iltihap sanmiyorum da cok kucagima aliyorum defneyi ondan biraz korktum. bu aksam banyo yaparken almadim
ilk defa kendi suyun altina girdi ins alisir artik banyoya cok zor alistikta
bir izin vermiyorlar ki dinlenelim yaf . belim cok kotu oldu oturuyorum simdi ama destek istiyor
bende ne cani kiymetli ciktim bu gebelikte ya :) Ama sunu anladimki ilk gebelik sultanlikmis.
2. si hic degil valla. sabah kocis bulasiklari yikadi bende yerleri sildim guya ama evi gorsen Defne dk da hallediyor
Darmaduman yine.
park yatak kullanmadim ama su derin besiklerden kullanmistim cok memnun kaldim ama cocuk ayaklanip tirmanmaya
baslayinca tehlikeli oluyor ne kadar da derin olsa. o yuzden besigi attik. odasida istanbulda kaldi gerci buyudu
hic kullanamadi ist daki bebigide derin almamisim kullanislida degilmis. zaten de bebekligi burda gecti .
suanki evde cok ufak o yuzden oda yapamadik ama kardesi gelince ev degistiricez onlara bir oda olucak artik.
ist daki evede oda dusunmuyorum donusumuz kesinlesince yaparim diyorum .
siteye baktim cok takimlar varmis . cok begendim.
bu arada 2. oglan olursa ayri oda mi dusunuyorsun? yada kac yasinda ayirmak iyi olur acaba?
bende çok yiyodum bi ara şimdi hiiiç ne canım istiyo ne bişey zaten moralim biraz bozuk yemek bile yiyemiyorum zorlaye zorlaya bişeyler yiyorum
insan neyi tuketırse fazla ondan bkıyor
bende öyle oldu bu donemde
hep neyi çok sevipte yedıysem sımdı yıyemıyorum
iştahın iyi gibiydii
neden moralin bozuk canım :S
bi konu açtım onu oku hala kafam karışık ama daha iyiyim....belkide hormonlardan bu kadar fazla hassasım ve tedirginim bilmiyoruum
bi konu açtım onu oku hala kafam karışık ama daha iyiyim....belkide hormonlardan bu kadar fazla hassasım ve tedirginim bilmiyoruum
yapma böyle cnmmm üzme kendini de kuzunu da ....duygusal filmler falan izlemeyin kızlar yaww...
aslında yine onun için böyle yapmam belkide onun herşeyin en iyisi olsun istiyorum sanki böyle olunca ona yetemicem
yapmayın kızlar ii düşünelim hep beraber bazı zorluklarımız olucak anne olmak hiç kolay değil size yalan diyemem..şöyle gözünün içine baktığım zamanlar var uyusa da 1 saat kafamı dinlesem die ama iştee o uyuyunca o 1 saatte 30 defa ona bakmaya gittiğimi bilirim annelik böyle garip bi duyguuu ..yetememek ne demek cnm her anne karnına o melek düştüğü andan itibaren direk öğrenir anne olmayı..emin olun evlatlarınız için sizden daha iyi bir anne olamaz..hadi toparlayın kendinizii full morall..:
ne kadar çok haziran annesi olacak öğretmen var:))ben de öğretmenim,biz de nisan gibi doğsun diye uğrştık ama allahım şimdi nasip etti,her şeyde vardır bir hayır.Ben evde çok sıkılacağımı düşündüğüm için eylülde işe dönerim diye düşünüyorum,eşim de öğretmen dönüşümlü bakıcaz artık:))
Hosgeldin, Gozun aydin canimins bu bebigini saglikla alirsin kucagina.
hoşbuldum inşallahhh hepimize nasip olur
bu arada canım biber dolması istiyor evde malzemem yok dışarıda da bulamadım
Ebrucum o bebek senin mucizen cnm....sen korunurken gebe kalmışsın
dokktora tekrar gittiğinde kalp atışlarını dinle lütfen...
Bebek sahibi olamayan öyle çok kadın varki onları düşün lütfen...
o senin canın kanın.....eşine olan kızgınlından,bebeğe stres yapma
eşinle tekrar konuş.
gebeykende kursa gidebilirsinn doğurdukdan sonraa biraz büyüyüncede işine girersin cnm
duygusal dalgalanmalar yaşaman normal.....Bende ağlak bir kadın oldum cnmm
yapmayın kızlar ii düşünelim hep beraber bazı zorluklarımız olucak anne olmak hiç kolay değil size yalan diyemem..şöyle gözünün içine baktığım zamanlar var uyusa da 1 saat kafamı dinlesem die ama iştee o uyuyunca o 1 saatte 30 defa ona bakmaya gittiğimi bilirim annelik böyle garip bi duyguuu ..yetememek ne demek cnm her anne karnına o melek düştüğü andan itibaren direk öğrenir anne olmayı..emin olun evlatlarınız için sizden daha iyi bir anne olamaz..hadi toparlayın kendinizii full morall..:
Hosgeldin, Gozun aydin canimins bu bebigini saglikla alirsin kucagina.
hoşbuldum inşallahhh hepimize nasip olur
bu arada canım biber dolması istiyor evde malzemem yok dışarıda da bulamadım
Hoşgeldin canımmm bende var ama ankaradayım
benim canim pizza istedi
sipariş ver cnm dünde ben yedim:))
merhabalarr.. ben de inşallah haziran anne adaylarındanım.. aranızda tüp bebekle hamile olan var mı? yoksa ben yalnız mıyım??
hoşgeldin cnm ben aşılama ile kaldım tüpe geçicektikki gerek kalmadı:))
gördum canım konunu yorumumuda yaptım :)
sımdı daha ıyısın yarın dahada ıyı olcaksın merak etme hiç
herkese iyi akşamlar bu aradaa
banada söyle bır korku oldu
doktor 1 ay sonra gel dedı sorun yok dedı yaa
benı haftada bir cagırsada baksa :S
1 ay nasıl beklıcem
hadi bişey varsa haberım olmazsa diye aklımdan gectı aksama kadar
tasınma ısı falan derken yoruldum
bebişim iyimii diye cok merak ediyorum
ben hlaa onu hissetmiyorum hiç
siz hissediyormusunuz?
bu dusunceler gecıyormu aklınızdan
iyi akşamlar cnm..
iyidir cnm meraklanma
ben sessiz odada yataga sırtüstü yatıyorum
elimi karnıma koyuyorum belki damar belki kalp atıyor bilmiyorum ama hissediyorum orda olduğunu
karnım sıcacık göyüsler fenaa ben burdaım diyor işte:)))
kalp atışı dinlemek bebek için iyi değilmiş dinlemedim....
eee kime bırakıcam çocuğuu annemi çağırıyorum gelmiyo sen bırakırsın çocuğu hafta sonu alırsın e ben ne anladım o annelikten bende onu istemiyorum
6-7 aya kadaar çalışıcam artık doğuma kadarda kursa giderimkarnı burnunda öğrenci tammlarım diyorum...bakıcaz
yetememekten kastım bakamamak gibi değil tabiki bakıcam kendi canımdan kanımdan olucak o ona bakmıcamda kime bakıcam yetememekten kastım ne biliyim onun ihtiyaçlarını karşılayabilicekmiyim ben açıkçası koca eline bakıp bunu almak istiyorum bilmem ne hiç demedim kocamı bırakın anneme babama bile söylemeedim sanki tamamen o bebiş beniim olcak ve tek başıma herşeyin üstesinden gelicekmiim gibi düşünüyorum tabi garip bi düşünce normal olan bu değil ama bilmiiyorum sonra diyorumki kızım neler war eteğinde 10 tane oluyo dahada çocuk yapıyo yicek yemeği yok çatır çatır çocuk yapıyo sen ne die düşünüyosun rıskıyla gelir her bebek salak salak düşünme die kendime kızıyoruum uuuufff çok kafam karışıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?