- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ben kaçırdım mı nar zararlı mı????:26::26:
töbe yarabbim
Hepimiz aynı kanıdayız sanırım
Kesinlikle canımmm......Ben mesela kızım olsun ona tokalar alimm dertleşiyim çok isterim.Ama oğlum olucak gibi geliyoo.Sanırım pek kız beklemediğimizden ama benimki sağ gösterip solda vurabilirErkek diye diye kıız çıkarıcam
ahah ilahi canımkız avatarına bakınca tanımadım kimdi bu diye düşündüm...seni isminden tanıdım
nbr sen ne yaptın randevu nezman mide bulantısına bende kola içtim az az hergün olmasada haftada bir çok iyi geliyor meret...
diğer olay bulmaz bulmaz Allah korusun beni bulur ..ben bıktım çok araştırıp okumaktan ve kitap almaktanda vazgeçtim şimdi orada yazan herşeye takacam herkesinki birdeğilki...eskiler bizden sağlamdı öylede bir gerçek var ama....
herkesinki farklı çıkar zaten...neyse kimin erkeği kiminin kızı olacak sonuçta...Aam topik erkek diye yıkılırsa hiç şaşmam kız muhabbeti çok döndü ALLAH AFETSİN...!
herkesinki farklı çıkar zaten...neyse kimin erkeği kiminin kızı olacak sonuçta...Aam topik erkek diye yıkılırsa hiç şaşmam kız muhabbeti çok döndü ALLAH AFETSİN...!
valla ben yiyorum cnm bi yan etkisinide görmedim.Doktorum sadece herşeyi abartmadan ye dedi
haha ilahiiiKızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamannDün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım
ben de yiyorum 2 3 günde 1 narı paylaşıyoruz eşimle...hatta bu hafta 3 kilo almıştık yararlıdır her akşam yeriz diye ama yemeyeyim her akşam,içime kurt düştü...sağ ol canım
bende zararlı diye duydum ilk 3 ayda yeşillik nane roka tere maydonoz da söktürücü zararlı
Kızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamannDün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım
Yaff öyle deniyor benim DR. öyle bişi demedi ben okdum burda orda şurda...ama abarmamak şartıyla bir tane yenebilir...2-3 zararlıdır felan yazıyodu...ben kimseden duymadım ineternette okudum...nebilim kafamı karıştırmıcam yaaa yicem artık yutcam herşeyi öğütücü gibi...
:))aslında evet abartmadan hepsinden yemek lazım,,zaten annneme söylesem nar yememeliyim falan diye niye bizim zamanımızda hepsini yerdik bişey olmazdı ye ye diye başlar anlatmaya
Kızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamannDün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım
ne sogugu kuzum şimdi orası alev alevdirbu soğukda nereyi ıslatacaksın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?