2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar ne güzel konuşuyosunuz da açıkçasını diyim mi ne ruj sürebiliyosunuz ne allık işte varsa bi saçları düzeltiyosunuz bide üstünüzü başınızı neden mi çünkü o ufaklığa bakmaktan kendinize bakmak aklınıza gelmiyoo hanımlar...

canım sende haklısın ama ne bilyimm çocuk yarın öbürgün resimlere bakınca anne bu ne hall dicek Valla ben dedim arkadaşıma benim aklıma gelmese direk sen sür bana diye

benim arkadaşım çekicek fotolarımızı düğündede çekmişti....benden bebiş fotolarınızda dedi vururum sanırım beni öyle ruh gibi çekerse hazırlanırız hep beraber çekirdek aile olarak öyle

ay canım bende taclara baktım hanı bebısının ısmı var mısal dıyelım bebısının ısmı mert mertın annesı yazıyor yada ıts a boy felan harıka ya cok farklı seyler var

hamilelikte oje zararlı değil mi ya ben zararlı diye şimdi sürmüyorm da bilen varsa yazarsa sevinirim.

Canım makyaj oje zararlımı bilmiyorum ama doğumhane veya ameliyathanede steril olması geektiği için sanırım izin vermiyorlar sonuç olarak kimyasal madde içeriyorlar bunun için doktorlar izin vermiyor olabilir sanırım

hı hı anlıyorum canım,oje sürmeyi çok seven biri olarak oje lafını duyunca hemen alıcılarımı açtım:))

hı hı anlıyorum canım,oje sürmeyi çok seven biri olarak oje lafını duyunca hemen alıcılarımı açtım:))

olmnadı ogüne kuaförunu hazırlıcan malzemelerle gelcek senın tıpını düzeltıcek bebısınıde alcan sonra tebrık resım ıcın gelen gelsın

canım o ayrıda doğum fotosu için bahsediyorum ben..
ben yapıcam valla biraz makyaj falan
gerçi el yüz şiş olur amaa fotolarda düzğün çıkalım bari ömür boyu ha
tıra olcak:)

ah tatlım her zaman bilgi paylaşımı güzeldir yalan yanlış olmadığı müddetçe

haklısın cnm tekrar teşekkürlerr:)

hamilelikte oje zararlı değil mi ya ben zararlı diye şimdi sürmüyorm da bilen varsa yazarsa sevinirim.

yok cnm ben öyle birşey duymadım..varsada banada haber edin

olmnadı ogüne kuaförunu hazırlıcan malzemelerle gelcek senın tıpını düzeltıcek bebısınıde alcan sonra tebrık resım ıcın gelen gelsın

ooo vakit olmazz birde eşimde izin vermez gereksiz diyee..ben 10dk hazır olurum..:)

Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın

günaayyddıın canıım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle...

:)))bakalım artık yapacağız bi şey o gün gelsin de,o acılar bebişimin tatlı yüzü ne yaparım bilinmez artık:)

günaydın,Allahın izniyle hayırlı haberlerle gelirsin inş.

bu hafta iki ayı tamamladık hadi bakalım darısı 3. aya...

rubet senin kaç aylık oldu?

hakkında hayırlısı cnm iyi düşün iyi olsun panik yapma rahatla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…