rubetcım ben de sanırım bebek arabası olarak bu markayı alıcam ama yurtdışından getirtmek için uğraşıcaz e-bay diye bir site var orada bakmıştım ben 200 filandı bu takım 100 da kargo masrafı olsa yınede hesaplı bunun dısında bebeconfort lola diye bir marka var onada bakmanı onerırım oda böyle guzel ve kullanıslı hem daha hesaplı gercı bızım bebek arabamızı esımın arkadası alıcak o yuzden fıyat hıc onemlı degıl sonucta 3-4 yıl kullanıcaksınız kullanıslı bırsey olsun dedı ama bakalım cok abartmamayı dusunuyorum ben yınede
oy kıyamaammmm ultrasonda öyle bi kare yakalasak keşke ne güzel olurdu
birbirine uzanırken
ama aralarında boşluk var şuan keseler iyice komşu olsun belki o zaman gerçekten hissedebilirler
tiyzeler biz tsh için ultrason çektirmeye gidiyoruz,bize dua edin de tiroit,guatr ıvır zıvır bişi çıkmasın ya :)
evt cnm öyle bi kare yakalarsanız mutlaka paylaş bizle.. senin sayende farklı bi deneyime ortak oluyoruz biz de.. :))
12.haftanı sabırsızlıkla bekliyorum :))
..
tatlım 2. t shirtden bana da hediye geldi laciveert beyaz çizgilisi hatta üstümdeee ama penyeleri falan çok rahat kott pantolon hoşuma gitti yarın bi bakınayımm bende
tatlım benim ilk yapıldığında tsh 39 çıkmıştı ve hemen ilaca başlamıştım ancak 1 yılda normal değere düşürebildik
tatlımmm ben hamile kalmadan önce de haşhimoto diye bi hastalıktan dolayı 4-5 aylık gibi göbeyim vardı ve çok utanırdım hep sorarlardı kaç aylık falan diye hep içime çeke çeke gezerdim ... şimdi ise inan göbeğimi gere gere geziyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimizde hemen bi arkadaşım bana bu hamile t shirtlerinden hediye etti hemen de giydim gururlaaa bilsinler o göbüşte melek var
inşallah yakalarız da paylaşırım canım
ben de meraktan ölüyorum şimdi onlar bana tekme atıcak ya
karnımı nereden bilecekler
belki birbirilerine de atacaklar tekme:44:
tatlımmm ben hamile kalmadan önce de haşhimoto diye bi hastalıktan dolayı 4-5 aylık gibi göbeyim vardı ve çok utanırdım hep sorarlardı kaç aylık falan diye hep içime çeke çeke gezerdim ... şimdi ise inan göbeğimi gere gere geziyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimizde hemen bi arkadaşım bana bu hamile t shirtlerinden hediye etti hemen de giydim gururlaaa bilsinler o göbüşte melek var
ay canım çok sağol ya bayıldım bittim ben bu arabaya bende burda hiç tanıdık yok hamile yada bebeşi olan akıl veren yok bana ne alıcam ne marka alıcam bilmiyorum çok sağolun kızlar sizin sayenizde öğreniyorum valla herşeyi :)canım markası concord neo sahara başka modelleride var en uygun e bebekte anakucağıyla beraber 1300tl civarında canım ebayda ucuza varmış bide ordan bakiim sana yazarım
yalnız biri diğerine tekme atarsa öbürü bunun altında kalmaz o da ona atar.. sen o yüzden sıkça söyle "siz kardeşsiniz,içerde de dışarda da iyi geçinin" diye :))
kızlar bu bebek arabası nın markasıı ne bana yazarmısınız bende arastırayım burdan bakalım ne kadar
valla çıkınca bi temiz dayak bekler kimkimi dövüyosa
gerçi kimin döveceği belli
biri diğerinden daha büyük o kesin pataklar miniğimi
ay canım çok sağol ya bayıldım bittim ben bu arabaya bende burda hiç tanıdık yok hamile yada bebeşi olan akıl veren yok bana ne alıcam ne marka alıcam bilmiyorum çok sağolun kızlar sizin sayenizde öğreniyorum valla herşeyi :)
kızlar ben almanyadayım baktım fıyatına burda pahalı 636 avro tr de daha ucuz
valla çıkınca bi temiz dayak bekler kimkimi dövüyosa
gerçi kimin döveceği belli
biri diğerinden daha büyük o kesin pataklar miniğimi
bak canım.. büyük lcw ye gidersen pantolon için daha fazla çeşit bulursun..
sonuna bayıldım; o göbüşte melek var... :))
yalnız biri diğerine tekme atarsa öbürü bunun altında kalmaz o da ona atar.. sen o yüzden sıkça söyle "siz kardeşsiniz,içerde de dışarda da iyi geçinin" diye :))
ben de nedense seni okurken gayri-ihtiyari içime çektim göbeğimi
kasıklarım acayip ağrıdı
hangisinin ilk doğacağı doktorun elinde mi?? hem hangisi daha büyük ilk çıkan mı yoksa sonraki mi??
Ayzannnn hayırlı haberlerle gel tatlım....
büyük lcw nerde ki canımmmm
kızlar bizim ikizimle hep geyiğimizdi sorarlardı önce kim doğdu diye bende derdim ben nihalin poposuna bi tekme vurdum fırladı dışarı diye .....
İkizlerde sonra doğan büyük olurmuş cicimmmm... ama bence saçma ....çünkü benim ikizim benden 5 dk önce doğdu benden 5 dk daha fazla yaşadı değil mi yaniiiiiii ....büyük küçüğe yol verirmiş
canımmm en çokda senin göbeğini gere gere yürümen lazımmm ikkizzz taşıyon seeeen
canım valla benimde kimse yok çevremde öyle eşimle ikimiz arada çıkınca bakıyoruz hoşumuza gideni soruyoruz ne özellikleri falan var die anca öyle anneme söyledim bi bebek arabasına o kadar verilirmi die bi azarladı ama sonra dedim bi araba bi beşik alıcam zaten bırakta istediğim gibi olsun dedim sen bilirsin ama verilmez dedi ondan sonra kararsız kaldım lakiin aklım bu arabada hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?