2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaarr bugün 5+4 oldum,bu sabah itibari ile mide bulantılarım başladı,az önce de istifra ettim,hiç bişey yiyip içemiyorum.. Puff Bu bulantılar ne kadar sürer ki?. Ne zaman geçer?..

Nasılsın canım nası gidiyo.konuşamadık 1-2 gündür

evet canım ya nasıl olsun ıste günlerı gecıremıyorum bebısımı gördükten sonra rahatlıcam heycamnlı bekleyısler ıcerısındeyım cok duygusallastım bu sıraaaaa senın ultrason resımlerı noldu

Canım Pelishh(Pelin)...........26Agu.......1haziran.........78.........Sakarya....23 eklersen sevinirim cnm

O duygusallığı sorma çocuk bezine ağlar oldumm :2: Salı günü gidicem canım inşallah kaparsam resmi ekliycem hemenn

Tamam canım,inş kraker vs etkili olur,demir hapı da kullanıyorum,acaba o da tetikler mi bulantıyı,demirim çok düşük,ayrıca da folik asit kullanıyorum.. Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım..

o duygusallığı sorma çocuk bezine ağlar oldumm :2: Salı günü gidicem canım inşallah kaparsam resmi ekliycem hemenn

haha delısın sen ya annelık duyguları cöküyor herhalde bebısını gördügünde ne hıssettın baya bellımıydı ayyyy ne heycanlı ya

Tamam canım,inş kraker vs etkili olur,demir hapı da kullanıyorum,acaba o da tetikler mi bulantıyı,demirim çok düşük,ayrıca da folik asit kullanıyorum.. Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım..

Rica ederim canım evet bazı vitamin ve takviyelerde bulantı yapabiliyo.Bende multivitamin içiyorum oda yapıyo bulantıı.Ama krakeri meyveni falan eksik etme.Şöyle diyim oturdupun odadaki sehpana bi tabak yap sabah kalkınca bi iki dilim elma ayva armut koy akşama kadar ara öğün yap.Gecedende kraker koy başucuna yemeden kalkma bi iki tane.Nispeten rahatlarsın

haha delısın sen ya annelık duyguları cöküyor herhalde bebısını gördügünde ne hıssettın baya bellımıydı ayyyy ne heycanlı ya

Tatlım ben en son gördüğümde 6.5 haftalıktı işte kalbi attıkça kendisi sallanıyodu =))) Okadar acayip oldumkii o An inandım iyice hamile olduğuma..Bakalım kol bacak çizgileri uamıştır şimdi nasıl görücem tutamam kendimi ağlarım bu sefer bu duygusallıkla kesin

evt canım ya ınanırım sımdı ultrason ıyıyse tam belırgın olmustur görürsün duygusallıkten türk doktorları gene anlar alman doktorun yanında duygularını yasayamasında ya nezaman gıdıcen doktora zaman gecmıyor ya

Salı canı inşallahh sabırsızlanıyorum artık :18::18:

Canımmm çok çok sağol,bunları uygulayınca inş az da olsa rahatlarım,senin nasıl geçiyor hamilelik?.. Cuma günü kesemi gördük,keseciğimin fotosunu öpüp öpüp duruyorum:) 15 kasımda da bebişimi görücez inş..

salı canı inşallahh sabırsızlanıyorum artık :18::18:

ne güzel az kalmıs ıste en azından kalp atıslarını bılıyosun sımdı daha ıyı görüceksın ben hepsını bırden yasıdam 8 haftalıkken ılk kez kalbını görücem hatta varlıgını bılıcem düsün ve bekleme sürecı mahfedıyor sadece kesesını gördüm off

Valla öyle bulantı falan bi şikayetiim belirgin şekilde olmadı ara ara işte :44: Bende salı gidicem kontrole.Valla resimi kapiyim öpmekle kalmaz yerim heraldee

ya niye okadar uzun tuttuki tarihii daha yakın zamandada çağırabilrdi..Belki net gör diye anca çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…