yaa kızlar bişi dicem yaa..
söylemesi ayıptır tuvaletimi yaparken zorlanıyorum hatta yapamıyorum
bugün biraz zorlanarakta olsa yaptım snra kızamlı bi akıntım oldu renksiz korktum
ama ondan beridir bişi yok.. bişi olurmu bunu ysayan varmı aranızda
bide bende katılıyorum kimse bişi yalamasın
sessizlikkk
yarın inşallah güzel haberler gelir
yarın totem yapıp girmesekmi
evet evet yalamak yok töbe yarabbimcnm idrarını yaparkennmi zorlanıyosun.Mikrop almışsındır görüş doktorunla canım mutlaka
ayy yarın pazartesiiyok girmeyelim valla her pzt her pzt
evet evet yalamak yok töbe yarabbimcnm idrarını yaparkennmi zorlanıyosun.Mikrop almışsındır görüş doktorunla canım mutlaka
ayol aşkolsun kızlar
siz varya sizzzz
yalamak yazmayın öyle sadece yanlış anlaşılcak
valla dayanabılırsem merakıma girmicem
yok ttalım onda sorun yok şelale gibimm o
söylemesi ayıptır ötekini yaparken biraz ıkındımm sonra oldu
ohh ohh canımmm gez gez valla bgn kociş benide çıakrdı şöle kapının önüne dolandık biraz film aldık geldik izledik ewde :)) ii geldii valla orobüs dolmuş olmayınca sadece kocişle ele ele gezmek ii gelio :)))iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
piknige gitmiştik havada çok güzeldi ama sanırım şifayı kaptım
boğazım cok pis kaşınıyor
kısss ye valla yee bol bol yee bnm bulantılar geçsin önüme ne koysalar yicemm hiççç kilo alcam diee yememezlik yapmıcam bulantılar çıakrmalar yüzünden iştahsızlıkta var bi an önce geçsin istiommIyi aksamlar anneler
Ben kendimi cok obur hissediyorum :26: Sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum. Birazdan 3. tabak arpa sehriye corbami icecem. Ben ekmeksiz yiyemem ve her tabakda 2 dilim ekmek yedim. Ustune biraz meyve yedim. Ama yok midem cöplük gibi. Ne görsem atiyorum agzima midemde hic bana misin demiyor. Memnun halinden
kızlar çok güldümmm şimdi gördümmm Kimse bişey yalamasınnn lütfen
ayy yarın pazartesiiyok girmeyelim valla her pzt her pzt
ohh ohh canımmm gez gez valla bgn kociş benide çıakrdı şöle kapının önüne dolandık biraz film aldık geldik izledik ewde :)) ii geldii valla orobüs dolmuş olmayınca sadece kocişle ele ele gezmek ii gelio :)))
bide bugün koca bi paket bişi yedim abur cubur bişi adını yamzıyım canı çeken olursa die :)) biraz zararlı bişi ama bnm alışkanlığım vazgeçemiorumm inşş bişi olmass :)
kısss ye valla yee bol bol yee bnm bulantılar geçsin önüme ne koysalar yicemm hiççç kilo alcam diee yememezlik yapmıcam bulantılar çıakrmalar yüzünden iştahsızlıkta var bi an önce geçsin istiomm
sabah ve akşam 2 öğün yedim zaten toplam yedim yedikten hemen sonra çıkardım hiç bi işe yaramadı sadece abur cubur yedim akşam yediklerimi çıkardıktan sonra o da zararlı ama napimm karşı koyamadım :))
yani kıymetini bill canım bulanmıoken ne buluosan yee :)))
ayyy sapıkk kısss seniikoptumm gülmektenn hahahahahaha
iyi akşamlar canımHerkese iyi aksamlarrrr bugun nasilsiniz anneler
ohh ohh canımmm gez gez valla bgn kociş benide çıakrdı şöle kapının önüne dolandık biraz film aldık geldik izledik ewde :)) ii geldii valla orobüs dolmuş olmayınca sadece kocişle ele ele gezmek ii gelio :)))
bide bugün koca bi paket bişi yedim abur cubur bişi adını yamzıyım canı çeken olursa die :)) biraz zararlı bişi ama bnm alışkanlığım vazgeçemiorumm inşş bişi olmass :)
kısss ye valla yee bol bol yee bnm bulantılar geçsin önüme ne koysalar yicemm hiççç kilo alcam diee yememezlik yapmıcam bulantılar çıakrmalar yüzünden iştahsızlıkta var bi an önce geçsin istiomm
sabah ve akşam 2 öğün yedim zaten toplam yedim yedikten hemen sonra çıkardım hiç bi işe yaramadı sadece abur cubur yedim akşam yediklerimi çıkardıktan sonra o da zararlı ama napimm karşı koyamadım :))
yani kıymetini bill canım bulanmıoken ne buluosan yee :)))
ayyy sapıkk kısss seniikoptumm gülmektenn hahahahahaha
ayy ben yarın gidicem doktora kızlaarr 2li test yapılcak büyük ihtimal korkuomm duaa edinn hee inşş ii haberlerle gelirim :)
Herkese iyi aksamlarrrr bugun nasilsiniz anneler
ayy ben yarın gidicem doktora kızlaarr 2li test yapılcak büyük ihtimal korkuomm duaa edinn hee inşş ii haberlerle gelirim :)
olsun canım bende dikkatli olurum zaten ne duysak canımızın çektiği durumdayız şuanCanım
Yazdigim gibi. Limon, cukulata gibi seyler yurtdisinda da bulunabilecek hemen hemen her evde olan seyler. Ama oyle seylerden bahsediliyor ki, arayanların kendisi de bulamamıs. Burada sadece hamile kadınlar var ve birbirimizden cok etkileniyoruz. Birbirimizle seviniyoruz, uzuluyoruz vs. Daha evvel de birkac arkadas rica etti ama herhalde arkadaslar onu gormediler. Senin limon degil yani konu, o gayet kolay bulunur. Her evde var. Aklına gelip cani ceken buzdolabindan alir yer. Sen uzulme canim,yazdiklerim limon icin degildi.
kızlar çok güldümmm şimdi gördümmm Kimse bişey yalamasınnn lütfen
kısss bende bendeee o abur cubur zararlı şeyy dedimm yhaaa onun yanında olmazsaaa olmazz napimm bende içtim kolaaa ama bayadır içmiodumm ki ben bağımlısıyımdırrvalla canım su an en güzeli eşle bişeyler yapmak
en cok onun yanında rahatım neresi olursa olsun
korkuyorum nazar degıcek dıye
ama uyurken bıle varsa rahatım hıc boyle degıldım ayrı bı baglılık oldu
aman canım canın istediyse yicen tabi abartmadan nolcak
bende bugun kötu bişey yaptım cola içtim :26::26::26:
iyi akşamlar canım
grip olma yolunda ilerlemekteyim kendi adıma
sen nasılsın
Varyaaaa içiniz fesattt
tamam canım facebooktan da yazarım ben sana :) inşş bu doktor daha iidir canım...anaa yarın büyük gün deseneee
o zaman girmemezlik edemem merak ederim
evde olmıcam canım facebooktanda yaz olurmu
yarın bende bi doktorla tanısmaya gitcem
ama ultrasona girmeyi duusnmuyorum cunkı daha persembe girdim
olsun canım bende dikkatli olurum zaten ne duysak canımızın çektiği durumdayız şuan
ama istediğin şeyi bulamazsan avcunu yala derler yoksa bir yerini kaşırsan bebekde leke oluyormuş ne alakaysa veya göğsün şişiyormuş:44:
valla canım su an en güzeli eşle bişeyler yapmak
en cok onun yanında rahatım neresi olursa olsun
korkuyorum nazar degıcek dıye
ama uyurken bıle varsa rahatım hıc boyle degıldım ayrı bı baglılık oldu
aman canım canın istediyse yicen tabi abartmadan nolcak
bende bugun kötu bişey yaptım cola içtim :26::26::26:
iyi akşamlar canım
grip olma yolunda ilerlemekteyim kendi adıma
sen nasılsın
iyi akşamlar canımm
Resmin cok tatliiiii , yarina benimde 10 haftalik dr randevum var. Dr 20 haftada ultrasound yapcaz demisti ama dua ediyorum belki yarinda yaparda bebisimi gorurum diye. Ya bu dr'a gitmeden once ki panik hepinizde var mi? Burada ki kotu haberleri okudukca panik oluyorum. Dr kotu bisey soyleyecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?