2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm, bende haziran 2012 anne adayıyım, aşılama tedavisine başlaycağım ay normal yolla hamile kaldım:)
İlk kez bu heyecanı yaşıyorum, çok mutluyum çooookk

yaww forumun anasayfasında son yazılanlar olmadığından görülmüyor açılan konu :))))

görmediniz galiba yaww :) bi bakın bakam biii

http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf-amp-resim/480491-siteye-ozel-_.html

okadar uğraştım , sitenin adını taşıyan smileyleri yapıp sundum bir teşekkür eden olmadı ...

her bir smiley kadinlarkulubu.com yazısı yazıyor du

ben ne kadar beğenecekler diye heyecanlanmıştım bile , onu geç kuru tşk bile olmadı yahu

bende kahrımdan silin bu konuyu dedim silindi ........

neyse yaa

kızlar iyi akşamlar.aranızda kanama geçiren varmı? allah korusun olmadıysada olmasın zaten.ben böyle bir durum yaşadım da.merak ettim yaşayan varmı diye

kızlar iyi akşamlar.aranızda kanama geçiren varmı? allah korusun olmadıysada olmasın zaten.ben böyle bir durum yaşadım da.merak ettim yaşayan varmı diye

iyi akşamlar canım..Allah korusun inşallah böyle bir durum yaşamadan sağlıkla alırız kucaklarımıza

Kızlaaarr bugün 5+4 oldum,bu sabah itibari ile mide bulantılarım başladı,az önce de istifra ettim,hiç bişey yiyip içemiyorum.. Puff Bu bulantılar ne kadar sürer ki?. Ne zaman geçer?..

Kızlaaarr bugün 5+4 oldum,bu sabah itibari ile mide bulantılarım başladı,az önce de istifra ettim,hiç bişey yiyip içemiyorum.. Puff Bu bulantılar ne kadar sürer ki?. Ne zaman geçer?..

Öncelikle bebişin hayırlı olsunn Tatlım ben öyle sürekli bulantıyla karşılaşmadım hele seninki kadarken hiç olmadı.Yanında devamlı kraker leblebi falan bulundur .Eğer seni çok rahatsız ediyosa doktorunla görüş bi takım zararsız bulantı ilaçları veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…