok

aynen cnm özlem hanım istedi

haftalarımız da yakın.. niye bu kadar farkediyor ki..neyse bidaha ki kontrole falan denk geliriz belki..
peki sen memnun musun??
ben çok ilgili olduğunu düşünüyorum.. hem ilgili hem çok sıcak.. sürekli gülen bi yüzü var.. kimisi suratsız olur sen heyecandan duramazken o somurtur falan, bu hiç öyle değil allahtan..

evt cnm yaa öyle derlermiş.. bu sabah anneme anlattım o da aynı şeyi söyledi.. erkeklerin çabuk belli olurmuş, kız da kan pıhtısı gibi durur belli olmazmış.. aynen böyle dedi :) evt canım hayırlısı, sağlıklısı.. yoksa ne farkeder ki kız yada erkek.. canımızın parçası...

rubet'cim boşver gitsin,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem bendeler 20 gündür,ne naptıklarını,ne dediklerini görmüyor duymuyorum.bu aralar benden ve karnımdaki masumdan daha öenmli kimse olamaz hayatımda.söylenir söylenir yorulurlar seninkilerde,şu an sen hem kendine hem yavruna zarar veriyosun.bu durum için çok uygun bi laf varda burda söyleyemiyorum,ayıp olmasın diye.

ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff

canim sen nerelesin ve esin nereliki nisanim benim ulkemde oldu dye konustun??Suan baska bi ulkedemisin??

ben azerbaycanlıyım canım. eşim türk. İzmirde yaşıyoruz. bu arada listemizde görmüştüm sen de Azerbaycandan kaıtlıyormuşsun. bi ara konuşuruz, hiç frsatımız olmadı. şimdi çıkıyorum. görüşürüz

geçmiş olsun canım korkma inşallah güsel sonuçlar çıkar içini ferah tut.

amin cnm inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…