2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dua ediyorum hayırlı haberlerle git gel kuzum inşallahh......
işteee moral bozmaya yetiyoo bu doktorlar cnm moralini hep yüksek tut cnm....
Maalesef sevincim yarim kalacak gibi

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
28Ekim son test 400 cikti (((

Bugun bir test daha olacak ama cok moralim bozuldu.
cnm umarım iyi bir sonuç alabilirsin :26:
slm arkadaslar bende haziran sonu inşallah saglıkla bebişimi kucagıma alacağım allahım hepimizin bebişlerini korusun, perşembe günü bizde keseyi görmeye gitcez nasipse:)))
hadi bakalımmm cnm perşembeye az kaldı hayırlı haberlerle inşallahh...
cnm iyi şeyler düşün hepp o meleğinin yerine bu kuzucuğu vermiş tanrım sana hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun cnm...

cnm benimde sat 26 eylül bende henüz göremedim bu hafta inş. görmeye gitcem cnm allahım hepimizin bebişlerini korusun isteyen herkese nasip etsin çok değişik bir duygu ...

Hemen hemen aynı zamanlardayız. Hayırlı olsun sana da canım! Nerede oturuyorsun? Yas kac?

1,5 saat kars gitmesem içim içimi kemirecekti yholumuz düştükçe gideriz artık nasip yaa imkansızlıklar içinde kıvranıyorsun işde

canım valla bende mersindeyim o kadar cok doktor var anlatamam
mersinin ilçesinde oturdugum ıcın burdada özel hastane falan yok
burdada bi doktora gidiyorum ama asıl doktorum ordaa hastane ordaa
uzak olması cok gıcık ama
inan bende kalkıp mersının ıcıne gidiyorum 1 saat uzaklıkta bizedee
napcan idare edicez artık
sende fırsat buldukca git

bu arada herkese günaydın kızlaaaaar

herkese günaydin bugün doktora gidicek olanlar kan testi yapicak olanlara bols sansss diliyorum

günaydın cnm...cnm yaa bende ist dayım ama işte ist da da bi yerden bi yere gitmek bi mesele bi de ben biraz uzak oturuyorum ist içine gitmem epey zor oluyo yani bi farkımız yok şehir içi olsada trafiğinden fallan...bende yarın gidicem dr a hayırlısıyla umarım görürüm diorum ....:26:

günaydın kızlaaar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum walla çok kaynatıyosunuz yetişemiyorum hızınıza:))

günaydıun nerdesin kız?? topiğimizi kapamışlar :26:

iştee bazılarımızdaa var o sorunlar napalım idare edicez artık
bebişlerimiz saglıklı sıhhatli olsundaa gerisi teferruatt
inşallah görürsün canım
kalp atışı için falanmı yoksa keseyi falanmı görceksın
kaç haftalıksın bilmiyorumda

günaydıun nerdesin kız?? topiğimizi kapamışlar :26:

valla canım ben tasınmaa ıslerı falan derken
baktım konumuzda kapatılmıs alışmıştık birbirimize
burasıda iyi güzel ama o kadar yazan varkii herkesi tanımak imkansız gibi artık zamanla :)
sende ne var ne yok

kızlar perşembe 5+3 olcam sizce kesey görürmüyüz? çok heyecanlıyım
gözükür cnmm bnm 5 + 4 de karından gözükmüşt
günaydın naz ne var ne yok annat çabuk nasıl gidiyor hamişlik?

iyim cnmm sen nasılsın walla hamişlik ii bi sıkıntım yok şükür senin nasıl gidiyo
awatarım gzl olmuş dimii saol

üffff geçer mi kızlar bugün yawwww...:26::26::26:
yarın sabah gidicez bizde dr a hiç ultrasona girmedim daha acaba bebeği görürmüyüz ki kızımda 6+1 de görmüştüm bunda da görebilirim umarım

bende istanbuldayım 10 dkkalık yolu 45 dkkada gidiyosun hele bide minibüs şöförü canavarsa aman yarabbim sanki saatlerdir yolladymış gibi yoruluyosun bende dr giderken tam 50 dk yol gidiyorum halbuki kurtköyden pendiğe gidiyorum görsen çok fena bide kaza falan olduysa öööfff yol bitmiyoo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…