Saol canım. Kızmı dedi doktor seninkine? oyy yerim ben onu. evet valla, atıyolar işte bakalım doğru çıkcakmıbu arada bebişim 10+3 olmalıydı ama 11+2 ymiş. hızlı büyümüş. ))
Canım şimdi bakıyorum da usg resmine, mm yazmıyo. bi tane 1mm yazıyo, o ense kalınlığı büyük ihtimal. bi tane de 2.55-6.75 cm yazıyo. şimdi netten bakcam.
Canım 11 se muhtemelen 6,75 herhalde canım bundan önce neydi hatırlıyosan ordan da hesaplanır her gün 1 mm kadar artıyo işte
adet olacakmış gibi ağrı olması normal, dr um bünye adet olmadığı için buna alışması biraz zaman alır demişti.. ben de ilk 6hafta arasıra çekmiştim o sancıyı.. ama sonra tamamen geçti..
leke konusunu da dr una danış mutlaka cnm..
yok tatlım feribot bize ters oluyoo... Otobüsle zaten arabalı vapurdan indikten 35 dk sonra evimdeyimmmm
Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniriResmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniriResmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Kızlar eskiler hep bişiler bilir söler ya babaannemın annesi şimdi dioki
kız belli aya kadar et parçası gibi olurmuş elleri ayakları belli olmazmış fazla kıprdayamazmış
erkek çabuk gelışıp hareketlenırmışş öle dıolarr
aslı varmı ki
o zaman benimki kesin kız kıçını kaldırıp o taraftan bu tarafa dönmüyoHerkes zıpladığını falan görmüş benimki zıplamak ne kelime yerinden oynamıyo
rubet'cim boşver gitsin,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem bendeler 20 gündür,ne naptıklarını,ne dediklerini görmüyor duymuyorum.bu aralar benden ve karnımdaki masumdan daha öenmli kimse olamaz hayatımda.söylenir söylenir yorulurlar seninkilerde,şu an sen hem kendine hem yavruna zarar veriyosun.bu durum için çok uygun bi laf varda burda söyleyemiyorum,ayıp olmasın diye.
ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff
o zaman benimki kesin kız kıçını kaldırıp o taraftan bu tarafa dönmüyoherkes zıpladığını falan görmüş benimki zıplamak ne kelime yerinden oynamıyo
rubett kuşum sen ne zmn gidicennnn kesinn öğrenirsin artıkk paşamı prenses mi die.....
benim bi arkadaşımın bebişi ikili testte kıpır kıpırmış atlamış zıplamış
resmen şov yapmış doktor bile şaşırmış..cinsiyeti kız
hatta 9. Haftada kollarını oynatıyodu herşeyini gördüm diyodu
hatta 9. haftada kollarını oynatıyodu herşeyini gördüm diyodu
yok artık kızmış bellıymış 9. Haftada sanmıorum o haftalarda kessın bır cvp versınler tahmındır yada benzetmişlerdir çok erken 9. Hafta
hatta 9. haftada kollarını oynatıyodu herşeyini gördüm diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?