2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne yaptın hilma annat öabuk merak ettim gittinmi iyi bir doktora...

vaaay beni hatırladın hee sevvindirik oldum bak p.tesi günü gitim burda 2 dr var demiştim ikiside birbirinden berbat askeri hastanedeki salak dr bir hafta öncesine kese var nerde oldugu belli değil demişti geçen p.teside hiç bişeyyok alttan bakıcam dedi höööyt dedim dur istem,yorum zaten gıcıgın teki ne zman gitsem alttan bakacam diyo ben öle diyince kızdı ( salak sanki karşısında karısı falan var dümbük) kalk ytamam git 3 gün snra gel vs falan dedi devlet hastanesne gittik ordaki sonuçlarımı eline verdim ilk önce 5,76 değeri görünce yok bunda dedi 76,33 gösterdim aaa tutunmaya çalışmış sökülmüş dedi bende bi kızdım yaa dedim diğer sonuçlara baksanızya hem adet oldugumu sölemedimki size ada diğer sonuçlarada bakınca şok oldu gölzeri bi açıldıki sorma bana hemen otur otur dedi hamilesin sen dedi manyak mı ne onu bende biliyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi... ora ebe salaın biride ben sağlıkçıyım ya tanıyorlar aaa fatma sen bebeğinimi kaybettin hiç demiyorsun ben dumur oldum bi sinirimide ondan çıkarttım ne deseydim ayşe yolda seni durdurup bebeğim öldü mü deseydim diyip çıktım gittim ama nasıl canım sıkıldı eşimde olmaz böle dedi kara gitttik kars daki dra anlattım bu sonuçlarla gebelik dnemez geç bakalım ultrasona dedi geçtim baktıki orda ufacık duruyo yavrum pis drlar işde burda dedi banada gösterdi sonra onlarada kzıdı bunlaın hepsi genç ne anlar ki dedi başımdan geçenleride anlatınca adamın gözleri doldu sen hep bana gel dedi ama ben ürekli de kara gidemem bakalım develtteki dra gidecek bu cuma yeni biri gelecek. aman ne uzun anlatttım hevese geldimde

sen ardahandaydın dimi DR için taa karsa mı gittin...

kız nasıl unutayım seni dua ettim yaa dış gebelik felan olmasın diye sana iyi bir dr git dedim hatta...

ne biçim dr lar var ya nasıl güvenecek insanlar bunlara tövbe tövbeeeeeeee

neyse hamileğin nekadarlıkmış söyledimi bari gördün yani bebeği yukardan dimi ? kalp felan duydunmu?
kaç saatlik gittiğin yer? ayda bir gidersin ora olmaz mı? oradaki dr lara güvenemezsin baksana hepsi saçmalamış...bunlara diploma verenin.......................!

cnm bebğin sağlık olmasına sevindim maş. dikkat et artık kendine kafana bişey takma amam bebğin sağlığı açısından iyi bir dr bulman lazım ...

1,5 saat kars gitmesem içim içimi kemirecekti yholumuz düştükçe gideriz artık nasip yaa imkansızlıklar içinde kıvranıyorsun işde

1,5 saat kars gitmesem içim içimi kemirecekti yholumuz düştükçe gideriz artık nasip yaa imkansızlıklar içinde kıvranıyorsun işde

ayda bir git ozaman...kaç haftalık bebek? yolun düştükçe gitmeye çalış önemli bence.

tamam gördüm çizelgende...

Son düzenleme:
ayda bir git ozaman...kaç haftalık bebek? yolun düştükçe gitmeye çalış önemli bence.

tamam gördüm çizelgende...

çizelgede öle bence geç döllenme oldu çünkü değelerim adet tarihimden sonra yükselmeye başladı

Günaydın herkese....

Hilma yaşadıklarına çok üzüldüm nedense bazı doktorlar böyleler, elimizdende bişey gelmiyo maalesef. Neyseki bebişin görünmüş çok çok sevindim. Bunlarda unutulur...

Maalesef sevincim yarim kalacak gibi

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
28Ekim son test 400 cikti (((

Bugun bir test daha olacak ama cok moralim bozuldu.

Günaydın herkese....

Hilma yaşadıklarına çok üzüldüm nedense bazı doktorlar böyleler, elimizdende bişey gelmiyo maalesef. Neyseki bebişin görünmüş çok çok sevindim. Bunlarda unutulur...
çok sağolasın canım benim ben alıştım geçen senede aynı teraneyi çekmiştim

Maalesef sevincim yarim kalacak gibi

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
28Ekim son test 400 cikti (((

Bugun bir test daha olacak ama cok moralim bozuldu.

oy kuzum ümitsizliğe düşme hemen Allah büyüktür

Günaydın herkese....

Hamileligin normal devam etme sansi var midir?

ya aşılama ile bilgim yok ama Allah büyüktür yani herşeyde vardır bir hayır ve onun nazarnda olmayacak bişeyde yoktur

slm arkadaslar bende haziran sonu inşallah saglıkla bebişimi kucagıma alacağım allahım hepimizin bebişlerini korusun, perşembe günü bizde keseyi görmeye gitcez nasipse:)))

merhabalar hanimlar bende Allah kismet ederse haziranin basinda bebegimi kucagima almak istiyorum.tabii hayirlisiyla ve Allahin izniyle.Cunku gecen haziranin 4unde 9 hafta 5 gunluk bebegimin kalbi durdu ve kurtajla alindi.suanda 9 haftalik hamileyim ve endiseliyim yne ayni sey olmasin dye/Her hafta ultrasona gidiyorum kalp atislarini duymak icin.bebegim gecen haziranin 4 unde alindi ama Allah kismet ederse onumuzdeki haziranin 4 unde dogumum olucak:)

günaydınnn
geçmişi okuyunca yazmaya vakit kalmıyor epeyce kalabalığız çok güzel...
bende de dünden beri sol kasığımda dikilmeler oluyor nete baktım normalmiş,bide saat başı tuvalette buluyorum kendimi:))

Selam arkadaslar! Gecen perşembe kan testi ile hamile oldugumu ogrendim ve istedigim bir hamilelik oldugu için gerçekten cok sevindim. Allah her isteyen nasip eder insallah. Umarim da saglıkla bu işin sonuna varırız.
Cuma hemen dra gittim keseyi göremeyebiliriz dedi kontrolden hemen once nitekim goremedi de ama hersey normal dedi. Cuma günü keseyi görmeye gidicem:)
Ben de artık buradayım, birlikte büyütelim göbeklerimiz :)
Bu arada SAT 22 Eylül

kaç haftalıksın cnm şu anda? bide bulantınız oldu mu ne zman başladı ...

cnm benimde sat 26 eylül bende henüz göremedim bu hafta inş. görmeye gitcem cnm allahım hepimizin bebişlerini korusun isteyen herkese nasip etsin çok değişik bir duygu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…