2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar
Bu aaserme konusunda daha evvel cok konusuldu. Ozellikle bir de bulunamayacak seyleri canınız cekiyorsa buradaki diger onlarca anne adayina aciyip buraya yazmayin diye rica ettik. Cok paylasmak istediginizi anlıyorum ama rica etsem bu ozellikle bulunamayacak aseriginiz seyleri hamile olmayan arkadaslarınızla paylassaniz. Limon, ekmek, cukulata falan herkesin bulacagi seyler. Ama diger yazdiginiz seyleri baska anneler de isteyip bulamayinca buna sebep oldugunuz icin uzulmez misiniz?

bende uyku delisiydim ama şimdi daha da çok uyuyorum başımı yastığa koyunca uyuyorum benim karnım ayakdayken azıcık çıkmış gibi ama sırt üstü uzanınca gidiyor daha erken zaten

ayy kusura bakmayın ben limon zamanındayız diye yazmıştım ama düşünemedim özür dilerim canı çeken varsa

canım lınkı atamadan cıktım been telefon gelınce sımdı yollıcam

ayy kusura bakmayın ben limon zamanındayız diye yazmıştım ama düşünemedim özür dilerim canı çeken varsa

Canım
Yazdigim gibi. Limon, cukulata gibi seyler yurtdisinda da bulunabilecek hemen hemen her evde olan seyler. Ama oyle seylerden bahsediliyor ki, arayanların kendisi de bulamamıs. Burada sadece hamile kadınlar var ve birbirimizden cok etkileniyoruz. Birbirimizle seviniyoruz, uzuluyoruz vs. Daha evvel de birkac arkadas rica etti ama herhalde arkadaslar onu gormediler. Senin limon degil yani konu, o gayet kolay bulunur. Her evde var. Aklına gelip cani ceken buzdolabindan alir yer. Sen uzulme canim,yazdiklerim limon icin degildi.

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
piknige gitmiştik havada çok güzeldi ama sanırım şifayı kaptım
boğazım cok pis kaşınıyor

afferin canım sana ozamann benden örnek alın beee 3 haftadır geçtimi gribim Koruyun kendinizi bacılarr.Canım varsa ıhlamurun falan yap hemen nanae limon veya

Canım sana katılıyorumm..İlk zamanlarda paylaşıyoduk ama malum bulan var bulamayan var veya imkanı olamayanlar vs..Dediğin gibi limon vs hemen hemen her evde bulunan ve temin edebilinicek şeyler ama yazlık meyveler bahsedilince hiç bişi canı çekmeyen ben bile bi tuhaf oluyorummm.İnternetten temin ediliyo belki ama yurt dışında olan arkadaşlarımızıda düşünmemiz lazım

rubet kullanıcısından alıntı

deme öyle deme deme ağlııcaaamm 1 aydır arıyorum yok erik var o yok nereleri aradık antalyada hali bile aradı yokavcumu yaladım en son napiiim

sakkın avcunu yalama !!!

düşünsene ne yapıyoruz öyle yapmakla..
"avcunu yala" diye bu cümleyi ne zaman kullanırız anlamını düşünsene..
bebeğine avcunu yala mı diyorsun ?!!! (demediğini biliyorum, düşün anlamında)

yalama bişey en azından yiyemesekte sabırlı olur.. ama avuç yalamak ya kaderi oluverirse Allah korusun..

hamileyken böyle hurafe türü hareketlere dikkat eteli diye düşünüyorum...

afferin canım sana ozamann benden örnek alın beee 3 haftadır geçtimi gribim Koruyun kendinizi bacılarr.Canım varsa ıhlamurun falan yap hemen nanae limon veya

ay o kadarda güzel güzel giyindim güneşe oturdum hava cok güzeldi ama genede olcagı varmıs demeeek canım
zaten baslarsa kolay gecmez
ıhlamurda yok yarın alimde içeyim arada bari
portalak mandalina ya devam

canım sende öyle bi yazmışsınkii
eskilerin söylediği hurafe olabılırde
seninkide yeni bi hurafe gibi olmuş yani ilahii
eskilerin dediği bişey sonuctaa zarar gelmez faydası olmasada

Iyi aksamlar anneler

Ben kendimi cok obur hissediyorum :26: Sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum. Birazdan 3. tabak arpa sehriye corbami icecem. Ben ekmeksiz yiyemem ve her tabakda 2 dilim ekmek yedim. Ustune biraz meyve yedim. Ama yok midem cöplük gibi. Ne görsem atiyorum agzima midemde hic bana misin demiyor. Memnun halinden

aman canım boşveeeeeer
miden bulanmasında yee boşver

aman canım boşveeeeeer
miden bulanmasında yee boşver

Bulanmiyor ,o konuda cok rahatim

Suan midemde yer yok gibi ama canim istiyor Engel olamiyorum

Bu arada bi kac gundur bogazim cok agriyor. Daha dogrusu soyle birsey. Cok kuruyor bogazim 2,3 bardak su icsemde ust uste fayda etmiyor. Hala kuru. Bu gecede öksurdum surekli ama kuru öksuruk. Surekli uyandim durdum. Ama usutmussum sanirsam. Sirtim belim cok agriyordu

canım sende öyle bi yazmışsınkii
eskilerin söylediği hurafe olabılırde
seninkide yeni bi hurafe gibi olmuş yani ilahii
eskilerin dediği bişey sonuctaa zarar gelmez faydası olmasada
ya öyle deme Allah korusun bizler hayatta avucumuzu yaladık durduk ana karnında yalandığı için...

olsun yalamayın genede..

her istediğini yiyemeyince de korkmayın sabırlı karakter olur

hem her eskilerden zarar gelmez diye bişey yok valla bak..

Son düzenleme:

aman en önemlisi saglık hakikaten
ama korkmuyorda degılım bulantılar gidince kendime hakım olamıcakmıyım acaba diye
fzla kilo almamam gerekli inşallah cok açılmaz iştahım
sende öksürük bendede hapşuruk basladı canım
benım bogazımdada acayip kaşıntı var işte

ben yalıyorum valla alışkanlık oldu haha
canımda bişey istemiyor ama bişeyden bahsedılınce ya istediysem diyrm yalıyorum
valla cnım en azından şimdiye kadar zarar gelmedi eskilerden
yenilerden daha cok geliyor bana göre
hiç öyle hayatımdaa avucumu falanda yalamadım cok sukur
her konuda geri kafalılıga karsyıım ama ben bu bebiş konusunda geri kafalı olmak istiyom biraz
annelerim teyzelerimm ebelerim hatta güveniyorum onlara

Son düzenleme:
çok saol canım benim düşünmen yeterli
aaa orda varmıymı kiii teyzem hollanda da ona söyliyim ama yiyecek yollanmıyo kargoyla yasak die biliyorum denesin bakalım:):):):)

kız lafın gelişi dedim öyle derler ya
yoksa bulsam hemen alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…