selam arkadaşlar nasılsınız? genel de bulantı problemi var sanırım umarım 3. ayın sonunda geçer herkesin . çok şükür bende ileri derece değil yalnızca midem bulanıyor sabahları o kadar. uyku hala devam ... birde çok oturamıyorum hemen rahatsız oluyorum. uzanmak istiyorum azcık çıktı sanki göbişim. ilkinde böyle değildi... hayırlısı ..
Kızlar
Bu aaserme konusunda daha evvel cok konusuldu. Ozellikle bir de bulunamayacak seyleri canınız cekiyorsa buradaki diger onlarca anne adayina aciyip buraya yazmayin diye rica ettik. Cok paylasmak istediginizi anlıyorum ama rica etsem bu ozellikle bulunamayacak aseriginiz seyleri hamile olmayan arkadaslarınızla paylassaniz. Limon, ekmek, cukulata falan herkesin bulacagi seyler. Ama diger yazdiginiz seyleri baska anneler de isteyip bulamayinca buna sebep oldugunuz icin uzulmez misiniz?
ewt geldim sonunda :)
bende çok geç uyudum canım uyku tutmadı bi türlü
aynen bi daha sokağa çıkmıcam çok utandımm ewde neyse ama dışarda çıkarmak rezillik çok fena rezil oldumm((
olsun git canım hava güzelse kafan dağılır piknikte :)
ayyy ne güzelll yaaa bende izlicemm hemen onuu :) saol canım link için :)
canım korkma hepimizde var o korkularr arar ara hafiflio sonra geri başlıoo bende oluo öle geçicek sanıom sonra tekrar çıkıo ortaya bulantı ve kusmalar(
canımmm neden ne oldu nie aldırmak istiosunn
bendeee epidural istiorumm yhaa allahım nasip eder inşş :) hepp ii şeyler duydum epiduralle ilgili :) hepimizin rahat ve ii olur doğumu inşş....
ayy kusura bakmayın ben limon zamanındayız diye yazmıştım ama düşünemedim özür dilerim canı çeken varsa
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
piknige gitmiştik havada çok güzeldi ama sanırım şifayı kaptım
boğazım cok pis kaşınıyor
Canım
Yazdigim gibi. Limon, cukulata gibi seyler yurtdisinda da bulunabilecek hemen hemen her evde olan seyler. Ama oyle seylerden bahsediliyor ki, arayanların kendisi de bulamamıs. Burada sadece hamile kadınlar var ve birbirimizden cok etkileniyoruz. Birbirimizle seviniyoruz, uzuluyoruz vs. Daha evvel de birkac arkadas rica etti ama herhalde arkadaslar onu gormediler. Senin limon degil yani konu, o gayet kolay bulunur. Her evde var. Aklına gelip cani ceken buzdolabindan alir yer. Sen uzulme canim,yazdiklerim limon icin degildi.
afferin canım sana ozamannbenden örnek alın beee 3 haftadır geçtimi gribim Koruyun kendinizi bacılarr.Canım varsa ıhlamurun falan yap hemen nanae limon veya
canım sende öyle bi yazmışsınkiisakkın avcunu yalama !!!
düşünsene ne yapıyoruz öyle yapmakla..
"avcunu yala" diye bu cümleyi ne zaman kullanırız anlamını düşünsene..
bebeğine avcunu yala mı diyorsun ?!!! (demediğini biliyorum, düşün anlamında)
yalama bişey en azından yiyemesekte sabırlı olur.. ama avuç yalamak ya kaderi oluverirse Allah korusun..
hamileyken böyle hurafe türü hareketlere dikkat eteli diye düşünüyorum...
Iyi aksamlar anneler
Ben kendimi cok obur hissediyorum :26: Sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum. Birazdan 3. tabak arpa sehriye corbami icecem. Ben ekmeksiz yiyemem ve her tabakda 2 dilim ekmek yedim. Ustune biraz meyve yedim. Ama yok midem cöplük gibi. Ne görsem atiyorum agzima midemde hic bana misin demiyor. Memnun halinden
aman canım boşveeeeeer
miden bulanmasında yee boşver
ya öyle deme Allah korusun bizler hayatta avucumuzu yaladık durduk ana karnında yalandığı için...canım sende öyle bi yazmışsınkii
eskilerin söylediği hurafe olabılırde
seninkide yeni bi hurafe gibi olmuş yani ilahii
eskilerin dediği bişey sonuctaa zarar gelmez faydası olmasada
Bulanmiyor ,o konuda cok rahatim
Suan midemde yer yok gibi ama canim istiyorEngel olamiyorum
Bu arada bi kac gundur bogazim cok agriyor. Daha dogrusu soyle birsey. Cok kuruyor bogazim 2,3 bardak su icsemde ust uste fayda etmiyor. Hala kuru. Bu gecede öksurdum surekli ama kuru öksuruk. Surekli uyandim durdum. Ama usutmussum sanirsam. Sirtim belim cok agriyordu
ya öyle deme Allah korusun bizler hayatta avucumuzu yaladık durduk ana karnında yalandığı için...
olsun yalamayın genede..
her istediğini yiyemeyince de korkmayın sabırlı karakter olur
hem her eskilerden zarar gelmez diye bişey yok valla bak..
çok saol canım benim düşünmen yeterliBizde Mersini ardık yok yok yok...
Neyse 3 hafta sonra Hollandaya gidiyorum babamın marketti var orda varmış geçen söyledim gönderiyim dedi... O gelene kadar ben oraya gidiyorum gidince yiyecem...
Canım eğer ozamana kadar bulamazsan söyle ben sana gönderiyim ordan...
sakkın avcunu yalama !!!
düşünsene ne yapıyoruz öyle yapmakla..
"avcunu yala" diye bu cümleyi ne zaman kullanırız anlamını düşünsene..
bebeğine avcunu yala mı diyorsun ?!!! (demediğini biliyorum, düşün anlamında)
yalama bişey en azından yiyemesekte sabırlı olur.. ama avuç yalamak ya kaderi oluverirse Allah korusun..
hamileyken böyle hurafe türü hareketlere dikkat eteli diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?