2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canımm inşş hayırlı haberler gelirsin mutlaka yazz ama testin sonucunu :))
bnmde yarın ikili testim yapılcak heralde bakalım heyecanla bekliorum :) öpüyorum canım bende seni girince yazzz....

cola ben bayramda falanda ıctım
ya mdıe bulanıncada cola ıyı gıdıyor ama zararlı işte
normalde bu kadar sevmezdım sımdı oyle guzel gelıyorkı tadı
pöfff napıcam bilmiyorum

ya ne kadar tıkasakta mikrop bişi vardır ne bilim onun yerine kocişleri öpelim Sapıklığım üstümde bu akşamm Dün ağda yaptım ya bugün tamamım ben

valla ben ağda değilde epilatör kullanıyorum affedersiniz bacağımla koltuk altıma ama tüyler bu dönemdemi bilemem normalde geç çıkardı şimdi 2 hafta geçmeden çıkıyor

Ah cnm dualarım seninle mutlaka yaz gelince bize belki cinsiyetide öğrenirsin sürpriz olur sana :) öpüyorum cok facetende takipteyim iyi geceler herkeseeeee

cola ben bayramda falanda ıctım
ya mdıe bulanıncada cola ıyı gıdıyor ama zararlı işte
normalde bu kadar sevmezdım sımdı oyle guzel gelıyorkı tadı
pöfff napıcam bilmiyorum
ben normalde de çok sewerimm tiryakisyim resmenn ama şimdii ara ara içiorumm zorlanıorum karşı koymaya (

Ah cnm dualarım seninle mutlaka yaz gelince bize belki cinsiyetide öğrenirsin sürpriz olur sana :) öpüyorum cok facetende takipteyim iyi geceler herkeseeeee

saoll canım bnm :) belki öğrenirimm ama pek umudum da yok söylemez gibi gelioo bakalım hayırlısıı faceden sayfaya yazsana hangisi sensinn tanıyım senii

aynı bende tadı cok baska gelıyor
karsı koyamıyorum ama acılen dur demem lazım

valla ben ağda değilde epilatör kullanıyorum affedersiniz bacağımla koltuk altıma ama tüyler bu dönemdemi bilemem normalde geç çıkardı şimdi 2 hafta geçmeden çıkıyor

canım benimde saçlarım çok yağlandı ve cildim acayip kurudu kepeklerim bile oldu ya Kıllar da biraz seyrekleştii herkeste farklı oluyo tabi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizde buna inanırmısın gördüğünüz örnekler varmı tatlı yiyince oğlun ekşi yiyince kızın olur diyorlar sizce doğrumu?????

aynı dert bende de var,normalden daha hızlı uzuyorlar sanki,ben de niye böyle diye düşünüyordum demek herkste varmış:)

ayh maalesef cnm burada oyleymis. 9 ayda toplam 2 kez ultrasound yapiliyor, benim kuzenlere ve arkadaslarada oyle yapmis dr'lari. Bi ilk basta 6. hafta iken yapiliyo onu yaptik gecen ay bide 20. haftada yapiliyormus. Diger aylik muayenede ise anne karnini olcerek mi ne anliyomus. cok sacma bisi ama oyleymis

canım benimde saçlarım çok yağlandı ve cildim acayip kurudu kepeklerim bile oldu ya Kıllar da biraz seyrekleştii herkeste farklı oluyo tabi

benım saçlarım kuru ama kepek olayı bendede öyle oldu
kıllarda gayet geç uzuyor 3 haftayı geçti hala idare eder
hele bacaklar falan hem kısa hem seyrek hem gucsuz
belkıde kıs geldı dıye
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizde buna inanırmısın gördüğünüz örnekler varmı tatlı yiyince oğlun ekşi yiyince kızın olur diyorlar sizce doğrumu?????
buna inanmak isterdim ama tutmuyor pek herhalde
kişiye göre herkesinki farklı oluyormus

tüylerin çabuk uzuyorsa oğlun oluyormuş yazıyordu bir yerde bi dk bakıyım nerdeydi
ay benım kızımmı olcek acaba yaaa

pek ümidimm yok kuzum ama belki söylerr şansıma

hiç belli olmaz canım

valla boyle seylerı duyunca ultrasona giresim gelmez oldu
bi ha bire giriyoruz bakalım inşallah bişey olmaz
gerçekten zararlımı acaba diye düşünür oldum

belkide cnm daha az banyo yapıyoruz ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…