2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar cnm bak daha yeni uyudu sıpaa ilk hamilelik tabiiki daha rahattı çünkü tek başımızaydık şimdii sorumluluk çok fazla..benim defnem de öyle ben topluyorum o dağıtıyo ki bende zaten şuu sıralar öyle çok toplayamıyorum salonu görmelisinn her tarafta bi ıvır zıvır var...bende çok kaldırmamaya çalışıyorum ama işte çiş için mecbur kaldırıyorum 4-5 sefer en az ellerimizi hep kaldırrara yıkıyodum şimdi küvette yıkıyorum kaldırmak zorunda kalmıyım die ...:26:

siteye baktim cok takimlar varmis . cok begendim.

bu arada 2. oglan olursa ayri oda mi dusunuyorsun? yada kac yasinda ayirmak iyi olur acaba?

Son düzenleme:
bende çok yiyodum bi ara şimdi hiiiç ne canım istiyo ne bişey zaten moralim biraz bozuk yemek bile yiyemiyorum zorlaye zorlaya bişeyler yiyorum

insan neyi tuketırse fazla ondan bkıyor
bende öyle oldu bu donemde
hep neyi çok sevipte yedıysem sımdı yıyemıyorum
iştahın iyi gibiydii
neden moralin bozuk canım :S

insan neyi tuketırse fazla ondan bkıyor
bende öyle oldu bu donemde
hep neyi çok sevipte yedıysem sımdı yıyemıyorum
iştahın iyi gibiydii
neden moralin bozuk canım :S

bi konu açtım onu oku hala kafam karışık ama daha iyiyim.... belkide hormonlardan bu kadar fazla hassasım ve tedirginim bilmiyoruum

çok güzel şeyler var cnm sık kullanalara attım:)) faydalanırız

bi konu açtım onu oku hala kafam karışık ama daha iyiyim.... belkide hormonlardan bu kadar fazla hassasım ve tedirginim bilmiyoruum

hayırdır cnm bakayım bir

Bu arada Facebok HAZİRAN ANNELERİ Grubumuz Linki

https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/

aslında yine onun için böyle yapmam belkide onun herşeyin en iyisi olsun istiyorum sanki böyle olunca ona yetemicem

Ebrucum o bebek senin mucizen cnm....sen korunurken gebe kalmışsın

dokktora tekrar gittiğinde kalp atışlarını dinle lütfen...
Bebek sahibi olamayan öyle çok kadın varki onları düşün lütfen...
o senin canın kanın.....eşine olan kızgınlından,bebeğe stres yapma
eşinle tekrar konuş.
gebeykende kursa gidebilirsinn doğurdukdan sonraa biraz büyüyüncede işine girersin cnm
duygusal dalgalanmalar yaşaman normal.....Bende ağlak bir kadın oldum cnmm

yapmayın kızlar ii düşünelim hep beraber bazı zorluklarımız olucak anne olmak hiç kolay değil size yalan diyemem..şöyle gözünün içine baktığım zamanlar var uyusa da 1 saat kafamı dinlesem die ama iştee o uyuyunca o 1 saatte 30 defa ona bakmaya gittiğimi bilirim annelik böyle garip bi duyguuu ..yetememek ne demek cnm her anne karnına o melek düştüğü andan itibaren direk öğrenir anne olmayı..emin olun evlatlarınız için sizden daha iyi bir anne olamaz..hadi toparlayın kendinizii full morall..:

haklısın cnmm ebrunun epey canı sıkılmış....inşallah çözer sorununu,hormonlarında etkisi var tabi:)

Facebok HAZİRAN ANNELERİ Grubumuz Link
https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/

evet gerçekten öyle resmen öğretmen anneler topiği gibi baya kalabalığız,dediğin gibi olması ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi zamanlamadan izinlerden daha önemli diye düşündüm,aslında biz 5 aylık evliyiz ama hamile kalmak için mayıs ayını bekleyemedim doğrusu çok aceleciyim çünkü yaş oldu 29 geç kalmadan ilk çocuğu kucağıma almak istedim.

merhabalar birkaçgündür rahatsızdım giremedim boyle biryere toplanmak guzel olmuş nasıl gidiyor hamilelik

merhabalarr.. ben de inşallah haziran anne adaylarındanım.. aranızda tüp bebekle hamile olan var mı? yoksa ben yalnız mıyım??

kalp atışı dinlemek bebek için iyi değilmiş dinlemedim....
eee kime bırakıcam çocuğuu annemi çağırıyorum gelmiyo sen bırakırsın çocuğu hafta sonu alırsın e ben ne anladım o annelikten bende onu istemiyorum
6-7 aya kadaar çalışıcam artık doğuma kadarda kursa giderim karnı burnunda öğrenci tammlarım diyorum...bakıcaz

yetememekten kastım bakamamak gibi değil tabiki bakıcam kendi canımdan kanımdan olucak o ona bakmıcamda kime bakıcam yetememekten kastım ne biliyim onun ihtiyaçlarını karşılayabilicekmiyim ben açıkçası koca eline bakıp bunu almak istiyorum bilmem ne hiç demedim kocamı bırakın anneme babama bile söylemeedim sanki tamamen o bebiş beniim olcak ve tek başıma herşeyin üstesinden gelicekmiim gibi düşünüyorum tabi garip bi düşünce normal olan bu değil ama bilmiiyorum sonra diyorumki kızım neler war eteğinde 10 tane oluyo dahada çocuk yapıyo yicek yemeği yok çatır çatır çocuk yapıyo sen ne die düşünüyosun rıskıyla gelir her bebek salak salak düşünme die kendime kızıyoruum uuuufff çok kafam karışıık

gördum canım konunu yorumumuda yaptım :)
sımdı daha ıyısın yarın dahada ıyı olcaksın merak etme hiç

herkese iyi akşamlar bu aradaa
banada söyle bır korku oldu
doktor 1 ay sonra gel dedı sorun yok dedı yaa
benı haftada bir cagırsada baksa :S
1 ay nasıl beklıcem
hadi bişey varsa haberım olmazsa diye aklımdan gectı aksama kadar
tasınma ısı falan derken yoruldum
bebişim iyimii diye cok merak ediyorum
ben hlaa onu hissetmiyorum hiç
siz hissediyormusunuz?
bu dusunceler gecıyormu aklınızdan

cnm korkularını telaşlarını çok iyi anlıyorum ama iştee evlatt hiçbi zman ne maddi ne manevi ona yetebileceğini düşünmez anne dediğinn bende defnem olana kadar çalışıyodum ama bak hala dönemiyorum işe kıyamıyorum haaa hayat şartları zor ama emin ol her bebek rızkıyla geliyoo dünyaya üzmeee sakın kendinii ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…