Kızlaaarr bugün 5+4 oldum,bu sabah itibari ile mide bulantılarım başladı,az önce de istifra ettim,hiç bişey yiyip içemiyorum.. PuffBu bulantılar ne kadar sürer ki?. Ne zaman geçer?..
içeriği aynıdır canım ya benim kullandığım ilaç hiç bi yerde bulamadık eşim iş yerinden buldurdu onlarda ecza deposundan bulmuşlar belki bi dahaki gidişimde bende değiştiricem rahat ol hatta eşimiin iş yerindeki doktoru ilaç kullanılmaya gerek yok eskiden kim ilaç içiyodu kötü değil ama içmesede olur demiş....
benımde 6. haftada baslamıstı
ve su anda baya baya azaldı
ben baaya cektım canım 2 hafta surdu ama benı mahvettı
de ck sukur cabuk bıttı gıbı
inşallah sen cok etkılenmeden gecer gıder
normalde 3.ayda falan bıtıyor herhalde
korkmama gerek yok degılmı yanıı
biliyorum o dedıgın ılacı yok ortada bulmak cok zor bende bulamamıstım ondan dıgerını almıstım
orasıda dogru yaa eskiden yoktu bunlarr
aman Allah bilir inşallah bişey olmaz aynen devam edeyım ben
merhabalarr.. ben de inşallah haziran anne adaylarındanım.. aranızda tüp bebekle hamile olan var mı? yoksa ben yalnız mıyım??
benimkide tüp canim
benımde 6. haftada baslamıstı
ve su anda baya baya azaldı
ben baaya cektım canım 2 hafta surdu ama benı mahvettı
de ck sukur cabuk bıttı gıbı
inşallah sen cok etkılenmeden gecer gıder
normalde 3.ayda falan bıtıyor herhalde
İnş canımm inş geçer,sürekli bi bulantı halindeyim,peki bulantıların geçmesi için ne yapmalıyım canım?. Çalıştığım için bu bulantılar beni epey zorlayacak.. Allah yardımcımız olsun...
Nasılsın canım nası gidiyo.konuşamadık 1-2 gündür
ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.......54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haz.......................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz.......75............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haz.......48............izmir.24
lafraise(ecem)..........1 eylul........14 haz........66...........Istanbul
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haz.......53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haz.......54............Istanbul..32
Borzo....................18 eylul.......24 haz......................Ankara
yesim................... 14 eylul ......30 haz...... 53.5........ T.yong..28
evet canım ya nasıl olsun ıste günlerı gecıremıyorum bebısımı gördükten sonra rahatlıcam heycamnlı bekleyısler ıcerısındeyım cok duygusallastım bu sıraaaaa senın ultrason resımlerı noldu
Öncelikle bebişin hayırlı olsunnTatlım ben öyle sürekli bulantıyla karşılaşmadım hele seninki kadarken hiç olmadı.Yanında devamlı kraker leblebi falan bulundur .Eğer seni çok rahatsız ediyosa doktorunla görüş bi takım zararsız bulantı ilaçları veriyolar.
İnş canımm inş geçer,sürekli bi bulantı halindeyim,peki bulantıların geçmesi için ne yapmalıyım canım?. Çalıştığım için bu bulantılar beni epey zorlayacak.. Allah yardımcımız olsun...
canım doktorun soyledıklerını aynen yazayım sanaa
sabah daha yataktayken 1 2 tane cubuk yee hemen kalkma bıraz daha uzan
kalktıktan sonraa kahvaltını yap
ben once hıc yıyemıyordum o zaman daha kötu oluyorsun buna ınan
mutlaka bıseyler yemeye calıs
hafif seyler tuket aralarda beyaz leblebı cubuk
bu arada her saat bası bişeyler ye
yani şöylee bir dilim elma bir dilim armutt ne varsa ondan bir dilim tüket 1 saat sonra gene aynı
bu arada muz seftalı elmaa armut bunların asit oranı olmadıgından bunları tuketmen daha ıyı olurmus
sakın yememezlik etme ama olurmu o mahvediyor
ben hastanelik olma durumuna gelmiştim şimdi yiyorum daha iyiyim
o duygusallığı sorma çocuk bezine ağlar oldumm :2: Salı günü gidicem canım inşallah kaparsam resmi ekliycem hemenn
bende folic asit kullanıyordum ama anca 1 hafta falan kullandım
doktor artık elevit kullan dedı
ama cogunluk folic asit kullanıyor
cok teredddutte kaldım pöf
bana dr. ikili testten sonra folic plusı bırak elevite başla dedi.ama ikili teste cuma gidicem o zaman 11+1 oluyorum.demek o saatten sonra folic plus bi işe yaramıyor.
Tamam canım,inş kraker vs etkili olur,demir hapı da kullanıyorum,acaba o da tetikler mi bulantıyı,demirim çok düşük,ayrıca da folik asit kullanıyorum.. Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım..
haha delısın sen yaannelık duyguları cöküyor herhalde bebısını gördügünde ne hıssettın baya bellımıydı ayyyy ne heycanlı ya
tatlım ben en son gördüğümde 6.5 haftalıktı işte kalbi attıkça kendisi sallanıyodu =))) okadar acayip oldumkii o an inandım iyice hamile olduğuma..bakalım kol bacak çizgileri uamıştır şimdi nasıl görücem tutamam kendimi ağlarım bu sefer bu duygusallıkla kesin
evt canım ya ınanırım sımdı ultrason ıyıyse tam belırgın olmustur görürsün duygusallıkten türk doktorları gene anlar alman doktorun yanında duygularını yasayamasında yanezaman gıdıcen doktora zaman gecmıyor ya
Rica ederim canım evet bazı vitamin ve takviyelerde bulantı yapabiliyo.Bende multivitamin içiyorum oda yapıyo bulantıı.Ama krakeri meyveni falan eksik etme.Şöyle diyim oturdupun odadaki sehpana bi tabak yap sabah kalkınca bi iki dilim elma ayva armut koy akşama kadar ara öğün yap.Gecedende kraker koy başucuna yemeden kalkma bi iki tane.Nispeten rahatlarsın
salı canı inşallahh sabırsızlanıyorum artık :18::18:
Canım Pelishh(Pelin)...........26Agu.......1haziran.........78.........Sakarya....23 eklersen sevinirim cnm
Canımmm çok çok sağol,bunları uygulayınca inş az da olsa rahatlarım,senin nasıl geçiyor hamilelik?.. Cuma günü kesemi gördük,keseciğimin fotosunu öpüp öpüp duruyorum:) 15 kasımda da bebişimi görücez inş..
ne güzel az kalmıs ıste en azından kalp atıslarını bılıyosun sımdı daha ıyı görüceksın ben hepsını bırden yasıdam 8 haftalıkken ılk kez kalbını görücem hatta varlıgını bılıcem düsün ve bekleme sürecı mahfedıyor sadece kesesını gördüm off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?