2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya aslında soyle dusunebılırız bız bu arabayı nerden baksan 3 yıl kullanıcaz 3 seneye boldugumuzde yıl basına dusen cokta bır masraf yok sonucta kendı rahatlıgımızıda dusunmek zorundayız bız esımle gezmeyı cok severız ve bebek oldugundada mutlaka gezıcez o yuzden rahat ve kullanıslı bır araba almakta fayda var tamam pahalı ama unutmayalım en az 3 yıl kullanıcaz

kıızz nasılsıın nası gidiyo defnoş nasıl sankim çok girmiyosun yada sen geldiğin zaman ben olmuyorum

sağol tatlımmm yaaa defnoş iyileştii son sürat ev dağıtıyooo güya bugün evi toplıcaktım şu saat oldu anca hanımı yedir içirr banyo yaptırla geçtiii salonumu görmelisinnn atlarr tepinmiş gibii 1 çocuk nasıl bu kadar dağıtıyoo anlamıyorumm yaaa....:)))cnm defnoşdan ara ara bakabiliyorum ancakk....

Kızlarrr karışmak istemem evlat oluncaa insan en iyisi en güzeli olsun istiyoo tabii kii hakkımızz ama açıkçasıı bu kadar pahalıyaa kaçmayın derim ben diyosun ki 3 sene kullancakk...ben sana şöylee diimm ben kızımı ilk 9 ay bindirebildimmm sonrasında yaz için daha rahat olan mini pusetlerden aldık kapatması açması rahat olsun yazlıkta diee toplasan 2 defa bindiremedimm yaniii hele ki 1 yaşa gelincee yürümeye başladıı kuzum bu sefer asla oturmak bilmedii oturtur oturtmazz direk kalk modundaydıı poposunu yırtıyoduu..şimdilerde bazen günde yarım saat falan çıkıyoruzz mecbur arabayla çıkartıyorumm çünküü ne elinden ne kolundan tutturmuyo ve yarı yolda kkucak dioo..ama inan yarım saatii 1 dk geçirtmiyoo hemn kendinii çözmeye uğraşıyoo ve hatta arabayla gezmekten hiç memnun değil..çevremde malesef kızım gibi cadı olan çok bebiş varrr....

benimkide doğunca öyle olucak galiba şimdiden atraksyon seviyo

slm kızlaaaarrrrr.... bugün tüm dr a gidenlerden iyi haberler gördüm, hepsini de okuyamadım gerçi. biz de dr da geldik teyzoşlarr... kuzucum kocaman olmuş.dr bile kuzu dedi yani :) kocaman bi göbeği çıkmış bi de :)))) burun kemiğimiz çok netti. ense kalınlığı 1 mm den bile az dedi. çok çok mutlu oldum, dün bi ufak tehlike atlatmıştık, gece bile birşey olacak diye çok korkmuştum. Allahıma bin şükür. Rabbim size de güzel şeyler duymayı nasip eder inş

evet öyle diyolar yürüyümeye başlasın zor kullanırsın onu dediler bana öyle uslu uslu bebek arabasında oturan çocuk yok sen onu otutturup geziceğinimi sanıyosun dediler

selam annişler uzun zamandır giremiyorum görüşemiyoruz nasıl gidiyor bakalım cinsiyet öğrenen yok mu hiç??

cANIM BENDE GÖBEK YOKTU COK BEN 5 KİLO ALDIM AMA SANKİ 3 KİLO GÖBEK 2 KİLO POPOYA GİTMİŞ GİBİ. gERCİ BENİM KİLO ALMA NEDENİM SİGARAYI BIRAKMADA OLDU TABİ O YĞZDEN CİDDİ GÖBEĞİM VAR YANİ KİLO OLAYINA TAKILMIYORUM CÜNKÜ BEN AZİMLİYİDİR VERCEM DERSEM VERİRİM 1 HAFTA SADECE SIVIYLA BESLENEREK DETOKS FALANA BİLE GAYET DAYANILKLIYIM YANİ
:)
nasılsın tatlımmm....fındık kızın yoruyo mu seniii..geçenlerde eski bi resminizii gördümmm güloşların eski evindeee....:)))

Canım yok yormuyo cünkü evden cıkamıyorum ki hala valla .Gülayla daha cok resmimiz var canım face aslında daha grnç hallerimiz var. Biz 4 kız arkadaştık Gülka diğer arkadaşın bebişleri var şimdi benimle beraber diğer arkadaşımızda hamile oda 9 haftalık ben cok seviniyorum beraber doğuracaz diye inşallahh

Ohh sefan olsun o zman maşallah yani küçük göbekte güzel büyükte kim nasıl istiyosa Allah öyle versin inşallah Biraz önce annem geldi ya giyiyimmi bunları dedim ee kızım varsa niye giymiyosun saçmalama giy tabi dedi ASnneminde göbişi hemen çıkarmış iri hamile olurmuş ama doğumdan sonra eski kıafetlerini giyecek hale hemen dönermiş o da 3 aylıkken normal hamile kıyafeti giyiyodum dedi Biz mailecek böyleyiz demekkii:))

ay canım sende haklısın pek oturmuyorlar arabaya ama ne bılıyım ınsan ıyısı olsun ıstıyor dedıgın gıbı bıde ben bebıs dogduktan sonra ıse baslıycam tekrar kayınvalıdem bakıcak bebıse oda oyle kucagında gezdırıp edemıycek mecbur arabayı kullancaklar gercı kayınvalıdemın masallahı var dınç ve genc daha ama yınede arabaya ıhtıyac duyacaklar bakalım artık daa arastırıyorum ben hamıle kalmadan once esımın kuzenının karısı aılecek pek sevmeyız kendını 1500 tl vermıs araba almıs gulmustum gorgusuz dıye ama sımdı bende kendı bebegım ıcın ılla en kalıtelısı olsun ıstıyorum demekkı yadırgamamak lazımmıs özeleştirimide yaptım

Merhaba kızlar. doktordan şimdi geldim. minnoşumu gördük. uyuyodu, doktor öksürmemi istedi, birden uyandı bebiş çok tatlıydı ya. çok komikti. ikili taramamızı da yaptırdık. cinsiyet tahmini de yaptı doktor, erkek olabilir dedi. artık 23 aralıkta kısmetse öğrencez. ayy gelirken çok fena oldum ama. az kalsın bayılcaktım, indim hemen otobüsten.

oy oy maşallahh ben de pazartesi çikolata yiyim diyorum
çikolata hareketlendiriyomuş bebekleri..bakalım göriciz..
ay darısı bize hayırlısıyla

yalnız cinsiyete benziyo demesi olmamış..benim kuzenimin eşinin bebeğine erkeğe benziyo demiş doktor onra tekrar sorma ihtiyacı hissetmediler erkek dediler hep
karnı sivriydi..falandı filandı
nur topu gibi bi kız doğdu :)
yazık garibim mavi zıbınlarla büyüdü

ayy canım çok sevindim hayırlsı olsun öksürünce uyandı hee
İKİLİ TESTİN NE ZAMAN SONUÇLANACAK ??
ERKEK DEDİ HADİ BAKALIM AMA YÜZDE KAÇ DİYE KONUŞTU

arkadaslar bende aynı durumdayım. hep kilo alır veririm. boyum 1.70 kilo 58-62 arasında gezer dururdu. basenlerim vardı hep ama en övündüğüm şey ne kadar kilo alırsam alayım göbegimin olmayışıydı. Hatta tatil bayram derken bir de aman regl olacağım bşi olmaz yiyim çok acıktım fln deyip durdum baktım ki 64 kilo ile hamile kalmışım. Şimdiden 68 kiloyum. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Abur cubur yemiyorum 2-3 kişilik de yemiyorum bazen canımın çektiği şeyler oluyor onda kısıntı yapmıyorum. Barsak düzensizliğim var ama olsa olsa 1 kilodur yani aslında tavsiye edildiği gibi ilk 3 ay içinde hiç kilo almadım değil. çok uzattım sanırım sonuç olarak su anda göbegimden korkar oldum. benimmi bu göbek diye inanamıyorum. Bol dökümlü kıyafetlerimi giyiyorum ama insanlar hemen farkediyorlar yine de hamile olduğumu. Bir yandan da şu 3 ayın geçmesini bekle nazar değmesin derken hoop herkes anlıyor. Bende utanıyorum ama aslında yanlış bu yaptığımız. Biraz da nazar korkusundandır diye tahmin ediyorum. Çekinmeyelim giyinmeye bol bol dua edelim hiçibişicikler olmaz inşallah.. :)

maden suyu bende içiyorum hemde hergün,

bazen 2-3 tane..

ve bebeğime zararı olmadığını sadece fazla şişkinlik yapar dedi dr um..

ki maden suyu gerçekten zararsız/ belki faydalı

canım bende araştırdım, sen yine de 3 e çıkma 1-2 yeterli deniyo bir de soda değil doğal maden suyu yazanlarından olmalıymış

Iyi gunler annisler
Bugun bebegimi gordum ilk defa ultrasonda. Ay ne kadar guzel birseymis. Gitmedende cok heycanliydim oradada oyle. Gulunce karnimda hop hop hopluyordu
Eli ayagi daha mini mini ama hareket edip duruyordu yerinde durmadi hic.2,5 santim olmus bizim bebis. Annesi kurban olsun onaa

Evet, ben de unuttum çikolata yiyip gitcektim. ya önemli değil cinsiyeti ya. ben zaten net öğrenmeden bişey almicam. alsamda sarı yeşil falan alırım. bu arada bıdıkcım, benim minnoş tek. ikiz değil. ))))

ayy canım çok sevindim hayırlsı olsun öksürünce uyandı hee
İKİLİ TESTİN NE ZAMAN SONUÇLANACAK ??
ERKEK DEDİ HADİ BAKALIM AMA YÜZDE KAÇ DİYE KONUŞTU

saol canım ya. Darısı hepinizin başına. evet, doktor usg aletini titretti kaç defa uyansın diye, uyanmadı. öksürünce korktu resmen bebişim. haftaya cuma sonucu alcam, inşallah tertemiz çıkar. net konumadı da, erkek Gibi dedi. folikasit almicam artık. elevit yazdı. birde bitane daha demirdi galiba.

Ayy canım gözüm aydın ne güzel ilk kız haberi benden ilk erkek haberide senden geldi gerci erken daha ama bakalım doktorlarımız doğrusallamışmı görcez:)

canım işte bazı bünye oyle bende öyleyim canım naplım sağlık olsunda inşallah gersi boş. Canım ben kalp atışından sonra söyledim nazardan korkmadım tersine her söylediğimden duasını istedim ettilerde Allah razı olsun o zman bişey olmaz işte Allahın izniyle onca duaya inşallah

canım benim senin ve dr dan ii sonuçlarla dönen tüm anneler adına sevindim :) ben de şimdi dr dan geldim. yine bir hafta önden gidiyoruz, ve 43 mm olmuş bizimkisi. down riski görmedi dr bu da ayrı sevindirici gelişme tabiii...

Hoşgeldin canım. Gözün aydın. evet , o kadar güzel bi duygu ki, usg aleti evimde olsa başından ayrılmicam yani maşşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…