cnm dua ediyorum hayırlı haberlerle git gel kuzum inşallahh......Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın
işteee moral bozmaya yetiyoo bu doktorlar cnm moralini hep yüksek tut cnm....vaaay beni hatırladın hee sevvindirik oldum bakp.tesi günü gitim burda 2 dr var demiştim ikiside birbirinden berbat askeri hastanedeki salak dr bir hafta öncesine kese var nerde oldugu belli değil demişti geçen p.teside hiç bişeyyok alttan bakıcam dedi höööyt dedim dur istem,yorum zaten gıcıgın teki ne zman gitsem alttan bakacam diyo ben öle diyince kızdı ( salak sanki karşısında karısı falan var dümbük) kalk ytamam git 3 gün snra gel vs falan dedi devlet hastanesne gittik ordaki sonuçlarımı eline verdim ilk önce 5,76 değeri görünce yok bunda dedi 76,33 gösterdim aaa tutunmaya çalışmış sökülmüş dedi bende bi kızdım yaa dedim diğer sonuçlara baksanızya hem adet oldugumu sölemedimki size ada diğer sonuçlarada bakınca şok oldu gölzeri bi açıldıki sorma bana hemen otur otur dedi hamilesin sen dedi manyak mı ne onu bende biliyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi... ora ebe salaın biride ben sağlıkçıyım ya tanıyorlar aaa fatma sen bebeğinimi kaybettin hiç demiyorsun ben dumur oldum bi sinirimide ondan çıkarttım ne deseydim ayşe yolda seni durdurup bebeğim öldü mü deseydim diyip çıktım gittim ama nasıl canım sıkıldı eşimde olmaz böle dedi kara gitttik kars daki dra anlattım bu sonuçlarla gebelik dnemez geç bakalım ultrasona dedi geçtim baktıki orda ufacık duruyo yavrum pis drlar işde burda dedi banada gösterdi sonra onlarada kzıdı bunlaın hepsi genç ne anlar ki dedi başımdan geçenleride anlatınca adamın gözleri doldu sen hep bana gel dedi ama ben ürekli de kara gidemem bakalım develtteki dra gidecek bu cuma yeni biri gelecek. aman ne uzun anlatttım hevese geldimde
cnm umarım iyi bir sonuç alabilirsin :26:Maalesef sevincim yarim kalacak gibi
Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
28Ekim son test 400 cikti(((
Bugun bir test daha olacak ama cok moralim bozuldu.
hadi bakalımmm cnm perşembeye az kaldı hayırlı haberlerle inşallahh...slm arkadaslar bende haziran sonu inşallah saglıkla bebişimi kucagıma alacağım allahım hepimizin bebişlerini korusun, perşembe günü bizde keseyi görmeye gitcez nasipse:)))
cnm iyi şeyler düşün hepp o meleğinin yerine bu kuzucuğu vermiş tanrım sana hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun cnm...merhabalar hanimlar bende Allah kismet ederse haziranin basinda bebegimi kucagima almak istiyorum.tabii hayirlisiyla ve Allahin izniyle.Cunku gecen haziranin 4unde 9 hafta 5 gunluk bebegimin kalbi durdu ve kurtajla alindi.suanda 9 haftalik hamileyim ve endiseliyim yne ayni sey olmasin dye/Her hafta ultrasona gidiyorum kalp atislarini duymak icin.bebegim gecen haziranin 4 unde alindi ama Allah kismet ederse onumuzdeki haziranin 4 unde dogumum olucak:)
günaydınnn
geçmişi okuyunca yazmaya vakit kalmıyor epeyce kalabalığız çok güzel...
bende de dünden beri sol kasığımda dikilmeler oluyor nete baktım normalmiş,bide saat başı tuvalette buluyorum kendimi:))[/QUOT
benimde 2 gündür başladı o batmalar tuvalet konusunda da nefret geldi cnm artık uykumun en güzel yerinde kalk da git tuvalette mi yatsam die düşünür oldum