aynen canım sabahlık bilee bakıyorumm vallaa inşalah o zaman geldiğinde paylaşırım sizinle fotolarımı:))
Ben kaçar çok kaldım pc başındaaa görüşürüz kızlarrr
valla kızlar ne güzel konuşuyosunuz da açıkçasını diyim mi ne ruj sürebiliyosunuz ne allık işte varsa bi saçları düzeltiyosunuz bide üstünüzü başınızı neden mi çünkü o ufaklığa bakmaktan kendinize bakmak aklınıza gelmiyoo hanımlar...
Kurtarıcımmm baharrr:)))
hahahahaaa benim doktorda çok takıntılı bu konularda..ne makyaj ne ojee sürdürür eminim
ama doğum sonrasıı süper olucamm inşallah makyaj malzmelerimi alıcım
oje takılar şimdiden taçlara bakmaya başladım bilee:))
Evet tatlım öyleymiş malesef.Bugün magazin haberlerinde izledim modacı gülşah saraçoğlu bir girmişki doğumaafrenchler makyajlar falan girmeen önce röfle bile yaptırmış Doktoruda iin vermemiş normalde ama kadın zorla girmiş
Canım makyaj oje zararlımı bilmiyorum ama doğumhane veya ameliyathanede steril olması geektiği için sanırım izin vermiyorlar sonuç olarak kimyasal madde içeriyorlar bunun için doktorlar izin vermiyor olabilir sanırım
hı hı anlıyorum canım,oje sürmeyi çok seven biri olarak oje lafını duyunca hemen alıcılarımı açtım:))
valla kızlar ne güzel konuşuyosunuz da açıkçasını diyim mi ne ruj sürebiliyosunuz ne allık işte varsa bi saçları düzeltiyosunuz bide üstünüzü başınızı neden mi çünkü o ufaklığa bakmaktan kendinize bakmak aklınıza gelmiyoo hanımlar...
ah tatlım her zaman bilgi paylaşımı güzeldir yalan yanlış olmadığı müddetçe
hamilelikte oje zararlı değil mi ya ben zararlı diye şimdi sürmüyorm da bilen varsa yazarsa sevinirim.
olmnadı ogüne kuaförunu hazırlıcan malzemelerle gelcek senın tıpını düzeltıcek bebısınıde alcan sonra tebrık resım ıcın gelen gelsın
Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın
olmnadı ogüne kuaförunu hazırlıcan malzemelerle gelcek senın tıpını düzeltıcek bebısınıde alcan sonra tebrık resım ıcın gelen gelsın
Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın
bizim topiğimizi kapadılar ama neden???? neyse artık meraba arkadaşlar bende haziran annesi olcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?