2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkesinki farklı çıkar zaten... neyse kimin erkeği kiminin kızı olacak sonuçta...Aam topik erkek diye yıkılırsa hiç şaşmam kız muhabbeti çok döndü ALLAH AFETSİN...!

ahah ilahi canım
iyi bari sonradanda olsa tanıdın demek

benim işler karışık canım yaa
normalde ikili testin sonucu ıcın taa bu degıl öteki perşembe gidicem
inşallah sorun cıkmazda
ama doktor konsuunda kararımı vermıs degılım cok kararsızım yarın bi doktorla görüşücem
bi tanıdık vardı ılla git dedi kuzeniymiş
bi arkadaş var o da bi doktor buldu kafam allak bullak
su doktor ısıne acılen karar vermem lazım
ama nasıl ?????
cola iyi geliyor evet ne yazkki zararlı ama (
Allah korusun canım dikkat edelim tabıde cnaımız istersede azcık ucundan yıyelım yanı o kadardan bişey olmaz diyorlar
eskiler tabi bizim gibi hormonlu hormonlu yemıyorlardı saglamlardı

herkesinki farklı çıkar zaten... neyse kimin erkeği kiminin kızı olacak sonuçta...Aam topik erkek diye yıkılırsa hiç şaşmam kız muhabbeti çok döndü ALLAH AFETSİN...!

ay evet Allah günah yazmasın
bende kız istiyorum ama erkek olcak gibi hissediyorum
cogumuzun ilk bebişi aslındaa gerçekten farketmezde ..

Kızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamann Dün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım

valla ben yiyorum cnm bi yan etkisinide görmedim.Doktorum sadece herşeyi abartmadan ye dedi

ben de yiyorum 2 3 günde 1 narı paylaşıyoruz eşimle...hatta bu hafta 3 kilo almıştık yararlıdır her akşam yeriz diye ama yemeyeyim her akşam,içime kurt düştü...sağ ol canım

ben kaçırdım mı nar zararlı mı????:26::26:

Yaff öyle deniyor benim DR. öyle bişi demedi ben okdum burda orda şurda...ama abarmamak şartıyla bir tane yenebilir...2-3 zararlıdır felan yazıyodu...ben kimseden duymadım ineternette okudum...nebilim kafamı karıştırmıcam yaaa yicem artık yutcam herşeyi öğütücü gibi...

bizim yarın randevumuz var yatmak lazım geliii....

herkese iyigeceler ...

kendinize iyi davranın pakaa..................

Kızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamann Dün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım
haha ilahiii
güldürdün benii ıslat bakalım
kolay gelsin

ben de yiyorum 2 3 günde 1 narı paylaşıyoruz eşimle...hatta bu hafta 3 kilo almıştık yararlıdır her akşam yeriz diye ama yemeyeyim her akşam,içime kurt düştü...sağ ol canım

canım 2 3 günde bişey olmaz inşallah
cunkı yazdıgım gibi tpicte okudum
günde 1 den fazla zararlı demiş doktor yani abartmamak lazım
bende once duymamıstım hergun yedım
cok sukur bişey olmadı

canım ablam maydonoz yemiş baya kanaması olmuştu doktorda ozaman söylemiş yeşiliği ilk 3 ay çok az ye hatta hiç yemesen daha iyi olur diye

:))aslında evet abartmadan hepsinden yemek lazım,,zaten annneme söylesem nar yememeliyim falan diye niye bizim zamanımızda hepsini yerdik bişey olmazdı ye ye diye başlar anlatmaya

valla insan hamile değilken kızım oğlum olsun diyor ama şimdi tahmin yapmak bile zor oluyor

:))aslında evet abartmadan hepsinden yemek lazım,,zaten annneme söylesem nar yememeliyim falan diye niye bizim zamanımızda hepsini yerdik bişey olmazdı ye ye diye başlar anlatmaya

ah o eski günler herşey organikti sebzelerin orjinal kokusu bile kalmadı

kolay gelsin pehlivaaannn
Allah sırtını yere getirmesin haydeee
bu soğukda nereyi ıslatacaksın kız
ne sogugu kuzum şimdi orası alev alevdir

bu arada arkadasımın 2 yasında oglu var.. deli olurdu kızım olsun diye.. ama şimdi oğlusumu hiç bişeye degişmem bambaşka işi diyo..
evlat yaa kız erkek farkedermi.. ahanda göbişimizde büyüyoo ooyy canlar caaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…