2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah kuzuya

Canım bu arada kaç ml olmuş kuzu aynı haftadayız merak ediyorum benimki ne kadarlık acaba diye :)

olsun kuzu sağlıklı olsun tek olsun
2. de 3. ü çıkar aradan bakarsın

güzel haberlerle gelen güzelll annişlerrr kuzucuklarınızaaa..ranacım bende seni merak etmiştim bikaç kere sordum kızlara ama cvp gelmemiştiii....kuzun tek mi çift mi dieee...demek erkek geliyoo büyük ihtimal yanılma paylarııı olmuyooo
Üfff yaaa bende çok merak ediyorummm artııkk yaa kızmı erkekmi dieee..eşime hergün diorummm kurcalama bu kadar dioo ne farkeder dioo evet farketmez de öğrensemm artık istiyorummm....daha 2 hafta biticek de ben gidicemm 2 li teste yaaaa..

anam maşallah
siz böyle hop zıp el ayak diyince valla karnıma bişiler oluyo
darısı bizim başımıza

Bu arada zuzu senin adın bahar değildirr dimiii tahmin sadecene....:)))

tatlımmmm ben hass zuzuyunnn Zuhal adımmmm

tatlım gözün aydınnnnn ne güzeeel

hehehee şimdi bende öksürdümm çileğim uyuyosaa uyandırdımm hihih bensiz uyumasınnn....tatlım gözün aydın ne güzel işte

oyy maşallah öksürünce korkup hareket etmiştir kuzum kıyamam güzel haberler almana sevindim darısı herkesin başına

ok cnm bi tanıdığım vardı daa uzun zamandır görüşemiyoruzz o da ikiz ikizinin adı nihal dee dedimm o çıkmayasınnn...:)))tamm zuzuymuşsun sen hiç çakma değil yaniii..

ok cnm bi tanıdığım vardı daa uzun zamandır görüşemiyoruzz o da ikiz ikizinin adı nihal dee dedimm o çıkmayasınnn...:)))tamm zuzuymuşsun sen hiç çakma değil yaniii..

Olsun bende yeni tanıdığınımmm ikizimde nihal.......Bi arkadaşım bana Zuzuların Zuzusuuuuu derdi .....

Maşallah ilk defa görmek çok ilginç bir duygu anneler kurban hep o kuzucuklara ilerleyen zamanlarda daha çok hop hop olcak inşallah minicik elleri ayaklarıda büyücek

zuhal - nihal hmmm güzel ikiz ismiymiş

elif - erva düşünüyordum ama aklımda bulunsun

maşallah Ilk defa görmek çok ilginç bir duygu anneler kurban hep o kuzucuklara ilerleyen zamanlarda daha çok hop hop olcak inşallah minicik elleri ayaklarıda büyücek

canlarım bana yardımcı olun ne olur normalde 5 haftalık gebeyim fakat kahve leke geliyor birde adet olcakmış gibi karın bölgem ağrıyor ara sıra

ayy canım gozun aydın masallah bebısıne hayırlısıyla dogmayı nasıp etsın allahım

canlarım bana yardımcı olun ne olur normalde 5 haftalık gebeyim fakat kahve leke geliyor birde adet olcakmış gibi karın bölgem ağrıyor ara sıra

adet olacakmış gibi ağrı olması normal, dr um bünye adet olmadığı için buna alışması biraz zaman alır demişti.. ben de ilk 6hafta arasıra çekmiştim o sancıyı.. ama sonra tamamen geçti..
leke konusunu da dr una danış mutlaka cnm..

Canım hiç doktora gittinmi yerleşme kanaması da olabilir tam haftaları çünkü birde doktorun varsa ara yoksa bir doktor bul muhakkak ona danış cnm

Saol canım. Kızmı dedi doktor seninkine? oyy yerim ben onu. evet valla, atıyolar işte bakalım doğru çıkcakmı bu arada bebişim 10+3 olmalıydı ama 11+2 ymiş. hızlı büyümüş. ))

oyy maşallah kuzuya

Canım bu arada kaç ml olmuş kuzu aynı haftadayız merak ediyorum benimki ne kadarlık acaba diye :)
Canım şimdi bakıyorum da usg resmine, mm yazmıyo. bi tane 1mm yazıyo, o ense kalınlığı büyük ihtimal. bi tane de 2.55-6.75 cm yazıyo. şimdi netten bakcam.
olsun kuzu sağlıklı olsun tek olsun
2. de 3. ü çıkar aradan bakarsın
evet,, eli ayağı düzgün olsun en önemlisi.

Saol canım )) evet, iki gündür girmedim siteye. bugün geldim randevu öncesi. ya ben de merak ediyorum senin bebişin cinsiyetini. kızın var, inşallah bu da oğlandır. ))) hem Maya konusu da kapanırdı

Saol canım. baya usluydu benim bebişim ya.

Canım biz ne desek yalan olur ama bu haftada yerleşme yüzünden hafif lekelenme normal bemimde regli olacakmışım gibi belim ağrırdı. Doktora git keseye baskın eğer kesenin etrafında kanama yosa yada azsa allaha emanet olaz bişey ama dinlenmen lazım ama mutlaka git doktıora

Kızlar ben kaçar 3 güncük İstanbuluma gidiyorummm hepiniz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın kocamancık öpüyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…