2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eskiler hep bişiler bilir söler ya babaannemın annesi şimdi dioki
kız belli aya kadar et parçası gibi olurmuş elleri ayakları belli olmazmış fazla kıprdayamazmış
erkek çabuk gelışıp hareketlenırmışş öle dıolarr
aslı varmı ki

kendi doktoruma dün gittim hiç muayene etmedi bile yani parça gelmediği sürece adet kanaması gibi olmadığı sürece bişey olmaz dedi sinir etti beni doktorumu değiştircem kesin kararım

Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniri Resmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir

yok tatlım feribot bize ters oluyoo... Otobüsle zaten arabalı vapurdan indikten 35 dk sonra evimdeyimmmm

tamam cnm hayırlı yolculuklar.. mola veriyorsa inip yürü biraz kan dolaşımı için uzun süre oturmamak gerek demişti dr um..
Allah'a emanet ol.. sağlıcakla git gel..

Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniri Resmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.

ohhh afıyet olsun canım sut urunlerınden zarar gelmez merak etme bıde aslında aserdıklerımızı vucudumuz ıstedıgı ıcın aserıyormusuz demekkı senınde vucudun ıstedı yedın

ohhh afiyet olsun kuzum yaaaa..peynirrr bende bu araalarr yemeyip yemeyipp sonraa yarım peynir götürüyorum bi andaa....

ohh afiyet olsun cnm.. yarasın bebişine )

o zaman benimki kesin kız kıçını kaldırıp o taraftan bu tarafa dönmüyo herkes zıpladığını falan görmüş benimki zıplamak ne kelime yerinden oynamıyo

Son düzenleme:
yarasin insallah : )) okdr sey yedim ama ben hala acim
Bebis zaten cok tombis gorundu gozume. Tombis bebek diyince bugun ultrasonda kadin ters ters bakti

o zaman benimki kesin kız kıçını kaldırıp o taraftan bu tarafa dönmüyo Herkes zıpladığını falan görmüş benimki zıplamak ne kelime yerinden oynamıyo

olsun kaldırmasın hayırlısı nese o olsun sağlıklı sıhatlı olsunda kıçını kıçını yerım ben onun

Canım korkana gerek yok ben 7 yıldır troid ilacı kullanıyorum normal düzeylere gelsede ilaca devam ediyorsun hamile kaldım ilaç kullandığım halde hamilelikten dolayı yüksek çıktı 4.68 bir ay ilaç kullandım 2.57 oldu doktor ilacın dozunu artırdı 1 ay sonra bugün 3.50 çıktı anlamadım gitti şimdi ilacı bi doz daha arttırdı bakalım

o zaman benimki kesin kız kıçını kaldırıp o taraftan bu tarafa dönmüyo herkes zıpladığını falan görmüş benimki zıplamak ne kelime yerinden oynamıyo

benim bi arkadaşımın bebişi ikili testte kıpır kıpırmış atlamış zıplamış
resmen şov yapmış doktor bile şaşırmış..cinsiyeti kız
hatta 9. haftada kollarını oynatıyodu herşeyini gördüm diyodu

rubett kuşum sen ne zmn gidicennnn kesinn öğrenirsin artıkk paşamı prenses mi die.....

ben çarşamba gittim ama daha erken dedi söylemedi haftaya annemin ultrasoncusu var ona gidicem kardeşimi 3 aylığında bilmişti hemde %100 öyle oran moran yok adam ultrasonda uzman mikemmelmiş muayenesi 50tlmiş gidicem bakalım bilir belki saklanmıyosa yoksa kadın doğumcular karizmayı sarsmamak için hemen söylemiyo

Son düzenleme:

yok artık kızmış bellıymış 9. Haftada sanmıorum o haftalarda kessın bır cvp versınler tahmındır yada benzetmişlerdir çok erken 9. Hafta

slm kızlar ben geldım...

kıs dedıklerıne ınanamıorum yaa cınsıyetını nasıl ögrenmıs hayret ayyy benım kı 11 haftalık ınss cınssıyetını solerler bı hafta sona gıdıcem doktora hayırlısıyla su ıkılı testıde yapsalar barıı..

benimki kolunu bile kıpırdatmıyo ya nie böyle yapıyo bebişim benim bende oynasın istiyorum bende zıplasın istiyorum acaba o göbeğime sürülen şey buz gibi geliyo bide dr biraz ölye bekletiyo beni üşüyorum ondanmıki üşüyomuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…