2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu bebek arabası nın markasıı ne bana yazarmısınız bende arastırayım burdan bakalım ne kadar

oy kıyamaammmm ultrasonda öyle bi kare yakalasak keşke ne güzel olurdu
birbirine uzanırken
ama aralarında boşluk var şuan keseler iyice komşu olsun belki o zaman gerçekten hissedebilirler

evt cnm öyle bi kare yakalarsanız mutlaka paylaş bizle.. senin sayende farklı bi deneyime ortak oluyoruz biz de.. :))
12.haftanı sabırsızlıkla bekliyorum :))

tiyzeler biz tsh için ultrason çektirmeye gidiyoruz,bize dua edin de tiroit,guatr ıvır zıvır bişi çıkmasın ya :)

inşallah cnm her şey yolundadır.. dualarımız seninle..

evt cnm öyle bi kare yakalarsanız mutlaka paylaş bizle.. senin sayende farklı bi deneyime ortak oluyoruz biz de.. :))
12.haftanı sabırsızlıkla bekliyorum :))
..

inşallah yakalarız da paylaşırım canım
ben de meraktan ölüyorum şimdi onlar bana tekme atıcak ya
karnımı nereden bilecekler
belki birbirilerine de atacaklar tekme:44:

bak canım.. büyük lcw ye gidersen pantolon için daha fazla çeşit bulursun..

sonuna bayıldım; o göbüşte melek var... :))

inşallah yakalarız da paylaşırım canım
ben de meraktan ölüyorum şimdi onlar bana tekme atıcak ya
karnımı nereden bilecekler
belki birbirilerine de atacaklar tekme:44:

yalnız biri diğerine tekme atarsa öbürü bunun altında kalmaz o da ona atar.. sen o yüzden sıkça söyle "siz kardeşsiniz,içerde de dışarda da iyi geçinin" diye :))

ben de nedense seni okurken gayri-ihtiyari içime çektim göbeğimi
kasıklarım acayip ağrıdı

canım markası concord neo sahara başka modelleride var en uygun e bebekte anakucağıyla beraber 1300tl civarında canım ebayda ucuza varmış bide ordan bakiim sana yazarım
ay canım çok sağol ya bayıldım bittim ben bu arabaya bende burda hiç tanıdık yok hamile yada bebeşi olan akıl veren yok bana ne alıcam ne marka alıcam bilmiyorum çok sağolun kızlar sizin sayenizde öğreniyorum valla herşeyi :)
kızlar ben almanyadayım baktım fıyatına burda pahalı 636 avro tr de daha ucuz

yalnız biri diğerine tekme atarsa öbürü bunun altında kalmaz o da ona atar.. sen o yüzden sıkça söyle "siz kardeşsiniz,içerde de dışarda da iyi geçinin" diye :))

valla çıkınca bi temiz dayak bekler kimkimi dövüyosa

gerçi kimin döveceği belli
biri diğerinden daha büyük o kesin pataklar miniğimi

kızlar bu bebek arabası nın markasıı ne bana yazarmısınız bende arastırayım burdan bakalım ne kadar

concord neo sahara modelı canım rubet 1300 tl fılan oldugunu soyledı takımının yurtdısındakı sıtelerede bır goz at ıstersen daha ucuza bulunabılıyor ozellıkle e-bay de

ben de quiny buzz hayranıydım ama ikizleri sıkıştıramam ona

Eki Görüntüle 295511

biliyorum bunuda benziyolar birbirlerine aslında ama bunun fonksiyonu çok fazla heleki tek elle kapanması mikemmel bi elimde çocuk diğer elimle kapatabilirm bidee kumaşı bu balık adamların giydiği kumaştan adam bi sürahi suyu boca etti tek damla çekmedi içine

canım valla benimde kimse yok çevremde öyle eşimle ikimiz arada çıkınca bakıyoruz hoşumuza gideni soruyoruz ne özellikleri falan var die anca öyle anneme söyledim bi bebek arabasına o kadar verilirmi die bi azarladı ama sonra dedim bi araba bi beşik alıcam zaten bırakta istediğim gibi olsun dedim sen bilirsin ama verilmez dedi ondan sonra kararsız kaldım lakiin aklım bu arabada hep

bak canım.. büyük lcw ye gidersen pantolon için daha fazla çeşit bulursun..

sonuna bayıldım; o göbüşte melek var... :))

büyük lcw nerde ki canımmmm

kızlar bizim ikizimle hep geyiğimizdi sorarlardı önce kim doğdu diye bende derdim ben nihalin poposuna bi tekme vurdum fırladı dışarı diye .....
ben de nedense seni okurken gayri-ihtiyari içime çektim göbeğimi
kasıklarım acayip ağrıdı

canımmm en çokda senin göbeğini gere gere yürümen lazımmm ikkizzz taşıyon seeeen

hangisinin ilk doğacağı doktorun elinde mi?? hem hangisi daha büyük ilk çıkan mı yoksa sonraki mi??

İkizlerde sonra doğan büyük olurmuş cicimmmm... ama bence saçma ....çünkü benim ikizim benden 5 dk önce doğdu benden 5 dk daha fazla yaşadı değil mi yaniiiiiii ....büyük küçüğe yol verirmiş

büyük lcw nerde ki canımmmm

kızlar bizim ikizimle hep geyiğimizdi sorarlardı önce kim doğdu diye bende derdim ben nihalin poposuna bi tekme vurdum fırladı dışarı diye .....

kentmeydanı ndaki büyük cnm, çok iyi hatırlamıyorum ama koruparkta ki de büyük olmalı.. ama zafer deki küçük aklında olsun..

bence de önce doğan büyük olmalı cnm.. çünkü içerdeki günler yaşa eklenmiyor :))

ay canım hakketten harika bir araba bende görür görmez işte bu dedim ama baktım fiyatlara türkiyede daha ucuz almanyada ebayda bile pahalı en ucuzu 565 € ee 1300lirayı geçer bu bilmiyom okadar da verebilirmiyim ama gönlüm kaldı hakketten birde türkiyede soruşturmak lazım en uygun yerleri

benim annemde der öle aslında haklılarda ama ne yapcaz bizim gönlümüzde istiyo bende pek bişey almıcam aslında kıyafetten başka ondan arabayamı yüklensek acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…