ikili teste 80 tl dediler normal mi? kimler testi yaptırdı? cinsiyetleri belli olan var mı? şu takvim nerde ya bi görseydim
canım ben yaptırdım 80 küsür yazdığını gördüm özel sigortadan dolayı karşılanıyo meraktan öyle kağıda göz ucuyla bakmıştım
temiz çıkmış sanırım seninki.nasıl bişi ne yapıyorlar? sonuç 3 günde mi çıkıyor?
bebişinle sevdiklerinle nice yıllara canım
bende çok rüya görüyorum hamilelikdenmiş
benim gibi su içmeyen var mı acaba? günde 2 bardak falan içiyorum ben
Bende çok az su içiyorum... Bu yüzden hamileliğimin 8. haftasında böbreklerimden rahatsızlandım kum düşürdüm. ama ölüyorum sandım çok kötü bir acıydı Rabbim kimseye vermesin. Hemen ürolojiye gittim doktor hamililiğimizin 6 haftasından sonra böbreklerimiz biraz daha büyümeye başladığını söyledi bu büyüme nedeniyle bobreklerde taş veya kum varsa bunların harekette geçebilir ve düşürebilirmişiz. Çok şükür ultrasonla baktı böbreklerimda taş felan yokmuş şimdide çok iyiyim ama günde mutlaka 2,5 litre su içmemiz gerektiğini söyledi...
Ve böbrek taşı sorunu yaşayan hanımlar gebelik düşündüğünüz zaman mutlaka önce bir böbrek taşı kontrolu yaptırın... Yoksa hamilelik sırasında bu ortaya çıkabilir...
kizlar bende gecene gun ruyamda bebegimi tuvalette dusurdugumu goruyodum kucucuk elleri ayaklari kopuyordu dusuyrdu ayy nasil kotu olmusum/uykumun arasinda esime dusurdummm demisim uzgunce ckk korktum yaaa
ben hiç içemiyorum,suyu içer içmez ya çıkarıyorum ya da ilaç gibi koktuğu için ağzıma alamıyorum o yüzden çok üzgünüm.benim gibi su içmeyen var mı acaba? günde 2 bardak falan içiyorum ben
malesef geçmişte düşüğün yoksa,hatta üç düşüğün yoksa pıhtılaşma testi yapmıyolarcanım aslında haklısın
kalp atışını duyunca bana da bisürü test yapıldı
kan pıhtılaşması bebeğin kalbinin durmasına neden oluyormuş da, ben bilmiyorum öyle bir sorunum var mı diye
genelde ilk bebek düşünce tahlil yapıp öğreniyorlar
bugün paranoyaklığım üstümde ya kusura bakmayın sizi de geriyorsam
ben de tam 4 yıldır uğraştığım için,arkadaş aldırırsa çok fazla üzülcem.canım neden yaa ben bu bebeğe sahip olabilmek için 2 yıl hastanelerde uğraştım sonra rabbim dualarımız sayesinde yolladı rabbim sana uğraştırmadan vermiş neden bunu düşünüyorsun pişman olursun o bebek şuan canlı 40 günlükden sonra canlanıyorlar
kizlar bisey sorucam sute azicik kahve katip icsek kalsiyum degeri gidiyormuki cnku ben kokudan dolayi icemiyorum
canım iim saol sen nasılsın bende bayadır giremiodum canım annemdeydim ewde yemek falan yapamayınca gene gittim ona :)gosde naber ya? ben bayadır giremiyorum mide bulantılarımdan.nasıl oldun bulantılar geçti mi? istediklerini yiyebiliyo musun?
benim gibi su içmeyen var mı acaba? günde 2 bardak falan içiyorum ben
ben biraz vanilya koymuştum içerkenkizlar bisey sorucam sute azicik kahve katip icsek kalsiyum degeri gidiyormuki cnku ben kokudan dolayi icemiyorum
yaa her doktora gidip bebegiimin orda yasadigini hareket ettigini kalp sesini duyunca diyorumki bdaha canimi sikmicm bisey oldumu dye ama olmuyrrr dayanamiyorum 5 gun sonra yne icim icimi yiyorrr/offf bna offf...
Gebeliğin ilk dönemlerinde yaşanan aşerme döneminde anne adayı bazı yiyeceklere karşı özel bir istek duyar. Sıklıkla aşerilen bir yiyecekte Limondur. Ultrasonla cinsiyet belirleme imkanının olmadığı çok eski dönemlerde kadınların aşerdikleri yiyeceklere bağlı olarak cinsiyet tahminlerinde bulunulurdu. Hatta bu gelenek günümüzde de ” Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur atlıyı” deyimleri ile devam ettirilmektedir. Bu inanışa göre gebeliği boyunca aşırı derecede limona aşeren annelerin kızları olmaktadır. Ancak canı hiç tatlı istemediği halde erkek bebek sahibi olan annelerin sayısı da çok fazladır. Gebelikte Limon Yemek ayrıca ilk dönemlerde yaşanan mide bulantılarına da iyi gelmektedir. Bünye kendisinde ne eksikse onu ister. Bu nedenle canınız ne çekiyorsa çok aşırıya kaçmadan gebelik döneminde yemeye özen gösterin. O an bulamasanız dahi daha sonradan canınızın çektiği yiyeceği alarak tüketmeye çalışın.
Aaayyy benim canımda napolyon kirazı çekiyor şöyle iri iri olsada yesem... Bunu yazarken bile ağzım sullandı... Erzincanı alt üst ettik bulamadık. Bir tane internet sitesi var ordan sipariş edebiliyoruz ama stoklarda kalmamış...
deme öyle deme deme ağlııcaaamm 1 aydır arıyorum yok erik var o yok nereleri aradık antalyada hali bile aradı yokavcumu yaladım en son napiiim
Aaayyy benim canımda napolyon kirazı çekiyor şöyle iri iri olsada yesem... Bunu yazarken bile ağzım sullandı... Erzincanı alt üst ettik bulamadık. Bir tane internet sitesi var ordan sipariş edebiliyoruz ama stoklarda kalmamış...
deme öyle deme deme ağlııcaaamm 1 aydır arıyorum yok erik var o yok nereleri aradık antalyada hali bile aradı yokavcumu yaladım en son napiiim
Bizde Mersini ardık yok yok yok...
Neyse 3 hafta sonra Hollandaya gidiyorum babamın marketti var orda varmış geçen söyledim gönderiyim dedi... O gelene kadar ben oraya gidiyorum gidince yiyecem...
Canım eğer ozamana kadar bulamazsan söyle ben sana gönderiyim ordan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?