ay canım hakketten harika bir araba bende görür görmez işte bu dedim ama baktım fiyatlara türkiyede daha ucuz almanyada ebayda bile pahalı en ucuzu 565 € ee 1300lirayı geçer bu bilmiyom okadar da verebilirmiyim ama gönlüm kaldı hakkettenbirde türkiyede soruşturmak lazım en uygun yerleri
benim annemde der öle aslında haklılarda ama ne yapcaz bizim gönlümüzde istiyo bende pek bişey almıcam aslında kıyafetten başka ondan arabayamı yüklensek acep
kıızz nasılsıın nası gidiyo defnoş nasıl sankim çok girmiyosun yada sen geldiğin zaman ben olmuyorum
ya aslında soyle dusunebılırız bız bu arabayı nerden baksan 3 yıl kullanıcaz 3 seneye boldugumuzde yıl basına dusen cokta bır masraf yok sonucta kendı rahatlıgımızıda dusunmek zorundayız bız esımle gezmeyı cok severız ve bebek oldugundada mutlaka gezıcez o yuzden rahat ve kullanıslı bır araba almakta fayda var tamam pahalı ama unutmayalım en az 3 yıl kullanıcaz
sağol tatlımmm yaaa defnoş iyileştii son sürat ev dağıtıyooo güya bugün evi toplıcaktım şu saat oldu anca hanımı yedir içirr banyo yaptırla geçtiii salonumu görmelisinnn atlarr tepinmiş gibii 1 çocuk nasıl bu kadar dağıtıyoo anlamıyorumm yaaa....:)))cnm defnoşdan ara ara bakabiliyorum ancakk....
Kızlarrr karışmak istemem evlat oluncaa insan en iyisi en güzeli olsun istiyoo tabii kii hakkımızz ama açıkçasıı bu kadar pahalıyaa kaçmayın derim ben diyosun ki 3 sene kullancakk...ben sana şöylee diimm ben kızımı ilk 9 ay bindirebildimmm sonrasında yaz için daha rahat olan mini pusetlerden aldık kapatması açması rahat olsun yazlıkta diee toplasan 2 defa bindiremedimm yaniii hele ki 1 yaşa gelincee yürümeye başladıı kuzum bu sefer asla oturmak bilmedii oturtur oturtmazz direk kalk modundaydıı poposunu yırtıyoduu..şimdilerde bazen günde yarım saat falan çıkıyoruzz mecbur arabayla çıkartıyorumm çünküü ne elinden ne kolundan tutturmuyo ve yarı yolda kkucak dioo..ama inan yarım saatii 1 dk geçirtmiyoo hemn kendinii çözmeye uğraşıyoo ve hatta arabayla gezmekten hiç memnun değil..çevremde malesef kızım gibi cadı olan çok bebiş varrr....
aaa.. ben de şimdi farkettim.. aynı zamanda pırtlatıcaz desenehayırlısıyla :))
benim zaten ayva göbeğim vardı cnm.. bir de şimdi 1ayda 600gr almışım ama 1ay önce giydiğim pantolonlar sıkıyor göbeğimi.. doktora da sordum.. gaz şişkinliği olabilir dedi.. kilo aldım di
ye korkarken rahatladım açıkcası.. benim kontrolüm dündü cnm..
nasılsın tatlımmm....fındık kızın yoruyo mu seniii..geçenlerde eski bi resminizii gördümmm güloşların eski evindeee....:)))
tatlım 2. t shirtden bana da hediye geldi laciveert beyaz çizgilisi hatta üstümdeee ama penyeleri falan çok rahat kott pantolon hoşuma gitti yarın bi bakınayımm bende
tatlım benim ilk yapıldığında tsh 39 çıkmıştı ve hemen ilaca başlamıştım ancak 1 yılda normal değere düşürebildik
tatlımmm ben hamile kalmadan önce de haşhimoto diye bi hastalıktan dolayı 4-5 aylık gibi göbeyim vardı ve çok utanırdım hep sorarlardı kaç aylık falan diye hep içime çeke çeke gezerdim ... şimdi ise inan göbeğimi gere gere geziyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimizde hemen bi arkadaşım bana bu hamile t shirtlerinden hediye etti hemen de giydim gururlaaa bilsinler o göbüşte melek var
Kızlarrr karışmak istemem evlat oluncaa insan en iyisi en güzeli olsun istiyoo tabii kii hakkımızz ama açıkçasıı bu kadar pahalıyaa kaçmayın derim ben diyosun ki 3 sene kullancakk...ben sana şöylee diimm ben kızımı ilk 9 ay bindirebildimmm sonrasında yaz için daha rahat olan mini pusetlerden aldık kapatması açması rahat olsun yazlıkta diee toplasan 2 defa bindiremedimm yaniii hele ki 1 yaşa gelincee yürümeye başladıı kuzum bu sefer asla oturmak bilmedii oturtur oturtmazz direk kalk modundaydıı poposunu yırtıyoduu..şimdilerde bazen günde yarım saat falan çıkıyoruzz mecbur arabayla çıkartıyorumm çünküü ne elinden ne kolundan tutturmuyo ve yarı yolda kkucak dioo..ama inan yarım saatii 1 dk geçirtmiyoo hemn kendinii çözmeye uğraşıyoo ve hatta arabayla gezmekten hiç memnun değil..çevremde malesef kızım gibi cadı olan çok bebiş varrr....
Merhaba kızlar.doktordan şimdi geldim. minnoşumu gördük. uyuyodu, doktor öksürmemi istedi, birden uyandı bebiş çok tatlıydı ya. çok komikti. ikili taramamızı da yaptırdık. cinsiyet tahmini de yaptı doktor, erkek olabilir dedi. artık 23 aralıkta kısmetse öğrencez. ayy gelirken çok fena oldum ama. az kalsın bayılcaktım, indim hemen otobüsten.
Merhaba kızlar.doktordan şimdi geldim. minnoşumu gördük. uyuyodu, doktor öksürmemi istedi, birden uyandı bebiş çok tatlıydı ya. çok komikti. ikili taramamızı da yaptırdık. cinsiyet tahmini de yaptı doktor, erkek olabilir dedi. artık 23 aralıkta kısmetse öğrencez. ayy gelirken çok fena oldum ama. az kalsın bayılcaktım, indim hemen otobüsten.
Giy canım bende giyiyorum benim göbüşte çok büyüdü kızımdada öleydi zaten niye utanıyosun kim ne derse desin beişimiz olacak sıkı kıyafetler giyemeyiz çok büyüyüncede sıkar giyemezsin canın istiyosa kimseyi takma boşverr
maden suyu bende içiyorum hemde hergün,
bazen 2-3 tane..
ve bebeğime zararı olmadığını sadece fazla şişkinlik yapar dedi dr um..
ki maden suyu gerçekten zararsız/ belki faydalı
Evet, ben de unuttum çikolata yiyip gitcektim. ya önemli değil cinsiyeti ya. ben zaten net öğrenmeden bişey almicam. alsamda sarı yeşil falan alırım. bu arada bıdıkcım, benim minnoş tek. ikiz değil. ))))oy oy maşallahh ben de pazartesi çikolata yiyim diyorum
çikolata hareketlendiriyomuş bebekleri..bakalım göriciz..
ay darısı bize hayırlısıyla
yalnız cinsiyete benziyo demesi olmamış..benim kuzenimin eşinin bebeğine erkeğe benziyo demiş doktor onra tekrar sorma ihtiyacı hissetmediler erkek dediler hep
karnı sivriydi..falandı filandı
nur topu gibi bi kız doğdu :)
yazık garibim mavi zıbınlarla büyüdü
ayy canım çok sevindim hayırlsı olsun öksürünce uyandı hee
İKİLİ TESTİN NE ZAMAN SONUÇLANACAK ??
ERKEK DEDİ HADİ BAKALIM AMA YÜZDE KAÇ DİYE KONUŞTU
arkadaslar bende aynı durumdayım. hep kilo alır veririm. boyum 1.70 kilo 58-62 arasında gezer dururdu. basenlerim vardı hep ama en övündüğüm şey ne kadar kilo alırsam alayım göbegimin olmayışıydı. Hatta tatil bayram derken bir de aman regl olacağım bşi olmaz yiyim çok acıktım fln deyip durdum baktım ki 64 kilo ile hamile kalmışım. Şimdiden 68 kiloyum. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Abur cubur yemiyorum 2-3 kişilik de yemiyorum bazen canımın çektiği şeyler oluyor onda kısıntı yapmıyorum. Barsak düzensizliğim var ama olsa olsa 1 kilodur yani aslında tavsiye edildiği gibi ilk 3 ay içinde hiç kilo almadım değil. çok uzattım sanırımsonuç olarak su anda göbegimden korkar oldum. benimmi bu göbek diye inanamıyorum. Bol dökümlü kıyafetlerimi giyiyorum ama insanlar hemen farkediyorlar yine de hamile olduğumu. Bir yandan da şu 3 ayın geçmesini bekle nazar değmesin derken hoop herkes anlıyor. Bende utanıyorum ama aslında yanlış bu yaptığımız. Biraz da nazar korkusundandır diye tahmin ediyorum. Çekinmeyelim giyinmeye bol bol dua edelim hiçibişicikler olmaz inşallah.. :)
canım benim senin ve dr dan ii sonuçlarla dönen tüm anneler adına sevindim :) ben de şimdi dr dan geldim. yine bir hafta önden gidiyoruz, ve 43 mm olmuş bizimkisi. down riski görmedi dr bu da ayrı sevindirici gelişme tabiii...Iyi gunler annisler
Bugun bebegimi gordum ilk defa ultrasonda. Ay ne kadar guzel birseymis. Gitmedende cok heycanliydim oradada oyle. Gulunce karnimda hop hop hopluyordu
Eli ayagi daha mini mini ama hareket edip duruyordu yerinde durmadi hic.2,5 santim olmus bizim bebis. Annesi kurban olsun onaa
Iyi gunler annisler
Bugun bebegimi gordum ilk defa ultrasonda. Ay ne kadar guzel birseymis. Gitmedende cok heycanliydim oradada oyle. Gulunce karnimda hop hop hopluyordu
Eli ayagi daha mini mini ama hareket edip duruyordu yerinde durmadi hic.2,5 santim olmus bizim bebis. Annesi kurban olsun onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?