ya niye okadar uzun tuttuki tarihii daha yakın zamandada çağırabilrdi..belki net gör diye anca çağırdı
slm, bende haziran 2012 anne adayıyım, aşılama tedavisine başlaycağım ay normal yolla hamile kaldım:)
İlk kez bu heyecanı yaşıyorum, çok mutluyum çooookk
okadar uğraştım , sitenin adını taşıyan smileyleri yapıp sundum bir teşekkür eden olmadı ...
her bir smiley kadinlarkulubu.com yazısı yazıyor du
ben ne kadar beğenecekler diye heyecanlanmıştım bile , onu geç kuru tşk bile olmadı yahu
bende kahrımdan silin bu konuyu dedim silindi ........
neyse yaa
iştahın açılır bi kaç güne kadar18 haftaya kadar hissetmiyoduk galiba ama bazen bağırsak hareketleri oluyomuş bende oldu sankii o oynuyomuş gibi hissettim çook güzeldi
valla ne olduğunu bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor:))
uzun uzun düşündü ve geldimm
hoşgeldin cnm sen epeyy öndesin:)
kızlar iyi akşamlar.aranızda kanama geçiren varmı? allah korusun olmadıysada olmasın zaten.ben böyle bir durum yaşadım da.merak ettim yaşayan varmı diye
geçmiş olsun cnm daha önceki gebeliğimde oldu..progestan vermişti geçmişti cnm
bana dr. ikili testten sonra folic plusı bırak elevite başla dedi.ama ikili teste cuma gidicem o zaman 11+1 oluyorum.demek o saatten sonra folic plus bi işe yaramıyor.
10. haftadan sonra geçiliyo doğru demiş cnm
Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....
canım dikkat et taşınmak çok zor yorma sakın kendini ilk 3 ay uzanma bile bir yere....
cola çok istiyorsa günde bir çay bardağı iç cnm dr öneriyo
zeynep ben cnm:)
İyi yaptın cnm ordanda paylaşım yapıcaz..kk nın kendi facebok grubu cnm
herhalde hepsını bır halletmek ıstedı nebılım ya bak ne sorcam gecen farkına vardım benım cıldım ayaklarım karnım kurumus resmen kup kuru normalde yaglı cıldım var bebekle mı alakalı acaba???
ayy ne güzel cnm tebrik ederimm hoşgeldin aramızaa
canım ben görmedim(
valla ne olduğunu bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor:))
hoşgeldin cnm sen epeyy öndesin:)
geçmiş olsun cnm daha önceki gebeliğimde oldu..progestan vermişti geçmişti cnm
10. haftadan sonra geçiliyo doğru demiş cnm
Sanada selam canımListeyi kim düzenliyo bu arada :44:
herhalde hepsını bır halletmek ıstedı nebılım ya bak ne sorcam gecen farkına vardım benım cıldım ayaklarım karnım kurumus resmen kup kuru normalde yaglı cıldım var bebekle mı alakalı acaba???
ya hiç sormaaa bende tam tersi bi durum yaşanıyoEvet canım kesinlikle bebekle ilgili tamamen hormonlar değişiyo.suratım sivilce oldu hep,saçlarım çabuk yağlanıyo tırnaklarım hızlı uzuyo,ama banyo yapıp bi çıkıyorum suratım pul pul...tepe sersem oldu hormonlarımız Tek faydası bacaklarım daha yavaş uzuyo ve seyrek çıkıyo bi tek ondanda memnunum Bol nemlendirici sür cnm arko falan.ayrıca karnına bebe yağıda sürebilrsin tavsiye ederimm..artı badem yağıda çatlakları önlüyomuş ben başlıycam sürmeye.ne çok konuştum bi seferde beeee
kızlar nasılsınız benim topic kapanmıs buraya transffer olmusuz( nasılsınız neler yapıyosunuz benim bulantılarım basladı fenalardayımmmm
evet gerçekten öyle resmen öğretmen anneler topiği gibi baya kalabalığız,dediğin gibi olması ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi zamanlamadan izinlerden daha önemli diye düşündüm,aslında biz 5 aylık evliyiz ama hamile kalmak için mayıs ayını bekleyemedim doğrusu çok aceleciyim çünkü yaş oldu 29 geç kalmadan ilk çocuğu kucağıma almak istedim.
bana dr. ikili testten sonra folic plusı bırak elevite başla dedi.ama ikili teste cuma gidicem o zaman 11+1 oluyorum.demek o saatten sonra folic plus bi işe yaramıyor.
kızlar nasılsınız benim topic kapanmıs buraya transffer olmusuz( nasılsınız neler yapıyosunuz benim bulantılarım basladı fenalardayımmmm
valla canım ben doktor bana bıraktırdıgında daha 6+5 lerde falandım herhalde
mia iyiyiz sen nasılsın
başlıgımız kapandı evet
burası baya bir kalabalık :)
eski arkadaşlarımızda buraya gelir inşallah
haha ama cok dogru konustun bende artık vücut bakımına yetısemıyorum ya kuru cılt tırnaklar aynı sac dıblerım gözükıyor nebılım cok hızlı ılerlıyor bacak konusunda benımde aynı seyreklestıya ınternette baktım bebek vücuttaykı vıtamını cekerae kurur dıyor ama cok erken dıye düsündüm kaslarımı dün aldım bugün gene aynı offfff saldım kendımı ıyıce
nekadarlık canım senınkı ah ah mıde bulantısına hasret kalanlar var benım gıbı
Benimde aynı o kaşlarrr kalınlaştırmaya niyetliydim çok isabet oldu benim için bu durum Bide saçlarımı siyaha yakın kahveye boşamıştım dip derdiyle uğraşmıyım diye sanki içime doğmuş gibi Ayy bende saldım bende aynenn
Evet evet burdayız artıkCanım kraker falan atıştırsana biraz.Ayrıca rezene ve nane limonda iyi geliyoo
Hiç tavsiye edilmazzz mahvoldum ben bulantıdann benim arkadaşda hastaneye yattı mide bulantısından serum vermişler yatıyomuş
keşke benimde bulanmasaaa((
Hiç tavsiye edilmazzz mahvoldum ben bulantıdann benim arkadaşda hastaneye yattı mide bulantısından serum vermişler yatıyomuş
keşke benimde bulanmasaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?