2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya niye okadar uzun tuttuki tarihii daha yakın zamandada çağırabilrdi..belki net gör diye anca çağırdı

herhalde hepsını bır halletmek ıstedı nebılım ya bak ne sorcam gecen farkına vardım benım cıldım ayaklarım karnım kurumus resmen kup kuru normalde yaglı cıldım var bebekle mı alakalı acaba???

slm, bende haziran 2012 anne adayıyım, aşılama tedavisine başlaycağım ay normal yolla hamile kaldım:)
İlk kez bu heyecanı yaşıyorum, çok mutluyum çooookk

ayy ne güzel cnm tebrik ederimm hoşgeldin aramızaa

canım ben görmedim(

Bu arada kızlar yaaa şu face grubunda kim kimdir burdan yawww..ona göre biliyim ben zümrüt defne kurtişimm....

bahar ben kızlaaarrrrrrrr=)

herhalde hepsını bır halletmek ıstedı nebılım ya bak ne sorcam gecen farkına vardım benım cıldım ayaklarım karnım kurumus resmen kup kuru normalde yaglı cıldım var bebekle mı alakalı acaba???

ya hiç sormaaa bende tam tersi bi durum yaşanıyo evet canım kesinlikle bebekle ilgili tamamen hormonlar değişiyo.Suratım sivilce oldu hep,Saçlarım çabuk yağlanıyo tırnaklarım hızlı uzuyo,Ama banyo yapıp bi çıkıyorum suratım pul pul...Tepe sersem oldu hormonlarımız Tek faydası bacaklarım daha yavaş uzuyo ve seyrek çıkıyo bi tek ondanda memnunum Bol nemlendirici sür cnm arko falan.Ayrıca karnına bebe yağıda sürebilrsin tavsiye ederimm..Artı badem yağıda çatlakları önlüyomuş ben başlıycam sürmeye.Ne çok konuştum bi seferde beeee

kızlar nasılsınız benim topic kapanmıs buraya transffer olmusuz ( nasılsınız neler yapıyosunuz benim bulantılarım basladı fenalardayımmmm

haha ama cok dogru konustun bende artık vücut bakımına yetısemıyorum ya kuru cılt tırnaklar aynı sac dıblerım gözükıyor nebılım cok hızlı ılerlıyor bacak konusunda benımde aynı seyreklestı ya ınternette baktım bebek vücuttaykı vıtamını cekerae kurur dıyor ama cok erken dıye düsündüm kaslarımı dün aldım bugün gene aynı offfff saldım kendımı ıyıce

kızlar nasılsınız benim topic kapanmıs buraya transffer olmusuz ( nasılsınız neler yapıyosunuz benim bulantılarım basladı fenalardayımmmm

Evet evet burdayız artık Canım kraker falan atıştırsana biraz.Ayrıca rezene ve nane limonda iyi geliyoo

anlıyorum canım,bizim evliliğimiz de 2 yılı geçti,zamanı geldi diye düşündük hayırlısı şimdiymiş:)

hoşbulduk bebeklerimizi kucağımıza alacağımız güne kadar beraberiz, belkide sonrasında...

Duygu.............18 Eylül.......24 Haziran ..... ....62.........İstanbul....28 beni de ekle misiniz listeye kızlar

Benimde aynı o kaşlarrr kalınlaştırmaya niyetliydim çok isabet oldu benim için bu durum Bide saçlarımı siyaha yakın kahveye boşamıştım dip derdiyle uğraşmıyım diye sanki içime doğmuş gibi Ayy bende saldım bende aynenn

iSIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haz.........54. ....Istanbul..
Pelishh(Pelin).........26 agu.......1 haz........78......sakarya..23
Laletaha(Lale)......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir....27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz..............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya..25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.24
oglumak(Zubeyde)..11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
88prenses22...........6 eylul.......13 haz..........................23
umaygulay.............7 eylül........13 haz......60.....Ayvalık...27
Saribeybi...............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66....Istanbul..21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57....izmir......25
superisi33...............9 eylül.......15 haz..............Artvin
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
_Rana_................ 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70.....İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz.............Samsun....33
Japonica..................14eylül......20 haz.....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
RUYACIM.................17 eylul......23 haz................
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul...32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir........29
olipps(Pinar)............ 18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul...26
S_seval....................20 eylul.....26 haz......57......Canakkaleyl
Tugba Fatih(tugba)....21 eylül.....27 haz......63......istanbul....25
Tuanama..................................26 haz.....59......Almanya....22
Kity.........................................28 haz...............istanbul....29
elbebekgulbebek.........23 eylul.....29 haz...............Edirne
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim...................... 14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong......28
Nurgul......................????............1 tem.................

liste tamamlanınca ilk sayfaya koyucaz kızlar
Bu arada HAZİRAN ANNELERİ FACEBOK Sayfamız

https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/

nekadarlık canım senınkı ah ah mıde bulantısına hasret kalanlar var benım gıbı

Hiç tavsiye edilmazzz mahvoldum ben bulantıdann benim arkadaşda hastaneye yattı mide bulantısından serum vermişler yatıyomuş
keşke benimde bulanmasaaa((

haha tanınmıcak hale geldım yav bende sarıya boyamıstım dıb boya olmuyor artık cırkınlestım ıyıce o kaslara yetısmek ne mümkün napalım canom bebek hele bır dogsun kendımı dırek fıtnesse güzelık salonlarına atıcam zaten

Evet evet burdayız artık Canım kraker falan atıştırsana biraz.Ayrıca rezene ve nane limonda iyi geliyoo

denedim canım ama onlar bile bogazımdan zor gidiyo sen galiba tost yiyiyordun bende aralarda öyle yapıyorum aö kalmamaya çalısıyorum canım çayları deneyeyim onları denemedim elevit kullanıyordum bıraktım folic aside gectim salı veya çarşamba doktora gidiciimmmmm şimdiden heyecan bastıı

Hiç tavsiye edilmazzz mahvoldum ben bulantıdann benim arkadaşda hastaneye yattı mide bulantısından serum vermişler yatıyomuş

valla aynen katılıyorum
bende hastanelik duruma gelmiştim nerdeysee
su yok ymek yok ayaga kalkamıyordum
cok zor o serum evreleri falan
Allah korusun

borzo seninle SAT'ımız aynı bende hiç bulantı yok, senin miğden ne zaman bulanmaya başladı?
doktorum kesemi görmek için 15 gün sonra çağırdı ,sen keseyi gördün mü merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…