Gözdem cnm B'nde telden giriyorum su an ondan geç yazıyorum nolur kusura bakma iyi olmana cok sevindimm bnm cuma ikili test var bebisle o gunün gelmesini bekliyoruz tatlım pc basına geçince daha cok yazarım sana kocaman öpüyorum
cola ben bayramda falanda ıctımkısss bende bendeee o abur cubur zararlı şeyy dedimm yhaaa onun yanında olmazsaaa olmazz napimm bende içtim kolaaa ama bayadır içmiodumm ki ben bağımlısıyımdırrdayanamadım içtimm
ewtt canım sormaaa en güzeli bu aralar bnm içinde kocamla yaptığım herşeyy :))) süper ii gelioo ...:)
hahahhaha biras öle galibaaaa
tamam canım facebooktan da yazarım ben sana :) inşş bu doktor daha iidir canım...
Aman dikkat et kendine, hemen bol bol portakal ye ki daha baslamadan bitsin insaAllah
iyi akşamlar canımm
Resmin cok tatliiiii , yarina benimde 10 haftalik dr randevum var. Dr 20 haftada ultrasound yapcaz demisti ama dua ediyorum belki yarinda yaparda bebisimi gorurum diye. Ya bu dr'a gitmeden once ki panik hepinizde var mi? Burada ki kotu haberleri okudukca panik oluyorum. Dr kotu bisey soyleyecek diye korkuyorum
zaten cok yiyorum canım portakal mandalina inşallah cabuk gecer bakalım
ya ne kadar tıkasakta mikrop bişi vardır ne bilimonun yerine kocişleri öpelim Sapıklığım üstümde bu akşamm Dün ağda yaptım ya bugün tamamım ben
Ah cnm dualarım seninle mutlaka yaz gelince bize belki cinsiyetide öğrenirsin sürpriz olur sana :) öpüyorum cok facetende takipteyim iyi geceler herkeseeeee
ben normalde de çok sewerimm tiryakisyim resmenn ama şimdii ara ara içiorumm zorlanıorum karşı koymayacola ben bayramda falanda ıctım
ya mdıe bulanıncada cola ıyı gıdıyor ama zararlı işte
normalde bu kadar sevmezdım sımdı oyle guzel gelıyorkı tadı
pöfff napıcam bilmiyorum
Ah cnm dualarım seninle mutlaka yaz gelince bize belki cinsiyetide öğrenirsin sürpriz olur sana :) öpüyorum cok facetende takipteyim iyi geceler herkeseeeee
Aman dikkat et kendine, hemen bol bol portakal ye ki daha baslamadan bitsin insaAllah
iyi akşamlar canımm
Resmin cok tatliiiii , yarina benimde 10 haftalik dr randevum var. Dr 20 haftada ultrasound yapcaz demisti ama dua ediyorum belki yarinda yaparda bebisimi gorurum diye. Ya bu dr'a gitmeden once ki panik hepinizde var mi? Burada ki kotu haberleri okudukca panik oluyorum. Dr kotu bisey soyleyecek diye korkuyorum
teşekkür ederiz teyzesiii..aman canım relaxxx ol bende geçen hafta bi panikle gittim ki sormasonra bi baktık zıp zıp insan bi nebze rahatlıyoo niyeki her kontrolde yapmıyo ultrason 20.haftaya kadar bebeğin iyi olup olmadığını nasıl anlıycakk enteresan.Canım 20.ci haftada detaylı ultrason yapıyolar belki onu demiştir
ben normalde de çok sewerimm tiryakisyim resmenn ama şimdii ara ara içiorumm zorlanıorum karşı koymaya(
saoll canım bnm :) belki öğrenirimm ama pek umudum da yok söylemez gibi gelioo bakalım hayırlısıı faceden sayfaya yazsana hangisi sensinn tanıyım senii
valla ben ağda değilde epilatör kullanıyorum affedersiniz bacağımla koltuk altıma ama tüyler bu dönemdemi bilemem normalde geç çıkardı şimdi 2 hafta geçmeden çıkıyor
ay evet gözde belkide yarın ögrenirsin ne güzzel olur
canım benimde saçlarım çok yağlandı ve cildim acayip kurudu kepeklerim bile oldu yaKıllar da biraz seyrekleştii herkeste farklı oluyo tabi
valla ben ağda değilde epilatör kullanıyorum affedersiniz bacağımla koltuk altıma ama tüyler bu dönemdemi bilemem normalde geç çıkardı şimdi 2 hafta geçmeden çıkıyor
teşekkür ederiz teyzesiii..aman canım relaxxx ol bende geçen hafta bi panikle gittim ki sormasonra bi baktık zıp zıp insan bi nebze rahatlıyoo niyeki her kontrolde yapmıyo ultrason 20.haftaya kadar bebeğin iyi olup olmadığını nasıl anlıycakk enteresan.Canım 20.ci haftada detaylı ultrason yapıyolar belki onu demiştir
canım benimde saçlarım çok yağlandı ve cildim acayip kurudu kepeklerim bile oldu yaKıllar da biraz seyrekleştii herkeste farklı oluyo tabi
buna inanmak isterdim ama tutmuyor pek herhaldekızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizde buna inanırmısın gördüğünüz örnekler varmı tatlı yiyince oğlun ekşi yiyince kızın olur diyorlar sizce doğrumu?????
ay benım kızımmı olcek acaba yaaatüylerin çabuk uzuyorsa oğlun oluyormuş yazıyordu bir yerde bi dk bakıyım nerdeydi
pek ümidimm yok kuzum ama belki söylerrşansıma
tüylerin çabuk uzuyorsa oğlun oluyormuş yazıyordu bir yerde bi dk bakıyım nerdeydi
tüylerin çabuk uzuyorsa oğlun oluyormuş yazıyordu bir yerde bi dk bakıyım nerdeydi
ayh maalesef cnm burada oyleymis. 9 ayda toplam 2 kez ultrasound yapiliyor, benim kuzenlere ve arkadaslarada oyle yapmis dr'lari. Bi ilk basta 6. hafta iken yapiliyo onu yaptik gecen ay bide 20. haftada yapiliyormus. Diger aylik muayenede ise anne karnini olcerek mi ne anliyomus. cok sacma bisi ama oyleymis
benım saçlarım kuru ama kepek olayı bendede öyle oldu
kıllarda gayet geç uzuyor 3 haftayı geçti hala idare eder
hele bacaklar falan hem kısa hem seyrek hem gucsuz
belkıde kıs geldı dıye
buna inanmak isterdim ama tutmuyor pek herhalde
kişiye göre herkesinki farklı oluyormus
ay benım kızımmı olcek acaba yaaa
hiç belli olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?