Iyi gunler annisler
Bugun bebegimi gordum ilk defa ultrasonda. Ay ne kadar guzel birseymis. Gitmedende cok heycanliydim oradada oyle. Gulunce karnimda hop hop hopluyordu
Eli ayagi daha mini mini ama hareket edip duruyordu yerinde durmadi hic.2,5 santim olmus bizim bebis. Annesi kurban olsun onaa
Evet, ben de unuttum çikolata yiyip gitcektim. ya önemli değil cinsiyeti ya. ben zaten net öğrenmeden bişey almicam. alsamda sarı yeşil falan alırım. bu arada bıdıkcım, benim minnoş tek. ikiz değil. ))))
saol canım ya. Darısı hepinizin başına. evet, doktor usg aletini titretti kaç defa uyansın diye, uyanmadı. öksürünce korktu resmen bebişim.haftaya cuma sonucu alcam, inşallah tertemiz çıkar. net konumadı da, erkek Gibi dedi. folikasit almicam artık. elevit yazdı. birde bitane daha demirdi galiba.
Evet, ben de unuttum çikolata yiyip gitcektim. ya önemli değil cinsiyeti ya. ben zaten net öğrenmeden bişey almicam. alsamda sarı yeşil falan alırım. bu arada bıdıkcım, benim minnoş tek. ikiz değil. ))))
.
Merhaba kızlar.doktordan şimdi geldim. minnoşumu gördük. uyuyodu, doktor öksürmemi istedi, birden uyandı bebiş çok tatlıydı ya. çok komikti. ikili taramamızı da yaptırdık. cinsiyet tahmini de yaptı doktor, erkek olabilir dedi. artık 23 aralıkta kısmetse öğrencez. ayy gelirken çok fena oldum ama. az kalsın bayılcaktım, indim hemen otobüsten.
Iyi gunler annisler
Bugun bebegimi gordum ilk defa ultrasonda. Ay ne kadar guzel birseymis. Gitmedende cok heycanliydim oradada oyle. Gulunce karnimda hop hop hopluyordu
Eli ayagi daha mini mini ama hareket edip duruyordu yerinde durmadi hic.2,5 santim olmus bizim bebis. Annesi kurban olsun onaa
canım benim senin ve dr dan ii sonuçlarla dönen tüm anneler adına sevindim :) ben de şimdi dr dan geldim. yine bir hafta önden gidiyoruz, ve 43 mm olmuş bizimkisi. down riski görmedi dr bu da ayrı sevindirici gelişme tabiii...
Iyi gunler annisler
Bu arada zuzu senin adın bahar değildirr dimiii tahmin sadecene....:)))
slm kızlaaaarrrrr.... bugün tüm dr a gidenlerden iyi haberler gördüm, hepsini de okuyamadım gerçi. biz de dr da geldik teyzoşlarr... kuzucum kocaman olmuş.dr bile kuzu dedi yani :) kocaman bi göbeği çıkmış bi de :)))) burun kemiğimiz çok netti. ense kalınlığı 1 mm den bile az dedi.çok çok mutlu oldum, dün bi ufak tehlike atlatmıştık, gece bile birşey olacak diye çok korkmuştum. Allahıma bin şükür. Rabbim size de güzel şeyler duymayı nasip eder inş
Merhaba kızlar.doktordan şimdi geldim. minnoşumu gördük. uyuyodu, doktor öksürmemi istedi, birden uyandı bebiş çok tatlıydı ya. çok komikti. ikili taramamızı da yaptırdık. cinsiyet tahmini de yaptı doktor, erkek olabilir dedi. artık 23 aralıkta kısmetse öğrencez. ayy gelirken çok fena oldum ama. az kalsın bayılcaktım, indim hemen otobüsten.
tatlımmmm ben hass zuzuyunnn Zuhal adımmmm
tatlım gözün aydınnnnn ne güzeeel
hehehee şimdi bende öksürdümm çileğim uyuyosaa uyandırdımm hihih bensiz uyumasınnn....tatlım gözün aydın ne güzel işte
ok cnm bi tanıdığım vardı daa uzun zamandır görüşemiyoruzz o da ikiz ikizinin adı nihal dee dedimm o çıkmayasınnn...:)))tamm zuzuymuşsun sen hiç çakma değil yaniii..
Iyi gunler annisler
ok cnm bi tanıdığım vardı daa uzun zamandır görüşemiyoruzz o da ikiz ikizinin adı nihal dee dedimm o çıkmayasınnn...:)))tamm zuzuymuşsun sen hiç çakma değil yaniii..
maşallahIlk defa görmek çok ilginç bir duygu anneler kurban hep o kuzucuklara ilerleyen zamanlarda daha çok hop hop olcak inşallah minicik elleri ayaklarıda büyücek
canlarım bana yardımcı olun ne olur normalde 5 haftalık gebeyim fakat kahve leke geliyor birde adet olcakmış gibi karın bölgem ağrıyor ara sıra
Iyi gunler annisler
canlarım bana yardımcı olun ne olur normalde 5 haftalık gebeyim fakat kahve leke geliyor birde adet olcakmış gibi karın bölgem ağrıyor ara sıra
Saol canım. Kızmı dedi doktor seninkine? oyy yerim ben onu. evet valla, atıyolar işte bakalım doğru çıkcakmıAyy canım gözüm aydın ne güzel ilk kız haberi benden ilk erkek haberide senden geldi gerci erken daha ama bakalım doktorlarımız doğrusallamışmı görcez:)
canım işte bazı bünye oyle bende öyleyim canım naplım sağlık olsunda inşallah gersi boş. Canım ben kalp atışından sonra söyledim nazardan korkmadım tersine her söylediğimden duasını istedim ettilerde Allah razı olsun o zman bişey olmaz işte Allahın izniyle onca duaya inşallah
Canım şimdi bakıyorum da usg resmine, mm yazmıyo. bi tane 1mm yazıyo, o ense kalınlığı büyük ihtimal. bi tane de 2.55-6.75 cm yazıyo. şimdi netten bakcam.oyy maşallah kuzuya
Canım bu arada kaç ml olmuş kuzu aynı haftadayız merak ediyorum benimki ne kadarlık acaba diye :)
evet,, eli ayağı düzgün olsun en önemlisi.olsun kuzu sağlıklı olsun tek olsun
2. de 3. ü çıkar aradan bakarsın
Saol canım )) evet, iki gündür girmedim siteye. bugün geldim randevu öncesi. ya ben de merak ediyorum senin bebişin cinsiyetini. kızın var, inşallah bu da oğlandır. ))) hem Maya konusu da kapanırdıgüzel haberlerle gelen güzelll annişlerrrkuzucuklarınızaaa..ranacım bende seni merak etmiştim bikaç kere sordum kızlara ama cvp gelmemiştiii....kuzun tek mi çift mi dieee...demek erkek geliyoo büyük ihtimal yanılma paylarııı olmuyooo
Üfff yaaa bende çok merak ediyorummm artııkk yaa kızmı erkekmi dieee..eşime hergün diorummm kurcalama bu kadar dioo ne farkeder dioo evet farketmez de öğrensemm artık istiyorummm....daha 2 hafta biticek de ben gidicemm 2 li teste yaaaa..
tatlımmmm ben hass zuzuyunnn Zuhal adımmmm
tatlım gözün aydınnnnn ne güzeeel
hehehee şimdi bende öksürdümm çileğim uyuyosaa uyandırdımm hihih bensiz uyumasınnn....tatlım gözün aydın ne güzel işte
Kızlar ben kaçar 3 güncük İstanbuluma gidiyorummm hepiniz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın kocamancık öpüyoruuuum
keseyi gördünüz mü???
hcg 2 günde 2 katından fazla artıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?