2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar bişi dicem yaa..
söylemesi ayıptır tuvaletimi yaparken zorlanıyorum hatta yapamıyorum
bugün biraz zorlanarakta olsa yaptım snra kızamlı bi akıntım oldu renksiz korktum
ama ondan beridir bişi yok.. bişi olurmu bunu ysayan varmı aranızda

bide bende katılıyorum kimse bişi yalamasın

evet evet yalamak yok töbe yarabbim cnm idrarını yaparkennmi zorlanıyosun.Mikrop almışsındır görüş doktorunla canım mutlaka

evet evet yalamak yok töbe yarabbim cnm idrarını yaparkennmi zorlanıyosun.Mikrop almışsındır görüş doktorunla canım mutlaka

ayol aşkolsun kızlar
siz varya sizzzz
yalamak yazmayın öyle sadece yanlış anlaşılcak

ayy yarın pazartesii yok girmeyelim valla her pzt her pzt

valla dayanabılırsem merakıma girmicem

yok ttalım onda sorun yok şelale gibimm o
söylemesi ayıptır ötekini yaparken biraz ıkındımm sonra oldu

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
piknige gitmiştik havada çok güzeldi ama sanırım şifayı kaptım
boğazım cok pis kaşınıyor
ohh ohh canımmm gez gez valla bgn kociş benide çıakrdı şöle kapının önüne dolandık biraz film aldık geldik izledik ewde :)) ii geldii valla orobüs dolmuş olmayınca sadece kocişle ele ele gezmek ii gelio :)))
bide bugün koca bi paket bişi yedim abur cubur bişi adını yamzıyım canı çeken olursa die :)) biraz zararlı bişi ama bnm alışkanlığım vazgeçemiorumm inşş bişi olmass :)

kısss ye valla yee bol bol yee bnm bulantılar geçsin önüme ne koysalar yicemm hiççç kilo alcam diee yememezlik yapmıcam bulantılar çıakrmalar yüzünden iştahsızlıkta var bi an önce geçsin istiomm
sabah ve akşam 2 öğün yedim zaten toplam yedim yedikten hemen sonra çıkardım hiç bi işe yaramadı sadece abur cubur yedim akşam yediklerimi çıkardıktan sonra o da zararlı ama napimm karşı koyamadım :))
yani kıymetini bill canım bulanmıoken ne buluosan yee :)))

kızlar çok güldümmm şimdi gördümmm Kimse bişey yalamasınnn lütfen

ayyy sapıkk kısss senii koptumm gülmektenn hahahahahaha

valla canım su an en güzeli eşle bişeyler yapmak
en cok onun yanında rahatım neresi olursa olsun
korkuyorum nazar degıcek dıye
ama uyurken bıle varsa rahatım hıc boyle degıldım ayrı bı baglılık oldu

aman canım canın istediyse yicen tabi abartmadan nolcak
bende bugun kötu bişey yaptım cola içtim :26::26::26:
Herkese iyi aksamlarrrr bugun nasilsiniz anneler
iyi akşamlar canım
grip olma yolunda ilerlemekteyim kendi adıma
sen nasılsın

Varyaaaa içiniz fesattt

ayy ben yarın gidicem doktora kızlaarr 2li test yapılcak büyük ihtimal korkuomm duaa edinn hee inşş ii haberlerle gelirim :)

anaa yarın büyük gün deseneee
o zaman girmemezlik edemem merak ederim
evde olmıcam canım facebooktanda yaz olurmu
yarın bende bi doktorla tanısmaya gitcem
ama ultrasona girmeyi duusnmuyorum cunkı daha persembe girdim

olsun canım bende dikkatli olurum zaten ne duysak canımızın çektiği durumdayız şuan
kızlar çok güldümmm şimdi gördümmm Kimse bişey yalamasınnn lütfen

ama istediğin şeyi bulamazsan avcunu yala derler yoksa bir yerini kaşırsan bebekde leke oluyormuş ne alakaysa veya göğsün şişiyormuş:44:

Gözdem cnm B'nde telden giriyorum su an ondan geç yazıyorum nolur kusura bakma iyi olmana cok sevindimm bnm cuma ikili test var bebisle o gunün gelmesini bekliyoruz tatlım pc basına geçince daha cok yazarım sana kocaman öpüyorum

kısss bende bendeee o abur cubur zararlı şeyy dedimm yhaaa onun yanında olmazsaaa olmazz napimm bende içtim kolaaa ama bayadır içmiodumm ki ben bağımlısıyımdırr dayanamadım içtimm
ewtt canım sormaaa en güzeli bu aralar bnm içinde kocamla yaptığım herşeyy :))) süper ii gelioo ...:)
Varyaaaa içiniz fesattt
hahahhaha biras öle galibaaaa
tamam canım facebooktan da yazarım ben sana :) inşş bu doktor daha iidir canım...

ya ne kadar tıkasakta mikrop bişi vardır ne bilim onun yerine kocişleri öpelim Sapıklığım üstümde bu akşamm Dün ağda yaptım ya bugün tamamım ben

Aman dikkat et kendine, hemen bol bol portakal ye ki daha baslamadan bitsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…